Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

40 kilo aldım canım

Günaydınlar herkese :80:

Dünkü menünü paylaşayım ,

Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta ,4 siyah zeytin , 1 salatalık

Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 3 yk ıspanaklı ısırgan 3 yk yoğurt

Akşam 1 kase çorba , ton balıklı salata

Su 3 lt
Spor Leslie 4 Big Miles :122:

Cumayada az kaldı:)

Dünki menüm.sabah 3 zeytin 50 grbeyaz peynir 1 dilim ekmek
Öğlen,2 köfte bir dilim ekmek
Akşam bir kase çorba ve salata
Suuuuu çok azz çünkü iştençay kahve içmek zorunda kalıyorum bugun şişemle geldim

sporu begendim. ben de bir sure ona devam etmek istiyorum.

Güzel menü spor ve su da

Bence de yap canım Ben dün ilk kez 4 mile yaptım , Leslienin diğer videolarına göre daha hareketli daha çok kalori yakılıyor .Baya da ter attım. Haftada 3-4 kez yapmayı planlıyorum .

biliyorum ya, ozellikle yoga bandiyla yapilan kol hareketlerini begeniyorum. aslinda 4 really big miles dedigi nerden baksan 4.5 mil falan sayilir, 5 milden cok farkli degil, 5 milde ziplamalar daha fazla sadece.

Canım nedeni düşünüyorum ama yediklerin o kadar alakasız ki :26: :121: sanırım kan şekerin falan düştü meyveden sonra da insan kendini durduramıyor zaten bu konu da Karatay haklı bence :44:

Gamzeeeeeee
Ben şimdi sana yine az bu kahvaltı diycem , sen yarın kahvaltıya 3 zeytin ekliyceksin tamam mı canım
Akşam menünü sevdim suyu ve sporu da

Ahh gönlü güzel arkadaşım, ne güzel şey yapmışsın, bunlar maddiyatla ölçülemeyecek güzellikler ..

Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.

TSK ederım aslında başka hareketlerde yapmam lazım ama yürümek daha kolayıma gelıyo mekık barı cekebılsem sezeryan gobegım inse uffff

Çok spor yaptığında yediklerine ve ağırlık çalışmalarına daha dikkat etsen iyi olur Ebbiscim çünkü kaslarımızın da erime riski var, bunca spor yapıyorsun hem taktir ediyorum, hem özeniyorum ama dikkat et ki sağlığına daha da faydalı olsun.

Son düzenleme:
Günaydın kizlarrrrr :) Nasılsıniz. Ben superimmmmm :)
Gamzecim benim bugün yine keyfim yok, keyfim yok demeyeyim de çok duygusal hissediyorum kendimi.

Canım nedeni düşünüyorum ama yediklerin o kadar alakasız ki :26: :121: sanırım kan şekerin falan düştü meyveden sonra da insan kendini durduramıyor zaten bu konu da Karatay haklı bence :44:

En son meyve yedim de durdum hndcim
En kötüden en iyiye gittim, önce cips, arkasından çay kurabiye, sonra meyve, pardon en son yumurta
Ben bunu akşam uyanınca çok yaşıyorum, hatta çoğunlukla tatlı diye uyanıyorum resmen ..

biliyorum ya, ozellikle yoga bandiyla yapilan kol hareketlerini begeniyorum. aslinda 4 really big miles dedigi nerden baksan 4.5 mil falan sayilir, 5 milden cok farkli degil, 5 milde ziplamalar daha fazla sadece.

Ben bi çok video deniyorum .Ama Leslie sanki daha bi güzel ya. Ya da ben çok alıştım artık ona. Spor konusunda iki haftadır kendimi zorluyorum hiç yapmak istemediğim halde. Belki sevdiğim bi şeyi yaparsam iyi gelir diye düşündüm .

Hıımmmmmmm :44: ben tersten yorumlamışım . Bende de bazı akşamlar yeme krizi oluyor sakız çiğneyerek önlemeye çalışıyorum . Hmcim ya bugün yarın dikkat edersin . Benim haftasonum senin pazartesin valla sayılı gün çabuk biter cumaya az kaldııııı

uyurken kan sekerin dustu herhalde. evde cips ve kurabiye olmasa yiyemezdin aslinda

ama uzme kendini, ders calisiyorsun, demek ki bir karbonhidrat ihtiyaci olusmus, beyin bir tek glikozdan enerji alir biliyorsun.

Çok spor yaptığında yediklerine ve ağırlık çalışmalarına daha dikkat etsen iyi olur Ebbiscim çünkü kaslarımızın da erime riski var, bunca spor yapıyorsun hem taktir ediyorum, hem özeniyorum ama dikkat et ki sağlığına daha da faydalı olsun.

Ewt ewet pekı yaptıgım spora göre beslenmem nasıl kas erımemesı ıcın napmam lazım

Gamzeeeeeee
Ben şimdi sana yine az bu kahvaltı diycem , sen yarın kahvaltıya 3 zeytin ekliyceksin tamam mı canım
Akşam menünü sevdim suyu ve sporu da
Hahahaha yumurta ve iki zeytin ekledim hayatim :)

Canım bende olurum bazen böyle. Sana tavsiyem şudur. Aglamak istersen ağla. Icindekinin kökünü kazı. Hem sıkıntını atmışolursun hemde iyi olursun gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…