- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.901
Ne bileyim Gamze ya üstümde acayip duygusallık var. Bütün gün battaniyenin altında duygusal filmler izleyip çikolata yiyesim var
Gel beraber izleyip izleyip ağlayalım
Toplight bilmiyordum izin 6 olduğun şuan ki Kilom 66.8 pazartesi
Luci cim Sağol tavsiyen için inş tavsiye ne uyarım
Lili cim Sağol bilgilendirmen için
Bu hali de gayet güzel Zeynep zaten kökü sen de.
Şu anki kilon mu bu ?
Tebrik ederim ya gerçekten sen kiloluyum diye geziyorsun ya da çok güzel kapatıyorsun.
Tamam ben o zaman bugün yoga yaparım.
sill silllzeynep kaybolmaya çalışıyor hahahahah
.
sil sil demiş bi de delüüü nooldu beğenemedin mi tosun fotosunu :) kurbana beni keserlerdi artık o halde devam etseydim :)
canım istersen sınavın bu hafta ise bildirim yapmadı gecelim izin kullanma haftaya aramızda olacaksan
zeynep cim saçlarına bayıldım herkes gibi bende bu arada kısa saçlı fotonu göremedim
sevdaa kız muhabbete gelince yoksun fotoları kaçırmıyon ama
luci cim iyi o zaman göz rengin çok güzel bu arada seninde
midemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.
sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik
ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum
ara: 1 avuc sari leblebi
ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt
ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata
ara: bir kase bol sutlu nesfit
su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.
spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.
sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :)
kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur
tam gaz devam dün 8 km yürüdüm toplamda ve beslenmeme harfiyen uydum bu sabah da 6 dan beri sirkeli karışımımı, 1 litre suyunmu ve koyu sade ve şekersiz nescafemi içtim 11 gibi koşu bandına çıkacağım...maşallah süpper yani...tartılmıyorum eşime saklattım tartıyı cuma sabahına inşallah
Dünkü Menümmm
Sabah
1 çorba
Ara Öğün
10 fındık
Öğlen
2 yk pilav
2 yk taze fasulye
2 yk kabak patlıcan karışımı
Salata
Ara Öğün
10 fındık
10 tane çubuk kraker
Akşam
3yk türlü
2yk yogurt
Su :2.5 lt
Spor 1.5 saat pilates
Kaçamak Yokkk !!!
günaydınlarrrrr
çok güldüm ama doğru tespit gamze cim
canım akay ı duydum ama diyetisyenini bilmiyorum bu arada sağlık güvencesi bildiğim kadarıyla diyetisyenlerde geçerli değil tatlım
yok canım çok fazla koymadım yağını lahana marul yeşil soğan dereotu maydanoz nane ne bulduysam doğradım içine 1 tabak yedim ama sonrasında küçük oğlan helva yiyordu 1 lokma da helva aldım
bu arada dün çok yorgun hissediyordum güya 8,30 da yatağa girdim ama saolsun sıpalar 11 e kadar uyutmadılar beni
ne güzel bir günaydın olmuş bu çok tatlısın lucim
canım ne kadar süre izin almak istiyorsun 1 sene içinde 6 dan fazla izin hakkı yok biliyorsun değil mi? bu hafta bildirim yapıp mı ayrılacaksın yapmadan mı bu konularda aydınlatırsan sevinirim ona göre seni izinli geçiyoruz
bayanbaloncuk senin menünü hiç beğenmedim canım çok azdı bana göre haberin olsun zeynep ve sevda ve hnd menüleriniz güzeldi
atladığım var mı hadi ben ders çalışmaya gidiyorummm
Bu hali de gayet güzel Zeynep zaten kökü sen de.
Şu anki kilon mu bu ?
Tebrik ederim ya gerçekten sen kiloluyum diye geziyorsun ya da çok güzel kapatıyorsun.
yavrum herkesin kendini iyi hissetiği bir kilo var ben kendiimi bu kiloda iyi hissetmiyorum o nedenle zayıflamak istiyorum.
Benim kilo kalça bölgesinde birazcık ama hedeflediğim kiloya ulaşırsam daha mutlu olacagım
Tamam ben o zaman bugün yoga yaparım.
sill silllzeynep kaybolmaya çalışıyor hahahahah
.
canım istersen sınavın bu hafta ise bildirim yapmadı gecelim izin kullanma haftaya aramızda olacaksan
zeynep cim saçlarına bayıldım herkes gibi bende bu arada kısa saçlı fotonu göremedim
sevdaa kız muhabbete gelince yoksun fotoları kaçırmıyon ama
luci cim iyi o zaman göz rengin çok güzel bu arada seninde
kısa saç deyince ben kısacık sanmıştım o resmi de gördüm de uzun sayılır gene çok kısa sayılmazaa orada ama ben silmedim yarım saat 1 saate silicem
hahahahahahahhahaa meraklı melahat kaptanım
kısa saç deyince ben kısacık sanmıştım o resmi de gördüm de uzun sayılır gene çok kısa sayılmaz
ama eskisine göre kısa tabiikii
yaa ne yapayım hatun kaç gündür mesaj yazmadı bi baktım zeynepin fotosuna diye profiline girdim anammm sevda mesaj atmış hemen kaçar mı
haa bu araba ebru yok kaç gündür yanılıyormuyum ben yaaa
kısa saç deyince ben kısacık sanmıştım o resmi de gördüm de uzun sayılır gene çok kısa sayılmaz
yaa ne yapayım hatun kaç gündür mesaj yazmadı bi baktım zeynepin fotosuna diye profiline girdim anammm sevda mesaj atmış hemen kaçar mı
haa bu araba ebru yok kaç gündür yanılıyormuyum ben yaaa
Kızlar ben çıkıyorum ya zaman geçmiş birkaç işim vardı yavaştan hazırlanayım çarşıda işlerim var yarın devam ederiz olur mu? Hepinize iyi akşamlar...
Günaydın kızlar
Ben dünden sonra bugün de pek motive ve enerjik değilim maalesef... Hafta sonu pertimi çıkardı işten gidince de sadece dinlenmek istiyorum yemek falan yapmadım bugün simitle idare ediyorum
Bu akşam kendimi mutfağıma adamayı planlıyorum güzel güzel sebze yemekleri yapacağım böyle olmuyor
Dünkü menümü de yazayım sonra yorumlara geçerim
Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe etli kuru fasulye (eti 1 parçaydı)
- 1 tabak yağsız karışık salata
Ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı
Ara - 18:00
- 1 tane Eti Browni - dayanamadm yaaaaa:26:
Akşam - 19:30
- Omlet (1 yumurta+1 kk peynir+az salça+pırasa+baharat+1yk zeytinyağı)
- 2 dl çavdar ekmeği
Su - 1,5-2lt
Spor - ekstra spor yapmadım ama eve dik yokuştan ve yolu uzatarak gittim
Akşam üstü bir krize girdim ki sormayın aslında regl zamanı da değil sanırım psikolojik olarak biraz enerji düşüklüğü yaşadığımdan olsa gerek...
kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :)
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine...
Dünkü Menüm
Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş
benim evde 40 beden pantolonum var hedef ona girebilmekgüle gülee tatlımmm, çarşıdan 1 beden küçük birşey beğen veee onu alabilmek için daha bir gazlaaben ısmarlayacam söz
.
Kızlarrrr ben okula giderr, gelince görüşürüzzzzz
benim evde 40 beden pantolonum var hedef ona girebilmekkendisini çok severim de yine giyebilmek umudundaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?