- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.801
Gelelim dünkü Menüme
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Öğlen
1 kepçe sulu köfte (suyunu içmedim )
1 salata
1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün
2 kayısı
1/2 ceviz içi
Akşam
1 çorba
1 kase yogurt
su :3.5 lt
spor : 30 dk yürüme
Kızlar dün sinemaya giderken yürüyecektik ancak sinema saatine az kaldığı için münibüs kullandık Dönerkende hava çok soğuk oldugundan taksi kulalndık. Ama azda olsa yürüdük
Kızlar Günaydınnn
Hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen Hafta : 61.90
Bu Hafta :61.70
Aradaki Fark : 0.20
Yüzde :0.32 ( hesaplamayı kontrol edebilir miyiz ? )
Eki Görüntüle 1011970
Çok şükür diyerek güne başlıyor ve dahada dikkat etmeye başlayacagımız bir hafta geçirmemizi diliyorummm
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Cumanız mübarek olsun
Sabah sabah canım sıkılmıştı kilomu bildireceğim ama nasıl diye kara kara düşünüyordum tartıda 76,0 gördüm ama eyvah sabit diye bildireceğim takımımı hayal kırıklığına uğrattım düşünceleriyle geldim işe... Listeyi görünce geçen hafta 300g fazla olduğumu fark ettimİçimden nasıl bir oh çektim anlatamam Çünkü sabah wc gidemedim:26: dünkü pilatesten sonra hala karın bölgem sızlıyor özellikle yanlar ve kendimi şiş hissediyorum
Velhasıl kelam - az da olsa eksileri görmüş olduğuma sevindim
Geçen hafta : 76,3
Bu hafta : 76,0
Fark : 0,3
Oran : %0,39
Herkesi tebrik ediyorum hemen listeyi düzenleyip ekliyorum zaten az kişi kalmışız ve hepinize maşallaherkenden bildiirm yapmışsınız
yu_zeycim menünü beğendim dengeli olmuş. Sulu köfte istedi canım yaa ne zamandır yemedim
Çok şükür cidden yu_zeycimmTebrik ederim. Daha çok dikkat etmemiz gerektiği konusunda haklısın . Daha çok su daha çok hareket daha sağlıklı beslenme.
***5.TAKIM - 351.ETAP***
toplight ( 73,5/73,7/+0,2/%-0,27)
luci221177 (76,5/74,0/2,5/%3,27)
Lily86 (76,3/76,0/0,3/%0,39)
Gamze_M (65,9/65,9/0.0/%0 )
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,9/61,7/0,2/%0,32)
Hnd (68,0/67,8/0,2/%0,29 )
Sevda_M( 73,5/73,0/0,5/%0,68)
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,65
anladım canım güzel desteklemişsin hepsini
bence msajında etkisi vardır çünkü o da titretiyor ve 45 dk yani ben olacagını düşünüyorum =))
açıkcası ben haftada 2.5 kilo vermek istemiyorum çünkü zaten kaldı kaç kilo ama anlattıgın kadarıyla gayet sağlıklı beslenmiş ve kilonu vermişsin
bir kere daha tebrikler lucimm
yu_zeycim menünü beğendim dengeli olmuş. Sulu köfte istedi canım yaa ne zamandır yemedim
Çok şükür cidden yu_zeycimmTebrik ederim. Daha çok dikkat etmemiz gerektiği konusunda haklısın . Daha çok su daha çok hareket daha sağlıklı beslenme.
tekrar teşekkür ederim canım, haklısın kilolar azaldıkça hem daha zor gidiyor hem de çok sisteme gerek olmuyor...ama benimki gibi kilo fazla olunca sürekli kilo ile uğraşmak bi yerde çok sıkıcı olmaya başlıyorben de 2 hafta koruma programına geçeceğim için bu hafta bir şeyler yapmak üzere yola çıkmıştım, 2 hafta boyunca kilo vermek için uğraşmayıp, 74-75 lerde sabitlemeyi istiyorum
yine buralarda olacaksın ama değil mi ?
