- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.121
Kızlar Selammm
Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.
Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.
Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.
Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum
Nasılsınız ??? :105::105::105:
cansın ! :) evet kış buralara da geri geldi tatlım ama uzmanlar hep söylüyordu martta kar gelebilir diye, mevsim normallerine geri döndük iyi oldu..buradakiler bi garip yavrum, güneşi gören t-shirt ile attı kendini yollara sanki yaz geldi... şimdide herkes yatakta, griple mücadele ediyor...iyi böyle, iyi daha gelmesin yaz, ben seviyorum kışı, kış çocuğu olduğum için belki de, kasım doğumluyum ben
Herkeslere Günaydınnn
berbat bir haftasonundan sonra umarım güzel bir hafta geçirirz
iyi dileklerin için tesekuurler sevdaa günaydınn
berbat bir haftasonuda benden
inşallahhh günaydın lucimm
yüreğine sağlık tatlım
Ben daha önceden yarışmıştım sürem dolmadı, o yüzden listede yokum.
Yok artık, ne diyeyim saygıyla önünde eğiliyorum
Olsun be Sevdam, hepsinden bol bol olsun ..
Yemek olarak kötüydü dimi, tek kötülüğü o olsun da ..
Benim de aklıma bu fıkra geldi karükatürü okuyunca ..
ADAMIN biri şeytanı yakalamaya karar vermiş. Bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmiş. 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış. Kadıncağız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş. Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış.
- Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın.
Kadın da şeytana;
- Sen o şişenin içinde hiç değildin ki...
Şeytan;
- Nasıl olur? Şişeden çıktım sen de gördün.
Kadın;
- O şişenin içinde hiç değildin. Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki?
Şeytan;
- Gireyim de gör...
demiş ve şişenin içine girivermiş.
Sonuç olarak; adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını, kadının ise 5 dakikasını almış.
Şeytan da Tanrıya isyan edercesine haykırmış:
Tanrım madem ki kadınları yaratacaktın o zaman beni neden yarattın!..
kızlar tek tek alıntılayamadım
destansı hoşgeldin aramıza öyleyse
durumda cım sıkma canını herşey düzenine girer zengin kız fakir oğlan da serpil hanımın bir lafı var akşına bırak sende öyle yap canım
yüzey cim inş en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun
hm cim grip ilacı kullanıyom
Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
Yetısıyorum cok şükür ya gecen filan yapıyorum ışlerı yemeklerı alıştı bünyem ya gecede 3kere kalkıyorum robotlaştım sanırımherhalde bu hafta listeye gırebılırım motıvasyonum dusmesıınnn
denemede gibi dusunme kendini hic, ben dusunmemistim mesela :) ilk hafta verdigim kilo takim ortalamasina katilmadi ama bireysel siralamaya katilmisti. tek farki bu oldu yani benim icin.
KAptancım geçmiş olsun, hasta hasta bir de misafirler ile uğraşmışsın, ilaç falan kullanıyor musun ?
Zeynepcim umarım gönlüne göre olur, şans çok önemli bir etken iş konularında, şansın yaver gitsin de hemencecik buluver.
Durumda tam bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum, en başından beri hep dediğim, her türlü zorluğu atlatırız, ben hep yanında olurum ama ilginin azına asla gelemem derdim, kadınlar, hele ki biraz da duygusal iseler ilgisiz yapamıyorlar, konuştun mu hiç bu konu ile ilgili ne diyor ?
Aman boşver şekerim 2 gün dikkat edersin gider o, şişkinliktir.
Canımm cok teşekkürler inşallah
Hoşgeldin aramıza ..
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi olmasa ben de yapacağım da ..
Branşın ne Destansı ?
Bence de, ne kadar pozitif düşünüyor değil mi, ben bir şeye kızınca resmen düşüncelerim anlık ters düz oluyor, o yüzden o an konuşmam, yoksa konuyu çok saptırabiliyorum.
EVet grevin büyük ikimizin menülerini birden düzenlemek
Lilycim bu arada benim gözümde senin kötü menülerin bile dengelenmiş oluyor, çok kötü olmuyor.
