- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.281
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsunben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu
simdi çıktı hiç memnun kalmadı
Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler
Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan
Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş
Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .
Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.
Oda sıkıldı çıktı.
Bizim takım başka yavvvv
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecekNe sınavı merak ettim :44::44::44:
Kolay gelsin. Ben kendi dilimizden konuşanlarla anlaşamıyorum değil ki yabancı biri olsun
O açıdan merak etme. Her her her türlü eleştiri ve laflar kaldırılır taşınırBaşka türlü adam olmam ben. Başarırsın.Yaza kadar çıtır olacağız
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorumarkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...
inşallah kaptancım Allah razı olsun
Destansııcım hoşgeldin aramızaa
Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık
hadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa
bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız
lily cim dün işten bayaa geç çıkmışsın helal sana valla
sevda cım sen de çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun
vazgeçmek yok, hnd canlar sizlerde lesli yi ne güzel yapmışsınız
hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
dün garip bir gündü menümü yazayım
sabah
1 kase süt nesfit ballı bademlim 2 kaşık
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım)
akşam
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık bakla
3-4 kaşık salata (eve kalan yemekleri bitirdim)
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt
su 2-3 lt kadar oldu
spor 25 dk koşu bandında tempolu koşu yürüyüş
ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam