- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.160
- 313
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.821
Merhaba öncelikle doğru yerde oldugunu belirtmek isterim
Ve umarım azminle sağlıkla istediğin kiloya istediğin zamana kadar ulaşılabilirisn.
aşağıda linke tıklayarak bu talebini iletmen gerekıyor. Seni uygun bir takıma vereceklerdir. İstersen aşağıdaki linkten diğer bilgileride alabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
hahhahaa :) sen miydin o, neden tahmin edemedim kidün 255 kaloriydi,... tabi ki her sitede her bilgiye ulaşmak mümkün ben de şu an okuduğum sitede kilo vermek için hızın arttırılması gerektiği nabzın yükselmesinin sağlanması gerektiği, yağların ancak yüksek nabızda yakılabildiği yazılıyor... http://www.onikibilgi.com/1-saat-yuruyus-kac-kalori-yakar/ internet bilgi çöplüğünden başka bir şey değil, bu işi profesyonelinden öğrenmek en iyisi
luci luciii hic benim paylastiklarima guvenin yok di mi tatlim? :)
biraz da ingilizce arastir istersen, bircok kaynak bulacaksin. sonra kendin karar ver.
ayrica unutma ki kosu bandin senin verdigin bilgilere gore, hizina ve sureye gore kac kalori yaktigini belli bir formulle hesapliyor. yani formulu yazan adam ne yazdiysa ona gore. bu bakimdan orada yazan senin gercekte yaktigin kaloriyi yansitmak zorunda degil.
neyse let's agree to disagree diyerek kapatalim. :)
sanirim orada o uzman sunu demek istemis, yururken yaktigimiz kalori bir sureden sonra dusmeye basliyor, yani hizla yurumeye devam etsen de artik daha az yakiyorsun. iste belki 45 dk yurudukten sonra yurumenin marjinal faydasi azaliyor demek istemistir o uzman.
teşekkür ederim zeynepcim biraz yoruluyorum ama olsun söz verdim size cumaya kadar durmak yok, devam :)
Hemen bakıyorumm linke.Çok teşekkür ederim :)
Kaçamak yapmadım63.00 olmuşum bence çikolata kiloaa harika sende biE katiliyorsun o halde cok guzell :))))
Güzel menün. Haftasonu kaçamağın da yok :87: Suyunu da içmişsindir sanırım canım
bu hafta güzel kilo vereceğiz sanırım. hepimiz kaçamak düşmanıyız
SIcak mı yaptı ki Luci ? Yapıyor mu öyle hiç bilgim yok ama 1-2 güne gider bence.
3 ara öğün yaptım ama ara yok, hafiften zeynebin diyetisyen listesine uydurmaya çalıştım.
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.
Katıl bize katıl
Biraz bol olmuş karbonhidrat. Neden yüksek tutmaya çalıştın ?
GAyet güzel olmuş, Be yazık ki siyah çay, yeşil çayın aksine vücudumuzda ödem oluşmasına yol açabiliyor
o yüzden siyah çay ve kahve içtiğimizde su miktarını arttırmak iyi olacaktır.
Ben de aynı fikirdeyim, söz cezadan çok daha etkili.
Ne güzel, hasta sonu keyfi yapmayı çok severiz biz de ama bu sıralarda her gün beraber olunca, her gün hasta sonu gibi
Senin kaçamaksızlık yarın mı başlıyor Zeynep ?
Maşallah arkadaşıma ne güzel bir menü ..
Sözleri bir kenara yazdık, kaçamak yok bu hafta
öok güzel oldu o zaman .
Evet çok güzel ama bu hafta değil
evet canım bugün başlıyor.
