- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.761
ben bu hafta çook acayip şeyler yaptım ve metomu dağıttım, (bir ara anlatırım sana yaptıklarımı-şok olursun) bugün dahil çook mutluydum tartı açısından maşallah, inşallah yarına da sürer mutluluğum :) bugün seni göremeyince buralarda mesaj yazmıştım sana, görmedin sanırım :)
Ayyyy bakk şimdiii geberdimmm meraktannama tahmin ediyordum sende bişeyler varr eeeee hafta başı aldın gazı hemen bakıyorum, olmadı yine yaz balımmm
tatlım gazı veren sensin :) sen verirsin de ben almaz mıyım...
geçen cumartesi başladım bu abuk uygulamaya ve de aslında iyi ki de başlamışım, bu hafta acayip bi hafta oldu, yarın ola hayrola , işe yararsa yarın da , (ki bu akşam üstü o kadar çok yemişim ki, hala eritemedim yediklerimi,)demek ki doğru bir şey yapmışım :) ama 1 haftalık uygulamaydı bu...anlatırım bir ara canım
ayyy bak şimdi çatlıcamm meraktannnyarın erken kalkkkk, gözlerimi faltaşı gibi açayım senin bildiriminleee
bak şimdi sabaha kadar spor yaptırtacak bana, delüüü...o kadar fal taşılık fark yok bebişim, ama beni mutlu etti, sıkılmıştım 1 kilo vermekten, durum o yani
Sana ev ödevi sabah 1 kilodan fazla verilicek
Kaptancığımda ödev almıştı bu hafta ama bakalım ne yaptıhahahahahaha dilime düşen yandıı .
Kızlara herkese günaydınlar ..
Evimize geldik. Ankarayı o kadar sevmeme rağmen evimizi nasıl özlemişim
Ama eşimle çok alışmıştık 24 saat beraber olmaya o işe gidince koydu valla
Bu arada kilo almadan gelmişim o kadar yemeye, işte hareket hep ..
Ama sevindim.
Ben bugünden itibaren 23üne kadar full ders çalışma moduna girmeyi planlıyorum.
Yine bakarım arada ama pek sık olmaz
23ünden sonra güzel bir hızlanırım diyet konusundA.
Görüşmek üzeree ..
Hoşgeldin canımmmmkolay gelsinn sanaa kilo almamana da sevindim, ben olsam 5 kilo alır gelirdim
Gunaydin hanimlar :)
Ben de bugun biraz daha hafif olarak uyandim. (daha hafif derken son birkac gundur gorduklerime nazaran, gecen cuma'ya nazaran degil.) bugun de dunku yontemle devam. cuma da yapmayi dusunuyorum. cumartesi guzel sonuclar gorebilirsem iki gun daha devam edip pazartesi normale donebilirim. bu hafta sanirim biraz duraklama haftasi oldu, olsun dert degil. sizinle diyete 100.6 ile basladim ama ben ondan birkac gun once 103 civarindaydim. yani nerden baksaniz 10 kilo verdim cok sukur. bunyenin bir durup soluklanmasi normal.
zaten cok stresli bir hafta oldu, ustune uyku duzenim bozuldu, bu da kortizol salgilanmasina ve metabolizmanin yavaslamasina neden oluyormus. zaten su ara hayatimda mutlu olacak tek konu verdigim kilolar, onu da kaybetmeyeyim di mi? :) o yuzden hayirlisi olsun dicem, yapmam gereken isleri en guzel sekilde yapicam ve gerisini Allah'a birakicam.
gidecek bu kilolar da gidecek, kiskananlar da hasetlerinden catlayacak
şişkinlik bence stresten yani bende de uykusuzlukta ve can sıkıntısında öyle oluyor
inşallah bu haftayı atlat da bir sonraki hafta daha da motive olursun
ekmeğin kalorisi çok değil ki... 70 kcal 1 dilimi - tabii yememeye çalışıyorsan sen bilirsin
bu arada menüm ve sağlığım için yaptığın güzel yoruma da teşekkürler
sen gel çemkir suçu da hocaya at oh ne güzel
ne diye menü yazmıyosunuz yaaaaaaakızdım size
bence dengesiz değil sadece kurabiye yiyip akşam yemeğini es geçmişsin keşke akşam da çorba da olsa hafif bişeyler tüketseydin
Menün çok güzel canım afiyet olsunsabah ananas suyu da güzel bir tercih bence
bu arada topik gerçekten neden bu kadar sessiz ben de imkan buldukça giriyorum ama eskisi kadar muhabbet yok gibi sanki:44:
ben de yazın yürüyüş yapabiliyorum da kışın yapamıyorum
spor gerçekten sağlıklı bir yaşam için gerekli bence - hem dinç tutuyor hem de vücut hareket ettikçe daha sağlıklı oluyortabii ben bunun farkına daha 2 yıl önce vardım
Aminnnnnnnn
Sendeki o zaman şehir sevgisinden çok yaşanmışlıkların sende bıraktığı pozitiflik duygusu... Sen Ankara'ya aşık gözlüğüyle bakıyorsunSana eşinle tanışmanı, ilk gençlik zamanlarını anımsatıyor O zaman inşallah bir gün yaşarsın sevdiğin şehirde diyeyim İnsan mutlu olduğu yerde yaşamalı, mutlu olduğu işte çalışmalı, mutlu olduğu kişiler hayatında olmalı o zaman mutlu olmak ne daha iyi anlıyor sanırım.
