- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.221
Bizim en son konumuz menüler oluyor ama onu da aksatmıyoruz
Maşallah gerçekten çok güzel bir takımımız var
Gerçekten çok şanslıyız Zeynep, ben de farkediyorum yazdıklarından benzerlikleri, erkeklik oturup herşeyi kadının yapmasını beklemek değil ki, ne güzel hayatı paylaşmak, her şeyi beraber üstlenmek, geçen arkadaşlarla oturuyoruz, birinin eşi boyu yetmiyordu perdeyi asayım dedim, birisi gördü nasıl içeri kaçacağımı şaşırdım diyor, eşim de ne var ki bunda ben perde de asarım çamaşır da gururla da söylerim dedi ama ben inanıyorum bu kuçakta son bulacak bu tarz şeyler, artık anneler daha da bilinçli çünkü.
Böyle bir yazı vardı çok beğenirdim bayadır okumadım ama paylaşayım dedim ..
ERKEK DEDİĞİN
Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle.
Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek.
İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek.
Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek.
Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek.
Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek.
Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak.
Ruhunu okşamasını bilecek. Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek. Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak.
Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı. Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir. Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak.
Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek. Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi canının istemesine bağlamayacak her şeyi.
Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek.
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.
Erkek dediğin askına sahip çıkacak. Korkak olmaz erkek dediğin. Erkek dediğin iyi sevişecek. Koyun gibi yatmayacak, bir an önce şu iş bitse demeyecek.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin. Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir.Ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi şehvet değildir.
Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey...
Zeki olacak.
Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek. Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi
katmasını da.
Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak.
Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.
Erkek dediğin önce sevecek.
Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de. Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı...
Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak.
O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin.
Pısırık olmayacak erkek dediğin. Erkek dediğin erkek olacak.
Seni sadece sen olduğun için sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın.
Can Dundar
hm cim varmıdır ki öyle erkek acaba...hele de türk erkeği....
Günaydın Sevdacım .
günaydın sevdacım, günaydın hmcim günaydın arkadaşlaaaarrrr,Eki Görüntüle 1017218
keyifli, sağlıklı, güpgüzel bir gün olsun bugün inşallah :) bugün ofise gideceğim işlerim var, pek sık giremeyebilirim kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz :)
bugün ben susuyorum, karikatürüm konuşuyorrr :)
ne diyoruzzz: AMİİİİNNNNNN :) öptüm hepinizi
canıım doğuştan olduğunu sanmıyorum ama sonradan oldurulana sahibim çok şükür ..maşallah maşallah:)))bunu yapmak kesinlikle kadının elinde...yıllar içinde gözlerimin önünde bir şaheser oluştu ve gurur duyuyorum bununla (tabi ben de evrim geçirdim o ayrı-sanırım iş, karşılıklı eşlere düşüyor)
maşallahh ozaman vallagerçi bende memnunum eşimden de yazıdaki kadar da ince deil ama...olsun hergüzelin bir kusuru vardır demi ama... .
hm cim varmıdır ki öyle erkek acaba...hele de türk erkeği...
.
maşallahh ozaman vallagerçi bende memnunum eşimden de yazıdaki kadar da ince deil ama...olsun hergüzelin bir kusuru vardır demi ama...
.
günaydın sevdacım, günaydın hmcim günaydın arkadaşlaaaarrrr,Eki Görüntüle 1017218
keyifli, sağlıklı, güpgüzel bir gün olsun bugün inşallah :) bugün ofise gideceğim işlerim var, pek sık giremeyebilirim kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz :)
bugün ben susuyorum, karikatürüm konuşuyorrr :)
ne diyoruzzz: AMİİİİNNNNNN :) öptüm hepinizi
Günaydın kızlar ..
Ben dün neler yaptım bir bilseniz :18:
Yorulmuşum heralde, 1 saat uyudum saat 19gibi.
Bir kalktım nasıl açım nasıl açım, akşam uyuyunca hep böyle oluyorum sizce nedendir ?
