- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.981
sanah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğlen
1 tabak kısır (akşamdan kalma5-6 kaşık kadar yemek kaşığı)
ara
1/2 ayva
7-8 kuru üzüm
akşam
2 kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
salata
2 kaşık yoğurt
ara
1 hurma
su 3 lt
spor maalesfe yok
bugunku menum... bugun midem daha iyiydi, bosken agrimiyordu ama su icince ya da bisi yeyince sanci basliyordu hafiften, o yuzden az oldu bugunku menu. agri yarin da gecmezse doktora gidicem artik kacis yok.
sabah: 1 dilim etimek, 1 yumurta, 50 gr kadar lor, 1 domates, 2 salatalik
ogle: 10 gr badem, 1 muz
ara: 200 gr yagsiz yogurt
aksam: bir tabak haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 55 dk yuruyus
ohhh 4km daha yürüyerek bugün de 8 km yürüyüş yapmanın huzuru ile karşınızdayım arkadaşlar...yalnız bağımlılık yapacak gibi bu yürüyüşler, pek bi keyifli :)
hmcim sana hemen bir kaç film adı gönderiyorum özelden canım madem güney kore istiyorsun, arşivimden seçememiştim, eşim erken gelince hemen çıkmak zorunda kaldım, geliyor şimdi seçmece filmmmleeerrr:)
hmcim sana yaklaşık 8 film falan önerdim...bahsettiğim gibi o kadar çok güney kore filmi izledim ki, güney koreye gitsem kaybolmam :) benim yönetmenlerim vardır, alfred hitchcock ile başlarım tüm filmlerini seyrettim bu arada sanırım 54 sesli ve bir çok sessiz film, tarantino tüm filmlerini seyrettim, f.fcoppola tüm filmlerini izledim, roman polanski, hastasıyımdır tüm filmlerini izledim...kim ki-duk, tüm filmlerini izledim, akira kurosawa, hastasıyımdır - tüm filmlerini izledim...şimdi biraz irana geçtim majid majidi, tüm filmlerini izledim, bahman ghobadi, tüm filmleri bitti gibi onlarca yönetmenim var ve takıntılıyımdır tüm filmlerini izlerim...bu liste sayfalarca uzar, saatlerce sinema, kamera arkası, çekim teknikleri hakkında konuşup yazabilirim. üniversitede sinopsisi bana ait bir kısa metraj film çekmişliğimizde vardır arkadaşlarımla...dolayısı ile tam bir sinema tutkunuyumdur ama seçerek izlerim her yapımı izleyip önermem...sen de keyif alırsın umarım, tekrardan iyi seyirler dilerim :)))
hm, canım bu arada ispanyol sinemasını da öneririm, çok sıkı filmler çıkıyor ispanyollardan, aklında olsun :)
sakııın öldürecek misin sen beni :) 1 haftada 5 kilo gider mi be kuzum 1 hafta bile değil 4 gün... bu hafta 2 kilo bile gitse razıyım pazartesi-cuma sabahı arası :)
Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum
Sumsürekli çok içtiğim için yazmayı unutuyorummsu 2.5 lt vem45 dk spor
off kızlar canım tatlı istedi birden...
seni duygusuz seni...bende yengeç
iyiki kardeşler var ya...duygulandım birden...
tşk ederim canım saol.kız bu gece rüyamda tatlılar havada uçacak gibi görünüyor...
süpermiş afiyet olsun....
.
Luci azmine hayranım 8km çok iyi gerçektenUmarım bağımlılık yapar senden bize de geçer.
