- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.121
veeeeeeeeeeee biri LUCI yi durdursun....4,5 km daha yürüyerek bugünü 9 km yürüyüş ile tamamladım... akşam yürüyüşleri çook keyifli oluyor ama .....maşallah bana... nazar etmeyin nooolur çalışın sizinde oluuur... bıraksalar üstüne leslie bile yaparım, o derece yani
Kızlar nasılsınız ?
750 ml yeşil çay.
Kızımmmmmmmmmmm içine ne kaçtı senin hahahahahhahaooohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ennn şiddetlisinden
bilmiyorum artık ne kaçtı süppermeeeen falan kaçmış olabülüüü :) duramıyorum gamze persian zumba mı yasamcuma tartıda 3 kg fazla çıkarmışım, ne gülerim haaaa :)
hahahahahaha bende gülerim veee gerçektende ceketimin düğmesini iliklerimmama 3 olmasada 1,5 bile bence yeterde artar bilee
Kızımmmmmmmmmmm içine ne kaçtı senin hahahahahhahaooohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ennn şiddetlisinden
haklısın tatlış, bu kadar spora fazla çıkarsam değil ceket bilimum düğmeler iliklenmeliben de çok takdir ederim kendimi
yalnız çok enteresan daha önce dikkat etmemişim de ayak bileğim neredeyse 90 kiloyken ki el bileğim kadar kalmış haaa az kalmış bi 5 kg daha gitse o kadar olacak....
gider gider balım, az sabır...
ben gidip uzanayım biraz dinlendireyim kaslarımı, 10 gibi de uyuyayım ki bol bol uykumu alayım ... yürüyüşten sonra açlık hissedersem salatalık yerim demiştim ama maşallah hiç aç değilim...biraz da yata yata yağ yakayım...iyi geceler gamzemmm, yarın görüşürüz tatlım
kizlarrriyi aksamlarrr
ben zynpkc kullabici adim kinligi ortaya koydugundan dolayi kullabici adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum
Bilgi vermek istedim. elbette isteyenler zeynep demeye devam edebilirr))
kizlarrri yi aksamlarrr
ben zynpkc kullanıcı adim kimliği mi ortaya koydugundan dolayi kullanıcı adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum
hahahahahha iyi de buda hem kocanın hemde seninkini ortaya koymuş
şaka bir yana süper olmuş beeeee, bizimki de G_C açılımı GECEçok egzantirik
haydi hayirli olsun yeni nickin :)
canım merhabaaaa...750 ml yeşilçay mıııı??? çok değil mi be tatlım bana mı fazla geldi kaç fincan 5 falan mı?
kizlarrri yi aksamlarrr
ben zynpkc kullanıcı adim kimliği mi ortaya koydugundan dolayi kullanıcı adi degisikligi talebinde bulundum ve suan yu _zey olarak devam ediyorum
sebzede var karatayda zaten canım, meyve günde 1 tane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?