Hala 2 işe birden mi bakıyorsun sen ? Ben de sevmediğim şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum, hatta sevdiğim şeylere bile odaklanmakta zorlanıyorum.
O regl yok mu insanı öldürüyor, 3 ayı geçti Zeynep, ilaç kullanmak istemiyorum, en azından şu martın sonuna kadar, sonra çaresine bakmaya çalışacağım bakalım
ay sorma yavvv kaç gündür bünye falan bırakmadı dün paröagımı kestim hüngür hüngür ağlıyorumm canım cok yandımı desem cok sıkıldımı desem öylecene ağladım işte bi an önce regl olım atlatımm
Umarım kendi bölümüne geçersiz Lily, çok üzücü aslında kendi bölümünde olmamak, o kadar isteyerek okuyorsun, seviyorsun bölümünü alakasız bir bölüme atanıyorsun, pozitif bir insan olduğundan alışmışsın ama yine de insan istediği işi yaptığında daha mutlu oluyor.
Hadi bir an önce iyileş de kaptan bomba gibi dön herşeye, hastalık zor ..
Ayy sen baya sabırlı bir insansındır o zaman, kardeşim 4. sınıfa gidiyor. Hİç böyle küçük 30 çocukla hayal edemiyorum kendimi heralde delirirdimBen de fen bilgisi öğretmeniyim ama tekrar sınava hazırlanıyorum.
Konuşmazmıyım hele birde başka yerde uyuyor sinir oluyorum tartışmıyoruzda sadece adam ilgisiz.ilgi yoksa sevilmiyorum h
Ssediyorum
durumdacım suan evli biri olarak seni çok ii anlıyorum Allahım umarım sıkıntını bir an önce gidermene yardımcı olur.
Evlenmeden önce bu gibi konuları düşünemiyorsun ama evlendikten sonra evde en ufak bir moral bozuklugu herşeyi etkiliyor helede bahsettiğin durum hem seni hem çocugunu etkiliyordur.
Eşinin yapısını bilmiyorum ama sen bişiler yapsan bi heyecan katsan. Sorun sende olmayabiilir elbette ama belki üstüne bir su bardagı su dökülmesini bekliyordur dök o suyu kendine gelsin farkına varsın daha önce böyle değil demişsin çünkü
Paylaştıkça rahatlarsın biz seni dinleriz
hmcim çok tatlısın yaaa :) güzel bir yorum olmuş
durumdacım tekrar tekrar tebrikler, uzun bir süreç ve şahane bir sonuç, iradene hayranım maşallah :)
O zaman az kalmış, bence de sen kendini zorla
Şunlar vardı şu an elimde fotoğrafını çektim, en azından fikir verir, içinden seçip yapabilirsin. İlla o şekilde ağırlığın olmasına da gerek yok, 2 tane 1.5 litrelik su şişesini doldurup 2 eline aldın mı tamamdır, ağırlığı kendine göre azaltadabilirsin, 1 litre vs.
uuu güzelmişşş ellerine sağlıkk
Korkmak iyidir Lucim ben korkmadım bak ne oldu, 55-60 arasında gezinirken hoop bu kilolara geldim ..
Umarım işine yarar ..
bende korkuyorum ama kilomun az olmasındanmıdır nedir bazen yedikten sonra korkuyor ve pişman oluyorum ama bazende korkudan yemiyorum
hay Allah öyle bişi işte
Kollarım bacak gibiydi.doğum ne kadar bozuyor kadınları.herkesinde doğum sonrası aynı psikolojisi. Beş kilo daha vereyim mayısa kadar sonra imaj yenileme çalışmalarına başlıycağım
sen böyle söyleyince çocuktan biraz daha uzak kalıyorum yavv
Sinirlerine hakim ol Zeynepcim . :129: Ya sabır de.
