Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence bu cabanla kisa surede istediğin kiloya ve bedene ulasirsin. Bende sana bakarak usenmem ve yürürüm.şayet yurumezssem bana istediğini söyleyebilirsin :)

Insallah yaaa Allah'ın ıznıyle hepimiz zayıflarız ınsallah tmm ben bakıcam sana yürüdüğüm yurumedınmı

O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi

Yaaaaa ne eylülü ya kafayı yedım 18 Eylül kızımın dogum günü Mayıs Mayıs 16 18 Mayıs ya ılk bın erimenin derdındeyım ne yapabılırımkı pekı

On gün üm var belki iklim değişikliğindendir yazdan kışa geçtik ya:)ay yok adamın babasıda aynı yerde yatmaya bayılıyor rahatsız yerde dah. Rahat uyuyormuş uyuyuncada kadıramıyorum bir türlü yerde nasıl yatayım bu kış günü donuyorum hasta olucam

Son düzenleme:

Bir şeyler eklemeye çalışıyorum başarabilirsem.

Amanın yerde mi uyuyor, ben arada uyur kalırım yatak dışında bir yerde de 2 saatte her yerim ağrıyıp uyanırım.

Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.

Maşallah resmen insan kalkmış üstünden 30 kilo nedir ya

Maşallah resmen insan kalkmış üstünden 30 kilo nedir ya

hmcim çok tatlısın yaaa :) güzel bir yorum olmuş

durumdacım tekrar tekrar tebrikler, uzun bir süreç ve şahane bir sonuç, iradene hayranım maşallah :)

O zaman az kalmış, bence de sen kendini zorla

Şunlar vardı şu an elimde fotoğrafını çektim, en azından fikir verir, içinden seçip yapabilirsin. İlla o şekilde ağırlığın olmasına da gerek yok, 2 tane 1.5 litrelik su şişesini doldurup 2 eline aldın mı tamamdır, ağırlığı kendine göre azaltadabilirsin, 1 litre vs.

Son düzenleme:
hmcim çok tatlısın yaaa :) güzel bir yorum olmuş

durumdacım tekrar tekrar tebrikler, uzun bir süreç ve şahane bir sonuç, iradene hayranım maşallah :)

Haksız mıyım ama Lucim 30 deyince kaldım böyle Ben durumdanın 5-10 kg fazlası var da onu verdi zannediyordum. İrade

Haksız mıyım ama Lucim 30 deyince kaldım böyle Ben durumdanın 5-10 kg fazlası var da onu verdi zannediyordum. İrade

kesinlikle çok haklısın tatlım, şu diyeti tamamladığımda benim de üstümden kalkacak o insan inşallah...durumda çok azmetti canım, maşallah çok istikrarlı ve iradeli devam etti, darısı başımıza inşallah....

Ben pek eskiyi bilmeyince bilemedim işte Böyle örnekleri görmek çok güzel, 8-9 ay nedir ki insanın yenilenmesi için, resmen yeniden doğmuş gibi, insanı cesaretlendiriyor ..

Ben pek eskiyi bilmeyince bilemedim işte Böyle örnekleri görmek çok güzel, 8-9 ay nedir ki insanın yenilenmesi için, resmen yeniden doğmuş gibi, insanı cesaretlendiriyor ..

hem de nasılll,cesaret geliyor da korku da geliyor vallahi... ben bile 2 ayda 16 kilo verdim aklım çıkıyor bir şey yerken kilo alır da eskiye dönerim diye...bi 10 kilo daha versem ne yapacam bilemiyorum, hakikaten yemekten içmekten korkuyorum...

Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.

Ooooo süper cok saol Cnm

Korkmak iyidir Lucim ben korkmadım bak ne oldu, 55-60 arasında gezinirken hoop bu kilolara geldim ..

Ooooo süper cok saol Cnm

Umarım işine yarar ..

kızlar sizler ne güzel sıhbet etmişsiniz ben gecen hafta da işyerinde olmayınca işlerle uğraşıyorum ama aklım hep burda

Kızlar bugünkü menüm belli, dışına çıkmamak adına şimdiden paylaşıyorum ve gidip derslere gömülüyorum ..

Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim.
Sanırım 3 fincan kahvem var.
1 fincan yeşil kahve.
Bu saatten sonra kahve içmemeye dikkat edeceğim ama son 1 tane daha içebilirim.
En az 1.5 litre kadar su içeceğim.
Bitki çayı olarak da biberiye rezene karışımı içerim diye planlıyorum.​

Kollarım bacak gibiydi.doğum ne kadar bozuyor kadınları.herkesinde doğum sonrası aynı psikolojisi. Beş kilo daha vereyim mayısa kadar sonra imaj yenileme çalışmalarına başlıycağım

benim girdiğim sınavda iptal sorular belli olmuş çok canım sıkıldı yaa en az 7-8 soru iptal diyorlardı 1 soru iptal 1 tane de şık değişikliği olmuş benim işime yaramadı 56 almam gereken sınavdan 54 le kalıyorum kesin sonuçlar çarşamba gün belli olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…