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Cumanız mübarek olsun
Sabah sabah canım sıkılmıştı kilomu bildireceğim ama nasıl diye kara kara düşünüyordum tartıda 76,0 gördüm ama eyvah sabit diye bildireceğim takımımı hayal kırıklığına uğrattım düşünceleriyle geldim işe... Listeyi görünce geçen hafta 300g fazla olduğumu fark ettimİçimden nasıl bir oh çektim anlatamam Çünkü sabah wc gidemedim:26: dünkü pilatesten sonra hala karın bölgem sızlıyor özellikle yanlar ve kendimi şiş hissediyorum
Velhasıl kelam - az da olsa eksileri görmüş olduğuma sevindim
Geçen hafta : 76,3
Bu hafta : 76,0
Fark : 0,3
Oran : %0,39
Herkesi tebrik ediyorum hemen listeyi düzenleyip ekliyorum zaten az kişi kalmışız ve hepinize maşallaherkenden bildiirm yapmışsınız [/COLOR
çoook teşekkür ederim hndcim, darısı hepimizin başına inşallah :) aslında keyifli bir süreç oldu benim için yukarıda da anlattım yaptıklarımı fikir edinmek istersen tatlım :) ben de seni tebrik ederim
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,27 )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ 67,8/0,2/%0,29)
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.68)
5.TAKIM ORTALAMASI :
hnd canim yuzden 0,29 olacakti. ekledim tabloya.
luci ve sevda'nin da yuzdeleri hataliydi duzelttim.
olacağım canım, sadece menü paylaşmayacağım canınızı istetmemek adına, ama sohbetlerimize devam edebileceğiz inşallah :)
Tebrik ederim lilyEksiyi görmene sevindim ne tatlı telaş yapmışsın takım uğruna Spor sonrası o durum bende de var sanırım ama yakında alışcan pilatese biraz daha diren canım
hemen okudum lucibence akşam 16 dan sonra yemeyi kesmen çok etkili olmuştur ya . Bir saatten sonra yenilen şey kalorisi az olsa bile zayıflamaya engel olabiliyor bazı bünyelerde.
VazgecmekyokcummmSen olmasan kim düzeltcek devamlı hesaplama hatalarımı. Sayıştayısın sen bu takımın güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim
saol canım benimSahnurcum listeniz doğru kolay gelsin
Kızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.
Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.
Son kllo bildirimim : 82.9
Bu hafta : 82.4
saol canım benim
maşallah hm cim yaaa o kadar ankara yolculuğuna rağmen kg verip döndün helal sana
luci cim kesin 1. lik sende olur demiştim ama 2. takımdan seldom 3,28 lebirinci olacak gibi görünüyor bu hafta benim yüzümden başarımız düştü ama haftaya regli olayı da biteceği için bu şekilde olmayacak
Ahhh canım benimmm ben doğruları söyledim kiii
Günaydın arkadaşlarrr, kötü uyandım bu gün, heryerim berbat şiş..dün 4 saat açık havada koşturmadan dolayı sanırım, birde bu yetmedi akşam okul ve ders..Ellerimi açamıyorum, dudaklarım bile şiş :26::26::26:
Bu şişliğe rağmen aynı geldim ben, zaten bu hafta çok aşırı yüklenmemiştim..
Geçen haftaki kilomla aynıyım ben: 65:90
.
Bu cümleni slogana çevirmeye çalışayım birazcık beğenirsen kullanırsıno zaman ne diyoruzz yemek için yetinmeyi bilelim spor için yetinmeyelimmmmm
bunu güzel bir sslogana çevirebilirizz suan kafam bunu almıyor ancak aldığı anda bişiler uydurucamm
ah ah kod adı bitter olunca kararlı olmakmış iradeymiş benden uçup gidiyorGeçmiş olsun Kaptan, bir an önce iyileşirsin umarım ..
Çikolata olsun hiç ayırmam ama kahve ve bitter uyumu bir başka
Benim en azla 3 litre işte onu yapıp bırakırım diye düşünüyorum.
O da olacak umarım lily ..
Azı zarar çoğu zarar ben de kararını bulamam hiç işim zor
valla ben ev işi yaparken aç da kalıyorum anca bi su içersem o yani... çünkü oturursam kalkamam ev işi bitmeden durmuyorum o yuzdenkesinlikle sana katılıyorummm haftasonu yani ctesi ev işi günümm büyük temizlik var o iş arasında bu ikiliye daha bi bayılıyorumm mmhhh
ben de 2 kez olmuş bu menü dedim
gerçekten yatıp uyumak, dinlenmek iyi geliyor - annem de viks al sıcak suda buharını solu dedi ama evde yok unuttum da almayı eve giderken alayım bari unutmazsammümkün oldukça yat, dinlen..hep aynı öneriyi yapıyorum ama annemde bu hafta çok hastaydı, şükür iyileştirdik, bol acılı,karabiberli tavuk suyu çorba iç tatlım iksir gibi gerçekten çok faydası oluyor...bir de adaçayı,nane kaynatıp içine limon ve bal ile yaptım o da baya iyi geldi, ilaç kullanıyorsun zaten de bunlar da evde yapılabilecek,denenmiş, ufak alternatifler... bir de viks ben viks manyağıyım ne zaman grip olsam sırtıma ve ayaklarımın altına sürer, sıkıca giyinir yatarım....
