Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel bir menü olmuş kaptan.

Çok beğendim. ara öğünlerde ve akşam yemeğinde yoğurt yemen çok mantıklı. yoğurt yağ yakıyormuş diye okumuştum.

Luci azmine hayranım 8km çok iyi gerçekten Umarım bağımlılık yapar senden bize de geçer.

Teşekkür ederim Luci en kısa zamanda izlemeyi planlıyorum. .

hm, canım bu arada ispanyol sinemasını da öneririm, çok sıkı filmler çıkıyor ispanyollardan, aklında olsun :)

Hiç fikrim yok Luci ispanyol sineması hakkında. Ben biraz bunları izleyeyim bittikçe yine sorarım sana ..

sakııın öldürecek misin sen beni :) 1 haftada 5 kilo gider mi be kuzum 1 hafta bile değil 4 gün... bu hafta 2 kilo bile gitse razıyım pazartesi-cuma sabahı arası :)

Ben şaka yapıyorum aman ciddiye alıp öldürme kendini ..

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

Durumdacım menünü sporunu beğendim , suyunun bekçisiyim yine yazmamıştın

Sumsürekli çok içtiğim için yazmayı unutuyorummsu 2.5 lt vem45 dk spor

ama bu gönderinden yola çıkarak içtiğini düşünüyorum. Ev işleri stresini bakıcı stresini okudum yazdıklarından. Umarım bakıcı da yardımcı olur sana ve kendine daha çok zaman ayırabilirsin. Biz desteğiz :13:

Son düzenleme:

Aman sadece rüyanda kalsın sevda hayata taşıma ..

Kızlar gunaydinnn

45 dakikalik pilatisimi yapmis bulunuyorum aksamda bi 45 dk yaparak toplam 1.5 saate tamamliyor olcam

simdi mobilden yaziyorum evdeyim hazirlanip ise gitmem lazim

opuyorum sizi

Luci azmine hayranım 8km çok iyi gerçekten Umarım bağımlılık yapar senden bize de geçer.

hndcim teşekkür ederim canım, inşallah geçer, spor yaptıkça bağımlılık kazanılıyor bence yapmazsan gözünde büyüyor insanın, hiç yapası gelmiyor..olay başlayana kadar :)

Günaydınlaaar kıslaaaarrrrr.... umarım bugün herkes ihtiyacı olan işe,eşe,güce,bakıcıya, yardıma,inanca,dosta,arkadaşa, alışkanlığa,beceriye,başarıya,paraya,kiloya,sağlığa, sabra,selamete,hoşgörüye, kahkahaya,gülümsemeye ve daha aklıma gelmeyen bir çok şeye kavuşur.... Musmutlu bir gün olsun bugün :))))

Bir Afrika atasözü der ki: Afrikada her sabah bir ceylan uyanır,en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini;yoksa öleceğini bilir.Afrikada her sabah bir aslan uyanır,en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir.Aslan yada ceylan olmanızın bir önemi yoktur.Yeter ki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin....

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.

etki gostermeye basladi mi peki

ne zaman istemedikki ))

valla doğru dedin.tatlıyı çok severim

canım geçmiş olsun, aman dikkat et.

Aman sadece rüyanda kalsın sevda hayata taşıma ..

menünü beğendim canım.afiyet olsun.rüyamda da görmedim tatlı falan ama çok güzel bir rüya gördüm.çok sevimli bir kedi vardı onu seviyordum.boncuk boncuk gözleri ,siyah beyaz karışımı tüyleri.ayy çok sevimliydi.normalde kucağıma alamam ama rüyamda aldım.

Kızlar gunaydinnn

45 dakikalik pilatisimi yapmis bulunuyorum aksamda bi 45 dk yaparak toplam 1.5 saate tamamliyor olcam

simdi mobilden yaziyorum evdeyim hazirlanip ise gitmem lazim

opuyorum sizi

hangi ara yaptın sen onu...

hndcim teşekkür ederim canım, inşallah geçer, spor yaptıkça bağımlılık kazanılıyor bence yapmazsan gözünde büyüyor insanın, hiç yapası gelmiyor..olay başlayana kadar :)

aynen canım ya benim mesela bu hafta öyle.başlayana kadar bir isteksizlik,bir tembellik başladıktan sonra devam da...

.

canım benim aynı dileklerle sana da günaydın...

ben bu atasözünü de çok sevdim.harbi güzel ve de düşündürücü...

.

canım benim aynı dileklerle sana da günaydın...ben bu atasözünü de çok sevdim.harbi güzel ve de düşündürücü...

.

günaydın sevdacım maşallah erkenden seni aramızda görmek ne güzel, çocukları gönderince okula, işte kaç gel böyle aramıza :)

sevdacım ne zamandır soracağım sana, aklıma gelmişken yulaf ezmesini nasıl tüketiyorsun...ben pişirmeden direkt kutudan çıktığı gibi süt ya da yoğurtla karıştırıyorum ama bir kısım insan da suda pişirip yiyorlarmış, sen nasıl yiyorsun merak ettim, pişmişi nasıl acaba daha mı doyurucu ve lezzetli?

günaydın sevdacım maşallah erkenden seni aramızda görmek ne güzel, çocukları gönderince okula, işte kaç gel böyle aramıza :)

normalde 6:40 gibi kalkıyorum bende .dün sabah tekrar küçük oğlum gidince yattım .genelde tekrar yatıp uyumam da gece biraz geç yatılıyor sabahta erken kalkınca uyku bastırıyor bazen öyle yatıp uyuyorum işte 1 saat kadar..

.

canım bende paketten çıkardığım gibi yoğurt koyuyorum üzerine ,çörek otuda güzel oluyor yoğurtlayıp biraz da çörek otu koyunca ama bayadır koymadım hiç.dünde senin dediğin gibi sütle yaptım çok beğendim onu da.

.

sütle çoook güzel oluyor varsa biraz elma rendesi ve tarçın ohhh misss...elma kalmamış evde bende gidip almayı unutuyorum habire... bir de pişirip mi yapsak ki nasıl olur acep?

lucim birde yulaf ezmesi çok faydalı bağırsaklar için.benim oğlumun küçükken kabızlık sorunu vardı.ona pişirip yapıyodum ama hiç tadına bakmamıştım.mama gibi sütle pişiriyordum,hem doyurucu oluyordu hemde bağırsaklarını çalıştırıyordu.

.

sütle çoook güzel oluyor varsa biraz elma rendesi ve tarçın ohhh misss...elma kalmamış evde bende gidip almayı unutuyorum habire... bir de pişirip mi yapsak ki nasıl olur acep?

aslında denemek lazım.bu gün yapsakmıki acaba .gerçi ben şimdi yedim ama öğlene veya akşama olabilir.aslında bu gün patates düşünüyorum fırında cips gibi.patatesi rendenin cips yeri varya orda rendeleyip ,baharatlarla karıştırıp yağsız fırına atıyorsun aynı cips gibi oluyor vede çok doyurucu.

.

tatlım şimdi seninle yazışırken gittim hemen süt ile pişirdim içine 1 tane ceviz içi attım portakal dilimleyip 1 tatlı kaşığı tarçın attım, offf şahane olmuş tadı, elma ile olsa daha bile güzel olurmuş, mutlaka dene, öneririm, dediğin gibi bağırsaklara pek bi faydalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…