Senin adına çok sevindim. Ama akşamdan akşama birbirini özlemekte çok güzel.
teşekkür ederim tatlım...yahu benim üzerimden neden iddiaya giriyorsunuz olan bana olacak, kabul etmiyorum ben bu iddiayı :)))))
sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn
Nasılsınızzzz ??? :122::122::122::122::122:
öncelikle geçmiş olsunnnn - menün de hep hafif şeylerden oluşmuş ama rahatsızlığından öyle sanırım - geçmezse dr.a mutlaka git şimdilerde havalar dengesiz ya seni de etkilemiş olabilirmidemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.
sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik
ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum
ara: 1 avuc sari leblebi
ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt
ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata
ara: bir kase bol sutlu nesfit
su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.
spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.
güzel cevapiçimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfenoha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam
öyle tabii ama ben alıştım artık yaşam tarzım olduÇok zor Lily ya herşeye dikkat etmek ama sağlık işte ..
vay vayyy kızartmaya da hayır demişsin tebrik ederimMenümü de yazayım kızlar .
Sabah :
- Yarım bazlama
- 1 dilim peynir
- Yarım domates
Akşam :
- 2 parmak köfte
- 2 Nugget
- 3 soğan halkası
( Hepsini fırında yaptım. Eşime kızarttım. Yanındaki patates kızartmasından da hiç yemedim. )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt
Suyum az oldu hemen biraz daha içeyim.
70 dakika da yürüyüşüm var.
benim bir günlük arkadaşım var çok güzel şeyler paylaşıyor tepsilerine hayranım mesela onunArkadaş bu insanlar yediği her yemeği neden resimleyip paylaşırkiüstelik sağlıksızlar, salata ızgara vb sağlıklı gıdalar olsa hadi neyseeeeee
Yemek paylaşımlarını görünce 3 kere yutkunup hemen burayı açıyorumm Yaşasın
.
bu nasıl bir giriştir böylesevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :)
izinli sayabiliyoruz sanırım ama en doğru cevabı kaptan verirkızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur
sana da selammmmKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn
Nasılsınızzzz ??? :122::122::122::122::122:
hoşgeldinizGünaydınnnn Zeynepcim,
Bir enerji patlaması var, yerimde duramıyorum o derece...
Şimdiden 0,5 litrelik su bitti.
Devaaaaammmmmmmmmmmmm
Dünkü Menümmm
Sabah
1 çorba
Ara Öğün
10 fındık
Öğlen
2 yk pilav
2 yk taze fasulye
2 yk kabak patlıcan karışımı
Salata
Ara Öğün
10 fındık
10 tane çubuk kraker
Akşam
3yk türlü
2yk yogurt
Su :2.5 lt
Spor 1.5 saat pilates
Kaçamak Yokkk !!!
inşallah iyileşirsin bir an önce ama geçmezse mutlaka dr.a görüngunaydin gunaydin
bugun midem daha iyi gibi ama su icince agrimaya basliyor. bugun biraz az yeyip midemi biraz kendi haline birakayim en iyisi. bosken sorun yok gibi cunku.
Seninkisi arkadaş tanıştırması gibi olmuş anlattıklarını okudum, onlar pek müdahil olmamışlar ilişkinize ama birbirinden bahsetmeler ne bileyim aranızı yapmaya çalışmışlar resmen
Bir de şu var yaş geçtikçe insan daha seçici oluyor diyorlar ya bu gerçekten doğru hele ki çalışmaya başladıktan sonra ben biraz daha fazla seçici olmaya başladım öyle erkeklerde nazmış tripmiş ben gelemiyorum normalde de yapım gereği hesap sorulmasından hoşlanmam, verilmesi gereken hesabım varsa ben zaten sormadan anlatırım nereye gittim ne yaptım tek tek anlatırım ama neredesin ne yapıyorsun diye soruldu mu anlatasım gelmiyor konuşmak istesem bile vazgeçiyorum o derece itici geliyor bana hesap sorulması... Aşk meşk de bana gelmez ben fazla mantığıyla hareket eden biriyim - sen sınamışsın işte ben de sınarım ama birçok erkek zora gelemiyor kolayca elde etmek istiyor ve bu nedenle de kolay kaybediyor
İşte benim karşıma hep nazlı erkekler çıkıyor ve ben anlayışlı olsam da o ilişki beni yoruyor hep acaba gücenir mi alınır mı diye düşünmek zorunda bırakılıyorm - benim bugüne kadar naz yapma fırsatım olmadı kimseye (yani sadece erkeklere değil aileme de) ve istiyorum ki erkek benim arkamda dimdik durabilmeli yoksa ben herşeyimi kendim yapıyorum zaten
offf bu çok azmışşşşş
maşallahbu ne güzel menü
İngiliz karbonatı dediğin şey ne? İçeriği sodyum bikarbonat değil mi??? Öyleyse normal karbonattan bir farkı yok
Menüye gelince sabahki ceviz-badem birz fazla geldi onun haricinde güzel
hımmmmm sen teşhisi koymuşsun zatenbol börekli bir menü...
