Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nasılsınız ?
Geçmişi okudum ama alıntılayamadım kaç saattir ders çalışıyorum çok yorulmuşum kolum acımış ondan uzun yazmak zor geldi.
Sevda arkadaş olmamışız biz istek yolladım.
İçli köfteyi Lily mi demişti ? Ben de ilk kez yaptıl klasik olmayan diyeti de bozmayan bir şey olsun diye.

Menümü yazayım

Sabah :

- 2 dilim kızarmış ekmek
- 1 yumurta
- Yarım sosis
- Yarm domates

Akşam :

- 2 lahmacun
- Salata
- Ayran

Çok bol su içtim.
750 ml yeşil çay. 2 fincan da Nescafem var. Komşu oğlunu bıraktı bir ara onunla enerji harcadım baya. Yeni yürüyor ama emekleyerek hiç durmuyor yerinde.

veeeeeeeeeeee biri LUCI yi durdursun....4,5 km daha yürüyerek bugünü 9 km yürüyüş ile tamamladım... akşam yürüyüşleri çook keyifli oluyor ama ..... maşallah bana... nazar etmeyin nooolur çalışın sizinde oluuur... bıraksalar üstüne leslie bile yaparım, o derece yani

Kızımmmmmmmmmmm içine ne kaçtı senin hahahahahhaha ooohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ennn şiddetlisinden

Kızımmmmmmmmmmm içine ne kaçtı senin hahahahahhaha ooohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ennn şiddetlisinden

bilmiyorum artık ne kaçtı süppermeeeen falan kaçmış olabülüüü :) duramıyorum gamze persian zumba mı yasam cuma tartıda 3 kg fazla çıkarmışım, ne gülerim haaaa :)

bilmiyorum artık ne kaçtı süppermeeeen falan kaçmış olabülüüü :) duramıyorum gamze persian zumba mı yasam cuma tartıda 3 kg fazla çıkarmışım, ne gülerim haaaa :)

hahahahahaha bende gülerim veee gerçektende ceketimin düğmesini iliklerimm ama 3 olmasada 1,5 bile bence yeterde artar bilee

hahahahahaha bende gülerim veee gerçektende ceketimin düğmesini iliklerimm ama 3 olmasada 1,5 bile bence yeterde artar bilee

haklısın tatlış, bu kadar spora fazla çıkarsam değil ceket bilimum düğmeler iliklenmeli ben de çok takdir ederim kendimi

yalnız çok enteresan daha önce dikkat etmemişim de ayak bileğim neredeyse 90 kiloyken ki el bileğim kadar kalmış haaa az kalmış bi 5 kg daha gitse o kadar olacak....

haklısın tatlış, bu kadar spora fazla çıkarsam değil ceket bilimum düğmeler iliklenmeli ben de çok takdir ederim kendimi

yalnız çok enteresan daha önce dikkat etmemişim de ayak bileğim neredeyse 90 kiloyken ki el bileğim kadar kalmış haaa az kalmış bi 5 kg daha gitse o kadar olacak....

gider gider balım, az sabır...

gider gider balım, az sabır...

ben gidip uzanayım biraz dinlendireyim kaslarımı, 10 gibi de uyuyayım ki bol bol uykumu alayım ... yürüyüşten sonra açlık hissedersem salatalık yerim demiştim ama maşallah hiç aç değilim...biraz da yata yata yağ yakayım...iyi geceler gamzemmm, iyi geceler kızlaaarrrrrr....yarın görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam canım, Allah rahatlık versin..Hadi bende biraz uzanıp kitap okuyayım..

Görüşürüzzzz

kizlarrri yi aksamlarrr

ben zynpkc kullanıcı adim kimliği mi ortaya koydugundan dolayi kullanıcı adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum

Bilgi vermek istedim. elbette isteyenler zeynep demeye devam edebilirr ))

Son düzenleme:
kizlarrriyi aksamlarrr

ben zynpkc kullabici adim kinligi ortaya koydugundan dolayi kullabici adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum

Bilgi vermek istedim. elbette isteyenler zeynep demeye devam edebilirr ))

hahahahahha iyi de buda hem kocanın hemde seninkini ortaya koymuş

şaka bir yana süper olmuş beeeee, bizimki de G_C açılımı GECE çok egzantirik

haydi hayirli olsun yeni nickin :)

canım merhabaaaa...750 ml yeşilçay mıııı??? çok değil mi be tatlım bana mı fazla geldi kaç fincan 5 falan mı?

Bira bardağı var Luci 500 ml ondan 1.5 bardak içtim. Ders çalışırken birşey arıyorum yeşil çay içtim yoksa atıştırıyorum birşeyler.

Bu arafa süper olmuş spor tebrik ederim. .

Yeni Kullanıcı adın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…