- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.181
Afiyet olsunMenumu yazayim da spor yapabilirsem yazarim, yine yarina is yetistirmece
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 has. yumurta, 2-3 kasik kadar corek otlu tulum peyniri, 1 salatalik, bir domates, 10 gr badem
ara: 1 muz, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi, 100 gr yagsiz yogurt
ara: 1 parca bitter cikolata, 1 bardak yagsiz sut, 10 gr badem 10 gram ceviz
aksam: 1 dilim ekmek, 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi
su: 2 litreyi gecmediyse de yatana kadar geciririm.
spor: simdilik yok. yaparsam eklerim.
Afiyet olsun.Suyu biraz daha arttırmalısın. Bence su herşey. Yağların gitmesi ve tok hissetmek içinde önemli. Hatta tuvalet sorununuz varsa günde en az 3 litre su için, sorununuz kalmaz. Tabii abartmamakta lazım. Kiloya göre bir oranı vardı. Onuda geçip zararına uğramayalım tabii ki .
Canım kesinlikle haklısın. Bu süreci daha öncede yaşadım. Akşam biryerlere gideceksek sporumu yapıp gittim. Akşam yemeğine gittiğim yerde yemek saatim geçti diye yemek yemediğimi biliyorum. O ben ne olduysa bir yerlere gitti ve geri gelmeli.Bu aralar bir anda pes ediyorum. İşte orada size ihtiyacım var. Menüme herşeyi yazarım. Mazeretim varsa da yazarım ama siz yine küçük küçük kulağımı çekin.
canım sen merak etme, bugün denk gelemediğin bi arkadaşımız var, Gamze...o da çook tatlı ve motive edici bir arkadaşımızdır, biz tatlı tatlı motive ederiz seni .. beni motive eden özellikle gamze ve sevdadır, çok ateşlerler çook
Canım kesinlikle haklısın. Bu süreci daha öncede yaşadım. Akşam biryerlere gideceksek sporumu yapıp gittim. Akşam yemeğine gittiğim yerde yemek saatim geçti diye yemek yemediğimi biliyorum. O ben ne olduysa bir yerlere gitti ve geri gelmeli.Bu aralar bir anda pes ediyorum. İşte orada size ihtiyacım var. Menüme herşeyi yazarım. Mazeretim varsa da yazarım ama siz yine küçük küçük kulağımı çekin.
Belki seni kırmak istememiştir. Ancak çok yakın arkadaşınsa eh abartmamalı. Sen canını sıkma. Bizimde öyle olacağımız günler gelecek.
yeni hesap acsinyalniz nasil biktirdilarsa artik takimdan cikmakla da yetinmemis, tumden hesabi kapattirmis
Afiyet olsun. Ne kadar güzel bir menü boyle. Çok hafif olmuş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede bu takim başka. Ön araştırma yaptim sizi çok sicak buldum.o yüzden listeye simdilik girmeSemde benden kurtulusunuz yok hihihi :)
o zaman umarim elestiri kaldirabiliyorsundur canim, ben diyet ve spor konusunda bildiklerimi paylasmaktan hic geri duramam.
zaten senin fazla verecek kilon da yok gibi. aah ah keske ben de simdi 68 olsam, yaza kadar 55 e inmek hayalleri kursam
Ne sınavı merak ettim :44::44::44:
Kolay gelsin. Ben kendi dilimizden konuşanlarla anlaşamıyorum değil ki yabancı biri olsun
O açıdan merak etme. Her her her türlü eleştiri ve laflar kaldırılır taşınırBaşka türlü adam olmam ben. Başarırsın.Yaza kadar çıtır olacağız
Kadinlar gununu ben de kutlamam hic. Erkeklerin alin oyalanin der gibi verdikleri bir gun gibi geliyor bence. Cunku her yil bir suru program olur, konusmalar yapilir, ertesi gun aynen devam. Zaten bence kadinlari en cok ezenler diger kadinlar. Oturup bir kendimizi bir guzel elestirmemiz lazim diye dusunuyorum.
Bana da genelde pek kilolusun falan diyen olmuyor burda, aslinda daha cok 52-53 kilo ile 167 boyundaki incecik arkadasimin surekli olarak "bence fazla kilon yok" demesine ve ben 80 kusurlerdeyken "aramizda fazla fark yok bence" demesine sinir oluyorum. Iyi niyetinden ya da nezaketinden boyle diyor ama goz var izan var yani. Neyse ben kendimi biliyorum zaten o yuzden sorun yok.
