- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.081
inşallah canım :) memnun oldum tanıştığımıza ... ben de evliyim 36 yaşımdayım, kendime ait eğitim ve danışmanlık firmam var çalışıyor gibi sayılırım :) bazen evden bazen ofisten hayat akıp gidiyor...evet daha öncede gruplarda olduğunu söylemişsin yabancı değilsin zaten paylaşımlara, güzel bir dostluk oluşturmak ümidiyle, tekrar hoşgeldinnn :)
denemede gibi dusunme kendini hic, ben dusunmemistim mesela :) ilk hafta verdigim kilo takim ortalamasina katilmadi ama bireysel siralamaya katilmisti. tek farki bu oldu yani benim icin.
Sewdım galiba bıde usenme gıbı bı lüksüm yok benım gecen hafta kıyafet bakmaya çıktık bıraz tane 48 beden gıydım ıdare eder ama cok güzel bın elbisen değil bıtanede 46 beden denedım kalıbı büyük dedıler popo göbek bıraz fırladı kendımden utandım
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir
canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış
lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım
doğru söylüyorsun canım elbette bakıyorum ancak bizim sektörde yönetim olarak iş bulmak çok çok zor.
Ben bu şirkette farklı bir projede çalışıyordum o proje bitince tüm arkadaqşlarımızı çıkardılar beni performansımı beğenen bir başka farklı bir proje istedi. Geçtim. Ve ekimde çıkan arkadaşlarımın çoğu hala iş buşamadılar.
Ben ya sektörde iş arıcam yada farklı bir sektöre geçiş yapıcam
Hep. Canım cicim istiyorum ben hep ilgi oda haklı kafasını dinlemek istiyor zayıflayınca neğenir sandım beni ama hala beğendiğine dair bişiy yok.ewlenmeden önce bana hayrandı 2 yılda nasıl bukadar değişilirki.'
0.7 artış var. Zaten şiş hissediyorum . Bugün ve yarın katı olsun biraz menülerim normale döneyim.
O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne zaman düğün ebbiss ?
Günaydın Cnm 16 Eylül kına 18 Eylül düğünümüz var
Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı
Kızlar maşallah 3 sayfayırırsan, ka ilerlemiş
Valla kaptan ben herşeyi yedim diyebilirim ama genelde akşamları cozuttum komşum da sağolsun elinde bir tabak cıssslarla geldi akşam yemeği niyetiyle yedim falan filan işte bahaneler çok malumunuz... uzatmayım kısacası hafta sonunu geride bırakıyorum ve bugünden itibaren evdeki defter günlüğüme de menü paylaşımına başlayacağım ne zamandır ihmal ettim onu da... Tüm bu nedenlerden dolayı yepyeni güzel bir başlangıç yaptım şu an limonlu ıhlamurumu yudumluyorum
Hmcim senin koçluğunu bugünden itibaren üstlendiğimi kabul ederek sana da sadık kalmaya çalışacağım arkadaşım çünkü yorum yapabilmem için önce kendime çekidüzen vermem lazım değil mi?
Yaa kızlar iyi ki varsınız kafam allak bullak oldu ben ne anlarım muhasebeden offf yaaa... Dikkat eksikliği yaşayan biriyimdir zaten bir de sevmediğim, bilgimin az olduğu bir işte uzun süreli odaklanmak zorunda kalmak çok kötü...millet sigara molasına kaçıyor ben sigara kokusuna bile gelemiyorum o yüzden ofisteyim ama cidden sinir bozucu - ben çalışıyorum ara vermeye fırsat bulamıyorum ara verdiğimde de işler yavaşlıyor hemen bitirmem isteniyor Allahımmmmm beynim sulandı şimdiden...
kızlar ben çıkıyor öğleden sonra buluşmak üzere
hala regl olamadım malum kötü bir haftasonu nedeniyle bugün çok meymenetsizim
Öpüyorum sizi
Canım benm bulunduğum birimde 3 kişiyiz ve birbirimizin işlerine bakıyoruz mecburen ama normalde il müdürlüklerinde bizim birim 3 ayrı birimden oluşan bir şube oluyor - bunun yanı sıra 2 farklı işim daha var biri yılda birkaç kez yapılıyor biri de yeni bir yapılanma - kuruluş aşamasındayız (ben sadece işi yapıyorum imza yetkim yok ama) işte benden bir an önce bitirmem bekleniyor da onca işin arasında ona zaman ayırmak da zorEVet grevin büyük ikimizin menülerini birden düzenlemek
Lilycim bu arada benim gözümde senin kötü menülerin bile dengelenmiş oluyor, çok kötü olmuyor.
Hala 2 işe birden mi bakıyorsun sen ? Ben de sevmediğim şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum, hatta sevdiğim şeylere bile odaklanmakta zorlanıyorum.
Canım benm bulunduğum birimde 3 kişiyiz ve birbirimizin işlerine bakıyoruz mecburen ama normalde il müdürlüklerinde bizim birim 3 ayrı birimden oluşan bir şube oluyor - bunun yanı sıra 2 farklı işim daha var biri yılda birkaç kez yapılıyor biri de yeni bir yapılanma - kuruluş aşamasındayız (ben sadece işi yapıyorum imza yetkim yok ama) işte benden bir an önce bitirmem bekleniyor da onca işin arasında ona zaman ayırmak da zor
Resmi bir kuruluşta çalışıyorsun sanırım değil mi Lily ?
Kimisi bütün gün oturuyor çay, kahve, kimisi de senin gibi bütün işleri yükleniyor işte, nerede adalet.
Ama tabi boş oturup paranı hakkınla kazanamamaktansa ne kadar yorucu olsa da içinin rahat olması da başka.
