Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh lilycimm o çikolatanın tüm paketini nasıl yersin Keşke form bisküvi alsaydın bir sürü çeşitleri var çoğu da lezzetli , 1 tane elma veya muz alsaydın veya 1 paket süt veya ayranla geçirseydin. :114:

ahaha sana katılıyorum zaten hızımızı alamadığımız için bitiyor o paketler.

Ben mesela şeyi farkettim çikolatayı tam yemeden yutuyormusum eskiden ama şimdi iyice çiğnediğim için hem tadını tam alıyorum hemde yetiniyorum (aslında yetmiyorda )

çikolataya zaafım var maleseff

uzman dediğin kim acep? :44: spor eğitmeni falan mı?
güzel dileklerin için de teşekkür ederim evet hayat güzel şu anda da huzurlu bir hayatım var çok şükür

beslenme ve diyetetik uzmanı, yeni tanıştım :) evimdeki uzmanlardan değil bu sefer :)))))

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi ben kaçtıım, çok şükür 2 film izleyeceğim bugün deheyecanlıyımmmm... herkese kolay gelsin, yarın tartı günü, umarım takım olarak bi başarı sağlarız yine...bir karikatür ile sonlandırayım bu günü :) gözünüzün dönmemesi dileğiyleee...hoşçakalın kızlaar

Kızlarrr

Saat bu saat ben 2 lt suyu geride bırakmış bulunuyorum

Bugünkü hedefim 3 lt

Malum regl öncesi ve regl anında bol su içerek ödememimi atmak istiyorum

Ayy luci hem yulaf kepeği hem yeşil kahve tükettim hangisinden bilmiyorum ama ders çalışırken 1 saatte 4-5 kere wcye gittim
Tat olarak da çok güzel gitti valla, elmalısı da harika olur, ben atıştırmalık listeme aldım ..

Daha öncede demiştim ya Lily sanki yediğim anda kilo alacakmışım korkum var, aslında Ankarada böyle olmadığını gördüm hem de metabolizmam hızlanmıştır diye düşünüyorum. Şu dönemde en azından bu korkumu yensem her şey daha kolay olacak belki de ..

Gerçekten yavaş yavaş yenilince çikolata hem daha güzel geliyor hem fazlası bayıyor, ben de normalde hoop hepsini bitirirdim ..

Karikatür çok iyiymiş, güzel sonuçlar alırız umarım yarın ..

Kızlarrr

Bugünkü hedefim 3 lt

Ben de 1.5 litre içtim, 1.5 litre daha içmek istiyorum, yeşil kahve içtim çok su içmeyince ödem yaparmış ..

Neyseki durdurduk kendimizi.

Bide ben sütlü yiyordum

yeşil kahve için duymuştum bende suyu fazla tüketmeliymişsin

hafi bakalım eller şişelere bardaklara o zaman fazlada kaçırma ama iyi değil

ben cikolatayi sora sora yiyorum, eriyene kadar bayagi tatmin etmis oluyor. isira isira yesem dayanmaz bana paket falan zaten

ben ağzımda erimesini bekleyince tamam çikolata tadı yayılıyor falan ama ne bileyim ben çikolata yemiş gibi hissetmiyorum

ya ben de düşündüm süt ayran falan filan markette o çikolatayı alana kadar eve gidince ufak bişey atıştırırım dedim ama işte o an nasıl olduysa almış ve yemiş bulundum bi de eğer o paket bitmezse gün içinde bitene kadar yerim biliyorum - evde başkası olsa ona satardım:26:

aynen sana katılıyorm işte yetinmeyi bilirdim aslında aç olmasam:26: mesela bugun de öğleden sonra ara yapmadım biraz açlık var ama dünkü kadar değil eve gidince hemen akşam yemeğini hazırlayıp yiyeceğim 7:30da pilates var çünkü...

beslenme ve diyetetik uzmanı, yeni tanıştım :) evimdeki uzmanlardan değil bu sefer :)))))
iyi iyi - beslenme ve diyet uzmanını bulmuşken tüm sorularına yanıt alırsın kafana takılan olursa sorarsın

güle güle canım ben de çıkıyorum
ha bu arada aklıma gelmişken sen geçen gün hani beren saatin benim dünyam filminin orijinalinden bahsetmiştin ya - ben de fragmanı gördüğümde aslında o hikayeyi daha önce okudum demiştim - sonunda buldum kim olduğunu...
Helen Keller - kadının adı - hem işitme hem de görme engelli - sadece hissederek öğrenip dünyaca ünlü bir yazar olmuş aklımdayken bunu paylaşmadan edemedim

Kızlarrr

Bugünkü hedefim 3 lt

oh oh bol su az ödem hadi bakalım

yemekten korkma ama ölçüyü de kaçırma - yani bunu hayat tarzı haline getirmemz lazım ben de dahil...