Menumu yazayim da spor yapabilirsem yazarim, yine yarina is yetistirmece
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 has. yumurta, 2-3 kasik kadar corek otlu tulum peyniri, 1 salatalik, bir domates, 10 gr badem
ara: 1 muz, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi, 100 gr yagsiz yogurt
ara: 1 parca bitter cikolata, 1 bardak yagsiz sut, 10 gr badem 10 gram ceviz
aksam: 1 dilim ekmek, 2 kepce sehriye corbasi, 2 servis kasigi mercimekli bulgur pilavi
su: 2 litreyi gecmediyse de yatana kadar geciririm.
spor: simdilik yok. yaparsam eklerim.
kulak cekmek demeyelimde belirtiriz lucimin dedigi dogru hersey sende bitiyor sen yer icer ama burada yazmayabilirsin
kafanda bitirirsen bitiyor. mesela bilmeyebilirain bazi seyleri ben bilmiyordum neyi neyle yiyecegimi neyi tercih edeceğimi falan sagolsunlar burda yorum yapa yapa ogrendim e tabiki bende araştırdım simdi herswy tam degil ama cok sukur
Belki seni kırmak istememiştir. Ancak çok yakın arkadaşınsa eh abartmamalı. Sen canını sıkma. Bizimde öyle olacağımız günler gelecek.
canım sen merak etme, bugün denk gelemediğin bi arkadaşımız var, Gamze...o da çook tatlı ve motive edici bir arkadaşımızdır, biz tatlı tatlı motive ederiz seni .. beni motive eden özellikle gamze ve sevdadır, çok ateşlerler çook
o kadar soyledim ona ne laka hesabini kapatma sqdece bu forum yok herseyde kullanirsin die amma malesef herneyse ben elimden geleni yaptım
tesekkur ederim canim
biz kurtulmak istemeyizde seni bilemeyizzz
saka bi yana daha burada olmayanlarda var hepimiz iyi insanlariz secmece gibi bi takimiz bi mis miss
ah ah yaza kadar 55 olmak isteyen bir ben var içimde
yaa yabanci koken olmasinin tek sorunu uslubu yanlis hep emir kipi rica yokk falan sinir bozucu yani
ahahaaa eger yakin arkadasinsa yazik yaa sonucta yakinsan dogruyi soyle yanii ne var dost aci soyler valla benim doat olsun dusman olaun kilo konusunda dogrucuyum gerci her konuda biraz fazla dobrayim
afiyetler olsun sekerimm
sen yaza kadar 55 olursun insallah zeynep :) surda 3-5 kilon kalmis :)
Herkese merhaba. Beni diğer gruplara girmek için forma yazmam için yönlendirmiş sin iz tesekkur ederim.ama ben diğer grupları inceledim. Özellikle sizin grubunuzu ve iletisiminizi çok sevdim. Listeye hemen gireyim demiyorum deneme suremde olabilir. Liste hazirlamayi ve hesaplamalarda biliyorum. Eskiden bir ara kaptanlikta yapmistim. Benide araniza kabul ederseniz sevinirim.
merabaa, iyi haftalaar, iyi pazartesileer, mutlu günleer olsuunn
bugünden itibaren güzel bir hafta olsun;
aşk olsun, heyecan olsun,
mutluluk olsun, çiçekler böcekler olsun,
sağlık olsun,
şans uğur hep yanınızda olsun,
para olsun, başarı olsun,
sonsuz sınırsız huzur olsun
.
kızlar ne güzel sohbetler etmişsiniz valla...hafta sonum yine herzamanki gibi berbattı...allahımmmmmmmmm kendime inanamıyorum ben .var biryerler de bir eksiğim ama biliemicem nerde...neyse artık olan oldu kaldığımız yerden tekrar devam...
.
günaydın sevdacııım, günaydın arkadaşlarrrr herkese keyifli, güzel, kıpır kıpır bir hafta dilerim.
Sevdam güzel olacak bu hafta,
hafta sonu kaçamaklarını ardımızda bırakıp yeni sayfa açtığımız güzel bir hafta diliyorum tatlım :)
ben bakıyım bi gamzeye sesi çıkmadı uyuyamı kaldı ne...sabahları onu görmeden de yapamıyorum iyi alıştım ...görüşürüz tatlım ...
