Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menum
8:30 2tam buğday ekmegi,kasar,1tatlı kasığı zeytın ezmesı ıle yapılmış tost,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesi.
13:00 1kase tarhana çorbası.
15:00 cıleklı actıvıa.
19:00 1 Cordon bleu actıfryda kızarttım zeytınyagı ıle,2yk yoğurt.

3 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km+40 dk 6 hızda yuruyus=4 km Toplam= 15 km yuruyus

Ben nazar boncuğumu kondurayım hemen, tebrik ederim.

Kızlar akşam uyudum sonra survivor izledik derken ders çalışmadım, sanırım benim gidip çalışmam lazım, ilerleyen saatlerde görüşmek üzere ..

hoşgeldin canımm

neyseki artık doğru yoldayız çok şükür bakalım daha öğreneceğimiz neler olacakk
günaydınnnnnnnnnnn güzel takımımın güzel kızlarıııııııııııı....

.

Günaydınnnnnnn

ilahi lucii duramn adamı dürtmüşsün

arkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...

Kızlar Günaydınnn

Çok şükür bugün regl oldum ama berbat durumdayım.

Çok fazla arım var canım hiç bişi yemek istemiyor püfff

Bi agrı kesici alıp yeşilçay içmek istiyorum kendime bitter çikolata aldım az az ondan yicem

bugün aksine işlerimde yogun

hepinizi öpüyorumm ve hepinizden ricam benim için dua edin hemencecik akşam olsun evime gidimm :107::107:

ilahi lucii duramn adamı dürtmüşsün

zeynebim günaydın, dualarım seninle birtanem Allah hakkında hayırlısını versin inşallah :)

dürterim valla, dürtmek benim işim :) eşim artık deli olduğumu düşündüğü için muaf tutuyor bir çok şeyde beni :)

günaydınnnnnnnnnnn güzel takımımın güzel kızlarıııııııııııı....

.

Gunaydin canim. Tesekkur ederim. Şimdiden burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

Allah razı olsun lucimm

Valla Allah ağzınızın tadını bozmasın

Sporun gerçekten muthis. Supersin.

Kolay gelsin :)

Ne kadar güzel bir davranis. Tebrik ederim. Benimde aklimdan hemen ne yapabilirim diye geçti. Çok güzel bir kalbin var. :)

ayy canım yaa Allah senden razı olsun ne güzel yapmıssın

cok duygulandım

ayy canım yaa Allah senden razı olsun ne güzel yapmıssın

cok duygulandım

Allah sizlerden de razı olsun canım arkadaşlarım ama demem o ki, özellikle öğrenciler ne verseniz nasıl mutlu oluyorlar, hepimiz geçtik o dönemlerden, eski, kullanılmaz ne olacak diye düşünmeyin, boyası kabarmış zigon sehpayı misafir önüne çıkarmak istemeyebiliyoruz kimi zaman ama o çocuklar için çok özel bir hediye olabiliyor..Rabbim güç versin keşke daha çok insanın hayatına, kalbine dokunabilelim...dün dakikalarca ağladım telefondan sonra, boğazım düğümlendi ve bu şansı bana verdiği için defalarca Allaha şükrettim...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ben artık hazırlanıp ofise geçeyim, öptüm hepinizi öğleden sonra görüşmek üzereeee :)

Gunaydin 5. takim :)

erkenden uyanip doktormussunuz yine :) guzel bir gun olsun insallah. bugun bir metabolizma sasirtma gunu yapacagim, haftada bir gun boyle rutini bozmak gerekiyor ki kilo verme yavaslamasin.

Konuştum bakalım artık görecğiz yaza kadar vakit verdim içimden ona.yoksa böyle mutsuz yaşanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…