Kızlar gunaydinnn
45 dakikalik pilatisimi yapmis bulunuyorum aksamda bi 45 dk yaparak toplam 1.5 saate tamamliyor olcam
simdi mobilden yaziyorum evdeyim hazirlanip ise gitmem lazim
opuyorum sizi
etki gostermeye basladi mi peki
ne zaman istemedikki))
bugunku menum... bugun midem daha iyiydi, bosken agrimiyordu ama su icince ya da bisi yeyince sanci basliyordu hafiften, o yuzden az oldu bugunku menu. agri yarin da gecmezse doktora gidicem artik kacis yok.
sabah: 1 dilim etimek, 1 yumurta, 50 gr kadar lor, 1 domates, 2 salatalik
ogle: 10 gr badem, 1 muz
ara: 200 gr yagsiz yogurt
aksam: bir tabak haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 55 dk yuruyus
Arkadaşlar bugun pek giremedim. Babamın bilgisayarda işleri vardi. En sonunda telefondan yazayım dedim.
Bugunku menum söyle,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği 1haşlanmış yumurta,yeşillik
Ara bir avuç kadar kuruyemiş badem fıstık fındık
Öğlen 1 kase nohut yemeği ,1kase yoğurt, 3yk ıspanak yemeği
Akşam 1kase ezogelin çorba, 2tane köfte,2yk pirinç pilavı
Akşam 6buçukta yedim en son. Bol su içtim bugun 2.5ltyi geçti. Spor olarak kardeşimle yürüyüş yaptım.Böyle bir gün oldu.
Aman sadece rüyanda kalsın sevda hayata taşıma ..
Kızlar gunaydinnn
45 dakikalik pilatisimi yapmis bulunuyorum aksamda bi 45 dk yaparak toplam 1.5 saate tamamliyor olcam
simdi mobilden yaziyorum evdeyim hazirlanip ise gitmem lazim
opuyorum sizi
hndcim teşekkür ederim canım, inşallah geçer, spor yaptıkça bağımlılık kazanılıyor bence yapmazsan gözünde büyüyor insanın, hiç yapası gelmiyor..olay başlayana kadar :)
Günaydınlaaar kıslaaaarrrrr.... umarım bugün herkes ihtiyacı olan işe,eşe,güce,bakıcıya, yardıma,inanca,dosta,arkadaşa, alışkanlığa,beceriye,başarıya,kiloya, sabra,selamete,hoşgörüye, kahkahaya,gülümsemeye ve daha aklıma gelemeyen bir çok şeye kavuşur.... Musmutlu bir gün olsun bugün :))))
Bir Afrika atasözü der ki: Afrikada her sabah bir ceylan uyanır,en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini;yoksa öleceğini bilir.Afrikada her sabah bir aslan uyanır,en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir.Aslan yada ceylan olmanızın bir önemi yoktur.Yeter ki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin....
canım benim aynı dileklerle sana da günaydın...ben bu atasözünü de çok sevdim.harbi güzel ve de düşündürücü...
.
günaydın sevdacım maşallah erkenden seni aramızda görmek ne güzel, çocukları gönderince okula, işte kaç gel böyle aramıza :)
sevdacım ne zamandır soracağım sana, aklıma gelmişken yulaf ezmesini nasıl tüketiyorsun...ben pişirmeden direkt kutudan çıktığı gibi süt ya da yoğurtla karıştırıyorum ama bir kısım insan da suda pişirip yiyorlarmış, sen nasıl yiyorsun merak ettim, pişmişi nasıl acaba daha mı doyurucu ve lezzetli?
canım bende paketten çıkardığım gibi yoğurt koyuyorum üzerine ,çörek otuda güzel oluyor yoğurtlayıp biraz da çörek otu koyunca ama bayadır koymadım hiç.dünde senin dediğin gibi sütle yaptım çok beğendim onu da.
.
sütle çoook güzel oluyor varsa biraz elma rendesi ve tarçın ohhh misss...elma kalmamış evde bende gidip almayı unutuyorum habire... bir de pişirip mi yapsak ki nasıl olur acep?
lucim birde yulaf ezmesi çok faydalı bağırsaklar için.benim oğlumun küçükken kabızlık sorunu vardı.ona pişirip yapıyodum ama hiç tadına bakmamıştım.mama gibi sütle pişiriyordum,hem doyurucu oluyordu hemde bağırsaklarını çalıştırıyordu.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?