- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.741
c
bende aynı durumdayım yarın regli olmam gerekiyor acaip şiş hissediyorum tartıya çıkmadım ama belli halimden
v
metabolizmam falan da iyi gidiyordu ama iste cok stresli sıkıntılı bir hafta oldu, herhalde ondandir diye dusunuyorum. yarin az da olsa eksili bir rakam gormeyi umuyorum. yarini kurtarayim da insallah gelecek hafta cok guzel spor yapmayi umuyorum. slim in 6'e niyet ettim bakalim hayirlisi.
spor yarisina da yapalim diyen olmadi henuz ama yapabiliriz cidden, ya da haftalik hedef belirleriz herkese gore, herkes ona ulasmaya calisir.
Ayy luci hem yulaf kepeği hem yeşil kahve tükettim hangisinden bilmiyorum ama ders çalışırken 1 saatte 4-5 kere wcye gittimTat olarak da çok güzel gitti valla, elmalısı da harika olur, ben atıştırmalık listeme aldım ..
Karikatür çok iyiymiş, güzel sonuçlar alırız umarım yarın ...
***5.TAKIM 351.ETAP***
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/)
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yarınki listemiz
hmcim evet yulaf bende de aynı etkiyi yapıyor,süpper oluyor...belki yeşil kahvenin de etkisi vardır...iç biraz bakalım meraktayım ben de, önerilerini bekliyor olacağım, çünkü kahveyi çok severim ben, yararını görürsen yeşil kahve içmek isterim
Luci kesinlikle kahve gibi güzel bir tadı yok yoksa ben de çok severim kahveyi ama 1 hafta bakalım eğer bariz bir etkisi olursa kiloya bence içilemeyecek kadar da kötü değil ..
azalmisiz bayagi. aslinda dagyolu devam etmek istiyordu sanirim, gecen hafta listede adini gormeyince cikarildigini dusunmustu. seninle konusmasini soylemistim ama ne oldu sonra bilmiyorum.
bu arada toplightcım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine....
saolasın luci cim inşallah toparların sabah dr daydık öğlene doğru gelince yattım biraz şimdi daha iyiyim ama biraz hareket edince halsizleşiyorum
Arkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yaniidiyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..
Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr
Lilimmmmmmbütün suç hocanımm
Haklısın vazgeçmek yok, haftaya hareketlenmeli ve toparlanmalıyız..:26:
hm22 sen akıllı ve başarılı birisin, bunu sakın unutma..Hem derslerin de hem de diyetinde
Kaptancığım aman dikkat et kendine, verdiğin sözde ne kadar durabiliceksin bakalımyarını merak ediyorum
Zeynepciğim kesinlikle sen bu yolda örnek alınıcak birisin
Diğer arkadaşlarımda bitanelerr birrr
Haaa Sevdammm canımın taaa içiii, çekirdek kraliçesiçokça seviliyorsun
Arkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yaniidiyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..
Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr
canımsın gamzemm :) yürüdük geldik biz de... denk gelemiyoruz, özlüyorum seni çooook
senin zaten kilo problemin bitti tatlım yakında da alırsın 2.diplomanı :) maşallah sanamezuniyetine gelir, pasta yeriz artık :)
Canımmm inan bende çok özledimm, sizlerin ve senin yerin bambaşka bende..Kilo problemim yok değil bebeğim var ama çok şükür az var...Onu da burada sizlerle en keyifli ve huzurlu bir şekilde çözücem inşaallah
Bu hafta 2 kere spor yapabildim ama inan hergün en az 3 saat yürüyüş yaptım..Okulda nereye evrak gidicekse koşa koşa hep ben götürdüm, eve hep yürüdüm, dışarı çıktım çarşı pazara yine yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?