Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

**5.TAKIM **351.ETAP**

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.36)

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yüzdeleri kontrol edersiniz çok emin olamadım

.

Son düzenleme:

Canımsınnnn

Günaydın sevgili takımım :))
Kilo bildirimim:

Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8

Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )

günaydınnnn arkadaşlarrrr :) herkese musmutlu, keyifli, sağlıklı, süppper bi gün dilerim...Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhh :)
Gamzem ve sevdam gelmiş, bildirimlerini yapmışlar bilee, hoş gelmişler :)

gelelim günün en önemli anınaaaaa : (bir süre wc ye gitmek için bekledim ama zaten tartım digital olmadığı için değişen gramların önemi olmayacaktı, paylaştım gittiiii)

haftalardır 1 kilo, 1,5 kilo zorlamalarıyla ilerleyen ben artık bu işten hakkaten sıkılmaya başlamıştım...dolapta giyilmeyi bekleyen 28 beden kotlar beni beklerken kaplumbağa misali yavaş gidişim beni bu hafta çoook farklı bir yöntem denemeye itti, bunu yapmamın en büyük nedeni de tanıştığım özel bir hastanenin diyetisyeninin kurduğu bir cümle idi...

ben de ampuller yandı ve ne kaybederim diyerek denedim, sonuç mu, sonuç şudur: yaklaşık 6 günde 2,5 kilo kayıp(maşallah, maşallah)...neredeyse diyete başladığım haftalarda verebilmiştim şimdiye kadar bu kadar kiloyu...ve toplamda, 60.günüm bugün ve 60 günde maşallah 16 kilo arkadaşlarrrrrr(zaten sürekli önceki sonraki fotolarımı paylaştığım için bu farkı da en iyi sizler gördünüz) çook mutluyum, umarım siz de bu hafta tartıda gördüğünüz rakamlardan mutluluk duyarsınız...deneme yanılma yoluyla ilerlediğim yolda başarıya adım adım gitmek beni çoook mutlu ediyor...
**5.TAKIM **351.ETAP**

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,26 )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

bugün bir karikatür yerine bir hissimi paylaşmak istiyorum sizinle :) bu hissi hepimizin yaşaması ümidiyleee :)

öperim hepiniziiiii :)

Kilo bildirimim:

Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8

Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )

canım tebrik ederim ....

kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...

.

ben de bildireyim kilomu, en azindan + cikmadigim icin memnunum. 90.8, giden 0,5 yani %0,55.

**5.TAKIM **351.ETAP**

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,26 )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

canım tebrik ederim ....kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın...
.

kızlar ben de kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, özellikle başta gamzeme ve sevdacığıma ve de hepinize çooook teşekkür ederim... gamze beni bu hafta çoook iyi gazladın hayatım, Allah razı olsun senden, hedefim 75 i görmekken, 74 ü görmek benim için ulaşılması çok güç bir hayaldi, seviyorum hepiniziiii :) (tartı fotosu paylaşacaktım ama tartım digital olmadığı için sabah sabah ayacıklarımı sergilemeyeyim dedim :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
**5.TAKIM **351.ETAP**

toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,27 )
Lily86 (76,3/)
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ 67,8/0,2/%0,29)
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.68)

5.TAKIM ORTALAMASI :

hnd canim yuzden 0,29 olacakti. ekledim tabloya.
luci ve sevda'nin da yuzdeleri hataliydi duzelttim.

Son düzenleme:
Arkadaslar bugun yine rapor bitirmem gerekiyor. O yuzden hafiften kaciyorum ben. Saglikli yontemlerle saglikli bir sekilde kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gamzecim sen sporuna karsilik yeterli su icemedin sanirim, birkac gune iner o sislik, bu hafta guzel kilo verirsin.

