Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi yürüyüşler canımm, hadi bende takılıyorum peşine..eliptik yapayım

Sende cansın, önermesende denermiyim mutlakaaaaaaaaaaa hahahahhahahah

delüüüü hadi sana da kolay gelsin tatlım, şu üst kat komşunu da bi dürt de o da azıcık hareket yapsın bana gaz veriyor oradan...benim menüden uygulayacakmış :) ya spor nooolcak arkadaşşş

hahahahah hiç unutamıyorum, spor hocası bile şoka girmişti

Balımm bir ara akşam kahvesi içelimm sabahkinin tadı damağımda kaldıı

şşşşşşş resim koydum aloooooooooooooooo

niye döndürmedin fıstık boynum tutuldu yaaa... güzel komşular sizi...siz ikiniz hiç kilomuz var demeyin daha ne kadar zayıflayacaksınız arkadaş yahu... maşallah sana da gamzeye de.... ben gittim artık kocam yer beni valla, hazırlanmalıyım...öptüüümmm

hahahahah hiç unutamıyorum, spor hocası bile şoka girmişti

Balımm bir ara akşam kahvesi içelimm sabahkinin tadı damağımda kaldıı

içelim valla arkadaşım

canim ya, hic kilolu durmuyorsun :) bu yaz ben de oyle gorunurum insallah sonra da incelmeye devam tabii ki.

yok kız duruyorum .göbek kısmım çoık benim birde omuzlarım sanırım geniş.

hahahahahahha pabuçumun sevdasııı

.

Son düzenleme:

saol canım benim kolay gelsin

.

sabah:3 kaşık yulaf ezmesiyle ,3 kaşık yoğurt,1k.k peynir

ara:yarım poğaça

öğleiknikteydik

3 tane ızgara incik,2.5 bardak ayran,yarım dilim ekmek

peşine 3 küçük kare bitter

saat30 gibi yarım poğaça

gitti yine bizim diyet .yarın detoks yapıcam

spor:sabah 10 dakika eliptik yapabildim.biraz sonra yarım saat daha yapıcam

1 saat kadarda açık havada yürüyüş

su :ne kadar olduğunu bilmiyorum

.

Hiçte gitmiş değil canım yaaa, gayet normal..akşam yemediğine göre poğaçayı dengelemiş bulunuyorsun

ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..

sağolasın derslere başlamadan önce çok iyi geldi gezmek :) benimde 1.5 ay oldu haftaya başlıyorum artık bende. evet ünide geçen günler en eğlenceli en güzel günler dersleri bir yana atarsak tabi

sağolasın derslere başlamadan önce çok iyi geldi gezmek :) benimde 1.5 ay oldu haftaya başlıyorum artık bende. evet ünide geçen günler en eğlenceli en güzel günler dersleri bir yana atarsak tabi

nerde okuyosun tatlım hangi şehirde yani benim oğlum çok şükür burda..uzak yerlere gitmedi allahtan sakarya üniversitesinde

Hadiii 8 e hazır olalım kahve içelimm kaçalım haydeee

tmm arkadaşım

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…