- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.101
ben hazırlanıp akşam yürüyüşüne çıkıyorum kızlaaar, öptümmm, görüşürüz :)
cansın sen, can... Allahım kısmet etsin, ama önerir miyim aslaaaaa :)
iyi yürüyüşler canımm, hadi bende takılıyorum peşine..eliptik yapayım
Sende cansın, önermesende denermiyimmutlakaaaaaaaaaaa hahahahhahahah
offffffff alıntıları karıştırmışım yaaaa
lucim menüne bayıldım herzamanki gibi ve bundan sonra senin menülerine göre hareket etmeyi düşünüyorum balım.
harikasın harika...
lucim ben yine senden umutluyum bu hafta 1 kilo da olsa gideceğine eminm .
ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..
4 günde 2 kilo versem uçarım ben kız sen diyon....ama vermesemde kasmam bende napcann mecbuurrr...
bak bu konuda da sana katılıyorum.ben 95 le başlamıştım ilk ay 9 veya 10 kilo vermiştim.
.
şşşşşşş resim koydum aloooooooooooooooo
delüüüü hadi sana da kolay gelsin tatlım, şu üst kat komşunu da bi dürt de o da azıcık hareket yapsın bana gaz veriyor oradan...benim menüden uygulayacakmış :) ya spor nooolcak arkadaşşş
hahahahah hiç unutamıyorum, spor hocası bile şoka girmişti
Balımm bir ara akşam kahvesi içelimmsabahkinin tadı damağımda kaldıı
canim ya, hic kilolu durmuyorsun :) bu yaz ben de oyle gorunurum insallahsonra da incelmeye devam tabii ki.
hahahahahahha pabuçumun sevdasııı
niye döndürmedin fıstık boynum tutuldu yaaa... güzel komşular sizi...siz ikiniz hiç kilomuz var demeyin daha ne kadar zayıflayacaksınız arkadaş yahu... maşallah sana da gamzeye de....ben gittim artık kocam yer beni valla, hazırlanmalıyım...öptüüümmm
sabah:3 kaşık yulaf ezmesiyle ,3 kaşık yoğurt,1k.k peynir
ara:yarım poğaça
öğleiknikteydik
3 tane ızgara incik,2.5 bardak ayran,yarım dilim ekmek
peşine 3 küçük kare bitter
saat30 gibi yarım poğaça
gitti yine bizim diyet .yarın detoks yapıcam
spor:sabah 10 dakika eliptik yapabildim.biraz sonra yarım saat daha yapıcam
1 saat kadarda açık havada yürüyüş
su :ne kadar olduğunu bilmiyorum
.
Hiçte gitmiş değil canım yaaa, gayet normal..akşam yemediğine göre poğaçayı dengelemiş bulunuyorsun
varmısın yürüyüş yapalım
.
Ama şişlik yapar o şimdi balım yaaa, hem korkarız, Fikriye teyzelerin ordan geçemeyiz
ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..
ayyy valla yaaa unutmuştum ben
.
sağolasın derslere başlamadan önce çok iyi geldi gezmek :) benimde 1.5 ay oldu haftaya başlıyorum artık bende. evet ünide geçen günler en eğlenceli en güzel günler dersleri bir yana atarsak tabi
Hadiii 8 e hazır olalım kahve içelimmkaçalım haydeee
nerde okuyosun tatlım hangi şehirde yani benim oğlum çok şükür burda..uzak yerlere gitmedi allahtan sakarya üniversitesinde
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?