Ogleden sonra ugrarim yine :)

Kızlar Günaydınnn

Hemen kilo bildirimimi yapayım

Geçen Hafta : 61.90
Bu Hafta :61.70
Aradaki Fark : 0.20
Yüzde :0.32 ( hesaplamayı kontrol edebilir miyiz ? )

Çok şükür diyerek güne başlıyor ve dahada dikkat etmeye başlayacagımız bir hafta geçirmemizi diliyorummm

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

Sana ev ödevi sabah 1 kilodan fazla verilicek

Kaptancığımda ödev almıştı bu hafta ama bakalım ne yaptı hahahahahaha dilime düşen yandıı

.
az önce regli oldum ve maalesef verdiğim sözü yerine getiremedim aksine +200 gr da almış görünüyorum çok üzgünüm gamzem

canım gece aklıma geldi yattığımda seni ekleyeceğim sen yaz kilonu

luciiiiii manyaksın kızım sen yaaa ne diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm

kızlar anlaşılan ben hariç herkes kilo vermiş bildirim yapmayan bir lily kalmış ben az sonra gelir listeleri düzenlerim oğlan acıktım diyor malum evdeyim yaa nazı bana geçiyor

gamzecimm neye istinaden kurdun bu cümleyi bilmiyorum ama çok teşekkür ederim bunu duymak güzeldi

tesekkur ederimmm canım. dün sinemaya gittik büfenin önündeyiz eşim diyoe ki bişi istiyormusun benim canım deli gibi çikolata istiyor ( malum gün )

yok dedim ezik bir sesle ben bi su alayımm

:93::93::93::93:

8 30 kasarlı tost 13 çorba salata 18 ıspanak yemegı

ebbiss ben bu yolda çok istekli ve hevesli olduğunu görmüyorum.

Menü paylaşımın bile özensiz.

Bir takım arkadasın olarak sadece önerim eğer bişeyler başarmak istiyorsan biraz daha özen göstermelisin.

İçini bilemem yada müsaitliliğini bilemem ama bunlar benim düşüncelerim

Zeynep tebrik ederim çok güzel dur demişsin yememişsin.
Hangi filme gittiniz ?

aaa kıyamam yaa bende dün öleydim 3.5 lt su içtim çok şükür attımm

günaydınlerrrrrrrrrrrrrrrrr.cumanız mübarek olsun

.

cumaannn mübarek olsun sevdacımm

ayrıca kilo içinde tebrik ederim

Kilo bildirimim:

Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8

tebrikler hndcimm

kucimmm çok çok çok tebrik ederim seni.

Bana göre haftalık 2.5 kilo fazla ancak güvenilir bir yol kullandığını belirtmissin bilinçsiz birşey yapmayacagını düşünüyorum zaten

Mezuniyetin yakın olacak gibi

Ayrıca en yeni engin bilgilerini bizimle paylaşmak istermisin ???

canım benim kolay gelsin

luciiiiii manyaksın kızım sen yaaa ne diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm

günaydın kaptancııım, geçmiş olsun sana ... evet manyağım vallahi :) ve bu hafta, 2 aydır yaptığım her şeyi tam tersine çevirerek verdim kiloyu, öğün başı 200-300 gr balık,kırmızı et, tavuk ve her öğün 2 porsiyon salata, hem de yağlı, mutlaka sebze yemeği yiyerek metomu ters çevirdim...yakaladım vallahi, tam 60 gün önce takıma girdiğimde en kilolu insan bendim ve listeye baktıkça içim acıyordu sizler 70-60 ile uğraşırken 80 lerin sonunda olmak üzücü olmuştu benim için...60 günün sonunda bugün giden 16 kilo(maşallah) ve listede ortalara yakın olmanın haklı gururunu yaşıyorum çok şükür darısı siz güzel yürekli ve bana destek olan arkadaşlarımın başına inşallah :)

Gelelim dünkü Menüme

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek

Öğlen

1 kepçe sulu köfte (suyunu içmedim )
1 salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün
2 kayısı
1/2 ceviz içi

Akşam

1 çorba
1 kase yogurt

su :3.5 lt
spor : 30 dk yürüme

Kızlar dün sinemaya giderken yürüyecektik ancak sinema saatine az kaldığı için münibüs kullandık Dönerkende hava çok soğuk oldugundan taksi kulalndık. Ama azda olsa yürüdük

luciiiii
Tebrik ederim arkadaşım seni . azmini çabanı Dilerim atmak istediğin tüm fazlalıklarından kurtulursun . Darısı tüm takımın başına .

Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Cumanız mübarek olsun
Sabah sabah canım sıkılmıştı kilomu bildireceğim ama nasıl diye kara kara düşünüyordum tartıda 76,0 gördüm ama eyvah sabit diye bildireceğim takımımı hayal kırıklığına uğrattım düşünceleriyle geldim işe... Listeyi görünce geçen hafta 300g fazla olduğumu fark ettim İçimden nasıl bir oh çektim anlatamam Çünkü sabah wc gidemedim:26: dünkü pilatesten sonra hala karın bölgem sızlıyor özellikle yanlar ve kendimi şiş hissediyorum
Velhasıl kelam - az da olsa eksileri görmüş olduğuma sevindim

Geçen hafta : 76,3
Bu hafta : 76,0
Fark : 0,3
Oran : %0,39

Herkesi tebrik ediyorum hemen listeyi düzenleyip ekliyorum zaten az kişi kalmışız ve hepinize maşallah erkenden bildiirm yapmışsınız

zeynepcim çook teşekkür ederim tatlım, tabi ki bilinçsiz bir şey yapmam tutarlı ve dengeli bir insan olarak çok şükür istikrarımı sürdürdüm bu hafta...hele ki bebek istiyoruz bünyemin üzerine hassasiyetle eğildiğim zamanlar bunlar, hiç kendime zarar verir miyim...:) siz dostlarım için seve seve paylaşırım tabi ki ne demek...canım bu hafta yaptığım şey yukarıda da yazdığım gibi 2 aydır uyguladığımın tam aksini yaptım... bunlar neydi: (-ki son zamanlar karatay beslenme uyguluyordum biliyorsun ama karatay hocanın da dediği gibi o sadece sağlıklı beslenme yöntemi yani diyet değil ... ve sporla birlikte zar zor 1-1,5 kilo verebiliyordum- bundan sonra yine o sisteme döneceğim) önceki beslenmemde sabaha yükleniyordum en önemli öğün olduğunu düşünerek ve akşama kadar hafifletiyordum menümü...bu sefer tam tersini yaptım sabah sadece nescafe içtim (-ki çoook severim) öğlen 200-300 gr balık, 2 porsiyona yakın belkide dolu dolu marul salata hem de sızma zeytinyağlı, akşam kırmızı et, salata inanılmaz doyurucu ve sağlıklı beslendim...( bu haftaki beslenme raporumda çıkan sonuç beslenmemin %46 sı karbonhidrat, %38 i proteindi, gerisi de yağ) sadece akşam 16:00 dan sonra ağzıma ciklet bile almadım ertesi gün öğle yemeğine kadar...inanılmaz tok geçirdiğim verimli bir hafta oldu... ama bu kadar yemeye de hem toktum hem de çok hafif...3 saat sonra midemin tamamen boşaldığını bir yandan da çok tok olduğumu hissettim... bir de etkisi var mı bilmiyorum ama bu masaj makineleri vardır elektrikli büyük olanlardan, her gün 40 dk ya yakın masaj yaptım özellikle hareketsiz bölgelerime...bir de reglimin bitmiş olması da buna katkı sağladı tabi kiiii :) bu haftaki serüvenim budur tatlım :)

luciiiii
Tebrik ederim arkadaşım seni . azmini çabanı Dilerim atmak istediğin tüm fazlalıklarından kurtulursun . Darısı tüm takımın başına .

çoook teşekkür ederim hndcim, darısı hepimizin başına inşallah :) aslında keyifli bir süreç oldu benim için yukarıda da anlattım yaptıklarımı fikir edinmek istersen tatlım :) ben de seni tebrik ederim

***5.TAKIM - 351.ETAP***

toplight ( 73,5/73,7/+0,2/%-0,27)
luci221177 (76,5/74,0/2,5/%3,27)
Lily86 (76,3/76,0/0,3/%0,39)
Gamze_M (65,9/65,9/0.0/%0 )
yu_zey ( 61,9/61,7/0,2/%0,32)
Hnd (68,0/67,8/0,2/%0,29 )
Sevda_M( 73,5/73,0/0,5/%0,68)

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,65

anladım canım güzel desteklemişsin hepsini

bence msajında etkisi vardır çünkü o da titretiyor ve 45 dk yani ben olacagını düşünüyorum =))

açıkcası ben haftada 2.5 kilo vermek istemiyorum çünkü zaten kaldı kaç kilo ama anlattıgın kadarıyla gayet sağlıklı beslenmiş ve kilonu vermişsin

bir kere daha tebrikler lucimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…