Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun .Suyu biraz daha arttırmalısın. Bence su herşey. Yağların gitmesi ve tok hissetmek içinde önemli. Hatta tuvalet sorununuz varsa günde en az 3 litre su için, sorununuz kalmaz. Tabii abartmamakta lazım. Kiloya göre bir oranı vardı. Onuda geçip zararına uğramayalım tabii ki .

canim ben suyu olcmuyorum ama soyle diyeyim 19 litrelik damacana 5-6 gunde bir degistirmem gerekiyor. o bakimdan gunde 3 litreden fazla ictigimi tahmin ediyorum, hatta belki 4 litre ama takip etmiyorum.

o orani da duymustum, 100 kiloyken hesapladigimda 4 litre falan icmem gerekiyordu.

Son düzenleme:

canım sen merak etme, bugün denk gelemediğin bi arkadaşımız var, Gamze...o da çook tatlı ve motive edici bir arkadaşımızdır, biz tatlı tatlı motive ederiz seni .. beni motive eden özellikle gamze ve sevdadır, çok ateşlerler çook

Hımmm süper. Onlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum

:) canim zaten kizmiyorum ona, evet yakin arkadasim. muhtemelen gercekten boyle dusundugunden boyle soyluyor. ama kendisi o kadar ince ki onun gibi olmak isterim sahsen. 35 yasinda mesela, 6 yasinda bir oglu var, ama kesinlikle 25-26 gosteriyor. Bana da yasini gostermiyorsun diyorlar ama mesela ofiste sabahladigim bir gece sabaha karsi yurda gelirken bir ogrenci bana "teyze" demisti. kilomdan dolayi kampuste calisan teyzelerden biri oldugumu dusundu herhalde.

ben bir yarim saat spor yapayim bari, icim rahat etmeyecek.

yeni hesap acsin yalniz nasil biktirdilarsa artik takimdan cikmakla da yetinmemis, tumden hesabi kapattirmis

o kadar soyledim ona ne laka hesabini kapatma sqdece bu forum yok herseyde kullanirsin die amma malesef herneyse ben elimden geleni yaptım

Afiyet olsun. Ne kadar güzel bir menü boyle. Çok hafif olmuş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkur ederim canim

Bencede bu takim başka. Ön araştırma yaptim sizi çok sicak buldum.o yüzden listeye simdilik girmeSemde benden kurtulusunuz yok hihihi :)

biz kurtulmak istemeyizde seni bilemeyizzz

saka bi yana daha burada olmayanlarda var hepimiz iyi insanlariz secmece gibi bi takimiz bi mis miss

ah ah yaza kadar 55 olmak isteyen bir ben var içimde

yaa yabanci koken olmasinin tek sorunu uslubu yanlis hep emir kipi rica yokk falan sinir bozucu yani

ahahaaa eger yakin arkadasinsa yazik yaa sonucta yakinsan dogruyi soyle yanii ne var dost aci soyler valla benim doat olsun dusman olaun kilo konusunda dogrucuyum gerci her konuda biraz fazla dobrayim

afiyetler olsun sekerimm

sen yaza kadar 55 olursun insallah zeynep :) surda 3-5 kilon kalmis :)

Hoşgeldin canımm, takımıza yeni kan gelmiş, çokta iyi olmuş

Aminnnnnnnnn canım arkadaşımmm

Yalnız değilsin arkadaşım :26::26:

ben bakıyım bi gamzeye sesi çıkmadı uyuyamı kaldı ne...sabahları onu görmeden de yapamıyorum iyi alıştım ...görüşürüz tatlım ...

.

Sana ölürüm ben yaaaaaaa bal ballll, iyiki varsın arkadaşımm

Kesinlikleeee lucimmm, sen bir harikasın tatlımmm, can arkadaşım benim

bak bakalım canım benim uyudu kaldı mı, hafta sonu çok kaçırıp köşe bucak saklandı mı öpüyorum çok görüşürüz

hahahahahahha yeminle midemde boş köşe kalmadı :26: 1 kilo + ya maal oldu amaaa hiç pişman değilim, daha 4 gün var

Genellikle çoğumuz hafta sonu görünüp kaçsak da arada uğruyoruz, bir Lily olmuyor, arıyorum valla hafta sonları çok ..

