- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.861
şimdi bu söz bizim için nedense bir savunma mekanizması gibi geliyor acaba hayat mı bizi çok yormuş yoksa biz mi kendimizi yormuşuz diye düşünmeden geçemicem
Zeynep gözüm özellikle senin menülerde farkındasın değil mi. Bir an gaza geldim söz verdim diye herşeye uzaktan bakıyorum
Şaka şaka iyiki söz vermiştimubu hafta tartı ile aramız güzel.
?
Sen böyle devam etsen ben kazanırım zaten
Kore dizilerine başlayınca bırakamıyorum resmen. Film olarak kore filmi ne önersin ?
kızlar fiziken burda görünsemde 1400 soruluk açıklamalı bir çalışma dökümanı var onu çalışıyorum ara ara bakarım size
zeynep yeterli açıklamayı yapmış canım
ee zamanla alışacaksın durumda cım ev çocuk iş koşturmacasına sonra bi de 2. çocuk gelecek kafayı tırlatacaksın
canım çok dikkatli okuyamadım ama sanmıyorum o arkadaşların senin söylediklerini kale almadıklarını takım içinde kırgınlık olmaz burda hepimiz ilk başta kilo olmak üzere bir sürü şey paylaşıyoruz hepimiz derdimizi sıkıntılarımızı da paylaşıyoruz artık bizler kardeş sayılırız nerdeyse sen kırgınlığını ifade etmişsin onlarda kırıldıklarını yazmışlar en iyisi biz bu konuyu burda kapatalım bu konuyu uzatmak istemiyorum takım içinde ayrılıklar gruplaşmalar olmasın diye o yüzden bundan sonra senin gamzenin ve luci nin yazacakları varsa bunu özel mesajla yazmanızı isteyeceğim kaptanınız olarak sizden sizleri inanın ayrı ayrı çok seviyorum kırılıp üzülmenizi hiç istemiyorum
ben şimdi görüyorum yazdıklarını kaptanımız uzatmamamızı rica ettiği için uzatmayacağım.kalbini kırdıysam özür dilerim, sen haklısın, tamam....(bu arada yüzde hesabına asla güvenmemek gibi bi sıkıntım yok o gün defalarca kaptanın bana uyarısını yazdığım halde anlatamadım sanırım, yoksa güvensizlik söz konusu bile değil. bir de bu konularda ben inan bilgili değilim, asla da bilgiçlik taslamak değil amacım, hem o zaman insana demezler mi bu kadar engin bilgin vardı da 90 kiloya nasıl çıktın...o sebeple, haddim görmem, sadece orada burada okuduklarımdan ileri gelir bilgim... dediğim gibi sen haklısın, ben tekrar özür dilerim kalbini kıracak bir şey yaptıysam)
inşallah ben vereyim şu kiloları da sen kazan yeter ki :)
oooo şimdi bana kore filmi önerisi dedin mi benim yazacaklarım arşı alaya uzanır... filmler profesyonel olduğum konulardandır
( nitekim öneri ve yazdığım yorumlarımla para kazanıyorum artık resmen profesyonel sayılırım anlayacağın :) en büyük hayallerimden biriydi sanat eleştirmenliği yapmak filmlerle başladım bakalım adım adım gidiyorum bir yandan bu yolda :)
ben sana önerilerimi uzzzuuun uzun özel mesajda yazayım burayı meşgul etmeyeyim tatlım :)
Al benden de o kadar.
Çikolatasız Kahveler içiyorum ama mutluyum çok işe yaradı. Normalde takımda cezalar olur mesaj sayıları sayılır. Bunlar disiplin sağlamak içib evet güzel ama bizim takımımız bunu sözler ile yapıyor. Mesaj sayısına gerek kalmıyor keyif aldığımız için buradayız bence çok güzel bu.
Ne kadar güzel Luci. Eleştirileri nerede yapıyorsun ?
Tamam ben bekliyorum o zamam bu sıralarda pek duygusal şeyler izleyesim var.
haaaa bu arada tüm samimiyetimle ve içtenliğimle yaptığım şakalarıma tahammül eden herkese sonsuz sevgiler(luciye yuh bile dedim) :18::18: bende az edepsiz değilim hani..
Az önce tam 45 dk. sonsürat yürüdüm, koştum, allahım ne sporter kan içinde kalmışımmmm meğer rüyaymış uyuya kalmışım hahahhahahahahha
.
kızlaaar bu arada az sonra size önceki sonraki show yapacağım hazırlıyorum resmimi, motivasyon olur hepimizeee:) 42 günde alınan yol...gerçi daha yolum uzun ama olsun :)
Kesinlikle şahnurcuğum
Bende şimdi gördüm ve birazcık haksızlık ettiğini düşünüyorum arkadaşımızın.. Bilgi hepimiz paylaşıyoruz ve hepimizin paylaştıklarına kimse özel ilgi göstermiyor, paylaşılan bilgiler bana uyarsa uygulamaya alırım uymazsa da susar kalırım ama ben bu konuda tüm takım arkadaşlarımın her paylaştığını ciddiye alır teşekkür eder ve menülerinize güzellikle yorum yaparım..
