- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.201
delüüüüü, o halde ben de öyle yapayım benim neyim eskik
Kizlar yer var mi banaaaa
Luciiiiiiiiiiiii ne zaman uyuyakhadi atla geçerken seni de bırakayımm iyi gecelerr tatlı rüyalar herkeseee, hadi luci kaçtıkkk balımmmmm
Yazilarindan çok enerjik ve neşeli birisin. Yazinla dahi enerji gonderiyorsun :) Ben sizden , siz benden kurtulmayan hihihi
Hoşgeldin canımm, takımıza yeni kan gelmiş, çokta iyi olmuş :54
Bence kurtulmak isteyen de yok, ne tatlısın ayyy..Senden hiç kurtulmayalım
Resimde ki bebek kim? kim olduğundan çokkk tam bir ısırmalık olduğunun farkındamısınız? bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum
.
Sen cansınnn, balsınnnnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldin hazo, her zaman misafirimize yerimiz vardır ama yarımalara katılmak için soruyorsan, ben bilmem kaptan bilirhaaa özel şahsi düşüncem takımımıza yeni kanlar her zaman hareket ve bereket getiri ve bence bu takım 2-3 kişiyi daha kaldırı.. son söz kaptanın
merhaba hazoscum hoşgeldin...takım için şu an yer olmayabilir ama motive olup bizimle takıma girmeden yazışmak istersen herkese kapımız açık ne demek :) takım içi gruba katılırsın istersen, takıma girip kilo bildirimi yapmak için kaptanımız toplight ile yazışırsın yarın
canim su an kadroda 1 kisilik yer var gibi bildigim kadariyla. duzenli paylasimda bulunurum diyorsan, takimin genel kurallarina aksatmadan uyarim diyorsan, kaptanimiz toplight da eminim kabul edecektir.
MENÜM
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35
25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37
1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38
1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50
Su: 12 bardak
Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal
.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=35 brda karnem varr54.6 ile bitirmistim sonra 52 idim bu yaz aldim simdi 55.5 falanim..o verdigim kilolar dogum sonrasi kilosuydu bu aradaa
Vazgecmrkyok boyum 164
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı artık .
Bu arada serlik konusunda bende öyleyim dış görünüşümde hep sert bunu bazen kırabiliyorum bazense kıramıyorum. Nikahımda bile o sert simam kaldı
Asla dediğim bir çok seyde oldu asla asla demeyelim derken bile asla kullanıyoruz çoğu zaman
anladım tatlım iradeye devamm helal lucimm
çok güzel bir yazı benmimde çok ii bildiğim bir yazı.
Aslına bakarsan evlilikte kadın çok büyük etken. Benim annem ve babam ayrı ikiside bakalarıyla evli ve çevremde bir çok kişi ayrı sorunlu evliliği olan bir çok insan tanıyorum. Önemli olan örnekler alarak aynı hataları yapmamak.
Bir hayat paylaşırken varsa yanlışlar en başında önlemler alınmalı.
ayrıca bizler böyle olursak gelecek nesil bizden ne görürse ileriye onu yansıtacaktır.
ah ah söylenecek onca sey var ki hmcım iki söze sığmıyor.
canıım hep yaşadığımız şeyler bunlar..ben de çok katıydım bir şey ya siyahtı ya da beyazdı benim için, gri olmadı hayatımda...ama sonra gördüm ki her şey boş, ne gerek var kasmaya, kendimi sinir edip oturuyorum, hem de bu kadar katı olmanın ne gereği vardı... yavaş yavaş törpüledim kendimi, daha uyumlu olmaya alıştırdım, daha umursamaz olmaya çalıştım, baktım hayat böyle çok daha keyifli :) daha az zarar veriyorum kendime... artık hassas değil miyim; yine çok hassasım ama asla demediğim için daha az kırılıyorum en azından :)
teşekkürler tatlım, iradeye tabiki devam :) hepbirlikte, el ele inşallah :)
Evet öyle. Aksam kesinlikle kotu oldu. Okuldan dönünce gözüm donuyor. Mutfakta ne varsa yiyesim geliyor. En iyisi ortaliga kuruyemiş,meyve tarzi birşeyler koymak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canımm, takımıza yeni kan gelmiş, çokta iyi olmuş
Aminnnnnnnnn canım arkadaşımmm
Yalnız değilsin arkadaşım :26::26:
Sana ölürüm ben yaaaaaaabal ballll, iyiki varsın arkadaşımm
Kesinlikleeee lucimmm, sen bir harikasın tatlımmm, can arkadaşım benim
hahahahahahha yeminle midemde boş köşe kalmadı :26: 1 kilo + ya maal oldu amaaahiç pişman değilim, daha 4 gün var
:18::18::18::18::18:
Liliyyyyy
Tamam kaptancığımm
Ben de varımmmmmmmmmmmm
Bence kurtulmak isteyen de yok, ne tatlısın ayyy..Senden hiç kurtulmayalım
Resimde ki bebek kim? kim olduğundan çokkk tam bir ısırmalık olduğunun farkındamısınız? bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum
