Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar püsküüt takım analizimizi yapmış ellerine sağlık çok da güzel güzel isteyenler aşağıdan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=13&p=34077762#post34077762

puskuut ne cok ugrasiyor bu listeler ve analizler icin :) Allah razi olsun.

bu arada benim haftalik ortalama 2 kg biraz fazla duruyor. halbuki uzmanlar saglikli olanin haftada en fazla 1 kg vermek oldugunu soyluyorlar. ben de bu bilgiyi paylasmistim.

soyle aciklayayim. 100.6 kg ile basladim, onun verdigi bir momentum var. ne kadar yuksekten baslarsaniz, diyet baslangicinda vereceginiz kilo o kadar fazla olur. ikincisi diyet oncesinde cok hareketsiz bir yasamim vardi, o farkin getirdigi bir fark da var.

haftada 1 kilodan fazla veriyorum ama bunun icin ozellikle yaptigim bir sey yok. diyetime tipki basladigim gun gibi 6 ogun, her istedigimden dengeli yiyerek devam ediyorum. verdigim 2 gunluk ara disinda hic kacamak da yapmadim. spor ve diyetimde de extrem bir sey uygulamadigimi yine siz de biliyorsunuz. ha bazen canim yemek istemediginden menu az oluyor , canim yemek istemiyorsa zorla yemem uygun olmaz diye dusunuyorum. zaten o da cok olmuyor.

evet kendime bir kilo hedefi belirledim ama bu sadece kendimi motive tutmak icin. kaybedecek zamanim olmadigini kendime hatirlatmak icin. ulasamazsam da dert etmem, diger hedeflerimi guncellerim.

yani ben her cesit yiyecekten saglikli bir sekilde beslenirken, haftada 1 kilodan fazla gittiginde, yapabilecegim bir sey yok. (acip kollari, dur gitme mi diyeyim mesela? )

tesekkurler canim uygun bi zamanda bakacagim

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter

tabiki canim ben senin icin demedim kensim icin dedim 2 kere diye

harikaaa

ahahaaa kendimizi odullendirelimm tabi insallah tartidada odul alabilecek seyler gorebikirsek ne guzel olur

pudra sekerli daha hafif ve az kalorili oluyor

normalde seker koyarsan 3 _5 yk seker koyuyorsun dusun yani

kızlaaaar, tanıdık geliyor mu bu cümlelerrrr :) azıcık da gülelim :)

Eki Görüntüle 983409 Eki Görüntüle 983410 Eki Görüntüle 983411

)))

Kızlarr çok uykum geldi benim yahuu, yoruldum bu gün..uyuyayım barii :26: geçmişi okudum ama alıntılayamadım, çemkiricek halim kalmadı yorgunluktan

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalarr

.

Kızlarr çok uykum geldi benim yahuu, yoruldum bu gün..uyuyayım barii :26: geçmişi okudum ama alıntılayamadım, çemkiricek halim kalmadı yorgunluktan

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalarr
.

iyi geceler canım, yarın görüşürüzzz....

Bencede ama evde bazen kalan yemekler oluyor mecbur böyle kocam 4.5 çeşit istiyor menü uydurmaktan bıktım yani

Çikolata isteyince leblebi yedi m ben sözümü tutavağım

Hakaret canımda yutturacam ona bu laflarıökendileri benden 14 yılda büyük olur

Birlikte başarıcaz

off kızlar canım tatlı istedi birden...

Maşallah Gamze afiyet olsun çok güzel olmuş.

Yakında 5 kiloya çıkaracağım iddiayı luci

Sevda ben oğlak burcuyum en duygusuz burç

seni duygusuz seni... bende yengeç

iyiki kardeşler var ya...duygulandım birden...

tşk ederim canım saol.kız bu gece rüyamda tatlılar havada uçacak gibi görünüyor...

süpermiş afiyet olsun....

.

bugunku menum... bugun midem daha iyiydi, bosken agrimiyordu ama su icince ya da bisi yeyince sanci basliyordu hafiften, o yuzden az oldu bugunku menu. agri yarin da gecmezse doktora gidicem artik kacis yok.

sabah: 1 dilim etimek, 1 yumurta, 50 gr kadar lor, 1 domates, 2 salatalik

ogle: 10 gr badem, 1 muz

ara: 200 gr yagsiz yogurt

aksam: bir tabak haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 55 dk yuruyus

Arkadaşlar bugun pek giremedim. Babamın bilgisayarda işleri vardi. En sonunda telefondan yazayım dedim.
Bugunku menum söyle,
Kahvaltı 1dilim tam buğday ekmeği 1haşlanmış yumurta,yeşillik
Ara bir avuç kadar kuruyemiş badem fıstık fındık
Öğlen 1 kase nohut yemeği ,1kase yoğurt, 3yk ıspanak yemeği
Akşam 1kase ezogelin çorba, 2tane köfte,2yk pirinç pilavı

Akşam 6buçukta yedim en son. Bol su içtim bugun 2.5ltyi geçti. Spor olarak kardeşimle yürüyüş yaptım.Böyle bir gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…