Selam GamzeArkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yaniidiyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..
Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr
Lilimmmmmmbütün suç hocanımm
Haklısın vazgeçmek yok, haftaya hareketlenmeli ve toparlanmalıyız..:26:
hm22 sen akıllı ve başarılı birisin, bunu sakın unutma..Hem derslerin de hem de diyetinde
Kaptancığım aman dikkat et kendine, verdiğin sözde ne kadar durabiliceksin bakalımyarını merak ediyorum
Zeynepciğim kesinlikle sen bu yolda örnek alınıcak birisin
Diğer arkadaşlarımda bitanelerr birrr
Haaa Sevdammm canımın taaa içiii, çekirdek kraliçesiçokça seviliyorsun
Aman Allahımmmmmsanirim bugun fena sinaniyorumm
1. ekip arkadasim koca bir bitter cikolatayi dibimde götürdüüü
2. Calisanlrimizdan biri cikolata istermisiniz diye ikram etti istemeyince karsimda mis gibi yedi
3 ve bombaaa marketteyim cok sira vardi onumde yasli bi amca vardi ulker sutlu cikolatanin 10 lusunu almis bi pakettt koca bi pakwt ve cokokremin en buyugundennn
ve arkamdaki kiz 1 bitter kare cikolata 3 karam bitter almistiii
aman Allahim nasil sinandim anlamayamadim
kendimi fazlasiyla tebrik ediyorum
simdi kocacimla sinemaya gidiyoruz hemde yuruyerek yani en az 1.5 saat miss
opuldunuzz
Yaaa kızlar inanamıyorum size 41 kere maşallahTebrik ederim zeynepciğimmharbi pis sınanmışsınn :26::26::26: görmeden bile canım çektii..Benim de şu anda kocam karşımda lokum, çerez, çikolata yiyiyor..ohhh birde çayy tabiki çok ilgi çekici şeyler değil bunlarrr, hem yesen de bir yemesen dee üstelik yersem şişlik yapıyor, kendime ağır geliyorum ayyyy
.
Menün güzel canım afiyet olsun hem doyurucu hem dengeliArkadaşlar yarın tartı günü bakalım ne çıkcak :))
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yanında yeşillik ve 1domates yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 1muz 3ceviz 1sb süt
Akşam 1kepçe mercimek çorbası bol bol salata yanında 1porsiyon mezgit tava
Balık yağda pişirildiğinde içim sızlıyor ama yappacak bir şey yok. Akşam en son 19da yedim .
Su,2.5lt Spor 25dk insanity egzersizi 25dk yürüyüş
kısaca yazmışsın canım az ve öz olmuş - biliyorum bebişin var meşgulsun ama imkan bulursan daha sık girip yazmaya- muhabbeti takip etmeye çalış olur mu?8 30 kasarlı tost 13 çorba salata 18 ıspanak yemegı
Kızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.
Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.Son kllo bildirimim : 82.9 Bu hafta : 82.4
Bu cümleni slogana çevirmeye çalışayım birazcık beğenirsen kullanırsın
"Sağlıklı beslenelim, sporla güzelleşelim"
Kendimce şimdilik böyle bir şekle sokabildim hem olumlu olsun içinde negatif bir kelime barındırmasın hem de senin dediğin şeyleri içersin istedim
ah ah kod adı bitter olunca kararlı olmakmış iradeymiş benden uçup gidiyor
valla ben ev işi yaparken aç da kalıyorum anca bi su içersem o yani... çünkü oturursam kalkamam ev işi bitmeden durmuyorum o yuzden
ben de 2 kez olmuş bu menü dedimafiyet olsun
gerçekten yatıp uyumak, dinlenmek iyi geliyor - annem de viks al sıcak suda buharını solu dedi ama evde yok unuttum da almayı eve giderken alayım bari unutmazsam
Selam Gamze
Herkese güzel güzel döktürmüşsün maşallah
Aman Allahımmmmmİradeni tebrik ediyorummmmm
Yaaa kızlar inanamıyorum size 41 kere maşallah
Menün güzel canım afiyet olsun hem doyurucu hem dengelikızartmayı ben de yememeye çalışırım ama bazen mecbur kalıyoruz o kadar da olsun napalm
kısaca yazmışsın canım az ve öz olmuş - biliyorum bebişin var meşgulsun ama imkan bulursan daha sık girip yazmaya- muhabbeti takip etmeye çalış olur mu?
senin dolu dolu yazdığın zamanları bildiğimden onu bekliyorum şöyle her gun 1500-3000 ip haftada 21000 ip atlama falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?