Bugün takım biraz daha kalabalık .Ben az önce sporumu yaptımBi litrelik su şişesi kucağımda çölden çıkmış gibiyim. :107:
sakin olmaya çalışıyorum canım yaa
Evet kalabalıkmış alıntılarımda kaç sayfadan geliyorum maşallahh maşallahh
su iyidir bende 1 ltril kullanıyorum bugün normalede 3 su bardağı kapsamlı bardagım vardı
merhabalarrrrrrr....
gerçekten tatlım ya aslında diyoruz kış geri geldidiye ama zaten doğru düzgün kış mı yaşadık ki.herşey vaktinde güzel bence de ...luci kız akrep burcumusun yoksa...ben yengecim temmuz ,yani tam yaz a denk gelmiş...ama bende kışı daha çok severim...
canım benim çok geçmiş olsun kıyamam...
aynen balım yemek olarak kötüydü....rabbim kimseye başka dertler vermesin inşallahh..
fıkraya bayıldımmmmmm koptum ya...
.
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize musmutlu güzel bir hafta dilerim
Ben hafta sonu her zamanki gibi diyeti falan unuttum:26: Bugün de yepyeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayım, akşamdan yemeğimi hazırladım sabah da tostumu hazırladım geldim işe...
Güne güzel başladık bakalım devamı da gelir inşallah...
Şimdi biraz geçmişi okuyayım işler yine bu aralar yoğun fırsat buldukça yazarım
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir
canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış
lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım
Günaydın arkadaşlar , hepimiz için güzel ve verimli bir hafta olur umarım.Bu hafta diyete sıkı asılalım , yine tam motive halimize dönelim. Halletmem gereken birkaç işim var,onlardan sonra buralarda olacağım gün içinde
0.7 artış var. Zaten şiş hissediyorum . Bugün ve yarın katı olsun biraz menülerim normale döneyim.
O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
Kızlar bugünkü menüm belli, dışına çıkmamak adına şimdiden paylaşıyorum ve gidip derslere gömülüyorum ..
Eki Görüntüle 1016165
Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim.
Sanırım 3 fincan kahvem var.
1 fincan yeşil kahve.
Bu saatten sonra kahve içmemeye dikkat edeceğim ama son 1 tane daha içebilirim.
En az 1.5 litre kadar su içeceğim.
Bitki çayı olarak da biberiye rezene karışımı içerim diye planlıyorum.
benim girdiğim sınavda iptal sorular belli olmuş çok canım sıkıldı yaa en az 7-8 soru iptal diyorlardı 1 soru iptal 1 tane de şık değişikliği olmuş benim işime yaramadı 56 almam gereken sınavdan 54 le kalıyorum kesin sonuçlar çarşamba gün belli olacakmış
Kızlar Selammm
Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.
Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.
Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.
Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum
Nasılsınız ??? :105::105::105:
Sinirlerine hakim ol Zeynepcim . :129: Ya sabır de.
Bugün takım biraz daha kalabalık .Ben az önce sporumu yaptımBi litrelik su şişesi kucağımda çölden çıkmış gibiyim. :107:
canımmenünü beğendim çok güzel sporunu da yapmışsın...suyun da tamam daha ne kalmış ki..
canım olsun birdahaki sefere inşallah...üzme sakın kendini...
şeytan diyor ki(sevda),gördüğün yerde yapış boğazına....ama sen beni dinleme sakın...
oh maşallah balım yaa..
.
Kadınlar gününde inanın face hesabıma bile kutlu olsun diye yazmak gelmedi içimden çünkü bu konuda kutlanabilecek birşey göremedimKizlar gunaydinnnn
Ömür boyu kendimizi gercekten kadin hissettigimiz kisilerle olmamiz dilegimlee hepimizin kadinlar günü kutlu olsun
böbrek konusunda ben size uzun uzun tezler bile yazabilirim birebir yaşayan olarak ama şu an mesai bitti çıkmam lazım kurumda yalnız kaldım ama bir ara size uzun uzun anlatırım kızlaro kadar basit olmayabilir ama ya.. kut diye oluversek neyse de olmeden once surunme asamasi da var Allah korusun. cok fazla sey icerek bobrekleri ve karacigeri cok zorlamamak lazim. kardesimin hastanesinde sirf yesil caydan bobrek yetmezligi yasayan bir hasta vardi demistim hatirlarsan. baska bir hasta da ginseng yuzunden oradaydi. bir arkadasimin kayinpederi bobrek yetmezligi cekiyor, adamcagiz iki uc gunde bir diyalize gitmek zorunda, diyalizler arasinda yarim litreden baska su icemiyor, salata yiyemiyor. su cikisi yokmus cunku. ve ulkemizde organ bagislari malesef cok az. biraz karamsar bir tablo cizdim ama sagligin kiymetini kaybetmeden anlamayiz, o da elimizden bir anda gitmez, yasam kalitemizi dusurerek gider.
