Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler canim hosbuldum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bu cabanla kisa surede istediğin kiloya ve bedene ulasirsin. Bende sana bakarak usenmem ve yürürüm.şayet yurumezssem bana istediğini söyleyebilirsin :)

Son düzenleme:

KAptancım geçmiş olsun, hasta hasta bir de misafirler ile uğraşmışsın, ilaç falan kullanıyor musun ?

Zeynepcim umarım gönlüne göre olur, şans çok önemli bir etken iş konularında, şansın yaver gitsin de hemencecik buluver.

Durumda tam bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum, en başından beri hep dediğim, her türlü zorluğu atlatırız, ben hep yanında olurum ama ilginin azına asla gelemem derdim, kadınlar, hele ki biraz da duygusal iseler ilgisiz yapamıyorlar, konuştun mu hiç bu konu ile ilgili ne diyor ?

0.7 artış var . Zaten şiş hissediyorum . Bugün ve yarın katı olsun biraz menülerim normale döneyim.

Aman boşver şekerim 2 gün dikkat edersin gider o, şişkinliktir.

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin aramıza ..

Ne zaman düğün ebbiss ?

Günaydın Cnm 16 Eylül kına 18 Eylül düğünümüz var

O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi olmasa ben de yapacağım da ..

Branşın ne Destansı ?

Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı

Bence de, ne kadar pozitif düşünüyor değil mi, ben bir şeye kızınca resmen düşüncelerim anlık ters düz oluyor, o yüzden o an konuşmam, yoksa konuyu çok saptırabiliyorum.

EVet grevin büyük ikimizin menülerini birden düzenlemek
Lilycim bu arada benim gözümde senin kötü menülerin bile dengelenmiş oluyor, çok kötü olmuyor.

Hala 2 işe birden mi bakıyorsun sen ? Ben de sevmediğim şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum, hatta sevdiğim şeylere bile odaklanmakta zorlanıyorum.

kızlar ben çıkıyor öğleden sonra buluşmak üzere

hala regl olamadım malum kötü bir haftasonu nedeniyle bugün çok meymenetsizim

Öpüyorum sizi

O regl yok mu insanı öldürüyor, 3 ayı geçti Zeynep, ilaç kullanmak istemiyorum, en azından şu martın sonuna kadar, sonra çaresine bakmaya çalışacağım bakalım

Canım benm bulunduğum birimde 3 kişiyiz ve birbirimizin işlerine bakıyoruz mecburen ama normalde il müdürlüklerinde bizim birim 3 ayrı birimden oluşan bir şube oluyor - bunun yanı sıra 2 farklı işim daha var biri yılda birkaç kez yapılıyor biri de yeni bir yapılanma - kuruluş aşamasındayız (ben sadece işi yapıyorum imza yetkim yok ama) işte benden bir an önce bitirmem bekleniyor da onca işin arasında ona zaman ayırmak da zor

Resmi bir kuruluşta çalışıyorsun sanırım değil mi Lily ?
Kimisi bütün gün oturuyor çay, kahve, kimisi de senin gibi bütün işleri yükleniyor işte, nerede adalet.
Ama tabi boş oturup paranı hakkınla kazanamamaktansa ne kadar yorucu olsa da içinin rahat olması da başka.

Evet canım resmi bir kurumdayım.
Bizim iş yerinde personel sayısı az yani çok olsa çay kahve muhabbeti daha çok olur o durum fazla yok diyebilirim ama işte herkes bir anda gidiyor molaya hani sohbet muhabbet de edelim diye...
Bizde işi yüklenen birkaç kişiden biriyim en meşgul birimde çalıştığımdan durum böyle...
Dediğin gibi aldığım paranın hakkını vermek ilk işe başladığım zamandan beri çok dikkat ettiğim birşey - bazen yorulsam da şükür bugünüm boş geçmedi diyebiliyorum. Ama mesleğimi icra etmek istiyorum bakalım hayırlısı... seneye falan geçiş yapabilirsem iyi olacak

