Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Selammm

Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.

Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.

Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.

Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum

Nasılsınız ??? :105::105::105:

Son düzenleme:

Sinirlerine hakim ol Zeynepcim . :129: Ya sabır de.
Bugün takım biraz daha kalabalık .Ben az önce sporumu yaptım Bi litrelik su şişesi kucağımda çölden çıkmış gibiyim. :107:

merhabalarrrrrrr....

gerçekten tatlım ya aslında diyoruz kış geri geldidiye ama zaten doğru düzgün kış mı yaşadık ki.herşey vaktinde güzel bence de ...luci kız akrep burcumusun yoksa...ben yengecim temmuz ,yani tam yaz a denk gelmiş... ama bende kışı daha çok severim...

canım benim çok geçmiş olsun kıyamam...

aynen balım yemek olarak kötüydü....rabbim kimseye başka dertler vermesin inşallahh..

fıkraya bayıldımmmmmm koptum ya...

.

inşallah kaptancım Allah razı olsun

Destansııcım hoşgeldin aramızaa

sağolasın sevdamm teşekkür ederimmm

iyi haftalar canım..işlerinde de kolaylıklar dilerim..

kaptanı deryamm tekrardan geçmiş olsun...ayy bayıldım oğluşunla battaniyenin altında tvizlemene..heveslendim birden benimkiler koca sıpa istesemde yapamam artık..

0.7 artış var . Zaten şiş hissediyorum . Bugün ve yarın katı olsun biraz menülerim normale döneyim.

canım ya hiç moral bozmadan devam malum hafta sonu genelde ( benim için her hafta sonu ) oluyor...yolumuza devam tatlım telafisini yapıp kaldığımızyerden ileriye doğru gidicez inşallah..

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım takımımıza ozaman..

,

Merhaba :) Aramıza hoşgeldin :80:

canımmenünü beğendim çok güzel sporunu da yapmışsın...suyun da tamam daha ne kalmış ki..

canım olsun birdahaki sefere inşallah...üzme sakın kendini...

şeytan diyor ki(sevda),gördüğün yerde yapış boğazına....ama sen beni dinleme sakın...

Sinirlerine hakim ol Zeynepcim . :129: Ya sabır de.
Bugün takım biraz daha kalabalık .Ben az önce sporumu yaptım Bi litrelik su şişesi kucağımda çölden çıkmış gibiyim. :107:

oh maşallah balım yaa..
.

yok yok ben derinden nesef alıyorummmm veriyorum alıyorum veriyorum

Kizlar gunaydinnnn

Ömür boyu kendimizi gercekten kadin hissettigimiz kisilerle olmamiz dilegimlee hepimizin kadinlar günü kutlu olsun
Kadınlar gününde inanın face hesabıma bile kutlu olsun diye yazmak gelmedi içimden çünkü bu konuda kutlanabilecek birşey göremedim
ha olumsuz düşünen biri olduğm için değil - kadınları düşünmeyi bir güne sığdıran ama fiiliyatta değişmeyen bir zihniyet olduğundan... ben erkeklerle çalışıyorum sağolsun herkes yardımcı ama onların yaptığının 3 katını yapıyorum araya sekreterlik de giriyor kimse de sen yoruldun demez - altına imzayı atar geçer - ben iş yapmasam kötü olurum ama benden sonra gelen adam hiç kılını kıpırdatmasa da suçlu ben olurum bu benim işim değil deyip işin içinden çıkıyor sanki benm branşım da yani kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak bu eşitliği yaşayamadıktan sonra yılda bir kez olan bir günü kutlamanın esprisi yok bence...
daha 5dk önce işim bitti millet çıkalı yarım saati geçti

böbrek konusunda ben size uzun uzun tezler bile yazabilirim birebir yaşayan olarak ama şu an mesai bitti çıkmam lazım kurumda yalnız kaldım ama bir ara size uzun uzun anlatırım kızlar vazgecmekyok canım sana da teşekkürler bu konuyu dile getirdiğin için

valla şekerim beni hiç tatmin etmez 1 lokma o yüzden karar verdim bu hafta kakaolu herşeye hayır