Madem konusu açılmış bende fikrimi ilk ve son kez belirteyim o zaman..Evet çoğu kez söylediklerine katılamıyorum ama bu sana karşı bir sevgimin olmadığından yada sana sinir olduğumdan değil asla..Ben malesef gazla çalışan biriyim ve luci arkadaşımızda da kendimi görüyorum, sadece şunu gördüm çoğunlukla yorumlarında, hep bir olumsuzluk var gibi, menülerimize çok az, çok sağlıksız, özellikle lucinin erken regl olma zamanı çok şaşırmıştım, resmen bitik birine muamele ettin gibi..gördün mü bozdun bünyeni, hep yediklerinden vb. yorumların oldu canım..Ama kendi menülerinde de hiç fazlalık yoktu ve her hafta, haftada en fazla 1 kilo vermek sağlıklı dediğin halde 1,5-2 kilodan az vermedin ( sakın yanlış anlaşılmasın, takdir ediyorum ve kesinlikle kutluyorum )
Özetle hepimiz herşeyi paylaşabiliriz ve kesinlikle kırıcı olmamlıyız..Bende adım geçtiği için kendi adıma seni kırdıysam çok özür dilerim fakat asla bilinçli yapmamışımdır..Yorumlarda sergilediğim eğlenceli yapımsa tamamen benle alakalı canım, ben asla kişileri kale almıyorum değil, hayata olan yorgunluğumla hayatı kale almıyorum..Kısa ve net, yaşım küçük olsa bile yaşadıklarım beni bu hale getirdi, ne kadar delilik o kadar az can yanması demek canım..
Yani seni de ve diğer arkadaşlarımı da çok seviyorum, yarışmada ki tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Haaaa bu arada tüm samimiyetimle ve içtenliğimle yaptığım şakalarıma tahammül eden herkese sonsuz sevgiler(luciye yuh bile dedim) :18::18: bende az edepsiz değilim hani..
Az önce tam 45 dk. sonsürat yürüdüm, koştum, allahım ne sporter kan içinde kalmışımmmm meğer rüyaymış uyuya kalmışım hahahhahahahahha
.
bunu duymak çok güzel tam gaz devam o halde
kızlaaar bu arada az sonra size önceki sonraki show yapacağım hazırlıyorum resmimi, motivasyon olur hepimizeee:) 42 günde alınan yol...gerçi daha yolum uzun ama olsun :)
Hadi bakalım luci biraz gaza gelelim.
Edepsiz seni
Gamze üslubun benim çok hoşuma gidiyor.
suan öncekim sonrakim yok ama bende foto koycam yavv bi tane olsa atayım barimm
itiraf edeyim bu haftaki gazımın % 70 i senden geldi
.
Ne kadar güzel Luci. Eleştirileri nerede yapıyorsun ?
Tamam ben bekliyorum o zamam bu sıralarda pek duygusal şeyler izleyesim var.
bunu duymak çok güzel tam gaz devam o halde
hmm22 balım yaaa ne olucak senin bu duygusal halinnndiyene bakk diyeceksin şimdii ağlamaktan ölürüm ama içimdekinin kökünü kazırım haaa, işte o zaman rahatlarım
.
dedin de ben de altta kalmadım amabunların hepsi şaka espri tabi ki, amacımız kırmak ya da kırılmak değil biz seninle biraz daha grubun delisi gibiyiz galiba gamzecim, gülelim güldürelim istiyoruz ama bazen sıkıntılara yol açabiliyor demek ki, haklısın hayat bizi bu hale getirdi ammmannn ne yapalım biz de böyleyiz, deliyiz accık...eşim bana hep der, deli olduğunu biliyorsun değil mi diye, ben de evet derim
Sağol bitanem, benim de sen çok hoşuma gidiyorsun
Bk bu iltifatına özel muamele yaptım, yazımı bile yamuk ettim
.
çok mutlu oldum suan gerçekten mi =))
Bu hafta bende kendimi fena gaza getirdim
duygusal olmaaaaz, korenin kült filmlerini izliyorum ben...acı, intikam, şiddet dolu...öyle gözyaşı falan yok yani...bir de adamlar çoook uç lar... yani, öfkeyi o kadar derin ve kuvvetli işliyorlar ki inandığın tüm değerlere karşı çıkış var, yani ağırdır özellikle bazı yönetmenlerin -ki hastası olduğum biri var sanırım filmlerini öneremem...-dediğim gibi ağırdır, acıtır...aylarca hafızandan çıkmaz, alışık olmayan bünyelerde ters etkiler yapabilir... nerede yazdığım izninle bana kalsın canım çok deşifre olduğumu hissettim bugün biraz daha sakin gideyim artık ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?