- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.961
kızlaaaar, tanıdık geliyor mu bu cümlelerrrr :) azıcık da gülelim :)
Eki Görüntüle 983409 Eki Görüntüle 983410 Eki Görüntüle 983411
alemsin luci yaaaa
bende sistemde görünecem ama online ders dinliyorum bu arada midem kazındı ne yyim sizce
kızlar püsküüt takım analizimizi yapmış ellerine sağlık çok da güzel güzel isteyenler aşağıdan bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=13&p=34077762#post34077762
haydi bakalim afiyet olsuntarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.
bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.
LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor
2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter
bahsettigim tariflerden biri bu: http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=2186204
kavrulmus tuzsuz badem, hurma, kakao, vanilya ozu, deniz tuzu, hindistan cevizi ve biraz su ile yapiliyormus. tariften 24 top cikiyormus, her top da 75 kaloriymis. ozet olarak, hindistan cevizi haric butun malzemeyi mikserden geciriyorsunuz ama oldurmuyorsunuz. sonra da top yapip hindistan ceviziyle kapliyorsunuz.
Afiyet olsun Sevda ..
Gayet mantıklı.
Ben de cuma ufak bir kaçamak yaparım muhtemelen.
Gayet mantıklı.
Ben hurma kayısı cevizi ve kakaoyu geçiriyorum bazen robottan. Top yapıp buzluğa atıyorum çok güzel oluyor.
selam kızlar eve geldim bende mutfağı kapattım size önce yorummları sonra menümü yazayım
canım şimdi karar ver ne istiyorsun istersen bu hafta bildirim yapmadı diyelim istersen izinli yazalım sana kalmış
mozaik pastayı bende ç.ok severim pudra şekerli olunca nasıl olur ki?
oy oy oyy ben çok severeim bu topları
iğrenç görünüyor canım yaa yağ bir de vucüdumuzdaki haline bakın yaa bira n önce kurtulmak lazım yağlardan
sanah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğlen
1 tabak kısır (akşamdan kalma5-6 kaşık kadar yemek kaşığı)
ara
1/2 ayva
7-8 kuru üzüm
akşam
2 kaşık bamya
2 kaşık bulgur pilavı
salata
2 kaşık yoğurt
ara
1 hurma
su 3 lt
spor maalesfe yok
kızlaaaar, tanıdık geliyor mu bu cümlelerrrr :) azıcık da gülelim :)
Eki Görüntüle 983409 Eki Görüntüle 983410 Eki Görüntüle 983411
Kızlarr çok uykum geldi benim yahuu, yoruldum bu gün..uyuyayım barii :26: geçmişi okudum ama alıntılayamadım, çemkiricek halim kalmadı yorgunluktan
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalarr.
iyi geceler canım, yarın görüşürüzzz....
Görüşürüz tatlımm.
Çok beğendim ben bu menüyü ..
Çok da ısrar etme bence çocuğa aslında bu yaşlarda bir uzmandan yardım almak çok güzel olur bence. Çocuğun ileride ne kadar yiyeceği belli oluyor bu dönemde.
Hangi filmleri izleyeceksin Luci. Ben kore dizilerini çok beğeniyorum. Secret Gardenı izliyorum şu sıralar.
Ben artık bu konuda daha dikkat ediyorum. Mümkün oldukça 40 50 gram protein alıp 2 katı kadar karbonhidrat almaya çalışıyorum
Çok fazla karbonhidrat olmuş.
Pilates olabilir çünkü diğer sporlar aksine kas yaptığından çok inceltmiyor.