ben zaten çok harcaması olan biri değilim diyetle de pek fark eden birşey olmadı sanırım - maaşın yarısını eve harcıyorum yaaa kiraydı faturaydı derken kendime harcayacak hevesim de kalmıyor

valla erkek demek özgürlük demek kadın demek kısıtlanma demek toplumda maalesef... sanki kadın erkeğin hizmetine sunulmuş gibi bir düşünce tarzı var yani kadın yemek yapar ev işi yapar çocuk bakar çalışır ev bütçesine katkı sağlar ama dinlenen erkek- ayağına su götürülen erkek-gece gezmeye çıkan erkek eve hapsolan kadın ayyy kısaca yazayım dediğim halim bu ---- iyice feministe bağladım:113:

canımmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn dikkat et

afiyet olsun baklagilden gidiyorsun demek ki bu hafta

eveeettt tatlım tam bi akrebim, yükselenim bile akrep..yengeçsin haa en iyi anlaştığım burçtur yengeç

zeynebim sabır güzelim sabır, zaten işleyen ve beklemekte olduğun bi süreç varmış sabret güzelim, yıldırma politikalarına ve mobbinge karşı #direnzeynebimmmm

kaptancım umarım yanlış hesap yapmışsındır da 56 yı alır geçersin şu sınavı, bir daha çalışmak zorunda kalmazsın

bu her zaman böyle ki her alanda her yerde...
Ama kadın oldugunu sadece bir günde hissettirilen kadınlarda var.
Ona bakarsan anneler günü babalar günü vb özel günlerde sadece tek güne sıgdırılamayacak değerde ancak günün önemi adına kutlar ve hediye alırız. (sevgilier gününde yapmam gerçi )
Düşüncene elbet saygım var ancak dediğim gibi herkesin yılda en az 1 defa özel hissetmeye hakkı ve ihtiyacı var.

ne farklı bir bakış açısı tabii hayra yormak lazım

amin canım aminnnn biraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi? bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun

Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım

klasikleşmiş karikatür paylaşımımı da yapayım bari :)

diyette olmak:
Eki Görüntüle 1015607

bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevda

sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...

Genellikle çoğumuz hafta sonu görünüp kaçsak da arada uğruyoruz, bir Lily olmuyor, arıyorum valla hafta sonları çok ..
beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırım bugun bende bişey var ama çözemedim:44:

bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım

Ya ne bileyimmdengesizlik kişilik özelliği zaman zaman oluyor ewlenmeden önce böyle değildi.en iyisi sallamamak
ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek

çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşer ben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar

bende aynen en iyi anlaştığım burçtur.lisede bir arkadaşım vardı oda akrepti.okadar güzel anlaşırdık ki.yediğimiz içtiğimz ayrı gitmezdi...

yok yok ben derinden nesef alıyorummmm veriyorum alıyorum veriyorum

sık dişini yawrucum mesai bitimine az kaldı..

O zaman bir resimli mesajda bendennnn

Eki Görüntüle 1016405

.

Belki de bunu hissetmediğim içindir çünkü bunu hissettirecek kimse yok yani evde temizlik yaptım Cumartesi günü - hani bir arkadaş grubumuz olsa da kutlama yapsak falan güzel olurdu belki... Burada öyle bir çevrem yok

Kizlar ben henüz diyete adapte olamadim. İnşallah sizinle beraber olacagim. Menüm soyle.
Sabah: Duman krep,domates,peynir,omlet , azcik bal.
Öğlen: Çok az bulgur pilavi,nohut yemeği
Ara: iste bu isleri bozdu.5 kaşık aşure
Aksam: Bezelye yemeği,tursu,1 kasik pilav.
Birazdan yürüyüş yapacagim.

ben de 2. uni olarak sosyoloji okuyorum

oy oy sen baya aşmışsın ben sanırım bu kadar naz yapamazdım bugune kadar nazlanma fırsatım olmadı çünkü -sanırım bu erkeğe göre de değişen birşey

bir formsante okuyucusu daha ben de dün aldım bu ayınkini ama daha tam incelemedim

hadi yaaaa - inşallah geçersin bize de müjdeyi verirsin kaptan

iyi haftalar canım..işlerinde de kolaylıklar dilerim..

,
teşekkür ederim canım valla daha çıkamadım işten size yazmadan çıkmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…