- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.241
Dünkü menum
8:30 2tam buğday ekmegi,kasar,1tatlı kasığı zeytın ezmesı ıle yapılmış tost,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesi.
13:00 1kase tarhana çorbası.
15:00 cıleklı actıvıa.
19:00 1 Cordon bleu actıfryda kızarttım zeytınyagı ıle,2yk yoğurt.
3 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km+40 dk 6 hızda yuruyus=4 km Toplam= 15 km yuruyus
Hoşgeldin canımm, takımıza yeni kan gelmiş, çokta iyi olmuş
Aminnnnnnnnn canım arkadaşımmm
Yalnız değilsin arkadaşım :26::26:
Sana ölürüm ben yaaaaaaabal ballll, iyiki varsın arkadaşımm
Kesinlikleeee lucimmm, sen bir harikasın tatlımmm, can arkadaşım benim
hahahahahahha yeminle midemde boş köşe kalmadı :26: 1 kilo + ya maal oldu amaaahiç pişman değilim, daha 4 gün var
:18::18::18::18::18:
Liliyyyyy
Tamam kaptancığımm
Ben de varımmmmmmmmmmmm
Bence kurtulmak isteyen de yok, ne tatlısın ayyy..Senden hiç kurtulmayalım
Resimde ki bebek kim? kim olduğundan çokkk tam bir ısırmalık olduğunun farkındamısınız? bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum
Bu kadar insan yanılıyor olamaz
hahahahahahha ebbişimmmm aç kala kala akılda gidiyor bizde
wuuuuuuuuuu
Süppersinn
Yoll onu lütfennnnnnnnnnnn
Evettt arkadaşlarr uzunca bir aradan sonra (yaklaşık 3 gündür) anca gelebildim..Bu pazartesi harbi evlat olsa sevilmez yahuuHafta sonu cozutmanın dibine vurdum ve tam 3 gün yedim + 1 kilo olarak bana gerdi dönmüş bulunuyor, hayde bakalım Cuma ola hayr ola diyoruz ve + 1 kilodan sonra 300-500 ne giderse kabulumdür deyip Eywallah demeyede hazırım hani
Sabah alarma zor uyandım, canım arkadaşım Sevdayla bir kahve içerek kendime geldim..Onunla bütün sohbetimiz diyetle alakalı olur, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız yani..Kimseye fesatlanmayız ve dolayısıyla fesadlanmadığımız içinde herkesi kıskanmadan sevmeyi başarırız..İyiki var benim canım arkadaşım, neyseee kahvemizi içtik, ben işe o sporuna büyük ihtimallesonrasında yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyordu, saat 13:00 gibi işten çıktım ve koştura koştura serviste olan telefonumu almaya gittim..Tabiki 2 saat yol yürüdüm, hemde yağmurda neyse telefonumu alıp gelmem 15:45 i buldu ve tabiki bütün programları olmayan bir telefonum vardı, bir yandan onları yükledim, bir yandan geç kaldığım okuluma koştura koştura gittim..Hoca tüm kıllık haklarını kullandı, saat 21 gibi bıraktı bizi, donduk okulda resmen anca açabildim ve sizleri okuyabildim..
Gelelim bu haftaki planımı, tek kelimeyle KAMPyoğurt ağırlıklı beslenip haftasonunu iyi karşılamak niyetim
.
Diyoruz demesine de zamanla öğreniyoruz Zeynep, ben eşimle tanıştığımda 16-17 yaşlarımdaydım, dediğim dedik her şeyi ben bilirim modunda kendime hiç toz kondurmayan bir ergen
Bir Teyzem vardı o zamanlar derdi bana ben de gençliğimde senin gibiydim, törpülene törpülene büyüdüm, hala inadım var ama eskisi gibi değilim diye. Bu arada nikah dediğim anda aklıma gelen tek şey
Benim sesim ivit gibi bir şekilde çıktı ve duyulmadı heyecandan tekrar sordu nikah memuru
O yüzden nikah dendiğinde deli gibi gülesim gelir.
Bazı şeyleri kendin yaşamadan başkalarından görüp önlem almak ne güzel, kendimizi de sevdiğimi de kırarak yıpratarak elimize hiç bir şey geçmiyor ki, hayat kısa en güzel şekilde yaşamak gerekli ..