:18::18::18::18::18:

Liliyyyyy

Tamam kaptancığımm

Ben de varımmmmmmmmmmmm

O zaman deneme suresi diyerek listeye girene kadar burdayim kizlar. Benden kurtuluş yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence kurtulmak isteyen de yok, ne tatlısın ayyy..Senden hiç kurtulmayalım

Resimde ki bebek kim? kim olduğundan çokkk tam bir ısırmalık olduğunun farkındamısınız? bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum

Sen nasıl pozitif bir insansın şeker zerreciği hayatındaki insanlar çok şanslı

Bu kadar insan yanılıyor olamaz

hahahahahahha ebbişimmmm aç kala kala akılda gidiyor bizde

Benim son 10 kilom kaldı toplam 30 oldu verdiğim kilolar 8.5 ayda.üzerimden insan eksilmiş gibi.

wuuuuuuuuuu

Süppersinn

Yoll onu lütfennnnnnnnnnnn

Evettt arkadaşlarr uzunca bir aradan sonra (yaklaşık 3 gündür) anca gelebildim..Bu pazartesi harbi evlat olsa sevilmez yahuu Hafta sonu cozutmanın dibine vurdum ve tam 3 gün yedim + 1 kilo olarak bana gerdi dönmüş bulunuyor, hayde bakalım Cuma ola hayr ola diyoruz ve + 1 kilodan sonra 300-500 ne giderse kabulumdür deyip Eywallah demeyede hazırım hani

Sabah alarma zor uyandım, canım arkadaşım Sevdayla bir kahve içerek kendime geldim..Onunla bütün sohbetimiz diyetle alakalı olur, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız yani..Kimseye fesatlanmayız ve dolayısıyla fesadlanmadığımız içinde herkesi kıskanmadan sevmeyi başarırız..İyiki var benim canım arkadaşım, neyseee kahvemizi içtik, ben işe o sporuna büyük ihtimalle sonrasında yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyordu, saat 13:00 gibi işten çıktım ve koştura koştura serviste olan telefonumu almaya gittim..Tabiki 2 saat yol yürüdüm, hemde yağmurda neyse telefonumu alıp gelmem 15:45 i buldu ve tabiki bütün programları olmayan bir telefonum vardı, bir yandan onları yükledim, bir yandan geç kaldığım okuluma koştura koştura gittim..Hoca tüm kıllık haklarını kullandı, saat 21 gibi bıraktı bizi, donduk okulda resmen anca açabildim ve sizleri okuyabildim..

Gelelim bu haftaki planımı, tek kelimeyle KAMP yoğurt ağırlıklı beslenip haftasonunu iyi karşılamak niyetim

.

Gamzeeeem neredesin kuzum sen, özledim vallahi tüm gün seni, yokluğun çook hissedildi canım benim..geçmiş olsun sıkıntılı bir gün geçirmişsin ama maşallah halletmişsin her şeyi... becerikli arkadaşım benim özletme artık bu kadar kendini, gel de motive et bizleri.... bu arada neyyyy kamp mı, bensiz mi bak bu hiç olmadı...ama ben koruma haftasındayım, ben de girecem kampa ben de

masallah bana, slim in 6 yaptim da geldim :) insallah bu kez birakmadan programi tamamlarim. 9 haftaya yaymayi planliyorum. haydi hayirlisiyla tamamina erer insallah

MENÜM

1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35

25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37

1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38

1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50

Su: 12 bardak

Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal

.

maşallah maşallah canım benim, haftasonunun telafisi kolay olacak belli ki :)

Ayyy lucimmmm hiç sormaa balımmm inan bende çok özledim..Artık tüm hızıyla diyetimize devamm sen kamp iste balımm ben seninle kampların dibine gelirim Artık daha planlı ve programlı olurum balımmm, buradan ne kadar uzak kalırsam o kadar cozuturrum ben, kendimi çok iyi biliyorum :26:

hahah anca beraber, kanca beraber...bu hafta kampın dibine vuralım o halde ben de haftaya kilo sabitlerim :) sen hedefine ulaşmadın mı kuzum daha kaç kilon kaldı 1 mi 2 mi???

hahah anca beraber, kanca beraber...bu hafta kampın dibine vuralım o halde ben de haftaya kilo sabitlerim :) sen hedefine ulaşmadın mı kuzum daha kaç kilon kaldı 1 mi 2 mi???

Sen burda oldukça ulaşmayacam hedefime 1 vercem 2 alcam sonra 3 vercem.. manyak eicem o metoyu hahahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…