- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.781
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.36)
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yüzdeleri kontrol edersiniz çok emin olamadım
.
Günaydın sevgili takımım :))
Kilo bildirimim:
Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8
Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )
canım tebrik ederim ....kızlar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın....
az önce regli oldum ve maalesef verdiğim sözü yerine getiremedim aksine +200 gr da almış görünüyorum çok üzgünüm gamzem
Sana ev ödevi sabah 1 kilodan fazla verilicek
Kaptancığımda ödev almıştı bu hafta ama bakalım ne yaptıhahahahahaha dilime düşen yandıı
.
Beeeeeeennnnn
Arkadaşlar merhabalr..Çok yoğun ve bir o kadar yorgun günler geçirdim..Aaz önce okuldan geldim..Hoca jet imam gibi ders işledi de bu kadar erken gelebildim :26::26: çoookkk yoruldum çoook..bildiğiniz gibi değil yaniidiyetimi tabiki aksatmadım, geçen haftadan beri sadece pazar günü akşama kadar yedim ve bu hafta koruma tarzı beslendim..yarın ola hayr ola bakalım...diyetimi bozmadım ama çok katı ve kamplık bir durumda yaşamadım...Genelinden memnunum bu haftanın..bundan böyle 1 hafta kilo verip, diğer hafta verdiğimi sabitlemeyi düşünüyorum..
Lucimmmm sen bitanesin birrrrrr
Lilimmmmmmbütün suç hocanımm
Haklısın vazgeçmek yok, haftaya hareketlenmeli ve toparlanmalıyız..:26:
hm22 sen akıllı ve başarılı birisin, bunu sakın unutma..Hem derslerin de hem de diyetinde
Kaptancığım aman dikkat et kendine, verdiğin sözde ne kadar durabiliceksin bakalımyarını merak ediyorum
Zeynepciğim kesinlikle sen bu yolda örnek alınıcak birisin
Diğer arkadaşlarımda bitanelerr birrr
Haaa Sevdammm canımın taaa içiii, çekirdek kraliçesiçokça seviliyorsun
Tebrik ederim zeynepciğimmharbi pis sınanmışsınn :26::26::26: görmeden bile canım çektii..Benim de şu anda kocam karşımda lokum, çerez, çikolata yiyiyor..ohhh birde çayy tabiki çok ilgi çekici şeyler değil bunlarrr, hem yesen de bir yemesen dee üstelik yersem şişlik yapıyor, kendime ağır geliyorum ayyyy
.
ebbis canim bu 5-6 mesaji alintilayip sadece sonuncuya yorum yapma olayina bir son vermelisin. ya da alintiladigin butun mesajlara, diger arkadaslarin yaptigi gibi (lily mesela) yorum yap, ya da sadece yorum yapacagin mesaji alintila.
mesaji alintilanan ama yorum yapilmamis uyelere de bildirim gidiyor, mesajin alintilandi diye, bir bakiyor ki yorum yapilmamis.
uyarmis gibi olmak istemem ama dikkat edersen cok sevinirim. herhalde diger uyeler de sevinir.
8 30 kasarlı tost 13 çorba salata 18 ıspanak yemegı
Zeynep tebrik ederim çok güzel dur demişsin yememişsin.
Hangi filme gittiniz ?
Ahhh canım benimmm ben doğruları söyledim kiii
Günaydın arkadaşlarrr, kötü uyandım bu gün, heryerim berbat şiş..dün 4 saat açık havada koşturmadan dolayı sanırım, birde bu yetmedi akşam okul ve ders..Ellerimi açamıyorum, dudaklarım bile şiş :26::26::26:
Bu şişliğe rağmen aynı geldim ben, zaten bu hafta çok aşırı yüklenmemiştim..
Geçen haftaki kilomla aynıyım ben: 65:90
.
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yüzdeleri kontrol edersiniz çok emin olamadım
.
Günaydın sevgili takımım :))
Kilo bildirimim:
Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8
Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )
günaydınnnn arkadaşlarrrr :) herkese musmutlu, keyifli, sağlıklı, süppper bi gün dilerim...Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhh :)gelelim günün en önemli anınaaaaa : (bir süre wc ye gitmek için bekledim ama zaten tartım digital olmadığı için değişen gramların önemi olmayacaktı, paylaştım gittiiii)
Gamzem ve sevdam gelmiş, bildirimlerini yapmışlar bilee, hoş gelmişler :)
haftalardır 1 kilo, 1,5 kilo zorlamalarıyla ilerleyen ben artık bu işten hakkaten sıkılmaya başlamıştım...dolapta giyilmeyi bekleyen 28 beden kotlar beni beklerken kaplumbağa misali yavaş gidişim beni bu hafta çoook farklı bir yöntem denemeye itti, bunu yapmamın en büyük nedeni de tanıştığım özel bir hastanenin diyetisyeninin kurduğu bir cümle idi...
ben de ampuller yandı ve ne kaybederim diyerek denedim, sonuç mu, sonuç şudur: yaklaşık 6 günde 2,5 kilo kayıp(maşallah, maşallah)...neredeyse diyete başladığım haftalarda verebilmiştim şimdiye kadar bu kadar kiloyu...ve toplamda, 60.günüm bugün ve 60 günde maşallah 16 kilo arkadaşlarrrrrr (zaten sürekli önceki sonraki fotolarımı paylaştığım için bu farkı da en iyi sizler gördünüz) çook mutluyum, umarım siz de bu hafta tartıda gördüğünüz rakamlardan mutluluk duyarsınız...deneme yanılma yoluyla ilerlediğim yolda başarıya adım adım gitmek beni çoook mutlu ediyor...