Dimi Lucim böyle çok daha keyifli hayat ..
Küçükmüşüm ben daha, annem anlatıyor, almışım bebeğimi elime, Ayşe gördün mü o kadar ısrar ettiler ama özür diletemediler, özür dilemem ben diye konuşuyormuşum, o yaşta nasıl bir inatsa
O göz dönmeleri yok mu ? En azından yemek yiyebilmişsin, benim gözü dönünce çok kötü oluyor, kendim yemek yemekten hoşlanmıyorum, eşimin de bazen işi uzuyor 18.3*-19 oluyor, o ara benim için öyle tehlikeli ki :18:
Gamzecim karşılaşamadık bir türlü dün seninlee, bugün karşılaşırız umarım.
Nasılsın iyi misin ?
Kız açlıktan öleceksin diyeceğim ama günah çıkarıyorsun sanırım
Hazos benim fikrim 3.5 kg için listeye girmektense, istersen burada paylaşım yaparak kilo vermek.
tşk ederim canım sana da afiyet olsun... çok güzel bir menü olmuş.
aynen kız genelde bizimde öyle oluyor...ama ben sanırım çok pişirmişim dün hala duruyor..bu gün yanına aparatif bişeyler yaparım heralde..
bende geçen yıl ilk girdiğim takımdan memnun kalmamıştım sonra gamze sayesinde,buraya transfer olmuştum ozamanki arkadaşlarımız da çok iyiydiler...
ozamandan bir tek toplıght kaldı ...oda kaptanımız oldu da takımı kurtardı. gerçekten burdaki insanlar çok farklı,çok sıcak hepinizi seviyorum valla...
.
ilk evlendiğimizde biz hiç tartışmazdık ve ben çok sıkılırdım ekşın olsun diye eften püften sebeplerle olay çıkarır sonra barışmak için kıyım kıyım yanaşır kendi kendime heyecan katardım ilişkimize :) artık yine tartışmıyoruz çok şükürama sanırım ben alıştım, daha farklı ekşınlar oluşturuyorum artık :)
Birbirini dengeledikten sonra hiç problem yok kadınlık hamurunda var işte az da olsa dırdır
Zamanında kelime oyununda sorulmuştu sanırım kadınların yaptığı 6 harfli bir şey
ilahi lucii duramn adamı dürtmüşsün
Ben nazar boncuğumu kondurayım hemen, tebrik ederim.
destansıtakımımıza hoşgeldin balım.inşallah hep beraber şu kilolardan kurtulucaz.inanki burda okadar çok motive olacaksınki.özellikle de luci varya tam bir enerji deposu pozitif yük yüklüyor insana sanki.
gamzem menün çok hafif olmuş .belli hafta sonunun telafisi
ebbisscim günaydın sende hoşgeldin
.
zeynebim günaydın, dualarım seninle birtanem Allah hakkında hayırlısını versin inşallah :)
dürterim valla, dürtmek benim işim :) eşim artık deli olduğumu düşündüğü için muaf tutuyor bir çok şeyde beni :)
Dünkü menum
8:30 2tam buğday ekmegi,kasar,1tatlı kasığı zeytın ezmesı ıle yapılmış tost,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesi.
13:00 1kase tarhana çorbası.
15:00 cıleklı actıvıa.
19:00 1 Cordon bleu actıfryda kızarttım zeytınyagı ıle,2yk yoğurt.
3 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km+40 dk 6 hızda yuruyus=4 km Toplam= 15 km yuruyus
Kızlar Günaydınnn
Çok şükür bugün regl oldum ama berbat durumdayım.
Çok fazla arım var canım hiç bişi yemek istemiyor püfff
Bi agrı kesici alıp yeşilçay içmek istiyorum kendime bitter çikolata aldım az az ondan yicem
bugün aksine işlerimde yogun
hepinizi öpüyorumm ve hepinizden ricam benim için dua edin hemencecik akşam olsun evime gidimm :107::107:
arkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...
arkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...
ayy canım yaa Allah senden razı olsun ne güzel yapmıssın
cok duygulandım
Sporun gerçekten muthis. Supersin.
inşallah kaptancım Allah razı olsun
Destansııcım hoşgeldin aramızaa
Canımm cok teşekkürler inşallah
ay sorma yavvv kaç gündür bünye falan bırakmadı dün paröagımı kestim hüngür hüngür ağlıyorumm canım cok yandımı desem cok sıkıldımı desem öylecene ağladım işte bi an önce regl olım atlatımm
durumdacım suan evli biri olarak seni çok ii anlıyorum Allahım umarım sıkıntını bir an önce gidermene yardımcı olur.