Korkarım alırdınsende bu tatlılık ve samimiyet varken, sana hayır diyebilecek adamın aklına şaşarımm, pehhh
Pesss arkadaş yaaa, hayır yetişmeye çalışıcam ama yapamıyorum daa, ölücem fesadlıktan
Bu hafta çok fazla umutluyumm, süpersin canımmm
Tam merkezdesin canım, düğün varsa eğer ve kilo verilmesi gerekiyorsa bizim luci 2 ayda 20 kilo verirdi allahıma, gerisini sen bilin artıkk
Kolay gelsin canımmmm
Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeee
Çok teşekkrü ederim, bu hafta takımcak birbirimize söz verdik.. eeee borumuuu
hahahahahahha bir iktidar birde muhalefet illaki olucak tabisiiRabbim kimseyi Kemal Kılıçdaroğlu gibi sırf muhalefet olmak için muhalefet yapan politikacılarla karşılaştırmasın
hııııı haspam yürümüş spor tamam, akşama yine türür..birde keyiftabii yaaaa, hayat sana güzel beee
deee hatttaaaaa saçlarından tutup tuğla duvara çarpyanındayım hahahahahha pek bir kötü gördüm kendimii
Durumdaaaaaaaaaaaaa ne denir bu durumdaaaaaaaaaaasüppersinnnnnnnnnn
Offffff yoruldum beeeeee4 metre yürüyecek halim kalmadı biraz çene çalayım da sporumnan dövecem sizi
.
canım ara öğün yapabileceiğim birşey yoktu 10 tane yedim kalorisi azmış
o haldeee pilates diyorummm
teşekkürller lilyyycim
Evet aynen ben de birkaç gündür saldım kendimi yoksa normalde hafta içi iş yapmayan ben ev işlerini yaptığım yetmediği gibi mutfakta yemekler yapıp hatta kaplara koyup sabah da tostumu hazırlayan biriyim de 2 gündür böyleyim
evet canım - benim regle daha var ama sanırım hafta sonu sendromu gibi bişey dinlenemeden hafta başladı - bu arada bugün tartıda Cumadan 100g eksik çıktım normalde bu sıralarda çok eksileri görmezdim aynı çıkardım düşüşleri çarşambadan sonra yaşıyorum genelde... yani dikkat edersem cumaya eksileri görebilirim umudum var
evet aynen kaptanım - ömrüm yol çekmekle geçti şimdi de küçük bir yerde yaşamama rağmen evden işe yürüyorum ve sabahları hiç çekilmiyor hayattan bıktırdı bu ev beni - dün doğalgaz gelmiş 200 lira üstelik evdeki peteklerin yarısı yanmıyor - bana ilk girerken ev sahibim max. 150 ödersin o da her yer yanarsa evde yalıtım var demişti - dediğin gibi hayatın yorgunluğu çöktü üstüme bu ara...
maşallah arkadaş azimligerçi kendi işi olmanın avantajı bu olsa gerek
ben yıllardır işsizdim okurken üni bitir gel derler okul biter tecrüben yok derler ne sıkıntı çektim - şimdi izin alma hakkım da yok mazeret hakkımız var sözde amaonu da kullanamıyoruz dr. için bile zor izin almıştım ki yılda 2 kez gidiyorum hepi topu
ay ne güzel bir menüşiir gibi...
ben çok hızlı yürüyemem ama hep düşüncem az olsun düzenli olsun önemli olanın bu olduğuna inanıyorum yakılan kalori üzerinde çok durmuyorum açıkçası
genel yarışma kısmına yazarsanız yönlendirme yapılır
o ev işlerinin ne kadar bitmek bilmez olduğunu çok iyi biliyorum ah ah
evetttt anahtar kelime bu : marjinal fayda.... sen iktisatçı mısın yoksa??? mesleğini özelden yaz demiştim görmedin sanırım
bana göre tek başına hiçbir gıda kilo aldırmaz ya da verdirmez - önemli olan miktar değil süreklilik - yani sen bir gun çikolata yiyip ertesi gün sağlıklı beslenmeye devam edersen birşey olmaz ama her gün 1 bar çikolata yersen tabii ki kilo almak kaçınılmaz olur
ben de işte elma yiyemiyorum işteyken ama bu dediğini ingilizler şu şekilde ifade etmişler " an apple a day, keeps the doctor away" yani bizim güneş giren eve dr girmez lafını onlar elma giren eve dr girmez şeklinde söylüyorlar
bence senin fiziksel görüntün senin özel alanındır ve başkasının müdahalesine izin vermemelisin neyse daha konuşmayayım benim için bu laflar farklı anlamlar ifade eder de...
oy maşallah kuzucuğaaakızlar cimcime olur annesi...