.
estağfurullah fıstığım ne haddime melek olmak, aslında tüm kadınlar melektir de bazılarının kulağına fısıldayan şeytanlar bazen onları kötü niyetli yapabiliyor sanırım :) ne diyoruz amaan, boşver, her şey insanlar için, bugün kilo alırız, yarın veririz, sinirimiz bozulur, sonra düzelir, ne gelip geçmemiş ki, bu da geçmesin...önemli olan bizim havamız güzel olsun, her şey yoluna girer, su akaaarrrr, yolunu bulur :)
bak bakalım canım benim uyudu kaldı mı, hafta sonu çok kaçırıp köşe bucak saklandı mıöpüyorum çok görüşürüz
Genellikle çoğumuz hafta sonu görünüp kaçsak da arada uğruyoruz, bir Lily olmuyor, arıyorum valla hafta sonları çok ..
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Hepinize musmutlu güzel bir hafta dilerim
Ben hafta sonu her zamanki gibi diyeti falan unuttum:26: Bugün de yepyeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayım, akşamdan yemeğimi hazırladım sabah da tostumu hazırladım geldim işe...
Güne güzel başladık bakalım devamı da gelir inşallah...
Şimdi biraz geçmişi okuyayım işler yine bu aralar yoğun fırsat buldukça yazarım
günaydınlarrr güzel başlayan fakat sonunda cozutan bir haftasonundan sonra selam kızlar haftasonu hiç giremediğimden anlaşıldığı üzere çok yoğun geçti aslında hep evdeydim ama saolsun hem jhastalık hem misafir perişan etti ctesi 5 tane sıpa vardı evde onların karnını doyur evi sil süpür eşimi yurtdışına göndermek için hazırla derken canım çıktı pazar gün de hastalık dibe vurdu uzun süredir yapamadığım şeyi yaptım akşama kadar tv karşısında battaniye altında oğlumla beraber yatmaya çalıştım (haa evi toplamak haftaiçinin yemekleri hazırlamak vs yi saymıyorum) ne spor kaldı ne bişey hem regli hem de hasta olunca hiç keyfim yoktu sizler maşallah gzüel döktürmüşsünüz
ebbiss cim senin sporun ne güzel yaa maşallah o kadar yürüdükten sonra bebeğe ayıracak vaktin halin kalıyor mu ev işlerini ne yapıyorsun?
luci cimm maşallah sende gayet güzel izinde olsanda paylaşıma ve yediklerine dikkat ediyorsun
hm cim geçmiş olsun sana ve yuzey cime
vazgeçmek yok canım sana da kolay gelsin haftasonu menülerinde hiç abartı yok
sevda cım gamze cim hnd cim haftasonunu unutup yeni bir hafta başladı o şekild devam edelim hep birlikte
canım bekle biraz daha bakalım belki onunişlke ilgili bir sınıtsını vardır veya sen eve gelince hem çocuk hem yemek falan pek ilgilenemeyince ona bozulmuş olabilir
canım hoşgeldin yeni üyelik olunca nasıl oluyor bu konuyu bilmiyorum işin doğrusu biz şu ara yeni eleman almayı düşünmüyoruz ihtiyacı olan takımlar varsa onlara katılabilirsin veya bir süre bizim takımda devam edersin deneme süreci gib sonra başlarsın sana kalmış
lily cim senin haftasonun nasıl geçti ben gecen hafta da olmayınca önce bi okuyayım dedim şimdi cevabımı yazdım accık da işlerime bakayım
Günaydın arkadaşlar , hepimiz için güzel ve verimli bir hafta olur umarım.Bu hafta diyete sıkı asılalım , yine tam motive halimize dönelim. Halletmem gereken birkaç işim var,onlardan sonra buralarda olacağım gün içinde
O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öncelikle merhaba. Burasinin sadece kilo verme yeri olmadigini çok iyi biliyorum. Kilo vermek içinde çok etkili bir yer. 2 yildir görüştüğüm çok güzel dostlar edindim buradan. Evliyim, öğretmenim, ayni zamanda sosyoloji okuyorum. Zamanla birbirimizi çok iyi taniriz inşallah.
Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı
O daha çok fazla zaman varmış, sen o zamana kadar bu sporla incecik olursun, yalnız nacizane bir öneri de bulunmak istiyorum, kardiyo çalışıyorsun evet çok güzel ama bu kadar zaman harcarken bunun yarım saatini ağırlık çalışmaya ayırırsan çok daha farklı sonuç alabilirsin, öncelikle kas kütlen artar, bu seni daha biçimli gösterir, ayrıca kas kütlenin artması demek metabolizmanın hızlanır. Ahh şu ders çalışma dönemi
Yaaaaa ne eylülü ya kafayı yedım 18 Eylül kızımın dogum günü Mayıs Mayıs 16 18 Mayıs ya ılk bın erimenin derdındeyım ne yapabılırımkı pekı
Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.