Ben de şu an yaşadığım ili seviyorum aslında gezilecek yeri yok, küçük bir yer ama bana huzur veriyorSanırım sendeki de bu
Ayrıca evine dönmene sevindim insanın evi gibi yer yok yaaa ben de çok evciyimdir - dışarı çıkmayım evimde oturayım bu daha huzur verir bana - o yüzden evine dönmene çok sevindim tabii eşinle güzel vakit geçiriyormuşsunuz o açıdan sen biraz buruksun sanırım
Kurabıye yıyınce bı daha bısey yemıım dedım
yandık vallahi:))))
neee 1 kilomuuuu :) amaaaaan 1 kiloyu ben rüyamda veririm şekerim, hedef koyacaksan accuk yüksek tut hedefleri
ben cikolatayi sora sora yiyorum, eriyene kadar bayagi tatmin etmis oluyor. isira isira yesem dayanmaz bana paket falan zaten
Ahhh lilycimm o çikolatanın tüm paketini nasıl yersinKeşke form bisküvi alsaydın bir sürü çeşitleri var çoğu da lezzetli , 1 tane elma veya muz alsaydın veya 1 paket süt veya ayranla geçirseydin. :114:
***5.TAKIM 351.ETAP***
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yarınki listemiz
ebbis canim bu 5-6 mesaji alintilayip sadece sonuncuya yorum yapma olayina bir son vermelisin. ya da alintiladigin butun mesajlara, diger arkadaslarin yaptigi gibi (lily mesela) yorum yap, ya da sadece yorum yapacagin mesaji alintila.
mesaji alintilanan ama yorum yapilmamis uyelere de bildirim gidiyor, mesajin alintilandi diye, bir bakiyor ki yorum yapilmamis.
uyarmis gibi olmak istemem ama dikkat edersen cok sevinirim. herhalde diger uyeler de sevinir.
Anladım daha dıkkat ederım
kesinlikle tatlım, o halde kahve gibi düşünmeyip yararlı bir şey diye düşünüp içmek gerek sanırım...zira çok güzel yorumlar okuyorum ben de yeşil kahve ile ilgili..sen o topiktekilerle de yazışıyorsun, nasıl kilo vermelerine yardımcı olmuş mu bari?
Arkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yaniidiyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..
Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr
Lilimmmmmmbütün suç hocanımm
Haklısın vazgeçmek yok, haftaya hareketlenmeli ve toparlanmalıyız..:26:
hm22 sen akıllı ve başarılı birisin, bunu sakın unutma..Hem derslerin de hem de diyetinde
Kaptancığım aman dikkat et kendine, verdiğin sözde ne kadar durabiliceksin bakalımyarını merak ediyorum
Zeynepciğim kesinlikle sen bu yolda örnek alınıcak birisin
Diğer arkadaşlarımda bitanelerr birrr
Haaa Sevdammm canımın taaa içiii, çekirdek kraliçesiçokça seviliyorsun
sanirim bugun fena sinaniyorumm
1. ekip arkadasim koca bir bitter cikolatayi dibimde götürdüüü
2. Calisanlrimizdan biri cikolata istermisiniz diye ikram etti istemeyince karsimda mis gibi yedi
3 ve bombaaa marketteyim cok sira vardi onumde yasli bi amca vardi ulker sutlu cikolatanin 10 lusunu almis bi pakettt koca bi pakwt ve cokokremin en buyugundennn
ve arkamdaki kiz 1 bitter kare cikolata 3 karam bitter almistiii
aman Allahim nasil sinandim anlamayamadim
kendimi fazlasiyla tebrik ediyorum
simdi kocacimla sinemaya gidiyoruz hemde yuruyerek yani en az 1.5 saat miss
opuldunuzz
Gamze nasıl gaza ihtiyacım var sorma pek iyi geldi.
Ders çalışırken uyumuşum kaldıramamış eşim de 11 gibi kalktım bakalım ne zaman uyuyacağım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?