Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hm cim varmıdır ki öyle erkek acaba...hele de türk erkeği...

.

hm cim varmıdır ki öyle erkek acaba...hele de türk erkeği....

canıım doğuştan olduğunu sanmıyorum ama sonradan oldurulana sahibim çok şükür ..maşallah maşallah:))) bunu yapmak kesinlikle kadının elinde...yıllar içinde gözlerimin önünde bir şaheser oluştu ve gurur duyuyorum bununla (tabi ben de evrim geçirdim o ayrı-sanırım iş, karşılıklı eşlere düşüyor)

Günaydın Sevdacım .

günaydın tatlım hoş geldin...

günaydın canım ...yine harika bir karikatür...

.

maşallahh ozaman valla gerçi bende memnunum eşimden de yazıdaki kadar da ince deil ama...olsun hergüzelin bir kusuru vardır demi ama...

.

hm cim varmıdır ki öyle erkek acaba...hele de türk erkeği...

.

Olmaz mı Sevdacım ama Lucinin dediği gibi doğustan değil de sevgi ile yoğrularak bu hale geliyorlar bence, ben eşimi ilk gördüğümde bu haldeydim ama hep öyle baktım, nazımı, tribimi yaparım( istem dışı bu ) , bazen kızarım da ama o sırada benim bakışım aynıdır, hep heyecanlı, eşim de böyle değişip bu hale geldi diyorum, annesi nasıl şaşırıyor bizi görünce yoksa bunlar tek taraflı olacak şeyler değil.

maşallahh ozaman valla gerçi bende memnunum eşimden de yazıdaki kadar da ince deil ama...olsun hergüzelin bir kusuru vardır demi ama...

.

Olmaz mı hiç, kusursuz kim var da biz olalım eşlerimiz olsun, önemli olan kusurları görmemek de değil, kusurlarımızla kendimizi, kusurları ile insanları sevebilmek ..

Niye alıntılanmamış bu mesaj Lucim ya, günaydınlarr

Bir süredir haberleri izlemiyordum, sabah sabah içim kararıyor diye, bugün açmış bulundum, 1 tane güzel habere denk gelmedim, Berkin ölmüş, sabah sabah nasıl üzüldüm ..

Günaydın Cnm bende aksam pad elımde dalmısım çıpa ve kurabiş kötü olmuş ama yemişin artık afiyet olsun

benimki de ilk zamanlar daha anlayışsızdı ama zamanla şuan mesela melek gibi arada bazen atışmalar olur ama lucinin de dediği gibi onlar da olmasa çekilmez sanırım.gerçi biz 20 yılı devirdik..birde ilk zamanlar rahmetli kayınpeder kayınvalide varken biraz daha sert gibi görünürdü yada görünmeye çalışırdı..

.

Niye alıntılanmamış bu mesaj Lucim ya, günaydınlarr

alıntılanmış ya tatlım :)

evet ben de haberleri izliyorum ve evet maalesef berkin elvanı kaybetmişiz.. aynı şeyi ben de düşündüm hiç mi umutlandıracak bir haber yok !!

ilk evlendiğimizde biz hiç tartışmazdık ve ben çok sıkılırdım ekşın olsun diye eften püften sebeplerle olay çıkarır sonra barışmak için kıyım kıyım yanaşır kendi kendime heyecan katardım ilişkimize :) artık yine tartışmıyoruz çok şükür ama sanırım ben alıştım, daha farklı ekşınlar oluşturuyorum artık :)

Günaydın Cnm bende aksam pad elımde dalmısım çıpa ve kurabiş kötü olmuş ama yemişin artık afiyet olsun

Nasıl kötü oldu da nasıl yaptım bilmiyorum gözüm döndü

Önceden daha çok varmış, erkekler sert görünmeleri gerektiğini düşünürlermiş, zamanla yeniyorlar işte o fikri, benim babam da çok sert duran bir adamdı, şimdi adeta melek Maşallah bu arada Sevdacım 20 yıl Nice güzel 20 yıllara ..

destansıtakımımıza hoşgeldin balım.inşallah hep beraber şu kilolardan kurtulucaz.inanki burda okadar çok motive olacaksınki.özellikle de luci varya tam bir enerji deposu pozitif yük yüklüyor insana sanki.

gamzem menün çok hafif olmuş .belli hafta sonunun telafisi

ebbisscim günaydın sende hoşgeldin

.

rabbim herkesin yuvasından mutluluk ve huzurueksik etmesin inşallahh.

amin canım benim darısı başınıza

.

alıntılanmış ya tatlım :)

evet ben de haberleri izliyorum ve evet maalesef berkin elvanı kaybetmişiz.. aynı şeyi ben de düşündüm hiç mi umutlandıracak bir haber yok !!

Yok Lucim ya, ben her sabah haberleri izler kahvemi içer öyle başlardım güne, baktım ağlamaklı başlıyorum her güne, kapatmıştım televizyonu, bugün bir bakayım dedim, bakmasaydım keşke ..

Sen de Luci kaşınmışsın da eşin karşılık vermemiş iyi, heyecanı ben de çok severim de tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum ama benim regl günlerim söylenme ve genelde kendi kendime kavga etme günüm, eşim sakinleştirmeye çalışır ben de 2-3 gün sonra anlarım, 1 kere regl günüm heralde çatacak neden bulamamışım, en son şey demişim ben hatırlamıyorum, sen adet dönemim diye beni ciddiye almıyor musun? Neden her şeye tamam diyorsun

canım yaaa illaki kaşınıp bi nazlanacaz :) ben de pek severim kaşınmayı :) gider gider sataşırım 100 yıllık mevzuları açar dır dır etmeye çalışırım ama artık eşim huyumu anladığı için dalga geçer benimle :) yaaa öyle mi olmuştu hiç haberim yok diye eğlenir benimle

Birbirini dengeledikten sonra hiç problem yok kadınlık hamurunda var işte az da olsa dırdır
Zamanında kelime oyununda sorulmuştu sanırım kadınların yaptığı 6 harfli bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…