kızlar tek tek alıntılayamadım

destansı hoşgeldin aramıza öyleyse

durumda cım sıkma canını herşey düzenine girer zengin kız fakir oğlan da serpil hanımın bir lafı var akşına bırak sende öyle yap canım

yüzey cim inş en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun

hm cim grip ilacı kullanıyom

Umarım kendi bölümüne geçersiz Lily, çok üzücü aslında kendi bölümünde olmamak, o kadar isteyerek okuyorsun, seviyorsun bölümünü alakasız bir bölüme atanıyorsun, pozitif bir insan olduğundan alışmışsın ama yine de insan istediği işi yaptığında daha mutlu oluyor.

Hadi bir an önce iyileş de kaptan bomba gibi dön herşeye, hastalık zor ..

Hosbuldum :) sinif ogretmeniyim :)

Ayy sen baya sabırlı bir insansındır o zaman, kardeşim 4. sınıfa gidiyor. Hİç böyle küçük 30 çocukla hayal edemiyorum kendimi heralde delirirdim Ben de fen bilgisi öğretmeniyim ama tekrar sınava hazırlanıyorum.

Gercekten bazen sabir gerektiriyor ama çocukları çok seviyorum bu yüzden benim için zevkli. Calisiyor musun? Niçin sinava hazirlaniyorsun?

Gercekten bazen sabir gerektiriyor ama çocukları çok seviyorum bu yüzden benim için zevkli. Calisiyor musun? Niçin sinava hazirlaniyorsun?

En önemlisi çocukları seven kişilerin öğretmenlik yapması zaten, yoksa öğretmene de çocuğu da eziyet olur.

Çalışmıyorum, ben eczacılık için tekrar sınava hazırlanıyorum, zamanında istediğim bu olmamasına rağmen okudum aslında bölümü, okurken de güzel geldi, fen alanını seviyorum ama meslek olarak istediğim değildi, insanın içinde de başka şey kalınca elindeki ne kadar güzel olsa da diğeri için uğraşıyor işte.

Hoşgeldin canım evliyim avukatım 25 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Zamanla öğrenicem iki yılda çok şey yaşadık çoluk çocuğada karıştık çok teşekkür ederim.

Konuşmazmıyım hele birde başka yerde uyuyor sinir oluyorum tartışmıyoruzda sadece adam ilgisiz.ilgi yoksa sevilmiyorum h
Ssediyorum

Evet ya ne güzel bende sinirlenince tam tersi düşünüyorum ağlıyorum herşey bitiyor sinirim geçince pamuk oluyorum

Saol kaptanıp döküp i içimi rahatlıyorum iyiki varsınız

Konuşmazmıyım hele birde başka yerde uyuyor sinir oluyorum tartışmıyoruzda sadece adam ilgisiz.ilgi yoksa sevilmiyorum h
Ssediyorum

Hamileyken mi alıştınız ayrı yatmaya durumda ? Aslında bu tarz şeylere başta alışmamak gerekli ama baktın ayrı yatıyor, git yanına rüya gördüm korktum yanıma gel de, ya da git sokul uyu yanında, baktın koltukta falan yatıyorsa, darsa sıkışmaktan sıkılır yatağa gelir, ben de senin gibi düşünüyorum sevgi = ilgi ama erkeklerin bizim gibi düşündüğünü düşünmüyorum.

Evet ya ne güzel bende sinirlenince tam tersi düşünüyorum ağlıyorum herşey bitiyor sinirim geçince pamuk oluyorum

Al benden de o kadar, bu arada regl dönemin yakın mı ? Ben regl olduğumda veya 1-2 gün önce bir değişik oluyorum, saçma bir şeyden söyleniyorum söyleniyorum ertesi gün de oturup kendime gülüyorum. Hatta daha da önceden her ay sektirmeden aynı dönem sen beni sevmiyorsun çünkü nefes alıyorsuna kadar gidebiliyordum, bir kere o dönemde her gün 2-3 kola içiyorsun bağımlısın hadi beni seviyorsan içme demiştim inanabiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…