Bu kadar insan yanılıyor olamaz
hahahahahahha ebbişimmmm aç kala kala akılda gidiyor bizde
wuuuuuuuuuu
Süppersinn
Yoll onu lütfennnnnnnnnnnn
Evettt arkadaşlarr uzunca bir aradan sonra (yaklaşık 3 gündür) anca gelebildim..Bu pazartesi harbi evlat olsa sevilmez yahuuHafta sonu cozutmanın dibine vurdum ve tam 3 gün yedim + 1 kilo olarak bana gerdi dönmüş bulunuyor, hayde bakalım Cuma ola hayr ola diyoruz ve + 1 kilodan sonra 300-500 ne giderse kabulumdür deyip Eywallah demeyede hazırım hani
Sabah alarma zor uyandım, canım arkadaşım Sevdayla bir kahve içerek kendime geldim..Onunla bütün sohbetimiz diyetle alakalı olur, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız yani..Kimseye fesatlanmayız ve dolayısıyla fesadlanmadığımız içinde herkesi kıskanmadan sevmeyi başarırız..İyiki var benim canım arkadaşım, neyseee kahvemizi içtik, ben işe o sporuna büyük ihtimallesonrasında yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyordu, saat 13:00 gibi işten çıktım ve koştura koştura serviste olan telefonumu almaya gittim..Tabiki 2 saat yol yürüdüm, hemde yağmurda neyse telefonumu alıp gelmem 15:45 i buldu ve tabiki bütün programları olmayan bir telefonum vardı, bir yandan onları yükledim, bir yandan geç kaldığım okuluma koştura koştura gittim..Hoca tüm kıllık haklarını kullandı, saat 21 gibi bıraktı bizi, donduk okulda resmen anca açabildim ve sizleri okuyabildim..
Gelelim bu haftaki planımı, tek kelimeyle KAMPyoğurt ağırlıklı beslenip haftasonunu iyi karşılamak niyetim
.
MENÜM
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35
25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37
1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38
1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50
Su: 12 bardak
Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal
.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=35 brda karnem varr54.6 ile bitirmistim sonra 52 idim bu yaz aldim simdi 55.5 falanim..o verdigim kilolar dogum sonrasi kilosuydu bu aradaa
heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm
Bende nohut yedim bugün =))
Sabah
3 etimek
1 tk krem peynir
1 tk kahvaltı sosu
Öğlen
2 yk pilav
3 yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 avuç içi kadar ceviz
Akşam
1 çorba (95 kalori )
1 yogurt (yaklaşık 150 kalori )
Ara Öğün
Türk kahvesi
Su : 1.5 lt + devam + yeşil çay (2 tane )
Spor : Belimden dolayı hafif hareketler yapacagım
Not : Kızlar eşim ilk defa istedi asla kırmam türk kahve alışkanlığı olsun diye çok istemiştim
2 günde bir yapalım dedi
yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla
ben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu
simdi çıktı hiç memnun kalmadı
Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler
Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan
Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş
Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .
Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.
Oda sıkıldı çıktı.
Bizim takım başka yavvvv
Lily biliyor musun ben de hayatım boyunca kimseye naz yapmamışımdır, hep sert durmuşumdur, ben hallederim, ben yaparım, yardıma ihtiyacım yok vs, o yüzden yazdıkların bana o kadar tanıdık geliyor ki, eşime yaptım sanırım tüm nazımı, aynı zamanda sert taraflarımı da kırdım, asla lafını o kadar kullanırdım ki hatta bazen haksız olduğumu bile bile, önce onu incitmemek üzmemek için dikkat ettim derken heralde zamanla yaş ilerleyince de bunu genele yaydım, artık önyargılı ve kati kuralları olan bir insan değilim.
Çok hoşuma gitti dergi, Ankaradan gelirken yolda baktım biraz, ben de çok incelemedim, heveslenmeyeyim sınav öncesi diye.
inan o kadar çok içten istiyorum ki Lily, öyle böyle sevinmeyeceğim olursa, size nasıl mutlu haber veririm ah .. Kelimelere sığdıramıyorum içimde oluşan heyecanı ..
Ahh aşk ne güzel şey, her şeye duyulan aşk ayrı güzel
Afiyet olsun Sevda gayet güzel olmuş.
Umarım kabul ederler Zeynep, istediğin gibi olur da huzur bulursun, bir rahatlarsın ..
Gayet güzel olmuş menü ama bence hafif hareket de yapma belin kötü olmasın sonra ..
Türk kahvesi de ayrı bir zevk, yanındaki sohbet çok tatlı olur, eskiler biliyormuş bu işi ..
Bu sıralarda ben de kolay yemekler yapıveriyorum, yarın da nohut yapayım diye düşünüyordum, başka öneri var mıdır acaba kolay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?