• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz

ben ekip arkadaşımı buraya getirdim farklı bir takıma verdiler onu

simdi çıktı hiç memnun kalmadı

Menülere sürekli olumsuz yorum yapıyorlarmıs en ufak bir kaçamakta hemen kızmalara ceza vermek istemeler

Yediği seyleri yanlış bilgiler ile yorumlamalar falan

Arkadaşım kalp rahatsızlıgı var ve kan eksikliği nedeni ile bazı seyleri yemesi sart her defasında aynı seyleri söylemek zorunda kalıyormuş

Sadece menüler hk muhabbet var onun dışında konuşmalar yokmuş .

Bana anlatınca sok oldum dedim bizde böyle değil.

Oda sıkıldı çıktı.

Bizim takım başka yavvvv :52::52::52::52:
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun

Ne sınavı merak ettim :44::44::44:

Kolay gelsin. Ben kendi dilimizden konuşanlarla anlaşamıyorum değil ki yabancı biri olsun :52::52::52::52:

O açıdan merak etme. Her her her türlü eleştiri ve laflar kaldırılır taşınır :27::27::27: Başka türlü adam olmam ben. Başarırsın.Yaza kadar çıtır olacağız
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
arkadaşlar dün akşamüstü çok duygusal anlar yaşadım, paylaşmak isterim...biz 8 ay kadar önce izmirden denizliye gelirken burada eşyalı eve geleceğimiz için ev eşyalarımızı ne yapalım diye düşündük en son ben eşime dedim ki, nasılsa eşyalı eve gidiyoruz, eşyalarımızda çok ahım şahım değil, bunları taşıyacaz diye uğraşıp orada bi depoya tıkacağımıza var mısın dağıtalım dedim ve facebookta öğrenci paylaşımlarının olduğu gruplarda paylaştım...nasıl koşa koşa geldi yavrum o üniversite öğrencileri... karınca gibi tek tek taşıyıp boşalttılar evi, sadece giyim,yatak yorgan gibi eşyaları kolileyip getirdim onun dışında aklınıza gelecek ne varsa dağıttım... ve biz çook mutlu olduk o çocukların mutluluğuna... benjamin çiçeğim vardı 2 adet, onları bile evlat edindirdim :) 8 ay geçti, dün bi öğrenci aradı, zigon sehpa takımını almış, kız dediki biz 4 ayrı arkadaş, dördümüz ayrı bir zigonda ders çalışıyoruz ve kulaklarınızı çınlatıyoruz aramak istedik dediler...konuşamadım yaaa, gözümden yaşlar süzüldü...demem o ki evde fazla , işe yaramaz gördüğünüz bir şey varsa lütfen üniversite öğrencileri ile paylaşın...size saçma sapan, kullanılmaz görünen bir şey birilerinin hayatına dokunabiliyor... bu da dün beni dağıtan bir olaydı, paylaşmak istedim...
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

inşallah kaptancım Allah razı olsun

Destansııcım hoşgeldin aramızaa :16:

Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık

hadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa :27::27::27::27:

bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız

lily cim dün işten bayaa geç çıkmışsın helal sana valla
sevda cım sen de çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun
vazgeçmek yok, hnd canlar sizlerde lesli yi ne güzel yapmışsınız
hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
dün garip bir gündü menümü yazayım
sabah
1 kase süt nesfit ballı bademlim 2 kaşık
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım:47::47::47:)
akşam
2 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık bakla
3-4 kaşık salata (eve kalan yemekleri bitirdim:27::27::27:)
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt

su 2-3 lt kadar oldu
spor 25 dk koşu bandında tempolu koşu yürüyüş

ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam

Ben çok genç doğurdum psikolojim hazır değilmiş.hazır olmak lazım birdediyetisyen eşliğinde 9 ay geçirmek lazım bilememişim.kocamı bir silkeledimm ne kadar işe yarar bilmiyorum ama boyle olmaz toparlan falan ne gerekiyorsa söyledim.benimde hatalarım var ya düşününce çok konuşuyorum çok karışıyorum.rusyaya gidecekmiş geziye izin vermiyorum ama bilmem artık