valla şekerim beni hiç tatmin etmez 1 lokmaaynen canim. bir parca bitter cikolata beni tatmin ediyor fazlasiyla. ayrica serotonin salgilanmasina yardimci oluyor, mutlu olmak da diyete ve sagliga olumlu yansiyor. icinde antioksidanlar da var sanirim, ayrica gun icindeki beyin fonksiyonlarimizi da artiriyor ya da katkisi var, yani ders calisirken falan boyle en az 70 lik bir parca bitter iyi olur. zaten eti karam %70'lik bir karesi 25 kalori. bir orta boy domates de o kadar.
ben zaten çok harcaması olan biri değilim diyetle de pek fark eden birşey olmadı sanırım - maaşın yarısını eve harcıyorum yaaaben de gunde bir iki parca derken bir paketi en az on gunde bitiriyorum. eskiden olsa 5 dk falan danayirdi herhalde
diyete basladigimdan beri para harcamalarim da bayagi azaldi. ekonomik olarak da iyi geldi saglikli beslenme :) tabi aclik menuleriyle kilo vermeye calisan arkadaslar cok daha fazla tasarruf etmistir, o paralari ileride doktora ve ilaclara vermek zorunda kalmasinlar da
valla erkek demek özgürlük demek kadın demek kısıtlanma demek toplumda maalesef... sanki kadın erkeğin hizmetine sunulmuş gibi bir düşünce tarzı var yani kadın yemek yapar ev işi yapar çocuk bakar çalışır ev bütçesine katkı sağlar ama dinlenen erkek- ayağına su götürülen erkek-gece gezmeye çıkan erkek eve hapsolan kadınNe yazık ki haklısın Zeynep Çarşamba Genç bakışta Türkiyede kadın olmak konusu işleniyordu. Halka soruyorlar erkek olmak istermiydiniz diye yüzde 90 evet dedi. Çünkü bizim ülkemizde kadın olmak zor. Biz burada gördüğüm kadarı ile şanslı bir azınlıktayız ama ne yazık ki çok kötü Muamelelere sırf kadın Olduğu için katlanan Kadınlarımız var.
canımmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn dikkat etKızlar duşa gireyim sonra balkonu yıkayıp orada çalışayım demiştim. Eşim yıkamaya başlamış. Ben neden beni beklemedin diye yanına gitmeye çalışırken öyle bir düştüm ki çok canım acıdı. Buz falan biraz iyi geldi de şişti hem ağlıyorum hem de iyi bari sol elin diyorum
afiyet olsun baklagilden gidiyorsun demek ki bu haftaGunaydin gunaydin :)
Herkes pazar keyfi yapiyor herhalde :)
Birini bugun birini yarin bitirmem gereken iki odevim var, bir halledersem cok rahatlayacagim :) Sabah markete gidip yesil mercimek ve bulgur aldim, olabildigince az yapmaya calistim 150 gr bulgur ve yaklasik 150 gr mercimek kullandim ama yine bana bir hafta yetecek kadar oldu. domatesler cok yumusamisti, rendeleyip pilava ekledim. hazir rendelemisken biraz da sehriye corbasi yaptim, hic salca kullanmadim. cok az tuz attim ikisine de. oglen corba ile salata, aksam da pilav ile yogurt yemeyi planliyorum.
hava kapali ama guzel bir gun :)
gerçekten tatlım ya aslında diyoruz kış geri geldidiye ama zaten doğru düzgün kış mı yaşadık ki.herşey vaktinde güzel bence de ...luci kız akrep burcumusun yoksa...ben yengecim temmuz ,yani tam yaz a denk gelmiş...ama bende kışı daha çok severim....