oleyyyy çok sevindim
bana da yaz ne okuyordun????
benim diyet konusunda tavizim şöyle haftasonu kendime çekidüzen veremiyorum hele ki şu birkaç haftadır oturmalara gidiyoruz gitmesem neden gelmedin tek yaşıyorsun koca yok çocuk yok ne işin var diye soruyorlar işte sinir oluyorum böyle hesap sormalarasize ne de denmiyor gitsen yemesen bu sefer yine gönül koyarlar yaptığımı beğenmedi diye... yani zor iş anlayacağınız...
tabii ki de evlenmeden bilinmez- benim bir tespitim vardır ki erkeklerin yüzden 90ı odundur diye ve o nedenle ben romantizm beklentisi içinde değilim senin eşin yine düşünceliymiş cebindeki son parayı paylaşması evladına bakması, bunlar yabana atılacak şeyler değil.. bu anlattığın davranışlar bana göre odunluk değildir mesela...
çok güzel bir menüüüüü
ben de kabul edebileceğimi zannetmiyorum yani öyle katı kurallar gelirse şu kadar su iç şöyle yap gibi..
bana biraz kh yüklü bir menü gibi geldi çorba+ekmek, nohut+dolma gibi...
Bu menünün üstüne bence kutlama birşeyler içmen normal yani o kadarcık da hakkın olsun değil mi ama
Dünkü Menümmm
Sabah
1 çorba
Ara Öğün
10 fındık
Öğlen
2 yk pilav
2 yk taze fasulye
2 yk kabak patlıcan karışımı
Salata
Ara Öğün
10 fındık
10 tane çubuk kraker
Akşam
3yk türlü
2yk yogurt
Su :2.5 lt
Spor 1.5 saat pilates
Kaçamak Yokkk !!!
günaydınlarrrrr
çok güldüm ama doğru tespit gamze cim
canım akay ı duydum ama diyetisyenini bilmiyorum bu arada sağlık güvencesi bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde geçerli değil tatlım
yok canım çok fazla koymadım yağını lahana marul yeşil soğan dereotu maydanoz nane ne bulduysam doğradım içine 1 tabak yedim ama sonrasında küçük oğlan helva yiyordu 1 lokma da helva aldım
bu arada dün çok yorgun hissediyordum güya 8,30 da yatağa girdim ama saolsun sıpalar 11 e kadar uyutmadılar beni
ne güzel bir günaydın olmuş bu çok tatlısın lucim
canım ne kadar süre izin almak istiyorsun 1 sene içinde 6 dan fazla izin hakkı yok biliyorsun değil mi? bu hafta bildirim yapıp mı ayrılacaksın yapmadan mı bu konularda aydınlatırsan sevinirim ona göre seni izinli geçiyoruz
bayanbaloncuk senin menünü hiç beğenmedim canım çok azdı bana göre haberin olsun zeynep ve sevda ve hnd menüleriniz güzeldi
atladığım var mı hadi ben ders çalışmaya gidiyorummm
benim de var da hiç bu aralar kendime vakit ayırmıyorum eve gidiyorum biraz dinlenip yemek yiyorum ondan sonra biraz pcde takılıyorum sonra yatıyorum aslında kitap okumayı istiyorum ne zamandır okumuyorum ama bu aralar da nedense halim takatım kalmıyor hiçbir şeye...
