Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah ah bir ara hiç et yememekten dolayı kansızlık hat safhadaydı bende - mecbur alıştırdım kendimi

bu hafta senden güzel bir sonuç bekleyelim o zaman bunca az yemeye ve bol spora değmeli değil mi?

ah ah keşkeee bak bugün sabah 1 tam buğday ekmeğinin yarısını yedim öğlen ekmek yok akşamda düşünmüyorum sanki ekmek beni sisiriyor gibi hissediyorum
canım yazdıklarım zaten bilgi amaçlıydı eleştiri olarak görülmesin lütfen - dediğin gibi önemli olan etiket okuma konusunda bilinçlenmemiz - ben eskiden beri okurdum annemden öğrendim sağolsun o da dikkat eder - ünide hocalarımız da hep derdi son tüketim tarihine mutlaka bakın diye
ekmeğe gelince sen doyuyorsan sabah yediğinle o zaman arttır diyemem önemli olan vücudunun istemesi

Ben bu topikte zaman zaman paylaşıyordum böyle yazıları:))
Unutmuştum ama bunu.
Benim de okumamda fayda var tekrar.
Bu arada topikten bein hatırlayanlar varsa selamlıyorum hepinizi:))

merhaba hoşgeldiniz sanırım daha önceden bir 5. takım üyesiydiniz

anladım ne bileyim belki de bugun khlı bir menü sunduğumdan ve menüler de az olduğundan öyle düşündüm

detoksa inanmadığını biliyorum o yüzden şaka yapmıştım sen dikkat et hasta olma aman - sırt ağrısı neden peki böbreklerden değil inşallah:44:

Kaptancığım ben sabah 9:00- yada 9: 10 gibi işte olabiliyorum

Tekrar merhaba kızlarr, bu gün okul yokmuş bizim, öğretmenimiz biraz rahatsızlanmış ders boş diye gitmedim okulaaa

Tabiki sizlere söz verdiğim gibi diyetimi bozmadım ama bu hafta regl haftam olduğu için ödemlerim ve ben cumaya çok hazır değiliz

Menüm

Sabah
3 zeytin
yarım salatalık
çeyrek buğulama patates

Öğle
1,5 servis kaşığı nohut yemeği
1 bardak ayran

Akşam
yarım porsiyon yeşil salata (üstüne az tuzlu bir parça peynir)
3 kaşık yoğurt
Yarım ızgara tavuk (paget)

Spor: 1 saat yürüyüş
Su: devam

.

bu hafta senden güzel bir sonuç bekleyelim o zaman bunca az yemeye ve bol spora değmeli değil mi?

kısmet lily... 4 günde neler olur bilemem, tartı evde saklandı, dolayısı ile hiç fikrim yok... spora kasıtlı yükleniyorum bu hafta, hatta bir kaç hafta yüklenmek istiyorum çünkü çok güzel toksin attırıyor ve sigara içtiğim için toksin atmak hoşuma gidiyor... o sebeple bilemiyorum cumaya ne çıkar bahtıma, belki spor kaslarımı bile şişirmiş olabilir ama önemi olmaz çünkü mutlu ve huzurluyum bu hafta bu şekilde...ve de mutlu olmayı önemsiyorum

Naılsınız? Bu arada liliciğim karatay ağırlıklı besleniyorum ama tamamen karbonhi..sıfır değil hayatımda, vucudumun buna da ihtiyacı var diye az buçuk bunuda almalıyım diye düşünüyorum

sirtim agrimiyor ki. terliyken usumemeye dikkat etmedim, o mideme vurdu diye tahmin ediyorum.

gamzecim hoşgeldin tatlım, regl haftan bu hafta biliyorum canım o sebeple tartıda şiş çıksan bile sakın ama sakın moralini bozma, sebebi belli çünkü tatlım...bakalım benim ne çıkacak bu cuma rahatlık hissediyorum bedenimde ama belki geçen hafta sana yoğun spordan sonra olduğu gibi biraz şişlik yapar mı bilmem ama mutluyum ben böyle :)

Tabiki emeğin karşılıksız kalmaz canım ama böyle olmasa bile asla moralini bozma çünkü biraz sabredersek emeğimizin karşılığını alıyoruz, misal ben, ilk hafta reglimden dolayı hiç kilo veremedim ama sabrettim, bittiğinde tam 1.700 gr. verdim (yanlış hatırlamıyorsam)

Aynen balımmm, ama bunu senden duymak bana acayip iyi geldi..birde çok güzel bir konuya değinmişsin..insan tartılmasa bile vucudundan herşeyi anlayabiliyor

merhabalarr ne zamandır yazamadım buraya. evde duramadım hiç gezmelerdeyim diyet yarım yamalak devam ediyor ama spor gitti son bir kaç günüm kaldı zaten okulların açılması için okullar açılınca sıkı bir diyet ve sıkı bir spor programı başlıcakk

sabah birbirimizi görmeden yapamıyoruz biz kaptancım...

Bazen hiç aç değilken bile ziyan olmasın diye yemeye kalkıyorum ama mideme yazık artık sadece salatayı bitiriyorum.

aynen ya çok hatalıyız o konuda işte çöpe gitmesin diye kendimiz yememiz.sanki biz midelerimiz çöp kutusu gibi.

aslında fazla abartılı değil bence azar azar yemişsin nitekim.

