Bugün mü başladı yeni bakıcı yoksa eskisi mi bu ? Hastalıktan sonra çocuklar çok huy değiştirirmiş zaten ben bilmem pek de ..
Sıkma canını hiç, zor tabi ama öyle böyle alışıyor çocuk, biraz daha büyüsün sen gidince ağlar sızlar zannedersim bütün gün öyle, aslında nazını sana yapar ..
Ben ağrıdan ölüyorum resmen, 4 ayın adet ağrısı olunca

Sen nasılsın ?
Zor gerçekten, keşke herkes iyi niyetli olsa ama yok öyle olmuyor, ben önceden çok üzülürdüm ama artık felsefem belli, karşımdaki nasıl olursa olsun iyi niyetli davranıyorum, baktım sorun mu var sadece mesafe koyuyorum yoksa canımı sık sık nereye kadar ve son zamanlarda konuşuyoruz hep belki birileri üzüyor bu iyi niyetten dolayı ama o kadar çok da dönüp dolaşıp insanı buluyor ki mutluluğu ..
Bence de zordur erkeklerle çalışmak, bayanlarla bir türlü konuşuyorsun bir de genelde hassas insanlarız hallediliyor ama anladığım kadarı ile erkek mantığı çok farklı çoğu konuda.
Kaptan çok geçmiş olsun grip mi ?
Ne zor değil mi ne hayaller ile evleniliyor ama ben hep aşık olduğun adamdan nefret edecek duruma gelmek çok kötü o yüzden eğer durum kötüye gidiyorsa ayrı yollar çizmek en iyisi derim ama bence bir destek almalısınız durumda belki birbirinizi anlamıyorsunuz. Eğer o sevgi varsa önce çözüm için yollar aramalısınız diyorum ..[bencede zamanla öğrenicez ne olacak.eski bakıcı cumaya kadar devam yıkamıycam bu akşam bulaşıklarını ayakta durmaktan ayaklarım kıpkırmızı çalışssınlar azcık