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,26 )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
bugün bir karikatür yerine bir hissimi paylaşmak istiyorum sizinle :) bu hissi hepimizin yaşaması ümidiyleee :)
Eki Görüntüle 1011942
öperim hepiniziiiii :)
ben de bildireyim kilomu, en azindan + cikmadigim icin memnunum. 90.8, giden 0,5 yani %0,55.
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
Arkadaslar bugun yine rapor bitirmem gerekiyor. O yuzden hafiften kaciyorum ben. Saglikli yontemlerle saglikli bir sekilde kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gamzecim sen sporuna karsilik yeterli su icemedin sanirim, birkac gune iner o sislik, bu hafta guzel kilo verirsin.
Ogleden sonra ugrarim yine :)
luciiiiii manyaksın kızım sen yaaane diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm
günaydınnnn arkadaşlarrrr :) herkese musmutlu, keyifli, sağlıklı, süppper bi gün dilerim...Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhh :)gelelim günün en önemli anınaaaaa : (bir süre wc ye gitmek için bekledim ama zaten tartım digital olmadığı için değişen gramların önemi olmayacaktı, paylaştım gittiiii)
Gamzem ve sevdam gelmiş, bildirimlerini yapmışlar bilee, hoş gelmişler :)
haftalardır 1 kilo, 1,5 kilo zorlamalarıyla ilerleyen ben artık bu işten hakkaten sıkılmaya başlamıştım...dolapta giyilmeyi bekleyen 28 beden kotlar beni beklerken kaplumbağa misali yavaş gidişim beni bu hafta çoook farklı bir yöntem denemeye itti, bunu yapmamın en büyük nedeni de tanıştığım özel bir hastanenin diyetisyeninin kurduğu bir cümle idi...
ben de ampuller yandı ve ne kaybederim diyerek denedim, sonuç mu, sonuç şudur: yaklaşık 6 günde 2,5 kilo kayıp(maşallah, maşallah)...neredeyse diyete başladığım haftalarda verebilmiştim şimdiye kadar bu kadar kiloyu...ve toplamda, 60.günüm bugün ve 60 günde maşallah 16 kilo arkadaşlarrrrrr (zaten sürekli önceki sonraki fotolarımı paylaştığım için bu farkı da en iyi sizler gördünüz) çook mutluyum, umarım siz de bu hafta tartıda gördüğünüz rakamlardan mutluluk duyarsınız...deneme yanılma yoluyla ilerlediğim yolda başarıya adım adım gitmek beni çoook mutlu ediyor...
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
bugün bir karikatür yerine bir hissimi paylaşmak istiyorum sizinle :) bu hissi hepimizin yaşaması ümidiyleee :)
Eki Görüntüle 1011942
öperim hepiniziiiii :)
kucimmm çok çok çok tebrik ederim seni.
Bana göre haftalık 2.5 kilo fazla ancak güvenilir bir yol kullandığını belirtmissin bilinçsiz birşey yapmayacagını düşünüyorum zaten
Mezuniyetin yakın olacak gibiAyrıca en yeni engin bilgilerini bizimle paylaşmak istermisin ???
luciiiii
Tebrik ederim arkadaşım seni . azmini çabanıDilerim atmak istediğin tüm fazlalıklarından kurtulursun . Darısı tüm takımın başına .
zeynepcim çook teşekkür ederim tatlım, tabi ki bilinçsiz bir şey yapmam tutarlı ve dengeli bir insan olarak çok şükür istikrarımı sürdürdüm bu hafta...hele ki bebek istiyoruz bünyemin üzerine hassasiyetle eğildiğim zamanlar bunlar, hiç kendime zarar verir miyim...:) siz dostlarım için seve seve paylaşırım tabi ki ne demek...canım bu hafta yaptığım şey yukarıda da yazdığım gibi 2 aydır uyguladığımın tam aksini yaptım... bunlar neydi: (-ki son zamanlar karatay beslenme uyguluyordum biliyorsun ama karatay hocanın da dediği gibi o sadece sağlıklı beslenme yöntemi yani diyet değil ... ve sporla birlikte zar zor 1-1,5 kilo verebiliyordum- bundan sonra yine o sisteme döneceğim) önceki beslenmemde sabaha yükleniyordum en önemli öğün olduğunu düşünerek ve akşama kadar hafifletiyordum menümü...bu sefer tam tersini yaptım sabah sadece nescafe içtim (-ki çoook severim) öğlen 200-300 gr balık, 2 porsiyona yakın belkide dolu dolu marul salata hem de sızma zeytinyağlı, akşam kırmızı et, salata inanılmaz doyurucu ve sağlıklı beslendim...( bu haftaki beslenme raporumda çıkan sonuç beslenmemin %46 sı karbonhidrat, %38 i proteindi, gerisi de yağ) sadece akşam 16:00 dan sonra ağzıma ciklet bile almadım ertesi gün öğle yemeğine kadar...inanılmaz tok geçirdiğim verimli bir hafta oldu... ama bu kadar yemeye de hem toktum hem de çok hafif...3 saat sonra midemin tamamen boşaldığını bir yandan da çok tok olduğumu hissettim... bir de etkisi var mı bilmiyorum ama bu masaj makineleri vardır elektrikli büyük olanlardan, her gün 40 dk ya yakın masaj yaptım özellikle hareketsiz bölgelerime...bir de reglimin bitmiş olması da buna katkı sağladı tabi kiiii :) bu haftaki serüvenim budur tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?