- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.861
Anaaaa :1shok: olu-gelin şimdi tanıdım seni hahaha yaf nickden çok profilene koyduğun bir resim dikkatimi çekmişti şu kızıl saçlı olan ben o resimde şebnem feraha e kadar benziyor demiştim . takıma geldiğin günden beride yaa bi yerden çıkarıcam nerden tanıyorum ben bu gelini diyip duruyodum yaff. allah seni ne etmesin .:)))
kahve en dayanamadıgın olay dıyet sırasında.bıde sankı benım ıstahımı kesıyor.kuaforde ogrenmısdım bısey yememek ıcın kahve cay ıcdıklerını sımdı bende uyguluyorum oyalanmak ıcın bısey yemek ıstedıgımde hahve cay sımdı bıde sekersız lımonata oyalanıyorum
evet ben de nescafe hastasıyım,
ama eşim evlendiğimizden beri günde 1 tane içmeme izin veriyor.
fazlası yassah
hamilelik emzirme derken zaten hiç içememiştim,
o yüzden bu aralar hergün içiyorum...:
benımde esıme soyledıgım su kallıste eskıden annem vardı sımdı sen.yakendımı bıldım bılelı atlet gıymem bu annem ıcın en buyuk problemdı sımdıde esım ıcın onu gecdım ustumu acıyorum dıye gecelerı gecelık bıle gıyemıyorum.allah dan yedıgıme ıcdıgıme karısmıyorehoşbuldum sağolun.. bende kahvesiz yapamayanlardanım hemde günde kaç tane içiyorum 4 filan oluyordur bazen 3 lü bazen ikili bazen sade şekersiz ne olursa... bhk cim senin eşinde fazla ilgili galiba yediğin içtiğinle ben bunalırım o kadar ilgiden aman tanrım kahveme izin vermyecek etime sütüme:mymeka: iyiliğin için yapıyor tamamda onu yapma dediği an birisiyle tüm bağlarım kopuyor benim :roflol:
mehalım yanlıssam duzelt canım ama benım bıldıgım ozellıkle devamlı kepek ekmegı yıyenlerde b12 eksıklıgı gorunuyor bu yuzden cavdar yada tam tahıllı ekmek tuketmek gerekıyor.nadırende beyaz ekmek.bende doktorumun tavsıyesıyle folık asıt ve b kompleks kullanıyorum.tabı folık asıdı artırdık bebıs ıcın amaah bkh cım bedne ekmek düşkünü değilim aslada aramam . ancak oda faydalı işte kararında olunca. ama ben benoxol kullanarak eksiği takviye ettim ve ilk başladığımda acayip tok tuttu beni. b12 aslında kurubaklagillerin kabuğundan alırmışız. vede ekmekten . benoxol ise b vitamini kompleksi bir vitamin ilacı .fazlası vucutta tutulmuyor. atılıyor bu nedenlede zararlı değil.
iyi geceler hanimlar anca bu saatte girebildim gecmisi okudum cikiyorum efecik uyandi cunku optum herkezi
mehalimcim geçen yıl bacağıma giden sinirleri düzeltmesi için kutu kutu benexol içmiş birisi olarak diyorumki bana o ilaç çok kilo aldırdı. annem falan söylemişti inanmamıştım ama hakatten de öyle oldu.ah bkh cım bedne ekmek düşkünü değilim aslada aramam . ancak oda faydalı işte kararında olunca. ama ben benoxol kullanarak eksiği takviye ettim ve ilk başladığımda acayip tok tuttu beni. b12 aslında kurubaklagillerin kabuğundan alırmışız. vede ekmekten . benoxol ise b vitamini kompleksi bir vitamin ilacı .fazlası vucutta tutulmuyor. atılıyor bu nedenlede zararlı değil.
..................
demek ki bu diyet bana 2-2,5 kilo arası verdirdi :hooray: aslında tam da bilemiyorum mangal faciası malum :bbo:
bugün önceki beslenme şeklime geri dönüyorum. şok diyeti uzun süre bir daha yapmam sanıyorum. belki 63 lere falan gelirsem ve kilom durursa o zaman..
çikolatam ne yaptın yerleştin mi tam?
bijocum yerleştim sayılır . ufak tefek eşyalar var,ütü filan var biraz... uğraşıyorum işte.
hatta bir yandan iş yaptığım için mesajına geç cevap yazıyorum...
bu arada azmine hayranım,helal olsun diyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?