Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum. Akşam yine gelirim ..

Ne bileyim Gamze ya üstümde acayip duygusallık var. Bütün gün battaniyenin altında duygusal filmler izleyip çikolata yiyesim var
Gel beraber izleyip izleyip ağlayalım

kuzucuk ben sana önermedim mi duygusal film, bak önce black izle ağlama garantili bir hint filmi bollywood filmi, pek güzeldir...sonra sorayayı taşlamak iran konulu abd filmi, thelma ve lousie çok keyifli ve sürükleyici bir yol hem de tam kadın filmi izle hele bu üçünü, hala güney kore diyorsun bana

Toplight bilmiyordum izin 6 olduğun şuan ki Kilom 66.8 pazartesi
Luci cim Sağol tavsiyen için inş tavsiye ne uyarım
Lili cim Sağol bilgilendirmen için

canım istersen sınavın bu hafta ise bildirim yapmadı gecelim izin kullanma haftaya aramızda olacaksan

zeynep cim saçlarına bayıldım herkes gibi bende bu arada kısa saçlı fotonu göremedim

sevdaa kız muhabbete gelince yoksun fotoları kaçırmıyon ama

luci cim iyi o zaman göz rengin çok güzel bu arada seninde

Bu hali de gayet güzel Zeynep zaten kökü sen de.
Şu anki kilon mu bu ?
Tebrik ederim ya gerçekten sen kiloluyum diye geziyorsun ya da çok güzel kapatıyorsun.

Tamam ben o zaman bugün yoga yaparım.

sill silll zeynep kaybolmaya çalışıyor hahahahah

.

sil sil demiş bi de delüüü nooldu beğenemedin mi tosun fotosunu :) kurbana beni keserlerdi artık o halde devam etseydim :)

aa orada ama ben silmedim yarım saat 1 saate silicem

selamlar kızlar .yine süpersiniz valla...

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et..

aman ne güzel bir günaydın mesajıydı bu böyle .harikasın yaa..

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur

canım kolay gelsin inşallah sınavda da başarılı olursun tatlım.

gamzenin de dediği gibi 5. takımın çalışkan kızı...

menün harika canım bayıldım.

canım sana da başarılar diliyorum derslerinde.

.

peki tatlım yarın birlikte pilates yaparız ben hem sabah hem akşam yapacagım

sill silll zeynep kaybolmaya çalışıyor hahahahah

.

ayyyy gamzeeee çok güldüm yavrum sana yaaa benim kaybolmam için daha çooooooooook var yahuu

hahahahahahahhahaa meraklı melahat kaptanım

aa orada ama ben silmedim yarım saat 1 saate silicem
kısa saç deyince ben kısacık sanmıştım o resmi de gördüm de uzun sayılır gene çok kısa sayılmaz
ama eskisine göre kısa tabiikii

hahahahahahahhahaa meraklı melahat kaptanım

yaa ne yapayım hatun kaç gündür mesaj yazmadı bi baktım zeynepin fotosuna diye profiline girdim anammm sevda mesaj atmış hemen kaçar mı

haa bu araba ebru yok kaç gündür yanılıyormuyum ben yaaa

Kızlar ben çıkıyorum ya zaman geçmiş birkaç işim vardı yavaştan hazırlanayım çarşıda işlerim var yarın devam ederiz olur mu? Hepinize iyi akşamlar...

haklısın kaptancım ebruyu görmedim ben de sevda da çok kaytarıyor canım dün tüm gün dertlendim bu kız nerede diye akşam ceee demiş kaçmış....bugün kaçmak yok sevdacım azıcık sohbet edelim :)

Bundan sonra böylee kaptanım takıma gelmeyene basacaz resmi yine gelmiyorsa resimlerin nülüğünü arttırıcaz, tamamen takım ruhu için yaparım allaamaaaa

.

Kızlar ben çıkıyorum ya zaman geçmiş birkaç işim vardı yavaştan hazırlanayım çarşıda işlerim var yarın devam ederiz olur mu? Hepinize iyi akşamlar...

güle gülee tatlımmm, çarşıdan 1 beden küçük birşey beğen veee onu alabilmek için daha bir gazlaa ben ısmarlayacam söz

.

Menümmmmm tikattt tikattt mutfak kapanıcak, sonra ben görmedim wayy ben duymadım yok

Sabah
1 kk peynir
Yarım yumurta (omlet)

Öğle
orta boy kadar patates (elma dilim, fırında)
1 kase yoğurt

Ara: 4 adet marullu çiğ köfte

Akşam: 1 porsiyon yeşil salata (marul, yeşil soğan, turp, havuç ve mor lahanayla yapılmış)
1 kase yoğurt

Spor: 45 dk yürüyüş
Su: devammm

.

kısa saç deyince ben kısacık sanmıştım o resmi de gördüm de uzun sayılır gene çok kısa sayılmaz
ama eskisine göre kısa tabiikii

ahaha ama benim saçlarım uzun yıllardrı çok uzun bu saç benim için cücük kadar.

ilk kesildiğinde ağlamıştım şimdi alıştım

aaa saat 17:00 olmuş bile, benim mutfağın kapanma saati gelmişşş....

Luci'nin mutfağı bugün de kapandı :) darısı henüz kapatamamış olanların başına inşallah :)

sabah: 06:00
uyanınca sirkeli karışım
sade ve şekersiz nescafe 2 fincan

ara: 08:00
yulaf ezmesi 2 yk+ az light süt+ bol tarçın

öğle: 12:30
5 çatal yeşil marul salata üzerine 30 gr ton balığı (yağsız ve tuzsuz sadece limon ile yapıldı)
2 yk light yoğurt(bol isot ve nane ile)

akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçınlı ( henüz içilmedi az sonra içilecek)

su:3,5 litre + 1 fincan yeşil çay
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş 4 km
akşam açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş 4 km

lilicim menün gayet güzel bence .browni tmm fazla gibi görünüyor olabilir ama arada bir tane kaçamağın zararı olmaz.eminim ki yaptığın yokuş yukarı yürüyüşle de onu kesin yakmışsındır.

valla başka bişey demiyorum sana maşallah..gamze gibi oha demek isterdim de demicem...

lucim benim bildiğim kadarıyla da hız arttıkça kalori yakımı da artıyor.

süper...

benim evde 40 beden pantolonum var hedef ona girebilmek kendisini çok severim de yine giyebilmek umudundaym

ben en son dun, bir suredir dugmeleri kapatamadigim icin giymeyi biraktigim gomlegi giydim. baska bir gomlegi giymeyi de daha once birakmistim, onu ilikleyebildim ama rahat giyebilmek icin biraz daha vermem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…