ben de bir zamanlar uzun vadeli planlar yapardım tutmazdı o yüzden daha anlık planlar peşindeyim
ben hiç bilmem bak bu yumurtalı kabağı... biz pek yumurtalı yemek yapmayız menemen tarzı olur genelde... annem bu yaptığın kabağı küçük küp tavuk parçalarıyla yapar bol dereotlu - zeytinyağlı da yaparız.
demek ki sen denizliye taşınırken ben de oradan ayrılmışım - ah ah izmiri de çok severim
kız valla okurken ağzım sulandı yaaa yaz gelse de yapsak bol bol
bakıcı bulmana sevindim bebişini de öp benim içinnn
bu persian zumbayı da cuma günü diyet günlüğünden arkadaşım tavsiye etti çok değişik birşeymiş ama yapmadım henüz sadece birkaç dk baktım
daha önceleri zumba yapıyordum k-flakes destekli ispanyolca videolar vardı ama kaldırmışlar onu çok seviyordum
vay vay çok harika bir menü olmuşş
Gamzem güzel bir menü bence ve kahvaltıyı da hafif atlatmışsın
hiç sorma birtanem yaaa, aynen öyle oldu yalnız her an batabilirim, benim yardımcım gülcan hanımı aradım pazar günü ben gelmeyeceğim bu hafta cumaya kadar sen aç - kapat ofisi telefonlaşırız dedim ama içim içimi yiyor, kendi işim olmasa imkansız bi durum... cumaya kadar ofise gitmeyip kampa girmiş durumdayımhayırlısı
Günaydın kızlar
Ben dünden sonra bugün de pek motive ve enerjik değilim maalesef... Hafta sonu pertimi çıkardı işten gidince de sadece dinlenmek istiyorum yemek falan yapmadım bugün simitle idare ediyorum
Bu akşam kendimi mutfağıma adamayı planlıyorum güzel güzel sebze yemekleri yapacağım böyle olmuyor
Dünkü menümü de yazayım sonra yorumlara geçerim
Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe etli kuru fasulye (eti 1 parçaydı)
- 1 tabak yağsız karışık salata
Ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı
Ara - 18:00
- 1 tane Eti Browni - dayanamadm yaaaaa:26:
Akşam - 19:30
- Omlet (1 yumurta+1 kk peynir+az salça+pırasa+baharat+1yk zeytinyağı)
- 2 dl çavdar ekmeği
Su - 1,5-2lt
Spor - ekstra spor yapmadım ama eve dik yokuştan ve yolu uzatarak gittim
Akşam üstü bir krize girdim ki sormayın aslında regl zamanı da değil sanırım psikolojik olarak biraz enerji düşüklüğü yaşadığımdan olsa gerek...
kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :)
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine...
Maşallah tırmanma moduda işe yarıyor canımBen ofise götürdün herşeyi zannettim desem
İnsanın psikolojisi diyette çok önemli. Kaçamak var ama olsun önce sen iyi ol sonra kilo .
Süpersin valla Luci ..
Dünkü Menüm
Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş
Kızlar kusura bakmayın bitmez tükemez ew işleriyle boğuşuyorum kızımda yemiyor bütün gün parkta onu yedirmeye çalışıyorum.bugun bakıcı başlıycak öğleden sonra giricem msjlarımıda ozamn cewaplayabilcem öpüyorum
Hangi filmleri izleyeceksin Luci. Ben kore dizilerini çok beğeniyorum. Secret Gardenı izliyorum şu sıralar.eveet bugün 3 film izleyip yorumlamam lazım, öptüm herkesi ara ara gelirim, görüşürüz....kendinize çoook dikkat ediniz hanımlarrr :)
Genellikle menülerimiz güzel bence ben dahil protein karbonhidrat dengesizliği var menülerimizde oda beslenme alışkanlığımız türküz sonuçta hiç meyve yok mesela bende am a hergün bir elma zayıflatıyormus
Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?