Evlenmeden önce bu gibi konuları düşünemiyorsun ama evlendikten sonra evde en ufak bir moral bozuklugu herşeyi etkiliyor helede bahsettiğin durum hem seni hem çocugunu etkiliyordur.
Eşinin yapısını bilmiyorum ama sen bişiler yapsan bi heyecan katsan. Sorun sende olmayabiilir elbette ama belki üstüne bir su bardagı su dökülmesini bekliyordur dök o suyu kendine gelsin farkına varsın daha önce böyle değil demişsin çünkü
Paylaştıkça rahatlarsın biz seni dinleriz
uuu güzelmişşş ellerine sağlıkk
bende korkuyorum ama kilomun az olmasındanmıdır nedir bazen yedikten sonra korkuyor ve pişman oluyorum ama bazende korkudan yemiyorum
hay Allah öyle bişi işte
sen böyle söyleyince çocuktan biraz daha uzak kalıyorum yavv
sakin olmaya çalışıyorum canım yaa
Evet kalabalıkmış alıntılarımda kaç sayfadan geliyorum maşallahh maşallahh
su iyidir bende 1 ltril kullanıyorum bugün normalede 3 su bardağı kapsamlı bardagım vardı
Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık
ne farklı bir bakış açısıtabii hayra yormak lazım
amin canım aminnnnbiraz kilosu olunca insan çok ciddiye alınmıyor sanki ama ben kendime laf ettirmiyorum artık çünkü neyin ne olduğunu herkes kadar biliyoruz çok şükür ve kendi bedenimizi tanıdığımız için ona göre hareket ediyoruz ben artık böyle bakıyorum olaya yani önemli olan psikolojiyse, beni benden daha iyi tanıyan olmaz değil mi? bu söylediklerim toplum içinde kiloma laf edenler için iyi bir yöntem aklınızda bulunsun
Sevda ne güzel dilekler bunlar valla içinden en çok aşka takıldım bugün aşk modundayım
bugün paylaşımların çok çok hoşuma gittiiii teşekkürler Sevda
sıcak olduğunda bile giyim konusunda açılıp saçılmadığım halde hasta oldum çünkü hava değişimi hemen etkiliyor insanı çok dikkat etmek lazım valla - soğuklar geri döndü kar var diyorlar ama bakalım hayırlısı...
beni mi aradın ???? ay üstüme alındım biraz şımarık moddayım sanırımbugun bende bişey var ama çözemedim:44:
bence maddi manevi seni hangisi daha çok tatmin edecekse o yolda adım at derim çünkü sonuçta verilen hakkı kullanmak lazıma ama diğer seçenek daha avantajlı olabilir mi diye iyi analiz etmek lazım
ben evli değilim ama insan evlenmeden önce de kişiliğini ortaya koyarmış sadece kişiler o anın yoğun duygusuyla bunu göremezmiş bu konuda hem kkda çok konu var okuyorum hem de özellikle psikolog-psikolojk danışman ya da çift terapistlerinin makalelerini okuyorum doktor sitesinden tavsiye de ederm
eşinle ilgili yorum yapamam tanımıyorum sizin ilişkinizi de bilemem ama bence sen ilgi konusunda beklentilerini minimuma indir eğer ki ondan hiç bir tepki alamıyorsan otur açıkça konuş bu konuda şu şekildeki tutumun beni değersiz hissettiriyor kendimi kadın gibi hissetiyorum vs vs onu suçlamadan ama düşüncelerini de açıkça ifade ederek
çok güzel öneriler sunmuşsun - siz evli hanımlardan öğrenilecek çok şey var - valla kk sayesinde ufkum genişliyor her geçen gün
hoşgeldin madem ki bizle olma konusunda inatçısın bize de sana hoşgeldin demek düşerben 28 yaşında kamuda çalışıyorum bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?