Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben çıkıyorum çıkmadan önce geçmişte okuyup da alıntılamadığım şeyler olmuştu onları da yazıp çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

Gamze - oda değişikliği yapmışsın hayırlı olsun
Luci - Pilav yemişsin afiyet olsun iradene maşallah bunca zaman yemedin

Bir de uyku muhabbetleri olmuş uyku-kahve falan hmcim senin azmine hayranım inşallah eczacılığı kazandığını da bizimle paylaşırsın da hep birlikte seviniriz

sıkıyorummmm =))

ya aslına bakarsan benim eşim çok romantiktir oda hissetirmedi sadece sabah uyandıgımızda kutladı o kadar .. çünkü bana her gün kadın oldugumu hissettiryor oda bunun farkında o yüzden o güne özel birşey yapılmadı.

Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım

bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevda

teşekkürederim tatlım...aşka geldim bakşimdi.

AŞK - ÖZDEMİR ASAF
Şiirler

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.

.

canım hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzerekendine çok iyibak

.

sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt2 t.k krem peynir,3 zeytin

ara:3 k.kayısı,3 fındık.yarım ç.b süt

öğle:3 y.k nohut,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata

ara:öeyrek ayva,2 k.kayısı

akşam:3 y.k nohut,1 bardak ayran,salata

su:1.5 litre
spor:50 dk.eliptik,100 mekik

.

kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??

O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii

desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay

Luci - Pilav yemişsin afiyet olsun iradene maşallah bunca zaman yemedin

teşekkür ederim lily, evet 2 aydır yememiştim bi tuhaf oldum :)

sevdaaaaam, gamzem nerede bugün hiç yok, yoğun bi günü biliyorum ama belki kendini gösterir diye bekledim tüm gün

heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm

Bende nohut yedim bugün =))

Sabah

3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu

Öğlen

2 yk pilav
3 yk nohut
Salata

Ara Öğün

1 avuç içi kadar ceviz

Akşam

1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )

Ara Öğün

Türk kahvesi

Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım

Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim
2 günde bir yapalım dedi

çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün

:) hayat.... yaşadıkça yeni stratejiler oluşturmayı öğretiyor insana :) yaşanmışlıklar bazen törpülüyor sivri yanlarımızı ama çoğunlukla olgunlaştırıyor... dediğin gibi lilycim hepimizin birbirinden öğreneceği ne güzel, ne hoş şeyler var aslında...

Kollarım bacak gibiydi.doğum ne kadar bozuyor kadınları.herkesinde doğum sonrası aynı psikolojisi. Beş kilo daha vereyim mayısa kadar sonra imaj yenileme çalışmalarına başlıycağım

Ne kadar kilo aldın Hamileyken durumda ?
Yap tabi ya değişiklik iyidir, ben de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.

Kaptan en üzüldüğüm şeydir sınavlar konusunda, inan sıfır çeksem öyle üzülmem ama ben de genelde sınırda kalırım.

Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.

Kız ders çalışacağım diye dışarı bile çıkmıyorum doğru dürüst ne sporu

Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye

Aradım tabi Lilycim aramam mı eksikliğin nasıl hissediliyor bilemezsin.

Bugün aklımdan geçti dukan krep de üşendim mi ne yaptım vazgeçtim.
Bence sakıncalı bir şey yok menü de ama akşam bezelye ve pilav yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek yiyecekler hem çabuk acıktırır hem direk depo, aklında bulunsun.

heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm

Bende nohut yedim bugün =))

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla

2 saat kayboldum, almis yurumus mesajlar yeni uyelerin direkt bizim takima katilmak istedikleri kadar var

ben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu

simdi çıktı hiç memnun kalmadı

Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler

Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan

Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş

Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .

Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.

Oda sıkıldı çıktı.

Bizim takım başka yavvvv

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla

sen niye yemiyorsunnn canımm ???

sabr tabiki canım benim

Bu arada daha önceki anlattıklarına bakılırsa eşler konusunda hem benziyor hemde sansılıyız.

Benim eşimin annesinin astım rahatsızlığı oldugundan ev işlerinde yardım edermiş. O yüzden hiç gocunmaz.. Babamlar gelir çayı bitmişse hemen koyar mesela dün abisi bizdeydi yine öyle. Ama ben çok gördüm erkeklik yaparak çay koy diyeni

Allahıma çok şükür bbinlerce şükür sanırım yılların acısını onunla ödüllendirdi.
Allahım herkese nasip etsin inşallah.

Lily biliyor musun ben de hayatım boyunca kimseye naz yapmamışımdır, hep sert durmuşumdur, ben hallederim, ben yaparım, yardıma ihtiyacım yok vs, o yüzden yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki, eşime yaptım sanırım tüm nazımı, aynı zamanda sert taraflarımı da kırdım, asla lafını o kadar kullanırdım ki hatta bazen haksız olduğumu bile bile, önce onu incitmemek üzmemek için dikkat ettim derken heralde zamanla yaş ilerleyince de bunu genele yaydım, artık önyargılı ve kati kuralları olan bir insan değilim.

Çok hoşuma gitti dergi, Ankaradan gelirken yolda baktım biraz, ben de çok incelemedim, heveslenmeyeyim sınav öncesi diye.

inan o kadar çok içten istiyorum ki Lily, öyle böyle sevinmeyeceğim olursa, size nasıl mutlu haber veririm ah .. Kelimelere sığdıramıyorum içimde oluşan heyecanı ..

Ahh aşk ne güzel şey, her şeye duyulan aşk ayrı güzel

Afiyet olsun Sevda gayet güzel olmuş.

kızlar şirkete ben bi teklif sundum bakalım kabul edecekler mi ??

O zaman herşey daha ii olacak hem maddi hem manevii

desteğiniz için teşekkür ederim Valla günlerdir kafamı beynimi mahvetti bu olay

Umarım kabul ederler Zeynep, istediğin gibi olur da huzur bulursun, bir rahatlarsın ..

Gayet güzel olmuş menü ama bence hafif hareket de yapma belin kötü olmasın sonra ..
Türk kahvesi de ayrı bir zevk, yanındaki sohbet çok tatlı olur, eskiler biliyormuş bu işi ..

Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?

ayrıca zeytinyağlı, havuçlu kuru fasulyeyi de çook severim..kış sebzeleri de ayrı bir güzel oluyor, kabak yemeği, geçen denedim tavuklu karnıbahar, kapuska tavuklu...hem çook doyurucu, hem de çook sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…