Kızlar bugünkü menüm belli, dışına çıkmamak adına şimdiden paylaşıyorum ve gidip derslere gömülüyorum ..
Eki Görüntüle 1016165
Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim.
Sanırım 3 fincan kahvem var.
1 fincan yeşil kahve.
Bu saatten sonra kahve içmemeye dikkat edeceğim ama son 1 tane daha içebilirim.
En az 1.5 litre kadar su içeceğim.
Bitki çayı olarak da biberiye rezene karışımı içerim diye planlıyorum.
Kızlar Selammm
Türkiye doğup Almanyada büyümüş ve sonradan Türkiyeye gelmiş bir yöneticimiz var ve aksanı beni çıldrıtıyor.
Emirli ve iki cümleyi bir araya getirmekte zorlanıyor.
Gün içinde bir sürü saçma sapan seyler istiyor.
Yine o saçma sapan isteğini ilettiği maili okurken 10 lu bitki çayımı içiyor ve size yazarak sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum
Nasılsınız ??? :105::105::105:
Kesinlikleeee lucimmm, sen bir harikasın tatlımmm, can arkadaşım benim
Evettt arkadaşlarr uzunca bir aradan sonra (yaklaşık 3 gündür) anca gelebildim..Bu pazartesi harbi evlat olsa sevilmez yahuuHafta sonu cozutmanın dibine vurdum ve tam 3 gün yedim + 1 kilo olarak bana gerdi dönmüş bulunuyor, hayde bakalım Cuma ola hayr ola diyoruz ve + 1 kilodan sonra 300-500 ne giderse kabulumdür deyip Eywallah demeyede hazırım hani
Sabah alarma zor uyandım, canım arkadaşım Sevdayla bir kahve içerek kendime geldim..Onunla bütün sohbetimiz diyetle alakalı olur, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız yani..Kimseye fesatlanmayız ve dolayısıyla fesadlanmadığımız içinde herkesi kıskanmadan sevmeyi başarırız..İyiki var benim canım arkadaşım, neyseee kahvemizi içtik, ben işe o sporuna büyük ihtimallesonrasında yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyordu, saat 13:00 gibi işten çıktım ve koştura koştura serviste olan telefonumu almaya gittim..Tabiki 2 saat yol yürüdüm, hemde yağmurda neyse telefonumu alıp gelmem 15:45 i buldu ve tabiki bütün programları olmayan bir telefonum vardı, bir yandan onları yükledim, bir yandan geç kaldığım okuluma koştura koştura gittim..Hoca tüm kıllık haklarını kullandı, saat 21 gibi bıraktı bizi, donduk okulda resmen anca açabildim ve sizleri okuyabildim..
Gelelim bu haftaki planımı, tek kelimeyle KAMPyoğurt ağırlıklı beslenip haftasonunu iyi karşılamak niyetim .
maşallah maşallah canım benim, haftasonunun telafisi kolay olacak belli ki :)MENÜM
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35
25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37
1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38
1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50
Su: 12 bardak
Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal.
Gamzeeeem neredesin kuzum sen, özledim vallahi tüm gün seni, yokluğun çook hissedildi canım benim..geçmiş olsun sıkıntılı bir gün geçirmişsin ama maşallah halletmişsin her şeyi... becerikli arkadaşım benimözletme artık bu kadar kendini, gel de motive et bizleri.... bu arada neyyyy kamp mı, bensiz mi bak bu hiç olmadı...ama ben koruma haftasındayım, ben de girecem kampa ben de
Ayyy lucimmmm hiç sormaa balımmminan bende çok özledim..Artık tüm hızıyla diyetimize devamm sen kamp iste balımm ben seninle kampların dibine gelirim Artık daha planlı ve programlı olurum balımmm, buradan ne kadar uzak kalırsam o kadar cozuturrum ben, kendimi çok iyi biliyorum :26:
hahah anca beraber, kanca beraber...bu hafta kampın dibine vuralım o halde ben de haftaya kilo sabitlerim :) sen hedefine ulaşmadın mı kuzum daha kaç kilon kaldı 1 mi 2 mi???
maşallah maşallah canım benim, haftasonunun telafisi kolay olacak belli ki :)
Sen burda oldukça ulaşmayacam hedefime1 vercem 2 alcam sonra 3 vercem.. manyak eicem o metoyu hahahahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?