Neyse ben dün akşam ; bıldırcın yumurtası, salata,portakal,elma ve havucun yarısını, biraz cips ve 2 kurabiye yedim, gözüm nasıl böyle döndü bilmiyorum :18:
Olmaz mı Sevdacım ama Lucinin dediği gibi doğustan değil de sevgi ile yoğrularak bu hale geliyorlar bence, ben eşimi ilk gördüğümde bu haldeydimama hep öyle baktım, nazımı, tribimi yaparım( istem dışı bu ) , bazen kızarım da ama o sırada benim bakışım aynıdır, hep heyecanlı, eşim de böyle değişip bu hale geldi diyorum, annesi nasıl şaşırıyor bizi görünce yoksa bunlar tek taraflı olacak şeyler değil.
Niye alıntılanmamış bu mesaj Lucim ya, günaydınlarr
benimki de ilk zamanlar daha anlayışsızdı ama zamanla şuan mesela melek gibi arada bazen atışmalar olur ama lucinin de dediği gibi onlar da olmasa çekilmez sanırım.gerçi biz 20 yılı devirdik..birde ilk zamanlar rahmetli kayınpeder kayınvalide varken biraz daha sert gibi görünürdü yada görünmeye çalışırdı..
Günaydın Cnm bende aksam pad elımde dalmısım çıpa ve kurabiş kötü olmuş ama yemişin artık afiyet olsun
benimki de ilk zamanlar daha anlayışsızdı ama zamanla şuan mesela melek gibi arada bazen atışmalar olur ama lucinin de dediği gibi onlar da olmasa çekilmez sanırım.gerçi biz 20 yılı devirdik..birde ilk zamanlar rahmetli kayınpeder kayınvalide varken biraz daha sert gibi görünürdü yada görünmeye çalışırdı..
.
ilk evlendiğimizde biz hiç tartışmazdık ve ben çok sıkılırdım ekşın olsun diye eften püften sebeplerle olay çıkarır sonra barışmak için kıyım kıyım yanaşır kendi kendime heyecan katardım ilişkimize :) artık yine tartışmıyoruz çok şükürama sanırım ben alıştım, daha farklı ekşınlar oluşturuyorum artık :)
Nasıl kötü oldu da nasıl yaptım bilmiyorum gözüm döndü
Önceden daha çok varmış, erkekler sert görünmeleri gerektiğini düşünürlermiş, zamanla yeniyorlar işte o fikri, benim babam da çok sert duran bir adamdı, şimdi adeta melekMaşallah bu arada Sevdacım 20 yıl Nice güzel 20 yıllara ..
alıntılanmış ya tatlım :)
evet ben de haberleri izliyorum ve evet maalesef berkin elvanı kaybetmişiz.. aynı şeyi ben de düşündüm hiç mi umutlandıracak bir haber yok !!
ilk evlendiğimizde biz hiç tartışmazdık ve ben çok sıkılırdım ekşın olsun diye eften püften sebeplerle olay çıkarır sonra barışmak için kıyım kıyım yanaşır kendi kendime heyecan katardım ilişkimize :) artık yine tartışmıyoruz çok şükürama sanırım ben alıştım, daha farklı ekşınlar oluşturuyorum artık :)
Sen de Luci kaşınmışsın da eşin karşılık vermemiş iyi, heyecanı ben de çok severim de tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum ama benim regl günlerim söylenme ve genelde kendi kendime kavga etme günüm, eşim sakinleştirmeye çalışır ben de 2-3 gün sonra anlarım, 1 kere regl günüm heralde çatacak neden bulamamışım, en son şey demişim ben hatırlamıyorum, sen adet dönemim diye beni ciddiye almıyor musun? Neden her şeye tamam diyorsun
canım yaaa illaki kaşınıp bi nazlanacaz :) ben de pek severim kaşınmayı :) gider gider sataşırım 100 yıllık mevzuları açar dır dır etmeye çalışırım ama artık eşim huyumu anladığı için dalga geçer benimle :) yaaa öyle mi olmuştu hiç haberim yok diye eğlenir benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?