- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.141
AA ne güzel. Kacinci sinifsin?ben de 2. uni olarak sosyoloji okuyorum
bende aynen en iyi anlaştığım burçtur.lisede bir arkadaşım vardı oda akrepti.okadar güzel anlaşırdık ki.yediğimiz içtiğimz ayrı gitmezdi...
sık dişini yawrucum mesai bitimine az kaldı..
.
Belki de bunu hissetmediğim içindir çünkü bunu hissettirecek kimse yok yani evde temizlik yaptım Cumartesi günü - hani bir arkadaş grubumuz olsa da kutlama yapsak falan güzel olurdu belki... Burada öyle bir çevrem yok
Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım
bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevda
Kızlar ben çıkıyorum çıkmadan önce geçmişte okuyup da alıntılamadığım şeyler olmuştu onları da yazıp çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Gamze - oda değişikliği yapmışsın hayırlı olsun
Luci - Pilav yemişsin afiyet olsun iradene maşallah bunca zaman yemedin
Bir de uyku muhabbetleri olmuş uyku-kahve falan hmcim senin azmine hayranım inşallah eczacılığı kazandığını da bizimle paylaşırsın da hep birlikte seviniriz
ne farklı bir bakış açısıtabii hayra yormak lazım
amin canım aminnnnbiraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi? bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun
Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım
sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...
beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırımbugun bende bişey var ama çözemedim:44:
bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım
ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek
çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün
hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşerben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar
eveeettt tatlım tam bi akrebim, yükselenim bile akrep..yengeçsin haaen iyi anlaştığım burçtur yengeç
zeynebim sabır güzelim sabır, zaten işleyen ve beklemekte olduğun bi süreç varmış sabret güzelim, yıldırma politikalarına ve mobbinge karşı #direnzeynebimmmm
kaptancım umarım yanlış hesap yapmışsındır da 56 yı alır geçersin şu sınavı, bir daha çalışmak zorunda kalmazsın
sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt2 t.k krem peynir,3 zeytin
ara:3 k.kayısı,3 fındık.yarım ç.b süt
öğle:3 y.k nohut,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:öeyrek ayva,2 k.kayısı
akşam:3 y.k nohut,1 bardak ayran,salata
su:1.5 litre
spor:50 dk.eliptik,100 mekik
.
çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün
Kollarım bacak gibiydi.doğum ne kadar bozuyor kadınları.herkesinde doğum sonrası aynı psikolojisi. Beş kilo daha vereyim mayısa kadar sonra imaj yenileme çalışmalarına başlıycağım
benim girdiğim sınavda iptal sorular belli olmuş çok canım sıkıldı yaa en az 7-8 soru iptal diyorlardı 1 soru iptal 1 tane de şık değişikliği olmuş benim işime yaramadı 56 almam gereken sınavdan 54 le kalıyorum kesin sonuçlar çarşamba gün belli olacakmış
Kızlar Selammm
Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.
Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.
Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.
Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum
Nasılsınız ??? :105::105::105:
canımmenünü beğendim çok güzel sporunu da yapmışsın...suyun da tamam daha ne kalmış ki..
canım olsun birdahaki sefere inşallah...üzme sakın kendini...
şeytan diyor ki(sevda),gördüğün yerde yapış boğazına....ama sen beni dinleme sakın...
oh maşallah balım yaa..
.
Kadınlar gününde inanın face hesabıma bile kutlu olsun diye yazmak gelmedi içimden çünkü bu konuda kutlanabilecek birşey göremedim
ha olumsuz düşünen biri olduğm için değil - kadınları düşünmeyi bir güne sığdıran ama fiiliyatta değişmeyen bir zihniyet olduğundan... ben erkeklerle çalışıyorum sağolsun herkes yardımcı ama onların yaptığının 3 katını yapıyorum araya sekreterlik de giriyor kimse de sen yoruldun demez - altına imzayı atar geçer - ben iş yapmasam kötü olurum ama benden sonra gelen adam hiç kılını kıpırdatmasa da suçlu ben olurum bu benim işim değil deyip işin içinden çıkıyor sanki benm branşım dayani kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak bu eşitliği yaşayamadıktan sonra yılda bir kez olan bir günü kutlamanın esprisi yok bence...
