Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yu_zeycim menünü beğendim dengeli olmuş. Sulu köfte istedi canım yaa ne zamandır yemedim

Çok şükür cidden yu_zeycimm Tebrik ederim. Daha çok dikkat etmemiz gerektiği konusunda haklısın . Daha çok su daha çok hareket daha sağlıklı beslenme.

aynı duyguyu geçen hafta ben yaşamıştım lilycim

+200 gram daha verdiğimi burada öğrendim =)))

Seni tebrik ediyorum pilatese yeni başladığın için olan şişkliğin geçince kilolar biraz daha gidecek

hele sıkılaşınca cillop gibi olacakkk

Valla canım bende burada olmasaydım bu kadar sürmezdi savaşım

Ama iyi ki buradayım iyi ki sizinleyim

yoksa ben 1.5 aydır bu yolda gidemezdim

Ben kendi adıma kilo kaybı yaşıyorsam sizin etkisiniz çok çok büyük :127::127::127:

***5.TAKIM - 351.ETAP***

toplight ( 73,5/73,7/-0,2/%-0,27)
luci221177 (76,5/74,0/2,5/%3,27) izne ayrılmak istiyor hedef kilosunu revize etti 68 kg
Lily86 (76,3/76,0/0,3/%0,39)
Gamze_M (65,9/65,9/0.0/%0 ) sabit
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,9/61,7/0,2/%0,32)
Hnd (68,0/67,8/0,2/%0,29 )
Sevda_M( 73,5/73,0/0,5/%0,68)

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,65

ebbiss cim canım yuzey çok güzel bir tespitte bulunmuş sen kg nu bildir ama deneme sürecinde daha fazla aktif olman gerekirken açıkcası çok aktif değildin menü paylaşımların ve yaptığın yorumlar çok basitti lütfen canım bunlara dikkat edermisin eğer bu hafta daha düzenli paylaşımlarda bulunursan haftaya listeye ekleyeceğim

eline saglik lilycim :) haftaya daha da iyi oluruz umarim :) tabii once saglik, ve tabii ki bilimsel calismalarin destekledigi saglikli yontemler :) hirsa kapilmadan, azimle, sabirla, sebatla :)

tekrar teşekkür ederim canım, haklısın kilolar azaldıkça hem daha zor gidiyor hem de çok sisteme gerek olmuyor...ama benimki gibi kilo fazla olunca sürekli kilo ile uğraşmak bi yerde çok sıkıcı olmaya başlıyor ben de 2 hafta koruma programına geçeceğim için bu hafta bir şeyler yapmak üzere yola çıkmıştım, 2 hafta boyunca kilo vermek için uğraşmayıp, 74-75 lerde sabitlemeyi istiyorum

yine buralarda olacaksın ama değil mi ?

Tebrik ederim lily Eksiyi görmene sevindim ne tatlı telaş yapmışsın takım uğruna Spor sonrası o durum bende de var sanırım ama yakında alışcan pilatese biraz daha diren canım

hemen okudum luci bence akşam 16 dan sonra yemeyi kesmen çok etkili olmuştur ya . Bir saatten sonra yenilen şey kalorisi az olsa bile zayıflamaya engel olabiliyor bazı bünyelerde.

Vazgecmekyokcummm Sen olmasan kim düzeltcek devamlı hesaplama hatalarımı. Sayıştayısın sen bu takımın güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim

canim ben kilo almis cikmadigima memnunum, yani 91.3 gorsem yine raziydim. ruyamda bile tartiyi gordum, hayrolsun, tarti yok oluyor falan, boyle eski hayalini gozumde canlandirip tartiyi geri getirmeye ve tartilmaya calisiyorum, ama gelen tarti benimki degil sinbo'nun yine yag kas oranini olcen baska model tartisi, bu benimki degil diyorum bir turlu tartilamiyorum :))

Kızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.

Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.

Son kllo bildirimim : 82.9
Bu hafta : 82.4

Sahnurcum listeniz doğru kolay gelsin
saol canım benim

Kızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.

Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.

Son kllo bildirimim : 82.9
Bu hafta : 82.4

maşallah hm cim yaaa o kadar ankara yolculuğuna rağmen kg verip döndün helal sana

luci cim kesin 1. lik sende olur demiştim ama 2. takımdan seldom 3,28 lebirinci olacak gibi görünüyor bu hafta benim yüzümden başarımız düştü ama haftaya regli olayı da biteceği için bu şekilde olmayacak

Kaptan ilk kez Ankaraya gidip kilo verip geldim heralde kilo fazla olunca böyle oldu ama yine de yeme konusunda evet belki fast food yedim ama miktarını ayarlamaya çalıştım

Gamzecim okul ev iş bir de diyet harikasın herkesin yapabileceği iş değil

o zaman ne diyoruzz yemek için yetinmeyi bilelim spor için yetinmeyelimmmmm

bunu güzel bir sslogana çevirebilirizz suan kafam bunu almıyor ancak aldığı anda bişiler uydurucamm
Bu cümleni slogana çevirmeye çalışayım birazcık beğenirsen kullanırsın
"Sağlıklı beslenelim, sporla güzelleşelim"
Kendimce şimdilik böyle bir şekle sokabildim hem olumlu olsun içinde negatif bir kelime barındırmasın hem de senin dediğin şeyleri içersin istedim

ah ah kod adı bitter olunca kararlı olmakmış iradeymiş benden uçup gidiyor

kesinlikle sana katılıyorummm haftasonu yani ctesi ev işi günümm büyük temizlik var o iş arasında bu ikiliye daha bi bayılıyorumm mmhhh
valla ben ev işi yaparken aç da kalıyorum anca bi su içersem o yani... çünkü oturursam kalkamam ev işi bitmeden durmuyorum o yuzden

OKunmadı hiç menüm tekrar ekleyeyim dedim ..

Eki Görüntüle 1011432
ben de 2 kez olmuş bu menü dedim afiyet olsun

gerçekten yatıp uyumak, dinlenmek iyi geliyor - annem de viks al sıcak suda buharını solu dedi ama evde yok unuttum da almayı eve giderken alayım bari unutmazsam

Selam Gamze
Herkese güzel güzel döktürmüşsün maşallah

Aman Allahımmmmm İradeni tebrik ediyorummmmm

Yaaa kızlar inanamıyorum size 41 kere maşallah

Menün güzel canım afiyet olsun hem doyurucu hem dengeli kızartmayı ben de yememeye çalışırım ama bazen mecbur kalıyoruz o kadar da olsun napalm

8 30 kasarlı tost 13 çorba salata 18 ıspanak yemegı
kısaca yazmışsın canım az ve öz olmuş - biliyorum bebişin var meşgulsun ama imkan bulursan daha sık girip yazmaya- muhabbeti takip etmeye çalış olur mu?
senin dolu dolu yazdığın zamanları bildiğimden onu bekliyorum şöyle her gun 1500-3000 ip haftada 21000 ip atlama falan

Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.Son kllo bildirimim : 82.9 Bu hafta : 82.4

hmcim vallahi tebrik ederim tatlım seni, hem gönlünce güzel bir hafta geçirdin hem de kilo almadan hatta vererek döndün, budur işte arkadaşım, maşallah sana :)

Lilycim menüm nasıl olmuş, sence üstünde oynamam gereken bir şey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…