- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.261
40 kilo aldım canımNe kadar kilo aldın Hamileyken durumda ?
Yap tabi ya değişiklik iyidir, ben de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.
Kaptan en üzüldüğüm şeydir sınavlar konusunda, inan sıfır çeksem öyle üzülmem ama ben de genelde sınırda kalırım.
Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.
Kız ders çalışacağım diye dışarı bile çıkmıyorum doğru dürüst ne sporu
Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye
Aradım tabi Lilycim aramam mı eksikliğin nasıl hissediliyor bilemezsin.
Bugün aklımdan geçti dukan krep de üşendim mi ne yaptım vazgeçtim.
Bence sakıncalı bir şey yok menü de ama akşam bezelye ve pilav yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek yiyecekler hem çabuk acıktırır hem direk depo, aklında bulunsun.
Hoşgeldin canımm, takımıza yeni kan gelmiş, çokta iyi olmuş
Aminnnnnnnnn canım arkadaşımmm
Yalnız değilsin arkadaşım :26::26:
Sana ölürüm ben yaaaaaaabal ballll, iyiki varsın arkadaşımm
Kesinlikleeee lucimmm, sen bir harikasın tatlımmm, can arkadaşım benim
hahahahahahha yeminle midemde boş köşe kalmadı :26: 1 kilo + ya maal oldu amaaahiç pişman değilim, daha 4 gün var
:18::18::18::18::18:
Liliyyyyy
Tamam kaptancığımm
Ben de varımmmmmmmmmmmm
Bence kurtulmak isteyen de yok, ne tatlısın ayyy..Senden hiç kurtulmayalım
Resimde ki bebek kim? kim olduğundan çokkk tam bir ısırmalık olduğunun farkındamısınız? bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum
Bu kadar insan yanılıyor olamaz
hahahahahahha ebbişimmmm aç kala kala akılda gidiyor bizde
wuuuuuuuuuu
Süppersinn
Yoll onu lütfennnnnnnnnnnn
Evettt arkadaşlarr uzunca bir aradan sonra (yaklaşık 3 gündür) anca gelebildim..Bu pazartesi harbi evlat olsa sevilmez yahuuHafta sonu cozutmanın dibine vurdum ve tam 3 gün yedim + 1 kilo olarak bana gerdi dönmüş bulunuyor, hayde bakalım Cuma ola hayr ola diyoruz ve + 1 kilodan sonra 300-500 ne giderse kabulumdür deyip Eywallah demeyede hazırım hani
Sabah alarma zor uyandım, canım arkadaşım Sevdayla bir kahve içerek kendime geldim..Onunla bütün sohbetimiz diyetle alakalı olur, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayız yani..Kimseye fesatlanmayız ve dolayısıyla fesadlanmadığımız içinde herkesi kıskanmadan sevmeyi başarırız..İyiki var benim canım arkadaşım, neyseee kahvemizi içtik, ben işe o sporuna büyük ihtimallesonrasında yoğun ve yorucu bir gün beni bekliyordu, saat 13:00 gibi işten çıktım ve koştura koştura serviste olan telefonumu almaya gittim..Tabiki 2 saat yol yürüdüm, hemde yağmurda neyse telefonumu alıp gelmem 15:45 i buldu ve tabiki bütün programları olmayan bir telefonum vardı, bir yandan onları yükledim, bir yandan geç kaldığım okuluma koştura koştura gittim..Hoca tüm kıllık haklarını kullandı, saat 21 gibi bıraktı bizi, donduk okulda resmen anca açabildim ve sizleri okuyabildim..
Gelelim bu haftaki planımı, tek kelimeyle KAMPyoğurt ağırlıklı beslenip haftasonunu iyi karşılamak niyetim
.
Günaydınlar herkese:80:
Dünkü menünü paylaşayım ,
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta ,4 siyah zeytin , 1 salatalık
Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 3 yk ıspanaklı ısırgan 3 yk yoğurt
Akşam 1 kase çorba , ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor Leslie 4 Big Miles:122:
Dünkü menum
8:30 2tam buğday ekmegi,kasar,1tatlı kasığı zeytın ezmesı ıle yapılmış tost,yesıl cay.
9:30 sade turk kahvesi.
13:00 1kase tarhana çorbası.
15:00 cıleklı actıvıa.
19:00 1 Cordon bleu actıfryda kızarttım zeytınyagı ıle,2yk yoğurt.
3 Lt su
100 dk 6.6 hızda yürüyüs=11 km+40 dk 6 hızda yuruyus=4 km Toplam= 15 km yuruyus
sporu begendim. ben de bir sure ona devam etmek istiyorum.
Bence de yap canımBen dün ilk kez 4 mile yaptım , Leslienin diğer videolarına göre daha hareketli daha çok kalori yakılıyor .Baya da ter attım. Haftada 3-4 kez yapmayı planlıyorum .
Günaydın kızlar ..