Hosbuldum canim. :16:

günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz

canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun

iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek

luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

hadi bakalım durumda cım atmışsın tribini eşine bu arada gidecekse gitsin kız benim kocvayı gecen sene 4 günlüğüne belarus a gezmeye gönderdim tapusu sende nasıl olsa :27::27::27::27:

bu arada yeni bir arkdaş yazmış hazos du sanırım alıntılayamamışım canım senin vermen gereken kilo çok azmış ama istersen 2-3 kg için listeye girme takım içi listemizde olursun aynen listedeymiş gibi biz hesabını sorarız

hm cim unut dünü bugüne bak sanırım kan şekerin düşünce saldırmışsın arada olur öyle
bana gelince
sabah
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
1 parmak kalınlığında yaş pasta (arkadaşın doğum günü vardı kıramadım:47::47::47:)
akşam
1 kaşık bakla
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt

su 2-3 lt kadar oldu

gecmis olsun kaptan, insallah cabuk iyilesir ufaklik. sen de bugun bol su ic, kahve falan iceceksen daha cok su ic.

ebbiiss yaa sen 6,6 hızda nasıl yapıyon 100 dk yı yaaa kafayı yedim akşam[/QUOTE]

Yapıyorum walla uçuyorum resmen bnm bacaklar biraz uzun koca koca acıyorum bıde fena motıveyım kına elbisemiz beğendim kendımız onun ıcın hayal edıyorum gozlerımı kapatıp bıde yüksek sesi müzik bu fazla oluyooo ;)

gecmis olsun kaptan, insallah cabuk iyilesir ufaklik. sen de bugun bol su ic, kahve falan iceceksen daha cok su ic.

valla sabahleyin enrji içeceği içtim ayılmak için sersem gibiyim yaa kahve su yeşil çay artık akşama kadar dayayacağım bunları ama enerji içeceği çok mu kalorili acaba onu içince acaip bir şişlik oldu

bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..

Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için

Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.

sagol hm 22bide bende yengeç burcuyum:1:

bana gelince
sabah
ara
1 elma
10-15 yer fıtığı
öğle
1 dilim ekmek
2 kaşık menemen
1kk peynir
ara
akşam
1 kaşık bakla
ara
1/2 küçük ayva
1 çay bardağı süt

su 2-3 lt kadar oldu

geçmiş olsun kaptann

Kaptan cok gecmış olsun bu arada nasıl şimdi
valla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar

geçmiş olsun kaptann

saol tatlım yaa bu arada sen dün yeni bir teklif götüreceğini yazmışsın işle ilgili ne yaptın onu?

Selam kızlar :3:
2 saatlik formül dolu raporlara ara vermişken( arada fatura ödemesi ve evrak çıktılarını saymazsak) size selam vereyim dedim (Bunu 11de yazmıştım ama gönderemeden işe geri döndük)
Dünkü menümü de paylaşayım valla size karşı çok çok mahcubum aslında özellikle hmcim sana karşı:26:
akşamı sağlıksız bir şekilde geçirdim zaten 9da uyudum kaldım gece kalktım 2de bi daha yattım böyle dengesiz bir uyku yaşadım dün gece:27:

Sabah - 08:15
- 2 dilim light ekmek+1 kk peynir+salçalı tost
- Çay

Ara - 11:20 (çok yoğunduk kendime vakit bulmuşken atıştırayım dedim)
- 1 gün kurusu kayısı

Öğle - 12:40
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- 2 dilim light ekmek
- Marul
- 2-3 tatlı kaşığı yoğurt