Hosbuldum :) sinif ogretmeniyim :)Hoşgeldin aramıza
Branşın ne Destansı :
Tesekkur ederim hosbuldum :)kızlar tek tek alıntılayamadım
destansı hoşgeldin aramıza öyleyse
Evet canım resmi bir kurumdayım.
Bizim iş yerinde personel sayısı az yani çok olsa çay kahve muhabbeti daha çok olur o durum fazla yok diyebilirim ama işte herkes bir anda gidiyor molaya hani sohbet muhabbet de edelim diye...
Bizde işi yüklenen birkaç kişiden biriyim en meşgul birimde çalıştığımdan durum böyle...
Dediğin gibi aldığım paranın hakkını vermek ilk işe başladığım zamandan beri çok dikkat ettiğim birşey - bazen yorulsam da şükür bugünüm boş geçmedi diyebiliyorum. Ama mesleğimi icra etmek istiyorum bakalım hayırlısı... seneye falan geçiş yapabilirsem iyi olacak
kızlar tek tek alıntılayamadım
durumda cım sıkma canını herşey düzenine girer zengin kız fakir oğlan da serpil hanımın bir lafı var akşına bırak sende öyle yap canım
yüzey cim inş en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun
hm cim grip ilacı kullanıyom
Hosbuldum :) sinif ogretmeniyim :)
Gercekten bazen sabir gerektiriyor ama çocukları çok seviyorum bu yüzden benim için zevkli. Calisiyor musun? Niçin sinava hazirlaniyorsun?..
Ayy sen baya sabırlı bir insansındır o zaman, kardeşim 4. sınıfa gidiyor. Hİç böyle küçük 30 çocukla hayal edemiyorum kendimi heralde delirirdimBen de fen bilgisi öğretmeniyim ama tekrar sınava hazırlanıyorum.
Gercekten bazen sabir gerektiriyor ama çocukları çok seviyorum bu yüzden benim için zevkli. Calisiyor musun? Niçin sinava hazirlaniyorsun?
inşallah canım :) memnun oldum tanıştığımıza ... ben de evliyim 36 yaşımdayım, kendime ait eğitim ve danışmanlık firmam var çalışıyor gibi sayılırım :) bazen evden bazen ofisten hayat akıp gidiyor...evet daha öncede gruplarda olduğunu söylemişsin yabancı değilsin zaten paylaşımlara, güzel bir dostluk oluşturmak ümidiyle, tekrar hoşgeldinnn :)
canımsın, çok tatlısın teşekkür ederim...ama hayat insanı bir şekilde şekillendiriyor kuzum, kendimden biliyorum, araya bir kere soğukluk girdi mi ölsem geri dönmezdim, kırıyorum artık inadımı, özellikle eşimle ters düştük mü, hiç küs ve sessiz kalamam hemen çözüm bulmaya çalışırım...gün gelir herkes gider ama eşin yanında yol arkadaşı olarak kalır...araya giren soğukluk emin ol arayı daha da açar..sen bir kadınsın...kadın her zaman daha naif, daha şevkatli, daha duygusaldır, bazen erkekleri şevkatle yola getirmek gerekir, aslında çok kolaydır onları idare etmek de, işte biz hanımların yine özverili olmaları gerekiyor...sıkma sen de güzel canını hiçbir şey için, keyfini, ruh, beden sağlığını koru birtanem...
KAptancım geçmiş olsun, hasta hasta bir de misafirler ile uğraşmışsın, ilaç falan kullanıyor musun ?
Zeynepcim umarım gönlüne göre olur, şans çok önemli bir etken iş konularında, şansın yaver gitsin de hemencecik buluver.
Durumda tam bir ilgi delisi olarak seni çok iyi anlıyorum, en başından beri hep dediğim, her türlü zorluğu atlatırız, ben hep yanında olurum ama ilginin azına asla gelemem derdim, kadınlar, hele ki biraz da duygusal iseler ilgisiz yapamıyorlar, konuştun mu hiç bu konu ile ilgili ne diyor ?
Aman boşver şekerim 2 gün dikkat edersin gider o, şişkinliktir.
Hoşgeldin aramıza ..
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi olmasa ben de yapacağım da ..
Branşın ne Destansı ?
Bence de, ne kadar pozitif düşünüyor değil mi, ben bir şeye kızınca resmen düşüncelerim anlık ters düz oluyor, o yüzden o an konuşmam, yoksa konuyu çok saptırabiliyorum.
EVet grevin büyük ikimizin menülerini birden düzenlemek
Lilycim bu arada benim gözümde senin kötü menülerin bile dengelenmiş oluyor, çok kötü olmuyor.
Hala 2 işe birden mi bakıyorsun sen ? Ben de sevmediğim şeye odaklanmakta çok zorlanıyorum, hatta sevdiğim şeylere bile odaklanmakta zorlanıyorum.
O regl yok mu insanı öldürüyor, 3 ayı geçti Zeynep, ilaç kullanmak istemiyorum, en azından şu martın sonuna kadar, sonra çaresine bakmaya çalışacağım bakalım
kızlar tek tek alıntılayamadım
durumda cım sıkma canını herşey düzenine girer zengin kız fakir oğlan da serpil hanımın bir lafı var akşına bırak sende öyle yap canım
yüzey cim inş en kısa sürede gönlüne göre bir iş bulursun
hm cim grip ilacı kullanıyom
Konuşmazmıyım hele birde başka yerde uyuyor sinir oluyorum tartışmıyoruzda sadece adam ilgisiz.ilgi yoksa sevilmiyorum h
Ssediyorum
Evet ya ne güzel bende sinirlenince tam tersi düşünüyorum ağlıyorum herşey bitiyor sinirim geçince pamuk oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?