ben bu dediklerini evdeyken çok yaptım işe başlayınca azalır sanmıştım ama daha da arttı Allahtan yalnız yaşıyorum yoksa bir başkasının da arkasını toplayamam gibi geliyor kendi dağıntımı bile bazen toplamak zor geliyor
Sağol canm valla psikoloji çok önemli bu aralar nedense hiç ben ben gibi değilim bi depresif haller var üzerimde... ama akşam mutfakta stres atmayı planlıyorum
akşam biraz kh.lı olmuş ama spor güzel
valla benm de aynı bunun için bol yürüyüş sıkılaşma hareketi yapmak lazım ama zor gidiyor maalesef sabır ve azim gerektiriyor
rica ederm
Pastaların yüksek kalorili besinler olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, Çünkü pasta; karbonhidrat, protein ve yağı yapısında bulunduran bir besindir. Zengin içeriği ile en masum pastanın bir dilimi 450 kalori civarındadır. Yani günde 1200 kalorilik bir beslenme programı uygulayan birinin yaklaşık bir ana öğünüdür. Bütün bu nedenler yüzünden diyette pasta yemek bir günah olarak görülür diyor.
Ancak diyete pasta ilave etmenin de yolları olduğunu belirten Tutar, bu konudaki önerilerini sıralıyor ve kalori bombardımanına maruz kalmadan pasta yemenin inceliklerini şöyle anlatıyor:
PASTA SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!
- İnce bir dilim almaya özen gösterin.
- Üzerinde kestane şekeri gibi ekstra kalori yüküne sebep olan malzemeler varsa ayırın.
- Meyveli pasta tercih etmeye çalışın.
- İnce hamurlu pastalara yönelin.
- Peynirle yapılan pastaların da kalorisinin en az kremalı pastalar kadar olduğunu unutmayın.
PASTA YEDİNİZ, DİYETİNİZ BOZULMASIN
- 1 dilim pasta, beslenme programınızdaki ½ bardak süt, 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşit gelir. Ara sıra kaçamak yapan biriyseniz, günlük beslenme düzeninden bu besinleri bir günlüğüne çıkartarak denge sağlayabilirsiniz.
- Pastaya hayır diyemeyenlerden ve bu nedenle sıklıkla diyeti bozanlardansanız, o zaman daha hafif seçenekler tercih etmenin veya mutfağa girmenin zamanı gelmiş demektir.
DİYETE DOST MASUM PASTA ALTERNATİFLERİ
- 1 dilim mozaik pasta.
- 1 dilim meyveli parfe.
- 1 dilim dondurmalı pasta.
- 1 dilim light cheesecake.
- 1 dilim light pasta.
haydi bakalim afiyet olsuntarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.
bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.
Maşallah Gamze afiyet olsun çok güzel olmuş.
Yakında 5 kiloya çıkaracağım iddiayı luci
Sevda ben oğlak burcuyum en duygusuz burç
Pilav yok
Ama yemedikçe zararlı şeyler salatw kadar güzel şey yok gibi geliyor.
İyiki abim yok diyorum
Kardeşim benden çok küçük luci o yüzden onun gözünde çok farklıyım. Prensesim hadi uyan diye gelir beni uyandırırdı
Afiyet olsun Sevda ..
Gayet mantıklı.
Ben de cuma ufak bir kaçamak yaparım muhtemelen.
Gayet mantıklı.
Ben hurma kayısı cevizi ve kakaoyu geçiriyorum bazen robottan. Top yapıp buzluğa atıyorum çok güzel oluyor.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- Omlet ( Eşin yumurta konusunda harikadır. 2 yumurtadan yaptı sanırım 1/3ünü falan yemişimdir.
- 1 dilim peynir
Ara :
- 1 portakal
Akşam:
- 3 hurma ( normalde evde bile bulundurmazdık ama ilginç bir şekilde canım deli gibi istiyor )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt
- 1 kase yayla çorbası
- 3 tane haşlama içliköfte ( eşime kızarttım kendime haşlama )
Su 1.5 litre falan içtim daha içerim.
Başaldım cqnım bir hafta oldu
off kızlar canım tatlı istedi birden...
....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?