Ara - yok

Akşam - 18:15
- 5-6 tane yağlı gevrek :17: (hafta sonu almıştm aç olunca yemekle uğraşasım gelmedi yorgundum zaten o yüzden bundan yedim)

Su - 2 lt
Spor - 30-40 dk yürüyüş

Bu arada çay suyu koymuştum bilin bakalım noldu ben bir daha mutfağa girmediğim için anca sabah gördüm çaydanlığın altı hafif kızarmış yani kararmamış en küçük ocakta kısıktaydı ama düşünün sabaha kadar yandı ve çok şükür bişey olmadı valla kendi kendime evde yangın çıkartabilirmişim:37:
Tabii kesintisiz saatlerce çalışınca kafa kalmıyor insanda inanın dün akşam erkenden uyuyakalma sebebim de bu - beynim yorgun - hala daha formullerle uğraşıyoruz birazdan yemek arası vereceğiz saat1de devam:27:

Sanirim henüz aciklanmamis, hemen ümidini kaybetme. Olmazssada hayirlisi olsun. Mayista yaparsin.

valla sabahleyin enrji içeceği içtim ayılmak için sersem gibiyim yaa kahve su yeşil çay artık akşama kadar dayayacağım bunları ama enerji içeceği çok mu kalorili acaba onu içince acaip bir şişlik oldu

biraz seker var sanirim icinde ama sislik yapacak kadar yoktur. sen simdi bol su ic kaptan.

Gunaydin kizlar o zaman yarismaya katilmasam da burda bana destek olun da zayiflayayim.kendimi tanitiyim once..hic bi zaman kilo problemi yasamadim.56 kg ile hamile kaldim 82.5 ile dogurdum dogum sonrasi 52 ye dustum simdi sabah tartildim 55.6 yim.aldim kilo direk bel bolgemi kalinlastiriyo ve vermek istiyorum.kizim var 2 bucuk yasinda.ogretmenim. oglenci oldugum icin aksamustleri yazamam.tekrar 52 ye dusmek istiyorum. Sizin desteginizle dusecegime inaniyorum...sizlerde bana kendinizi tanitirsaniz sevinirim.gruptan kopuk olmak istemiyorumm

Kızlar öğle arasında bir arkadaşın işi için çarşıya gideceğim dün yetişemem diye halledememiştim bugün sözümü tutayım dimi ama...
geçmişi okuyamadım sadece bir sayfa geri gidip okudum

kaptancım öncelikle evladına çok çok geçmiş olsun sana da kolay gelsin uykusuz iş yapmak zordur

luci - kaptanın alıntısında gördüm eşyalarını öğrencilere dğıtmışsın ne güzel bir davranış açıkçası ben de eğer ki taşınıp başka bir ile gidecek falan olursam aynını düşünüyorum yani eşya taşımakla uğraşana kadar ihtiyacı olanları sevindirmek daha doğru geliyor yani benim de hayalimdir hep - okuyunca çok hoşuma gitti - ne mutlu ki İzmir'de de manevi evlat kazanmışsınız:34:

Son düzenleme:
Selam kızlar :3:
2 saatlik formül dolu raporlara ara vermişken( arada fatura ödemesi ve evrak çıktılarını saymazsak) size selam vereyim dedim (Bunu 11de yazmıştım ama gönderemeden işe geri döndük)
Dünkü menümü de paylaşayım valla size karşı çok çok mahcubum aslında özellikle hmcim sana karşı:26:
akşamı sağlıksız bir şekilde geçirdim zaten 9da uyudum kaldım gece kalktım 2de bi daha yattım böyle dengesiz bir uyku yaşadım dün gece:27:

Sabah - 08:15
- 2 dilim light ekmek+1 kk peynir+salçalı tost
- Çay

Ara - 11:20 (çok yoğunduk kendime vakit bulmuşken atıştırayım dedim)
- 1 gün kurusu kayısı

Öğle - 12:40
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- 2 dilim light ekmek
- Marul
- 2-3 tatlı kaşığı yoğurt