Ben dün neler yaptım bir bilseniz :18:
Yorulmuşum heralde, 1 saat uyudum saat 19gibi.
Bir kalktım nasıl açım nasıl açım, akşam uyuyunca hep böyle oluyorum sizce nedendir ?
Neyse ben dün akşam ; bıldırcın yumurtası, salata,portakal,elma ve havucun yarısını, biraz cips ve 2 kurabiye yedim, gözüm nasıl böyle döndü bilmiyorum :18:
MENÜM
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, 70 kcal |Kahvaltı 09:35
25 Dakika Yürüyüş 172 kcal |Spor 10:37
1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Öğle 12:38
1 Adet Portakal, taze 70 kcal | 30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal | 1 Porsiyon Yoğurt 81 kcal |Akşam 16:50
Su: 12 bardak
Spor: 120 dk yürüyüş 830 kcal
.
arkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...
Kızlar Günaydınnn
Çok şükür bugün regl oldum ama berbat durumdayım.
Çok fazla arım var canım hiç bişi yemek istemiyor püfff
Bi agrı kesici alıp yeşilçay içmek istiyorum kendime bitter çikolata aldım az az ondan yicem
bugün aksine işlerimde yogun
hepinizi öpüyorumm ve hepinizden ricam benim için dua edin hemencecik akşam olsun evime gidimm :107::107:
TSK ederım aslında başka hareketlerde yapmam lazım ama yürümek daha kolayıma gelıyo mekık barı cekebılsem sezeryan gobegım inse uffff
inşallah kaptancım Allah razı olsun
Destansııcım hoşgeldin aramızaa
Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık
Kaç yaşında doğum yaptın durumda ? Kaç yıllık evliydiniz hamile kaldığında ?
Aslında bu yaşa göre değil erken olması kişiye göre, komşularımız var burada inan 20-21 yaşlarında bebekleri var, ben 23 yaşındayım mümkün değil şu yaşta elimde bir bebek olsa ne yapacağımı şaşırırım, hiç hazır değilim, pek hazır olmayı da düşünmüyorum da neyse
Rusyaya iş gezisi falan mı keyfi mi ?
40 kilo aldım canım
40 kilo çokmuş diyecektim ki kendine gel hm sen doğurmadan 30 kg aldın dedim
Günaydınlar herkese:80:
Dünkü menünü paylaşayım ,
Kahvaltı 1 dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta ,4 siyah zeytin , 1 salatalık
Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 3 yk ıspanaklı ısırgan 3 yk yoğurt
Akşam 1 kase çorba , ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor Leslie 4 Big Miles:122:
Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş ..
Dünki menüm.sabah 3 zeytin 50 grbeyaz peynir 1 dilim ekmek
Öğlen,2 köfte bir dilim ekmek
Akşam bir kase çorba ve salata
Suuuuu çok azz çünkü iştençay kahve içmek zorunda kalıyorum bugun şişemle geldim
Biraz fazla mı az olmuş durumda ?
Gamzecim benim bugün yine keyfim yok, keyfim yok demeyeyim de çok duygusal hissediyorum kendimi.Günaydın kizlarrrrr :) Nasılsıniz. Ben superimmmmm :)
Canım nedeni düşünüyorum ama yediklerin o kadar alakasız ki :26: :121: sanırım kan şekerin falan düştümeyveden sonra da insan kendini durduramıyor zaten bu konu da Karatay haklı bence :44:
Güzel menüspor ve su da
biliyorum ya, ozellikle yoga bandiyla yapilan kol hareketlerini begeniyorum. aslinda 4 really big miles dedigi nerden baksan 4.5 mil falan sayilir, 5 milden cok farkli degil, 5 milde ziplamalar daha fazla sadece.
Gamzecim benim bugün yine keyfim yok, keyfim yok demeyeyim de çok duygusal hissediyorum kendimi.
En son meyve yedim de durdum hndcim
En kötüden en iyiye gittim, önce cips, arkasından çay kurabiye, sonra meyve, pardon en son yumurta
Ben bunu akşam uyanınca çok yaşıyorum, hatta çoğunlukla tatlı diye uyanıyorum resmen ..
Gamzecim benim bugün yine keyfim yok, keyfim yok demeyeyim de çok duygusal hissediyorum kendimi.
En kötüden en iyiye gittim, önce cips, arkasından çay kurabiye, sonra meyve, pardon en son yumurta
Ben bunu akşam uyanınca çok yaşıyorum, hatta çoğunlukla tatlı diye uyanıyorum resmen ..
evet ben de haberleri izliyorum ve evet maalesef berkin elvanı kaybetmişiz.. aynı şeyi ben de düşündüm hiç mi umutlandıracak bir haber yok !!
Hahahaha yumurta ve iki zeytin ekledim hayatim :)Gamzeeeeeee
Ben şimdi sana yine az bu kahvaltı diycem , sen yarın kahvaltıya 3 zeytin ekliyceksin tamam mı canım
Akşam menünü sevdim suyu ve sporu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?