Telafi ederiz umarım hndcim.
200 gram eksi olsam dünden sonra yeter heralde. Zaten normalde de 500 gidiyor.
Evde bulundurmama taraftarı değilim, eşim var bir kere, ben kilo vereceğim diye onun yememesi rahatsız ediyor beni, yanımda yediremesem de ben ders çalışırken falan yiyor hiç olmazsa, hem gelen giden çocuklar oluyor evde olması iyi oluyor yani, o olmasa ben başka şey de tıkınırdım, anlık değil benim gözümün dönmesi o sırada inan üşenmez kalkar pasta bile yapar yerim yani.
Ders çalışırken karbonhidrat isteğim çok artıyor ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü menülerimde yeterince var zaten .
Şöyle yapabilirsin, spordan önce hafif karbonhidrat, 1 haşlanmış patates, muz gibi şeyler olabilir, spor sonrası da protein alırsan, süt, yoğurt yumurta vs önüne geçebilirsin, onun haricinde dediğim gibi az da olsa ağırlık çalış derim.
Bakma sen şimdiki halime önceden deli spor yapardım, şu sınav maratonuna girmeden önce de fena değildi sporum da işte, 23 mart 1 geçsin her gün koşmak istiyorum en azından 1 hafta, sonra yine devamç
Gamzecim ağlayamıyorum ki, ağlayabilsem ağlar rahatlarım direk, akşam yoga yaparım belki iyi gelir.
günaydınlarr kızlar dün gece felaketti küçük oğlan saolsun sabah 4 e kadar uyutmadı üşütmüş sanırım istifra etti ağladı durdu bugün sersem gibiyim işe geldim acil bişey çıktı tam sayfauyı açıp geçmişi okuyayım derken sabahtan onu hallettim ama uykusuz olunca hala sersemliğim gitmedi anca geçmişi okuyup gelebildim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
canım keşke arkadaşın burda başlasaydı ama üyeliğini bile iptal ettirmiş neyse hayırlısı olsun
iş güvenliği uzmanlığı sınavı idi canım ben 42 yaşındayım inşaat mühendisiyim kamudayım c sınıfı sertifikam var isg de a sınıfı sertifika için girmiştim ama sanırım olmayacak artık oturup mayısa hazırlanmam gerekecek
luci cim çok güzel bir davranış bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
Bence menün değişik ama sorun yok, pasta 1 parmak diyorsun, bir şey değil, 150 kalori falandır heralde.
Kaptan geçmiş olsun, umarım eve gittiğinde iyileşmiş bulursun.
Koşu bandına bence dizisiz, filmsiz çıkmamak lazım yoksa geçmiyor.
Kaptan 200 kalori civarı enerji içecekleri. Çok sakıncası olacağını zannetmiyorum.
bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
Eyvah

Sen bence izin al eve git ve yataktan çıkma çok ters denk gelmiş
Aman Lily dikkat et, yemek falan boş da ocağa dikkat et, çok değerlisin bak bizim için ona göre dikkat et kendinee
Menü sadece düzensiz olmuş sanırım, yoksa fazlalığı yok ama biz sağlıklı menü oluşturmaya çalışıyoruz dimi, neyse benim dünüm arada kaynar belki
Ne güzel kilo sorunu yaşamamış olmak, hemen verirsin bunu da umarım.
Ben 23 yaşındayım, öğretmenim ama 2. üniversite olarak eczacılık için tekrar sınava hazırlanıyorum, şu sıralarda yaptığım tek şey ders çalışmak, aslında daha çok çalışmaya çalışmak ..
şöyle canım ben evlilik tazminatı ile çıkarsam sadece kıdem alabiliyorum ihbar ve işsizlik maasından yararlanamıyorum
Ama onlar proje küçülüyor diye cıkartırlarsa hem kıdem hem ihbar hem işsizlikten yararlanbilirim hakkım olanda bu tabiki kabul ederlerse bakalım
Birde şöyle bir durum var ben onlara 6 ay önce onalrın bana sunduğu teklifi sundum dedim ki ben çıkacagıma siz çıkartın işsizlik maasından yararlanmak istiyorumn dedim. yönetici oldugun için yapamayız dediler
ee öyleyse böylee hakkımı ararım bende .. zaten bunu aracı olarak sunan kişide diyor en iyisini yapıyorsun diye bakalım
Nerede olursa olsun iyi niyet çok önemli ama senin zamanında söylediğin şeyi kabul etmeyip 6 ay sonra işlerine gelince aynı şeyi teklif ediyorlarsa bence de ne alabiliyorsan almalısın.