Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen bakıyorumm linke.Çok teşekkür ederim :)

luci luciii hic benim paylastiklarima guvenin yok di mi tatlim? :)

biraz da ingilizce arastir istersen, bircok kaynak bulacaksin. sonra kendin karar ver.

ayrica unutma ki kosu bandin senin verdigin bilgilere gore, hizina ve sureye gore kac kalori yaktigini belli bir formulle hesapliyor. yani formulu yazan adam ne yazdiysa ona gore. bu bakimdan orada yazan senin gercekte yaktigin kaloriyi yansitmak zorunda degil.

neyse let's agree to disagree diyerek kapatalim. :)

hahah doğru söylüyorsun, pek birbirimize katıldığımız ve de anlaşabildiğimiz söylenemez.... ama sorun yok

belkide =) o an pek ilgilenmediğim için önem vermedim açıkçası

teşekkür ederim zeynepcim biraz yoruluyorum ama olsun söz verdim size cumaya kadar durmak yok, devam :)

helal sana valla bende var gücümle saldırıyorum kendime

Hemen bakıyorumm linke.Çok teşekkür ederim :)

rica ederimm

eveet bugün 3 film izleyip yorumlamam lazım, öptüm herkesi ara ara gelirim, görüşürüz....kendinize çoook dikkat ediniz hanımlarrr :)

Genellikle menülerimiz güzel bence ben dahil protein karbonhidrat dengesizliği var menülerimizde oda beslenme alışkanlığımız türküz sonuçta hiç meyve yok mesela bende am a hergün bir elma zayıflatıyormus

teşekkür ederim tatlım...yahu benim üzerimden neden iddiaya giriyorsunuz olan bana olacak, kabul etmiyorum ben bu iddiayı :)))))

İddia konusu yaptım seni Luci ..

Geniş düşünmek lazım tabi

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn

Nasılsınızzzz ??? :122::122::122::122::122:

Zeynep ben dün menünü görmedim sanki ama gözümden mi kaçtı unuttum mu hatırlamıyorum.

öncelikle geçmiş olsunnnn - menün de hep hafif şeylerden oluşmuş ama rahatsızlığından öyle sanırım - geçmezse dr.a mutlaka git şimdilerde havalar dengesiz ya seni de etkilemiş olabilir

içimizdeki hanımefendiyi çıkaralım lütfen oha diyebilirsin, yuhhh diyebilirsin istediğini de güzelim, yeşil çayımı içiyorum şimdide...bu saatten sonra yorma sen kendini kıyamam
güzel cevap

Çok zor Lily ya herşeye dikkat etmek ama sağlık işte ..
öyle tabii ama ben alıştım artık yaşam tarzım oldu tek sorunum şu kilocuklar ama onlardan da sayenizde kurtulacağıma inanıyorum

vay vayyy kızartmaya da hayır demişsin tebrik ederim

benim bir günlük arkadaşım var çok güzel şeyler paylaşıyor tepsilerine hayranım mesela onun ama sağlıklı yemeğin resmi bile çok hoş duruyor

bu nasıl bir giriştir böyle bayıldım

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur
izinli sayabiliyoruz sanırım ama en doğru cevabı kaptan verir

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydınnnnnnnnnnnn

Nasılsınızzzz ??? :122::122::122::122::122:
sana da selammmm

Günaydınnnn Zeynepcim,
Bir enerji patlaması var, yerimde duramıyorum o derece...
Şimdiden 0,5 litrelik su bitti.
Devaaaaammmmmmmmmmmmm
hoşgeldiniz

1,5 saat pilatesssss süpersin

gunaydin gunaydin

bugun midem daha iyi gibi ama su icince agrimaya basliyor. bugun biraz az yeyip midemi biraz kendi haline birakayim en iyisi. bosken sorun yok gibi cunku.
inşallah iyileşirsin bir an önce ama geçmezse mutlaka dr.a görün

Benimki duygusal düşünceli bir odun diyelim sayesinde lohusalığım berbat geçti adam taktı kilolarıma.şimdide kilo veriyorum ama heryerim yumuşacık langır langır diyor:) kendi göbeği balkonu geçti teras oldu

Hıh buradaymış menü. Çubuk kraker de olmasın bence çok tuzlu ödem yapar.

Hadi ya kaptan ben bilmiyordum çok teşekkür ederim.

Yerim ben senin için bebeğimi emekliyor ya büyüdü parkta çocukları yoldu dün:)cadımıdır nedir iki dişli canavar

Çocuğuz çalışıyor sanırım ama çok şanslısınız evde olunca hiç iş bitmiyor bütün gün çamaşır ev topla ütü obur kocaya 4 çeşit yemek. 45 dk spor bir komşuyla kahve saçımı tarayamıyorum.şimdi kadın her hafta temizliğe gelecek bakıcıda çovuğun her işini yapacal masraf çok arttı ama napıyım çok bunaldım

Ben ofise götürdün herşeyi zannettim desem

İnsanın psikolojisi diyette çok önemli. Kaçamak var ama olsun önce sen iyi ol sonra kilo .

Süpersin valla Luci ..

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

Çok beğendim ben bu menüyü ..

Çok da ısrar etme bence çocuğa aslında bu yaşlarda bir uzmandan yardım almak çok güzel olur bence. Çocuğun ileride ne kadar yiyeceği belli oluyor bu dönemde.

eveet bugün 3 film izleyip yorumlamam lazım, öptüm herkesi ara ara gelirim, görüşürüz....kendinize çoook dikkat ediniz hanımlarrr :)
Hangi filmleri izleyeceksin Luci. Ben kore dizilerini çok beğeniyorum. Secret Gardenı izliyorum şu sıralar.

Ben artık bu konuda daha dikkat ediyorum. Mümkün oldukça 40 50 gram protein alıp 2 katı kadar karbonhidrat almaya çalışıyorum
Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

Çok fazla karbonhidrat olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…