Ara - yok

Akşam - 18:15
- 5-6 tane yağlı gevrek :17: (hafta sonu almıştm aç olunca yemekle uğraşasım gelmedi yorgundum zaten o yüzden bundan yedim)

Su - 2 lt
Spor - 30-40 dk yürüyüş

Bu arada çay suyu koymuştum bilin bakalım noldu ben bir daha mutfağa girmediğim için anca sabah gördüm çaydanlığın altı hafif kızarmış yani kararmamış en küçük ocakta kısıktaydı ama düşünün sabaha kadar yandı ve çok şükür bişey olmadı valla kendi kendime evde yangın çıkartabilirmişim:37:
Tabii kesintisiz saatlerce çalışınca kafa kalmıyor insanda inanın dün akşam erkenden uyuyakalma sebebim de bu - beynim yorgun - hala daha formullerle uğraşıyoruz birazdan yemek arası vereceğiz saat1de devam:27:

aslinda cok kotu sayilmaz menun, gunluk kalorin cok yuksek degil. caydanlik da iyi yanmamis. tabii dogalgaz faturan biraz kabarabilir bu ay :P

valla az önce aradım iyi imiş bakıcı ile beraber 10,30 da kalkmışlar tabii ben işe onlar evde keyfe devam ediyorlar

saol tatlım yaa bu arada sen dün yeni bir teklif götüreceğini yazmışsın işle ilgili ne yaptın onu?

canım sanırım alıntılarda sorun yaşanıyor suan

teklifimi sundum bakalım ne zaman cevap gelecek.

Benim evlilik tazminatım var ve çıkacagımı duymuşlar

Onların bana teklifi su biz seni çıkartalım sen hem tazminatını al hem işsizlik maası alabil.

ama benim için işsizlik maaşının bir önemi olmadıgından benim lehime bir anlaşma yok ortada

Benim teklifim ise su

Mayıs ortasında hem kıdem hem ihbarla birlikte çıkartırlarsa ciddi anlamda düşünürüm diğer türlü ihbar tazminatı alamıyorum.

Bakalım ne cevap gelecek bende merakla beklemedeyim.

Kızlarr harika bir haberim var.

Yani benim için harikaaa:1::1::1::1:

Bizim yemekhanede bir kişi sadece bir kere yemek yiyebiliyor çünkğ ona göre para ödeniyor.

Ben az önce konuştum zaten öğlen az yiyorum akşam üzeri (6ya kadar ) çorba salata vs alabilirmiyim dedim

Elbette alabilirsin dediler (aramız iyidir biraz )

Yani akşam yemek için kara kara düşünmeme gerek kalmadı ya salata ya çorba ya yogurt iş yerinde yiyecegim

ohh beee :52::52::52::52::52:

canım sanırım alıntılarda sorun yaşanıyor suan

teklifimi sundum bakalım ne zaman cevap gelecek.

Benim evlilik tazminatım var ve çıkacagımı duymuşlar

Onların bana teklifi su biz seni çıkartalım sen hem tazminatını al hem işsizlik maası alabil.

ama benim için işsizlik maaşının bir önemi olmadıgından benim lehime bir anlaşma yok ortada

Benim teklifim ise su

Mayıs ortasında hem kıdem hem ihbarla birlikte çıkartırlarsa ciddi anlamda düşünürüm diğer türlü ihbar tazminatı alamıyorum.

Bakalım ne cevap gelecek bende merakla beklemedeyim.

isten ciktiktan sonra ne yapacaksin zeynep?

Dun forumda gezerken karbonatli su iciyorlarmis onu okudum sizce use yarar mi icen var mi

merhaba hazos hoşgeldin

Ben geçen hafta sadece bir öneri üzerine denedim ( neyimeyse )

Ama benim midem bulandı hiç sevmedim tadını sevenler var ama bana göre değil :50::50::50:

Back
X