Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyy bakk şimdiii geberdimmm meraktann ama tahmin ediyordum sende bişeyler varr eeeee hafta başı aldın gazı hemen bakıyorum, olmadı yine yaz balımmm

Ayyyy bakk şimdiii geberdimmm meraktann ama tahmin ediyordum sende bişeyler varr eeeee hafta başı aldın gazı hemen bakıyorum, olmadı yine yaz balımmm

tatlım gazı veren sensin :) sen verirsin de ben almaz mıyım...
geçen cumartesi başladım bu abuk uygulamaya ve de aslında iyi ki de başlamışım, bu hafta acayip bi hafta oldu, yarın ola hayrola , işe yararsa yarın da , (ki bu akşam üstü o kadar çok yemişim ki, hala eritemedim yediklerimi,)demek ki doğru bir şey yapmışım :) ama 1 haftalık uygulamaydı bu...anlatırım bir ara canım

ayyy bak şimdi çatlıcamm meraktannn yarın erken kalkkkk, gözlerimi faltaşı gibi açayım senin bildiriminleee

ayyy bak şimdi çatlıcamm meraktannn yarın erken kalkkkk, gözlerimi faltaşı gibi açayım senin bildiriminleee

bak şimdi sabaha kadar spor yaptırtacak bana, delüüü...o kadar fal taşılık fark yok bebişim, ama beni mutlu etti, sıkılmıştım 1 kilo vermekten, durum o yani

bak şimdi sabaha kadar spor yaptırtacak bana, delüüü...o kadar fal taşılık fark yok bebişim, ama beni mutlu etti, sıkılmıştım 1 kilo vermekten, durum o yani

Sana ev ödevi sabah 1 kilodan fazla verilicek

Kaptancığımda ödev almıştı bu hafta ama bakalım ne yaptı hahahahahaha dilime düşen yandıı

.

Sana ev ödevi sabah 1 kilodan fazla verilicek

Kaptancığımda ödev almıştı bu hafta ama bakalım ne yaptı hahahahahaha dilime düşen yandıı
.

yandık vallahi:))))
neee 1 kilomuuuu :) amaaaaan 1 kiloyu ben rüyamda veririm şekerim, hedef koyacaksan accuk yüksek tut hedefleri

Hoşgeldin canımmmm kolay gelsinn sanaa kilo almamana da sevindim, ben olsam 5 kilo alır gelirdim

Kurabıye yıyınce bı daha bısey yemıım dedım

Kurabıye yıyınce bı daha bısey yemıım dedım

ebbis canim bu 5-6 mesaji alintilayip sadece sonuncuya yorum yapma olayina bir son vermelisin. ya da alintiladigin butun mesajlara, diger arkadaslarin yaptigi gibi (lily mesela) yorum yap, ya da sadece yorum yapacagin mesaji alintila.

mesaji alintilanan ama yorum yapilmamis uyelere de bildirim gidiyor, mesajin alintilandi diye, bir bakiyor ki yorum yapilmamis.

uyarmis gibi olmak istemem ama dikkat edersen cok sevinirim. herhalde diger uyeler de sevinir.

Son düzenleme:
ben cikolatayi sora sora yiyorum, eriyene kadar bayagi tatmin etmis oluyor. isira isira yesem dayanmaz bana paket falan zaten

***5.TAKIM 351.ETAP***

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki listemiz

Beeeeeeennnnn

Arkadaşlar yarın tartı günü bakalım ne çıkcak :))
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yanında yeşillik ve 1domates yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1muz 3ceviz 1sb süt
Akşam 1kepçe mercimek çorbası bol bol salata yanında 1porsiyon mezgit tava

Balık yağda pişirildiğinde içim sızlıyor ama yappacak bir şey yok. Akşam en son 19da yedim .
Su,2.5lt Spor 25dk insanity egzersizi 25dk yürüyüş

Anladım daha dıkkat ederım

Genelde çık memnunlar luci ama kendim görmeden emin olamıyorum çünkü genelde yeni diyete başlayan kişiler ödem atılınca eksş görmeleri normal diye düşünüyorum.

Gamze nasıl gaza ihtiyacım var sorma pek iyi geldi.
Ders çalışırken uyumuşum kaldıramamış eşim de 11 gibi kalktım bakalım ne zaman uyuyacağım ..

Zeynep tebrik ederim çok güzel dur demişsin yememişsin.
Hangi filme gittiniz ?

Gamze nasıl gaza ihtiyacım var sorma pek iyi geldi.
Ders çalışırken uyumuşum kaldıramamış eşim de 11 gibi kalktım bakalım ne zaman uyuyacağım ..

Ahhh canım benimmm ben doğruları söyledim kiii

Günaydın arkadaşlarrr, kötü uyandım bu gün, heryerim berbat şiş..dün 4 saat açık havada koşturmadan dolayı sanırım, birde bu yetmedi akşam okul ve ders..Ellerimi açamıyorum, dudaklarım bile şiş :26::26::26:

Bu şişliğe rağmen aynı geldim ben, zaten bu hafta çok aşırı yüklenmemiştim..

Geçen haftaki kilomla aynıyım ben: 65:90

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…