Kadınlar gününde inanın face hesabıma bile kutlu olsun diye yazmak gelmedi içimden çünkü bu konuda kutlanabilecek birşey göremedim
ha olumsuz düşünen biri olduğm için değil - kadınları düşünmeyi bir güne sığdıran ama fiiliyatta değişmeyen bir zihniyet olduğundan... ben erkeklerle çalışıyorum sağolsun herkes yardımcı ama onların yaptığının 3 katını yapıyorum araya sekreterlik de giriyor kimse de sen yoruldun demez - altına imzayı atar geçer - ben iş yapmasam kötü olurum ama benden sonra gelen adam hiç kılını kıpırdatmasa da suçlu ben olurum bu benim işim değil deyip işin içinden çıkıyor sanki benm branşım dayani kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak bu eşitliği yaşayamadıktan sonra yılda bir kez olan bir günü kutlamanın esprisi yok bence...
daha 5dk önce işim bitti millet çıkalı yarım saati geçti
böbrek konusunda ben size uzun uzun tezler bile yazabilirim birebir yaşayan olarak ama şu an mesai bitti çıkmam lazım kurumda yalnız kaldım ama bir ara size uzun uzun anlatırım kızlarvazgecmekyok canım sana da teşekkürler bu konuyu dile getirdiğin için
valla şekerim beni hiç tatmin etmez 1 lokmao yüzden karar verdim bu hafta kakaolu herşeye hayır
ben zaten çok harcaması olan biri değilim diyetle de pek fark eden birşey olmadı sanırım - maaşın yarısını eve harcıyorum yaaakiraydı faturaydı derken kendime harcayacak hevesim de kalmıyor
valla erkek demek özgürlük demek kadın demek kısıtlanma demek toplumda maalesef... sanki kadın erkeğin hizmetine sunulmuş gibi bir düşünce tarzı var yani kadın yemek yapar ev işi yapar çocuk bakar çalışır ev bütçesine katkı sağlar ama dinlenen erkek- ayağına su götürülen erkek-gece gezmeye çıkan erkek eve hapsolan kadınayyy kısaca yazayım dediğim halim bu ---- iyice feministe bağladım:113:
canımmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn dikkat et
afiyet olsun baklagilden gidiyorsun demek ki bu hafta
ne farklı bir bakış açısıbu ara bileğine dikkat et zorlama, ağır şeyleri eşine kaldırt canım kötülemesin daha da...vallahi kiloyu hepimiz takmış durumdayız tüm gün burada tek konuştuğumuz kilo olunca ister istemez rüyalara da yansıyor...ben de sözde bu hafta koruma yapacaktım ama içimden gelmiyor hiç bir şey yemek, diyet beslenip biran önce kurtulmak istiyorum...hayır olsun rüyan canım belki daha da gaza gelip azim olur rüyan sana :) hem güzel düşünelim güzel olsun hamile kadın şanstır berekettir, dünyaya gelecek bir canlı, çook güzel bir haber alacağına işarettir yorumu atıp sallayarak -ki hiç anlamam ama- içimizi ferah tutalım
amin canım aminnnnsinav stresin bi gecsin, her ay 3-5 kilo vererek cok kisa zamanda eski haline donersin merak etme :) zaten simdi sporla zayiflayacagin icin mesela 65 ken bile eskisi kadar iyi goruneceksin. insanlar zayiflama artik demeye baslayacak. malesef insanlar ve ozellikle kadinlar, kilo alan insanlari dogru kararlar veremeyen, kendisi icin neyin neyin kotu oldugunu anlayamayan, biraz gerizekali olarak gorduklerinden kendilerini ustun hissediyorlar. misal bu yarismalarda bile verecek fazla kilosu olmayan insanlar, kilosu fazla olup cok fazla kilo veremeyenleri "yok ugrasmiyorsun, cabalamiyorsun" diye suclayabiliyor ya da az da olsa verilen kiloyu kucumseyebiliyor. Oysa biz kilo alanlara bile "olsun canim uzulme, haftaya verirsin" diye moral veriyoruz.