Bende yetişemiyorum yahu bebeğe UYKU ilacımı versem:) ay açımmmmmmm ama diyete dewam regl zamnıda geliyor kıxlar

aman aman sakın

.

yok tatlım yaaa bozmam ben moralimi 1 kg zaten gidiyor haftada 4 günde 2 kilo bile vermiş olsam mutlu olurum olmazsa da kasmam :) nasılsın bu arada nasıl geçti günün...ben de yürüyüşe çıkacağım eşim 7 gibi gelecekmiş onu bekliyorum :)

Aynen balımmm, ama bunu senden duymak bana acayip iyi geldi..birde çok güzel bir konuya değinmişsin..insan tartılmasa bile vucudundan herşeyi anlayabiliyor

canımsın, o sebeple ne diyoruz, keyifli zayıflıyoruz,sıkıntı yoook :) hatırlasana ben 90 kilolardayken ilk hafta 3,5 kilo vermiştim...kilo azaldıkça vermek de zor oluyor farkındayım :)

Kesinlikle benim canım arkadaşım bitanecik dostum

Aynen canımmm, hayatta yolumuz hep düzlük ve yokuş aşağı olmayacak yaa, bazende yokuş yukarı zorluklar yaşayacağız elbet..Çok yorgunum lucimmm, maddi manevi yorgun, maddi kısmı canım sıkıldıkça para harcayasım geliyor manevi de bu okul beni çokkk yoruyor çokk

canımsın, o sebeple ne diyoruz, keyifli zayıflıyoruz,sıkıntı yoook :) hatırlasana ben 90 kilolardayken ilk hafta 3,5 kilo vermiştim...kilo azaldıkça vermek de zor oluyor farkındayım :)

Kesinlikle balımm

İlk üç gün çok ağrım oldu üst bacağımda sanki invelme hissim var.36 bedene popomu sığdırdım yakında düğmeleride kapatırım

yani bu şu demek mi oluyor 36 beden pantolonun düğmeleri kapanınca hedefine ulaşmış mı olacaksın ne güzel sevindim adına valla .darısı bizim başımıza

canım ya aman dikkat et kendine.inşallah tekrar ağrımaz .

Sadece sadeleri var ya babam kontraplak gibi der onu zaman zaman tüketiyorum bir de mısır patlağı. Kalorileri uygun geliyor.

mısır patlağını bende çok seviyorum

şahnur google gibi döktürmüşsün valla çorbaları...

Bu arada ben kızarmış ekmek neden daha az kalorili hiç anlayamadım. Gramajı azalıyor ama buharlaşan su değil mi

bende anlayamıyorum bunu.

demekki güzellik herkese göre değişebiliyor ben genelde kilolu olanların yüzlerinin daha güzel olduğunu düşünüyorum..

ahh keşke detoks olsa bugün gitti valla .yarın detoks mu yapsam ne...[/B]

.

canımsın hiçbir şey için canını sıkmaya değmez... para dediğin nedir ki bugün olur yarın bakmışsın biranda yok olmuş ya da tam tersi, Allahım sağlık versin, güç versin de çalışıp helal paramızı koyalım cebimize... her şey boş, ölümlü dünya...yaşayacağımız şu 5 milyar yaşındaki dünyada topu tüfeği 70 yıl...ammannn de geçsin, hayat zor ama mücadele etmek zorundayız... ben 16 yıldır çalışıyorum ve 3 yıl önce kendi şirketimi kurduğumda benim 27. iş yerimdi... düşünsene 27 ayrı işyeri, ayrı patron,ayrı ekip.... adapte olmak kolay mı...hepsinden istifa edip ayrıldım, hepsi de geri çağırmışlardır :) iş konusunda manyağımdır biraz, misyonumu tamamladım ben burada deyip istifa ettiğim çok olmuştur :) istanbul,izmir,antalya,denizli 4 büyük şehirde yaşadım ve çalıştım...ama ne oldu, şu an bilmediğim iş, sektör kalmadı... yine olsa yine yaparım :) deliyim ben muafım bana ne kaçıranlar düşünsün

hahahahahha sana bayılıyorum yaaaa, ne çok benziyoruzz aynısını bende yaptım bu 4. işim ve hepsinden bir pire için istifa ettimm ama her işimden sonra büyüyerek başladım diğer işime sigortacılık mezunu olmadığım halde 8 ay sigortacılık yaptım, 3. gün poliçe kesmeye başladım hahahahhahaha seni seviyorum yahuuu bu arada şirket kurmama sadece 23 iş kalmış

ben hazırlanıp akşam yürüyüşüne çıkıyorum kızlaaar, öptümmm, görüşürüz :)

cansın sen, can... Allahım kısmet etsin, ama önerir miyim aslaaaaa :)

offffffff alıntıları karıştırmışım yaaaa
lucim menüne bayıldım herzamanki gibi ve bundan sonra senin menülerine göre hareket etmeyi düşünüyorum balım.

harikasın harika...

lucim ben yine senden umutluyum bu hafta 1 kilo da olsa gideceğine eminm .

ohhh iyi gezmeler balım ..benim oğlumda evde 1 aydır tatildeler.oda önümüzdeki hafta başlayacak .üni. li olmak ne güzelmiş yaw..

4 günde 2 kilo versem uçarım ben kız sen diyon....ama vermesemde kasmam bende napcann mecbuurrr...

bak bu konuda da sana katılıyorum.ben 95 le başlamıştım ilk ay 9 veya 10 kilo vermiştim.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…