daha 5dk önce işim bitti millet çıkalı yarım saati geçti
böbrek konusunda ben size uzun uzun tezler bile yazabilirim birebir yaşayan olarak ama şu an mesai bitti çıkmam lazım kurumda yalnız kaldım ama bir ara size uzun uzun anlatırım kızlarvazgecmekyok canım sana da teşekkürler bu konuyu dile getirdiğin için
valla şekerim beni hiç tatmin etmez 1 lokmao yüzden karar verdim bu hafta kakaolu herşeye hayır
ben zaten çok harcaması olan biri değilim diyetle de pek fark eden birşey olmadı sanırım - maaşın yarısını eve harcıyorum yaaakiraydı faturaydı derken kendime harcayacak hevesim de kalmıyor
valla erkek demek özgürlük demek kadın demek kısıtlanma demek toplumda maalesef... sanki kadın erkeğin hizmetine sunulmuş gibi bir düşünce tarzı var yani kadın yemek yapar ev işi yapar çocuk bakar çalışır ev bütçesine katkı sağlar ama dinlenen erkek- ayağına su götürülen erkek-gece gezmeye çıkan erkek eve hapsolan kadınayyy kısaca yazayım dediğim halim bu ---- iyice feministe bağladım:113:
canımmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnn dikkat et
afiyet olsun baklagilden gidiyorsun demek ki bu hafta
ne farklı bir bakış açısıtabii hayra yormak lazım
amin canım aminnnnbiraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi? bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun
sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...
beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırımbugun bende bişey var ama çözemedim:44:
bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım
ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek
hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşerben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar
Kizlar ben henüz diyete adapte olamadim. İnşallah sizinle beraber olacagim. Menüm soyle.
Sabah: Duman krep,domates,peynir,omlet , azcik bal.
Öğlen: Çok az bulgur pilavi,nohut yemeği
Ara: iste bu isleri bozdu.5 kaşık aşure
Aksam: Bezelye yemeği,tursu,1 kasik pilav.
Birazdan yürüyüş yapacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm
Bende nohut yedim bugün =))
2 saat kayboldum, almis yurumus mesajlaryeni uyelerin direkt bizim takima katilmak istedikleri kadar var
yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla
N
Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.
Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye
.
ben de 2. uni olarak sosyoloji okuyorum
oy oy sen baya aşmışsınben sanırım bu kadar naz yapamazdım bugune kadar nazlanma fırsatım olmadı çünkü -sanırım bu erkeğe göre de değişen birşey
bir formsante okuyucusu dahaben de dün aldım bu ayınkini ama daha tam incelemedim
hadi yaaaa - inşallah geçersin bize de müjdeyi verirsin kaptan
teşekkür ederim canım valla daha çıkamadım işten size yazmadan çıkmak istemedim
Kızlar ben çıkıyorum çıkmadan önce geçmişte okuyup da alıntılamadığım şeyler olmuştu onları da yazıp çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Gamze - oda değişikliği yapmışsın hayırlı olsun
Bir de uyku muhabbetleri olmuş uyku-kahve falan hmcim senin azmine hayranım inşallah eczacılığı kazandığını da bizimle paylaşırsın da hep birlikte seviniriz
sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt2 t.k krem peynir,3 zeytin
ara:3 k.kayısı,3 fındık.yarım ç.b süt
öğle:3 y.k nohut,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:öeyrek ayva,2 k.kayısı
akşam:3 y.k nohut,1 bardak ayran,salata
su:1.5 litre
spor:50 dk.eliptik,100 mekik
.
kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??
O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii
desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay
Sabah
3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu
Öğlen
2 yk pilav
3 yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 avuç içi kadar ceviz
Akşam
1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )
Ara Öğün
Türk kahvesi
Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım
Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim
2 günde bir yapalım dedi
yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla
sen niye yemiyorsunnn canımm ???
Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?