Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilomda etmiyor ama 27 kilo verdim 7 ayda vucudum çok gevşedi sanki bacağımın üstü sıkılaştı gibi squa da yapıyorum tavsiye üzerine

Canım maydonoz kürü yapösabah aç karnın. Blendırdan geç limonla iç hiç ödem kalmıyor

Pilates yapıyordun değil mi ? Etkisini hissediyor musun ?

Nasıl bakıcıyı sevdi mi kızın ?

Şimdi mi yiyorsun burgerking ?
Yaklaşık 100 kalori. 4 5 saat yürürsen telafi edersin.

Bütün gün ayakktaydım işe başlamadan dolp içlerini bitiriyim sewdik galibaöumarım hep iyi olur.melek bebekler ya insan nasıl kıyarki

bugunku menumu yazayim.

sabah: 1 muz, bol sutle nesfit

ara: 10 gr badem, bir parca bitter cikolata

ogle: haslanmis brokoli, 215 gr yagsiz yogurt

ara: 1 greyfurt

aksam: 10 gr badem, bol sutle nesfit

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: bugun yok.

Çok kolay canım istersen tarif ederim

Bebek için soğan çorbası nasıl canım vitaminlidir o

Canım kaç kilo vermek istiyordun.kilo ver tarzını değiştir birazda bakım taş gibi olursun :) ben bişiyler denedim bugune kadar istersen anlatabilirim

Ama ben az yediğimde kilo veriyorum işe başladığımdaçdaha hızlı vericem sabah erken başlıycağım için

Detoks yaparsan bendr uyarım canım

hahahahahaha bende gülerim veee gerçektende ceketimin düğmesini iliklerimm ama 3 olmasada 1,5 bile bence yeterde artar bilee

hmcim menün güzel olmuş ...evet yaa arkadaş deilmişiz ama olduk artık

hayırlı olsun yuzeycim ..bu da güzel olmuş

hahahahahha iyi de buda hem kocanın hemde seninkini ortaya koymuş

şaka bir yana süper olmuş beeeee, bizimki de G_C açılımı GECE çok egzantirik

harbi varya neşe kaynağısın ...

Canım maydonoz kürü yapösabah aç karnın. Blendırdan geç limonla iç hiç ödem kalmıyor

yani maydonoz suyunu süzmeden he ..ben bilmiyordum ,suyunu süzdürüp içiyordum ilk zamanlar bayağı etkiliydide bağışıklık yaptı herhal tık demiyor sanki.bidakine bende öyle yapayım..

az ve öz gayet hoş bir menü olmuş canım afiyet olsun

Canım kaç kilo vermek istiyordun.kilo ver tarzını değiştir birazda bakım taş gibi olursun :) ben bişiyler denedim bugune kadar istersen anlatabilirim

anlat kız valla ben dinlerim...

Detoks yaparsan bendr uyarım canım

tamam yarın yoğurt detoksu yapıyoruz beraber tamam mı tatlım...

.

Iyi akşamlar arkadaşlar ,
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1dilim tambuğday ekmeği,3zeytin,1haşlanmış yumurta,yeşillik
Öğlen 3yk sebze sote* 3yk bulgur pilavı ve 3 yk ev yoğurdu
Ara 1bardak süt 2kuru kayısı
Akşam 3 yk sebze sote yanında 1baget tavuk 3 yk ev yoğurdu

Sebze soteyi kabak,havuç,biber ve soğanla zeytinyağında yaptım. Pilavda zeytinyağlıydı.

Su 2lt Spor yapamadım bugun evden çıktığımda az biraz yürüdüm ama o tempolu olmadığından spor sayılmaz.

Bütün gün ayakktaydım işe başlamadan dolp içlerini bitiriyim sewdik galibaöumarım hep iyi olur.melek bebekler ya insan nasıl kıyarki

Aman alışsın sevsin durumda ya çok önemli bakıcı.

mis olmuş ..

Ne zahmeti on beş gün içiliyor maydanoz saplarını kesiceksin,içine bir limon ve biraz su iyice içicek haline getirip içicekwin zayıflatıyorda

Durumda ben anlayamadım saplarını mı kullanıyorux ?

Fotoğrafları kaldırdın mı sevda

Afiyet olsun menü güzel olmuş. Bu sıralarda yoğun musun pek yoksun

Afiyet olsun menü güzel olmuş. Bu sıralarda yoğun musun pek yoksun

hmcim çok yoğun falan değilim ama evde bilgisayar elime geçmiyo iiki gündür, ancak gece 12 den sonra. Tabletim de bozuldu servise yolladık.:44: Anlayacağın sabah ve gece girebiliyorum. Telefondan yediklerimi yazdım, geçmişi okuyacağım şimdi. Sizlerden güç alınca çok iyi gidiyor diyetim. Yoksa kopuyorum diyetten, iki gün az girdim spor aşkım bitti.

İlginç güzel bir menü. Beğendim ,hem ara öğünleri, hem öğle yemeğini. Sanırım süt muz ve badem sevdiğimden çok beğendim Muz 100 kalori falan ama tok tutuyor ve tatlı ihtiyacını karşılıyor.

İki öğün güzelmiş akşamki lahmacuna fazla derim ama öğlen yememişsin.Karatay lahmacuna izin veriyor , yeşil çay masum zaten Nescafe sade mi? Sadeyse o da masum

Luciiiiii Bence seni kimsecikler tutmasın , madem spor aşkın geldi tam gaz devam et. Ben hiç nazar etmedim tebrik ve takdir ediyorum seni. Umarım bu yürüyüşler alışkanlık haline gelir. Diyetin bitip hedef kilona indiğinde de yürürsün kilonu korumak için. Sen zaten yürüyorsun ama bize de ilham versin. :118:
Canan Karataydan ,
Her gün 5 km yol yürüyen istediğini yiyebilir diyorsunuz kitabınızda. O zaman dilediğimiz kadar ekmek de yiyebilir miyiz?

Yürüme en sağlıklı fizik aktivitedir. Neden? İnsan vücudunda en fazla kas kitlesi bacaklarda bulunur. Enerjiye en fazla ihtiyacı da bacak kasları duyar. Bu nedenle en fazla enerjiyi de bacak kaslarımız harcar. 20-30 dakika yürümüş olsak bile... Tabii yüzme de bu nedenle tercih edilebilir ama herkesin her gün yüzme imkanı yok. Sürekli olarak, kolaylıkla herkesin yapabileceği bir fizik aktivite olduğu için ?yürüyün' diyorum. Bilimsel araştımalar da insülin direnci denilen metabolik bozukluğun ilk evresinin bacak kaslarında, tembellikten başladığını göstermiştir.

Sorunuza gelince; 5 km yürüyünce, birincisi beynimizde endorfin denilen mutluluk hormonu salgılanacağından ve ikincisi uzun yürüyüş sırasında adrenalin hormonu da salgılandığından, tokluk hissi olacaktır. Dolayısıyla aşırı ve fazla yemek yeme isteğimiz olmayacaktır! Çok fazla olmamak kaydıyla, ekmek ve pide yiyebilirsiniz. Ben Elazığlıyım, Anadolu'yu çok iyi bilirim, çok gezdim, çok gördüm, hatta çalıştım... Anadolumuz'da son derece önemsediğim bir deyiş vardır; ?Ekmek ahmağı, ekmek budalası' denir. Çünkü un ve tahılların her türlüsü vücutta su tutar. Vücutta su tutulması, tansiyonu yükseltir, kalp yetersizliğini artırır. Hatta tüm vücutta olduğu gibi beyinde de su toplanmasına neden olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…