Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

delüüüüü, o halde ben de öyle yapayım benim neyim eskik

Sen cansınnn, balsınnnnnnnnnnnnnnn

Kizlar yer var mi banaaaa

Hoşgeldin hazo, her zaman misafirimize yerimiz vardır ama yarımalara katılmak için soruyorsan, ben bilmem kaptan bilir haaa özel şahsi düşüncem takımımıza yeni kanlar her zaman hareket ve bereket getiri ve bence bu takım 2-3 kişiyi daha kaldırı.. son söz kaptanın

Kizlar yer var mi banaaaa

merhaba hazoscum hoşgeldin...takım için şu an yer olmayabilir ama motive olup bizimle takıma girmeden yazışmak istersen herkese kapımız açık ne demek :) takım içi gruba katılırsın istersen, takıma girip kilo bildirimi yapmak için kaptanımız toplight ile yazışırsın yarın

Luciiiiiiiiiiiii ne zaman uyuyak hadi atla geçerken seni de bırakayımm iyi gecelerr tatlı rüyalar herkeseee, hadi luci kaçtıkkk balımmmmm

Luciiiiiiiiiiiii ne zaman uyuyak hadi atla geçerken seni de bırakayımm iyi gecelerr tatlı rüyalar herkeseee, hadi luci kaçtıkkk balımmmmm

atladım arkana, haydin uykuyaaaaa :) iyi geceler gamzeeem... herkeslere iyi geceler olsun :) sabaha görüşürüzzzz :)

Yazilarindan çok enerjik ve neşeli birisin. Yazinla dahi enerji gonderiyorsun :) Ben sizden , siz benden kurtulmayan hihihi Resimdeki bebis resmi internetten ama inşallah ilerde benim bebisim olunca ona benzer :) Baka baka benzer belki :)

canim su an kadroda 1 kisilik yer var gibi bildigim kadariyla. duzenli paylasimda bulunurum diyorsan, takimin genel kurallarina aksatmadan uyarim diyorsan, kaptanimiz toplight da eminim kabul edecektir.

Sagolun kizlar...o zaman kaptan yazar bi cevap bana..burda onceden kilo vermistim kurallar degismediyse uyarim...zaten 3 4 kilo vermem lazim 2 ayda versem yeter

Vauv menü ve spor müthiş. Burasi güzel bir kamp :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya o degil de benim nickim karne yildizinin icine sigmayacak kadar uzun tuh bilsem kisa bir nick secerdim 0B32 gibi mesela

Günaydın kızlar ..
Ben dün neler yaptım bir bilseniz :18:
Yorulmuşum heralde, 1 saat uyudum saat 19gibi.
Bir kalktım nasıl açım nasıl açım, akşam uyuyunca hep böyle oluyorum sizce nedendir ?
Neyse ben dün akşam ; bıldırcın yumurtası, salata,portakal,elma ve havucun yarısını, biraz cips ve 2 kurabiye yedim, gözüm nasıl böyle döndü bilmiyorum :18:

Diyoruz demesine de zamanla öğreniyoruz Zeynep, ben eşimle tanıştığımda 16-17 yaşlarımdaydım, dediğim dedik her şeyi ben bilirim modunda kendime hiç toz kondurmayan bir ergen
Bir Teyzem vardı o zamanlar derdi bana ben de gençliğimde senin gibiydim, törpülene törpülene büyüdüm, hala inadım var ama eskisi gibi değilim diye. Bu arada nikah dediğim anda aklıma gelen tek şey
Benim sesim ivit gibi bir şekilde çıktı ve duyulmadı heyecandan tekrar sordu nikah memuru
O yüzden nikah dendiğinde deli gibi gülesim gelir.

Bazı şeyleri kendin yaşamadan başkalarından görüp önlem almak ne güzel, kendimizi de sevdiğimi de kırarak yıpratarak elimize hiç bir şey geçmiyor ki, hayat kısa en güzel şekilde yaşamak gerekli ..

Dimi Lucim böyle çok daha keyifli hayat ..

Küçükmüşüm ben daha, annem anlatıyor, almışım bebeğimi elime, Ayşe gördün mü o kadar ısrar ettiler ama özür diletemediler, özür dilemem ben diye konuşuyormuşum, o yaşta nasıl bir inatsa

O göz dönmeleri yok mu ? En azından yemek yiyebilmişsin, benim gözü dönünce çok kötü oluyor, kendim yemek yemekten hoşlanmıyorum, eşimin de bazen işi uzuyor 18.3*-19 oluyor, o ara benim için öyle tehlikeli ki :18:

Gamzecim karşılaşamadık bir türlü dün seninlee, bugün karşılaşırız umarım.
Nasılsın iyi misin ?

Kız açlıktan öleceksin diyeceğim ama günah çıkarıyorsun sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=35 brda karnem varr54.6 ile bitirmistim sonra 52 idim bu yaz aldim simdi 55.5 falanim..o verdigim kilolar dogum sonrasi kilosuydu bu aradaa

Hazos benim fikrim 3.5 kg için listeye girmektense, istersen burada paylaşım yaparak kilo vermek.

heytt bee yürü menüye bakk beğendim canımm

Bende nohut yedim bugün =))

tşk ederim canım sana da afiyet olsun... çok güzel bir menü olmuş.

yoooooo ben de nohut yaptım akşama, yemeyeceğim ama eşime yaptım...tabldot firması gibiyiz hepimiz valla, tabldotlarda da pazartesi en çok nohut kuru fasulye çıkar, akşamdan ıslat, ertesi gün hazırla

aynen kız genelde bizimde öyle oluyor...ama ben sanırım çok pişirmişim dün hala duruyor..bu gün yanına aparatif bişeyler yaparım heralde..

bende geçen yıl ilk girdiğim takımdan memnun kalmamıştım sonra gamze sayesinde,buraya transfer olmuştum ozamanki arkadaşlarımız da çok iyiydiler...
ozamandan bir tek toplıght kaldı ...oda kaptanımız oldu da takımı kurtardı. gerçekten burdaki insanlar çok farklı,çok sıcak hepinizi seviyorum valla...

.

günaydın sevdacım, günaydın hmcim günaydın arkadaşlaaaarrrr,
keyifli, sağlıklı, güpgüzel bir gün olsun bugün inşallah :) bugün ofise gideceğim işlerim var, pek sık giremeyebilirim kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz :)
bugün ben susuyorum, karikatürüm konuşuyorrr :)
Eki Görüntüle 1017218
ne diyoruzzz: AMİİİİNNNNNN :) öptüm hepinizi

teşekkür ederim balımmmmmm.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…