Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz

canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun

iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam[/QUOTE]

Yapıyorum walla uçuyorum resmen bnm bacaklar biraz uzun koca koca acıyorum bıde fena motıveyım kına elbisemiz beğendim kendımız onun ıcın hayal edıyorum gozlerımı kapatıp bıde yüksek sesi müzik bu fazla oluyooo

Kaptan cok gecmış olsun bu arada nasıl şimdi
valla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar

Selam kızlar
2 saatlik formül dolu raporlara ara vermişken( arada fatura ödemesi ve evrak çıktılarını saymazsak) size selam vereyim dedim (Bunu 11de yazmıştım ama gönderemeden işe geri döndük)
Dünkü menümü de paylaşayım valla size karşı çok çok mahcubum aslında özellikle hmcim sana karşı:26:
akşamı sağlıksız bir şekilde geçirdim zaten 9da uyudum kaldım gece kalktım 2de bi daha yattım böyle dengesiz bir uyku yaşadım dün gece

Sabah - 08:15
- 2 dilim light ekmek+1 kk peynir+salçalı tost
- Çay

Ara - 11:20 (çok yoğunduk kendime vakit bulmuşken atıştırayım dedim)
- 1 gün kurusu kayısı

Öğle - 12:40
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- 2 dilim light ekmek
- Marul
- 2-3 tatlı kaşığı yoğurt

Ara - yok

Akşam - 18:15
- 5-6 tane yağlı gevrek (hafta sonu almıştm aç olunca yemekle uğraşasım gelmedi yorgundum zaten o yüzden bundan yedim)

Su - 2 lt
Spor - 30-40 dk yürüyüş

Bu arada çay suyu koymuştum bilin bakalım noldu ben bir daha mutfağa girmediğim için anca sabah gördüm çaydanlığın altı hafif kızarmış yani kararmamış en küçük ocakta kısıktaydı ama düşünün sabaha kadar yandı ve çok şükür bişey olmadı valla kendi kendime evde yangın çıkartabilirmişim
Tabii kesintisiz saatlerce çalışınca kafa kalmıyor insanda inanın dün akşam erkenden uyuyakalma sebebim de bu - beynim yorgun - hala daha formullerle uğraşıyoruz birazdan yemek arası vereceğiz saat1de devam

Sanirim henüz aciklanmamis, hemen ümidini kaybetme. Olmazssada hayirlisi olsun. Mayista yaparsin.

biraz seker var sanirim icinde ama sislik yapacak kadar yoktur. sen simdi bol su ic kaptan.

Gunaydin kizlar o zaman yarismaya katilmasam da burda bana destek olun da zayiflayayim.kendimi tanitiyim once..hic bi zaman kilo problemi yasamadim.56 kg ile hamile kaldim 82.5 ile dogurdum dogum sonrasi 52 ye dustum simdi sabah tartildim 55.6 yim.aldim kilo direk bel bolgemi kalinlastiriyo ve vermek istiyorum.kizim var 2 bucuk yasinda.ogretmenim. oglenci oldugum icin aksamustleri yazamam.tekrar 52 ye dusmek istiyorum. Sizin desteginizle dusecegime inaniyorum...sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz sevinirim.gruptan kopuk olmak istemiyorumm

Kızlar öğle arasında bir arkadaşın işi için çarşıya gideceğim dün yetişemem diye halledememiştim bugün sözümü tutayım dimi ama...
geçmişi okuyamadım sadece bir sayfa geri gidip okudum

kaptancım öncelikle evladına çok çok geçmiş olsun sana da kolay gelsin uykusuz iş yapmak zordur

luci - kaptanın alıntısında gördüm eşyalarını öğrencilere dğıtmışsın ne güzel bir davranış açıkçası ben de eğer ki taşınıp başka bir ile gidecek falan olursam aynını düşünüyorum yani eşya taşımakla uğraşana kadar ihtiyacı olanları sevindirmek daha doğru geliyor yani benim de hayalimdir hep - okuyunca çok hoşuma gitti - ne mutlu ki İzmir'de de manevi evlat kazanmışsınız

Son düzenleme:

aslinda cok kotu sayilmaz menun, gunluk kalorin cok yuksek degil. caydanlik da iyi yanmamis. tabii dogalgaz faturan biraz kabarabilir bu ay

Kızlarr harika bir haberim var.

Yani benim için harikaaa

Bizim yemekhanede bir kişi sadece bir kere yemek yiyebiliyor çünkğ ona göre para ödeniyor.

Ben az önce konuştum zaten öğlen az yiyorum akşam üzeri (6ya kadar ) çorba salata vs alabilirmiyim dedim

Elbette alabilirsin dediler (aramız iyidir biraz )

Yani akşam yemek için kara kara düşünmeme gerek kalmadı ya salata ya çorba ya yogurt iş yerinde yiyecegim

ohh beee

isten ciktiktan sonra ne yapacaksin zeynep?

Dun forumda gezerken karbonatli su iciyorlarmis onu okudum sizce use yarar mi icen var mi

merhaba hazos hoşgeldin

Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )

Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…