Kizlar evdeyim dr 2gun raptor Verdi Sabah ax sonar tekrar taxation gecmis I okuyamadim
kaptan çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

Kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar...
Yarın tartıda eksileri görmek umuduyla hoşçakalın...

tam anlamadim ama gecmis olsun kaptan.

yaa az önce cepten yazmıştım kelimeleri değiştirmiş şimdi pc ye geçtim geçmişi bi okuyayım ben hastayım canım grip olmuşum kendimi iyi hissetmiyorum küçükde hasta sabah onu dr a götürmüştüm dr sen de dinlenmelisin dedi bana da rapor verdi 2 gün

o zaman ne diyoruzz yemek için yetinmeyi bilelim spor için yetinmeyelimmmmm

bunu güzel bir sslogana çevirebilirizz suan kafam bunu almıyor ancak aldığı anda bişiler uydurucamm

tekrar gecmis olsun ikinize de :) iyice dinlenmeden gecmiyor grip.

Kizlar evdeyim dr 2gun raptor Verdi Sabah ax sonar tekrar taxation gecmis I okuyamadim

Geçmiş olsun Kaptan, bir an önce iyileşirsin umarım ..

Neyseki durdurduk kendimizi.

Bide ben sütlü yiyordum

yeşil kahve için duymuştum bende suyu fazla tüketmeliymişsin

hafi bakalım eller şişelere bardaklara o zaman fazlada kaçırma ama iyi değil

Çikolata olsun hiç ayırmam ama kahve ve bitter uyumu bir başka

Benim en azla 3 litre işte onu yapıp bırakırım diye düşünüyorum.

O da olacak umarım lily ..
Azı zarar çoğu zarar ben de kararını bulamam hiç işim zor

tekrar gecmis olsun ikinize de :) iyice dinlenmeden gecmiyor grip.

Çikolata olsun hiç ayırmam ama kahve ve bitter uyumu bir başka

Benim en azla 3 litre işte onu yapıp bırakırım diye düşünüyorum.

kesinlikle sana katılıyorummm haftasonu yani ctesi ev işi günümm büyük temizlik var o iş arasında bu ikiliye daha bi bayılıyorumm mmhhh

canım arada meto durabilir kg veremediysen bile sıkma canını

hoşgeldin evine canım

bende aynı durumdayım yarın regli olmam gerekiyor acaip şiş hissediyorum tartıya çıkmadım ama belli halimden

valla ben bu hafta hızlı başlamıştım aslında hastalanmasaydım ptesi öğlen 1 saate yakım tempolu yürüdüm akşamda 30 dk koşu bandında koştum siler kadar çok yapamam da niyetim en kötü ihtimalle iyileşince her akşam 30 dk koşu bandı bakalım ne olacak

İnanılmaz az yiyorum kızlar erkende kalkınca kilo veriyorum.ama henüz iş düzenim oturmadı spor yapamadım hiç.

dur canım yaa işe yeni başladın herşey zamanla oturacak yerine

kızlar ben az sonra listeyi hazırlar eklerim yarın da çok geç olmadan gelirim evdeyim nasıl olsa

kesinlikle sana katılıyorummm haftasonu yani ctesi ev işi günümm büyük temizlik var o iş arasında bu ikiliye daha bi bayılıyorumm mmhhh

Dimi dimi temizlik sırasında yorulup oturunca ne güzel gidiyor ..

Hoşbulduk kaptan

metabolizmam falan da iyi gidiyordu ama iste cok stresli sıkıntılı bir hafta oldu, herhalde ondandir diye dusunuyorum. yarin az da olsa eksili bir rakam gormeyi umuyorum. yarini kurtarayim da insallah gelecek hafta cok guzel spor yapmayi umuyorum. slim in 6'e niyet ettim bakalim hayirlisi.

spor yarisina da yapalim diyen olmadi henuz ama yapabiliriz cidden, ya da haftalik hedef belirleriz herkese gore, herkes ona ulasmaya calisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…