Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben katılamam diye ses çıkarmadım, sizlere kolay gelsin

Bugünkü menümü yazayım kızlar ..

2 fincan yeşil kahve içtim, tadını hiç beğenmedim :26:
2 litre kadar su içtim, o 3 olacak. Suyumun 1 litresi falan elma sirkeliydi.
Akşam belki yeşil çay veya biberiye içerim.
Bakalım yarın kaç kg çıkacağım merak ediyorum ..​

OKunmadı hiç menüm tekrar ekleyeyim dedim ..

***5.TAKIM 351.ETAP***

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki listemiz

Son düzenleme:

hmcim evet yulaf bende de aynı etkiyi yapıyor,süpper oluyor...belki yeşil kahvenin de etkisi vardır...iç biraz bakalım meraktayım ben de, önerilerini bekliyor olacağım, çünkü kahveyi çok severim ben, yararını görürsen yeşil kahve içmek isterim

***5.TAKIM 351.ETAP***

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/ )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/)

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki listemiz

azalmisiz bayagi. aslinda dagyolu devam etmek istiyordu sanirim, gecen hafta listede adini gormeyince cikarildigini dusunmustu. seninle konusmasini soylemistim ama ne oldu sonra bilmiyorum.

Luci kesinlikle kahve gibi güzel bir tadı yok yoksa ben de çok severim kahveyi ama 1 hafta bakalım eğer bariz bir etkisi olursa kiloya bence içilemeyecek kadar da kötü değil ..

Luci kesinlikle kahve gibi güzel bir tadı yok yoksa ben de çok severim kahveyi ama 1 hafta bakalım eğer bariz bir etkisi olursa kiloya bence içilemeyecek kadar da kötü değil ..

kesinlikle tatlım, o halde kahve gibi düşünmeyip yararlı bir şey diye düşünüp içmek gerek sanırım...zira çok güzel yorumlar okuyorum ben de yeşil kahve ile ilgili..sen o topiktekilerle de yazışıyorsun, nasıl kilo vermelerine yardımcı olmuş mu bari?

azalmisiz bayagi. aslinda dagyolu devam etmek istiyordu sanirim, gecen hafta listede adini gormeyince cikarildigini dusunmustu. seninle konusmasini soylemistim ama ne oldu sonra bilmiyorum.

canım dagyolu yazılanları takip etseydi doğru dürüst girerdi ilk başta ben ona sordum sadece 1 hafta mı bildirmeyeceksin eğer 1 hafta ise sınav zamanı bidirim yapmadı diyelim diye ama kendisi ne bu yazdığıuma ne de daha sonraki yazdıklarıma bişey demedi takımdan çıkarıldığını düşünüp yazmadı bir daha açıkcası ben defalarca yazdığım içinde özel mesajla kendisine iletmedim yazılanları okusaydı izin süresinin 2 hafta olduğunu bilirdi aynı şeyi durumda da yaşadı ama bak izinli olmasına rağmen bu hafta gene de yazıyor

saolasın luci cim inşallah toparların sabah dr daydık öğlene doğru gelince yattım biraz şimdi daha iyiyim ama biraz hareket edince halsizleşiyorum

mümkün oldukça yat, dinlen..hep aynı öneriyi yapıyorum ama annemde bu hafta çok hastaydı, şükür iyileştirdik, bol acılı,karabiberli tavuk suyu çorba iç tatlım iksir gibi gerçekten çok faydası oluyor...bir de adaçayı,nane kaynatıp içine limon ve bal ile yaptım o da baya iyi geldi, ilaç kullanıyorsun zaten de bunlar da evde yapılabilecek,denenmiş, ufak alternatifler... bir de viks ben viks manyağıyım ne zaman grip olsam sırtıma ve ayaklarımın altına sürer, sıkıca giyinir yatarım....

Arkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yanii diyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..

Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr

Lilimmmmmm bütün suç hocanımm

Haklısın vazgeçmek yok, haftaya hareketlenmeli ve toparlanmalıyız..:26:

hm22 sen akıllı ve başarılı birisin, bunu sakın unutma..Hem derslerin de hem de diyetinde

Kaptancığım aman dikkat et kendine, verdiğin sözde ne kadar durabiliceksin bakalım yarını merak ediyorum

Zeynepciğim kesinlikle sen bu yolda örnek alınıcak birisin

Diğer arkadaşlarımda bitanelerr birrr

Haaa Sevdammm canımın taaa içiii, çekirdek kraliçesi çokça seviliyorsun

bir hafta korumak iyi fikir cidden. zaten senin verecek fazla bir kilon da kalmadi. bu sekilde yaparsan mezuniyet sonrasi koruma donemine cok kolay gecersin.

gercekten takim olarak toparlanalim, paylasimlarimizi da aksatmayalim :) (ben su an kendime gore bir yontem deniyorum, normalde tavsiye edecegim bi yontem degil, o yuzden kimseye kotu ornek olmamak icin menulerimi paylasmiyorum. yarin ve belki haftasonu da devam etmeyi dusunuyorum. pazartesi yeniden guzel guzel saglikli menulerime donus yapacagim. paylasimimi da aksatmam insallah)

sanirim bugun fena sinaniyorumm

1. ekip arkadasim koca bir bitter cikolatayi dibimde götürdüüü
2. Calisanlrimizdan biri cikolata istermisiniz diye ikram etti istemeyince karsimda mis gibi yedi
3 ve bombaaa marketteyim cok sira vardi onumde yasli bi amca vardi ulker sutlu cikolatanin 10 lusunu almis bi pakettt koca bi pakwt ve cokokremin en buyugundennn
ve arkamdaki kiz 1 bitter kare cikolata 3 karam bitter almistiii

aman Allahim nasil sinandim anlamayamadim

kendimi fazlasiyla tebrik ediyorum

simdi kocacimla sinemaya gidiyoruz hemde yuruyerek yani en az 1.5 saat miss

opuldunuzz

Tebrik ederim zeynepciğimm harbi pis sınanmışsınn :26::26::26: görmeden bile canım çektii..Benim de şu anda kocam karşımda lokum, çerez, çikolata yiyiyor..ohhh birde çayy tabiki çok ilgi çekici şeyler değil bunlarrr, hem yesen de bir yemesen dee üstelik yersem şişlik yapıyor, kendime ağır geliyorum ayyyy

.

canımsın gamzemm :) yürüdük geldik biz de... denk gelemiyoruz, özlüyorum seni çooook
senin zaten kilo problemin bitti tatlım yakında da alırsın 2.diplomanı :) maşallah sanamezuniyetine gelir, pasta yeriz artık :)

Canımmm inan bende çok özledimm, sizlerin ve senin yerin bambaşka bende..Kilo problemim yok değil bebeğim var ama çok şükür az var...Onu da burada sizlerle en keyifli ve huzurlu bir şekilde çözücem inşaallah

Bu hafta 2 kere spor yapabildim ama inan hergün en az 3 saat yürüyüş yaptım..Okulda nereye evrak gidicekse koşa koşa hep ben götürdüm, eve hep yürüdüm, dışarı çıktım çarşı pazara yine yürüdüm

.

ben bu hafta çook acayip şeyler yaptım ve metomu dağıttım, (bir ara anlatırım sana yaptıklarımı-şok olursun) bugün dahil çook mutluydum tartı açısından maşallah, inşallah yarına da sürer mutluluğum :) bugün seni göremeyince buralarda mesaj yazmıştım sana, görmedin sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…