- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.101
Bence bu cabanla kisa surede istediğin kiloya ve bedene ulasirsin. Bende sana bakarak usenmem ve yürürüm.şayet yurumezssem bana istediğini söyleyebilirsin :)
Hamileyken mi alıştınız ayrı yatmaya durumda ? Aslında bu tarz şeylere başta alışmamak gerekli ama baktın ayrı yatıyor, git yanına rüya gördüm korktum yanıma gel de, ya da git sokul uyu yanında, baktın koltukta falan yatıyorsa, darsa sıkışmaktan sıkılır yatağa gelir, ben de senin gibi düşünüyorum sevgi = ilgi ama erkeklerin bizim gibi düşündüğünü düşünmüyorum.
Al benden de o kadar, bu arada regl dönemin yakın mı ? Ben regl olduğumda veya 1-2 gün önce bir değişik oluyorum, saçma bir şeyden söyleniyorum söyleniyorum ertesi gün de oturup kendime gülüyorum. Hatta daha da önceden her ay sektirmeden aynı dönem sen beni sevmiyorsun çünkü nefes alıyorsuna kadar gidebiliyordum, bir kere o dönemde her gün 2-3 kola içiyorsun bağımlısın hadi beni seviyorsan içme demiştim inanabiliyor musun
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi
Yaaaaa ne eylülü ya kafayı yedım 18 Eylül kızımın dogum günü Mayıs Mayıs 16 18 Mayıs ya ılk bın erimenin derdındeyım ne yapabılırımkı pekı
On gün üm var belki iklim değişikliğindendir yazdan kışa geçtik ya:)ay yok adamın babasıda aynı yerde yatmaya bayılıyor rahatsız yerde dah. Rahat uyuyormuş uyuyuncada kadıramıyorum bir türlü yerde nasıl yatayım bu kış günü donuyorum hasta olucam
Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.
Maşallah resmen insan kalkmış üstünden 30 kilo nedir ya
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi
Yaaaaa ne eylülü ya kafayı yedım 18 Eylül kızımın dogum günü Mayıs Mayıs 16 18 Mayıs ya ılk bın erimenin derdındeyım ne yapabılırımkı pekı
hmcim çok tatlısın yaaa :) güzel bir yorum olmuş
durumdacım tekrar tekrar tebrikler, uzun bir süreç ve şahane bir sonuç, iradene hayranım maşallah :)
Haksız mıyım ama Lucim 30 deyince kaldım böyleBen durumdanın 5-10 kg fazlası var da onu verdi zannediyordum. İrade
kesinlikle çok haklısın tatlım, şu diyeti tamamladığımda benim de üstümden kalkacak o insan inşallah...durumda çok azmetti canım, maşallah çok istikrarlı ve iradeli devam etti, darısı başımıza inşallah....
Ben pek eskiyi bilmeyince bilemedim işteBöyle örnekleri görmek çok güzel, 8-9 ay nedir ki insanın yenilenmesi için, resmen yeniden doğmuş gibi, insanı cesaretlendiriyor ..
Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.
O zaman az kalmış, bence de sen kendini zorla
Şunlar vardı şu an elimde fotoğrafını çektim, en azından fikir verir, içinden seçip yapabilirsin. İlla o şekilde ağırlığın olmasına da gerek yok, 2 tane 1.5 litrelik su şişesini doldurup 2 eline aldın mı tamamdır, ağırlığı kendine göre azaltadabilirsin, 1 litre vs.
hem de nasılll,cesaret geliyor da korku da geliyor vallahi... ben bile 2 ayda 16 kilo verdim aklım çıkıyor bir şey yerken kilo alır da eskiye dönerim diye...bi 10 kilo daha versem ne yapacam bilemiyorum, hakikaten yemekten içmekten korkuyorum...
Ooooo süper cok saol Cnm
Insallah yaaa Allah'ın ıznıyle hepimiz zayıflarız ınsallah tmm ben bakıcam sana yürüdüğüm yurumedınmı
Bak canim bak . gözün üstümde olsun :) bende her aksam sporunu ve menumu paylasirim.
Bir şeyler eklemeye çalışıyorum başarabilirsem.
Amanın yerde mi uyuyor, ben arada uyur kalırım yatak dışında bir yerde de 2 saatte her yerim ağrıyıp uyanırım.
Maşallah resmen insan kalkmış üstünden 30 kilo nedir ya
Ooooo süper cok saol Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?