- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.981
canım valla kolay kolay herkes yapamaz buna eminim. günde 1 saat yürüyüş ve 5 gün 5 gıda diyetini yaptım ama son gün baya zorlandım yalan yok kafamçokkarıştı sadece 5 bardak süt son gün :1shok: diğer günler acıkmadım pek. ama hiç bozmadım. canzicim de yapıyor ona da sordum idare ediyorum dedi. ben ondan daha iyi bir sonuç bekliyorum bozmazsa tabi. ama siz yapmayın. eski düzen devam edin. ben çalışmıyorum, çocuğum yok, istersem bütün gün yatarım yani. ama zorlandım çünkü başka hiçbirşey yememen gerekiyor. arkadaşına gidiyosun herkes yiyo sen ucundan bile yiyemiyosun, canın bişey istiyo tadamıyosun zordu yani baya. ama tartıya çıkınca hepsini unuttum tabi zemuszemus ama dediğim gibi uzun bir süre tekrarlamamayı düşünüyorum.[/COLOR][/B]
gıcır bilgisayarım ve ben bomba gibi aranızdayım artık :jeyyar:
canımcım cok haklısın.
ben zaten hep şükrederim,
biliyorum bu konuda cok şanslıyım.
bu arada senin önerdiğin diyet olayına eşimin de desteği ve cococuğumun da arkadaşlığıyla başlama kararı aldım.
hatta bugün diyet için listedekilere göre alışveriş bile yaptık.
inş işe yarar.
sıfır kaçamak ve bol yürüyüşle inş güzel bir 38 gün bizi bekliyor...
ay evet öle yaptım sabah cococum ya..
bugün yoğun bir gündü baya.
eşime bir dünya masraf yaptık kızımla..
önce bana laptop aldık,
sonra da kızıma LCW den bir sürü güzel kıyafet beğendik.
yaz için kıyafetlerimiz yoktu da..
bugün hep içimden dua ettim ben ya,
özellikle de kıza bişeyler alırken.
Allahım herkese bol bol versin de cocuklarına istediklerini alabilsinler diye.
bi anne baba çocuğuna en iyisini güzelini almak istiyor çünkü..
öyle işte yazmak istedim...
ah arkadaslar çok zor şartlarda sızlerleyım esım pc el koydu yenl köy kuruyormus bende onun telinden glrlyorum nete vay be teknoloji ye bak
Kallisim süper olmus ya nasıl çatladım kıskanç
iyi geceler çaklıtcım...
walla bu yeni diyet konusunda ben de çok heyecanlıyım.
tam motive durumundayım..
inş güzel güzel veririrz kilolaları.
dün karbondhidrat ağırlıklı beslenmeme rağmen tartı hala 68.5 gösteriyor. demek ki şok diyet ile verdiklerim ertesi gün geri gelmedi. ama süreç bu haftada belli olur coco sormuştu galiba..
bijocum sirkeyi yaz böyle her sabah olurmubende ihmal etmeyi bırakırım belki böyle.. sirkeli sodamınaniknaniknaniknanik
sportiem ben kendi adıma iyiyim canım ..
ama uzun zamandır bu şekilde kısıtlanmış bir diyet yapmamıştım,ilk bir kaçgün zor olacak,atlatırsam ne mutlu...
sen nasılsın?
yaşasııınnkaydirigubbakcemile5
en gıcırından bir hayırlı olsun diyorum BHKcım sanadelikafadulden
hadi bakalım
başladık bugün umarım hepimiz için güzel geçer iyi kilolar veririz
benim misafirler zor olacak akşamları ama
idare etcem yer gibi yapca onların yemeklerinden :roflol:
canım yaaa hayırlı olsun Betülümüz iyi günlerde giysin aldıklarınızı
dediğin gibi
insan herşeyin en iyisi onların olsun istiyor:Saruboceq:
hoşgeldin sporticim sanada günaydın.. cedricimde gelmiş görüyorum canım günaydın sanada..
ya aklıma geldi senin net problemin hep böyle sürecekmi, çözüm olmuyor sanırım...
günaydın canlarım hoşgeldniz.. cococum senin alıntınla bhknin mesajını kaçırdığı farkettim.. aldıklarınızı güle güle sağlıklı günlerde giyin canım, bilgisayarında hayırlı olsun demeyi unuttum ben sana özür
günaydın takım !
diyet başladı değil mi?
ben kahvaltıyı 9 da yiyeceğim,(amma kahvaltı hee,3-4 dilim salam,1 dlm kızarmış ekmek) cokacimcoook
e o zaman sen benim oğlumuda görmedin değil mikaydirigubbakcemile3 madem seviyorsun getireyimopuyorumnanaktankalliisss o pisiler ne öyle..
ben kedi hastasıyımdır.
bayıldım bunlara...
ay çok sevindim buna canım seni çok özledik biz çünkü.. ama o yorgunluktan sonra iptal olman çok normal değil mi ben senin sesinden bile korkmuştum hatırlarsın bir problemmi var demiştim, nasıl rahatsız nasıl yorgundu sesin, anlayabiiyorum yaşadıklarını ve havaların etkiside çok büyük tabiki.. toparlanırsın canım ben inanıyorumŞenizkallıste gunaydın canım.net problemım halloldu canım.ana kutudan tek bı hat verdıler eve ınt le tel ı aynı anda kullanmıyorum.yanı artık sorunsuz ınt ım.ama ben sorunluyum-tatlicadiarzu-artık daha sık sık goruceksınız benı yanı
evet evet evet bizde varız:icecream:sportiem de yapıyor zannediyorum?kallisim de...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?