Kilo verdikce, zayifladikca bu kendini biz kilolulardan ustun goren insanlar, bizim karsimizda kuculmeye baslayacaklar, nasil zayifladigimizi ogrenmek isteyecekler. O yuzden bunlari diyet ve spor icin motivasyona donusturmek gerek. Ve Allah bizi oyle insanlara donusmekten korusun.
Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayımmerabaa, iyi haftalaar, iyi pazartesileer, mutlu günleer olsuunn
bugünden itibaren güzel bir hafta olsun;
aşk olsun, heyecan olsun,
mutluluk olsun, çiçekler böcekler olsun,
sağlık olsun,
şans uğur hep yanınızda olsun,
para olsun, başarı olsun,
sonsuz sınırsız huzur olsun
.
bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevdaçıkmadan da şunu paylaşayım çok hoşuma gitti
Dost demek kardeş demekti.Candaş,yoldaş demekti...Çaresizliğine,çare
demekti.AÇığını kapatan,zayıflığını örten demekti.Her zaman koşulsuz,sualsizce yanında
olandı...yarım kalmışlıklarını tamamlayan demekti...Dudaklarından
dökemediğini,anlayabilendi...DOST
.
sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...cansın ! :) evet kış buralara da geri geldi tatlım ama uzmanlar hep söylüyordu martta kar gelebilir diye, mevsim normallerine geri döndük iyi oldu..buradakiler bi garip yavrum, güneşi gören t-shirt ile attı kendini yollara sanki yaz geldi... şimdide herkes yatakta, griple mücadele ediyor...iyi böyle, iyi daha gelmesin yaz, ben seviyorum kışı, kış çocuğu olduğum için belki de, kasım doğumluyum ben
beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırımGenellikle çoğumuz hafta sonu görünüp kaçsak da arada uğruyoruz, bir Lily olmuyor, arıyorum valla hafta sonları çok ..
bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazımKısacası şöyle ben suanki çalıştığım şirkette 2.5 senedir çalışıyorum. Biliyorsunu<zdur evlilik nedeniyle ilk 1 sene içerisinde kadının çıkma ve tazminat alma hakkı var ben bundan yararlanmak istiyordum. Şirkette bunu duymuş Bizim çalıştığımız proje küçülmeye gideceiğinden dolayı bana " biz seni çıkartalım sen hem kıdem tazminatını al hemde iş bulana kadar işsizlik maaşını alırsın" dediler. Evlilik tazminatıyla çıkarsam işsizlik maaşı alamıyorum.
Ben zaten çalışltığım yerden memnun değilim sadece arkadaşlıklarım güzel gerisi boş mutlu değilim yani (belki nankörlük ama )
Bu nedenle 10 gündür kafam buna takılı ne yapacagımı ne edeceğimi bilemedim.
çok haklısın lucim en kısa zamanda gösteririm bende
Ya ne bileyimmdengesizlik kişilik özelliği zaman zaman oluyor ewlenmeden önce böyle değildi.en iyisi sallamamak
ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de edermHep. Canım cicim istiyorum ben hep ilgi oda haklı kafasını dinlemek istiyor zayıflayınca neğenir sandım beni ama hala beğendiğine dair bişiy yok.ewlenmeden önce bana hayrandı 2 yılda nasıl bukadar değişilirki.'
çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen günbirkaç gün sonra güzel bir sofra hazırlayıp başbaşa geçirebileceğiniz bir yemek ayarla bence tatlım ve üzüntülerini aktar kendisine, ama daha önce söylediğim gibi de trip atıp araya sakın soğukluk sokma, kendi haline de bırakma, o atmıyorsa adımı sen at canım ve konuş onunla, onu ne kadar sevdiğinden bahset...erkekler bizim gibi değiller, bizim kadar ince düşünüp hareket edemiyorlar, sessiz kalmayı tercih ediyorlar, suçlamamak lazım bu onların yaradılış özelliği...biz söyleniyoruz, şikayet ediyoruz, göz yaşı döküyoruz bir şekilde rahatlayabiliyoruz ama onlar bizim gibi değiller...çoğu zaman trip attığımızın bile farkında olamayabiliyorlar, o sebeple alttan al tatlım bence
hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşerO zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eveeettt tatlım tam bi akrebim, yükselenim bile akrep..yengeçsin haaen iyi anlaştığım burçtur yengeç
zeynebim sabır güzelim sabır, zaten işleyen ve beklemekte olduğun bi süreç varmış sabret güzelim, yıldırma politikalarına ve mobbinge karşı #direnzeynebimmmm
kaptancım umarım yanlış hesap yapmışsındır da 56 yı alır geçersin şu sınavı, bir daha çalışmak zorunda kalmazsın
yok yok ben derinden nesef alıyorummmm veriyorum alıyorum veriyorum
Belki de bunu hissetmediğim içindir çünkü bunu hissettirecek kimse yok yani evde temizlik yaptım Cumartesi günü - hani bir arkadaş grubumuz olsa da kutlama yapsak falan güzel olurdu belki... Burada öyle bir çevrem yokbu her zaman böyle ki her alanda her yerde...
Ama kadın oldugunu sadece bir günde hissettirilen kadınlarda var.
Ona bakarsan anneler günü babalar günü vb özel günlerde sadece tek güne sıgdırılamayacak değerde ancak günün önemi adına kutlar ve hediye alırız. (sevgilier gününde yapmam gerçi )
Düşüncene elbet saygım var ancak dediğim gibi herkesin yılda en az 1 defa özel hissetmeye hakkı ve ihtiyacı var.
ben de 2. uni olarak sosyoloji okuyorumÖncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
oy oy sen baya aşmışsınHamileyken mi alıştınız ayrı yatmaya durumda ? Aslında bu tarz şeylere başta alışmamak gerekli ama baktın ayrı yatıyor, git yanına rüya gördüm korktum yanıma gel de, ya da git sokul uyu yanında, baktın koltukta falan yatıyorsa, darsa sıkışmaktan sıkılır yatağa gelir, ben de senin gibi düşünüyorum sevgi = ilgi ama erkeklerin bizim gibi düşündüğünü düşünmüyorum.
Al benden de o kadar, bu arada regl dönemin yakın mı ? Ben regl olduğumda veya 1-2 gün önce bir değişik oluyorum, saçma bir şeyden söyleniyorum söyleniyorum ertesi gün de oturup kendime gülüyorum. Hatta daha da önceden her ay sektirmeden aynı dönem sen beni sevmiyorsun çünkü nefes alıyorsuna kadar gidebiliyordum, bir kere o dönemde her gün 2-3 kola içiyorsun bağımlısın hadi beni seviyorsan içme demiştim inanabiliyor musun
bir formsante okuyucusu dahaO zaman az kalmış, bence de sen kendini zorla
Şunlar vardı şu an elimde fotoğrafını çektim, en azından fikir verir, içinden seçip yapabilirsin. İlla o şekilde ağırlığın olmasına da gerek yok, 2 tane 1.5 litrelik su şişesini doldurup 2 eline aldın mı tamamdır, ağırlığı kendine göre azaltadabilirsin, 1 litre vs.
hadi yaaaa - inşallah geçersin bize de müjdeyi verirsin kaptanbenim girdiğim sınavda iptal sorular belli olmuş çok canım sıkıldı yaa en az 7-8 soru iptal diyorlardı 1 soru iptal 1 tane de şık değişikliği olmuş benim işime yaramadı 56 almam gereken sınavdan 54 le kalıyorum kesin sonuçlar çarşamba gün belli olacakmış
teşekkür ederim canım valla daha çıkamadım işten size yazmadan çıkmak istemedimiyi haftalar canım..işlerinde de kolaylıklar dilerim..
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?