anladım canım öncelikle çok geçmiş olsun. Peki doktoruna 3-4 saatte bir acıktıgını söyledin mi bence söyle mytlaka ki ona göre ara öğünlü bir menü versin.
Yada sen doktorun menüsü üzerine sadece ara öğün ekle.
Bizi yanlış anlama gamzede bende senin ve bebeğinin sağığını düşünüyoruz yoksa senin diyet yapman bizi neden rahatsız etsin ki.
Pazarada tek çıkma poşetleri sen taşıma ama yürüyüşünü ihmal etme. Bildiğim kadarıyla hamilelikte ne kadar hareket edersen doğumun o kadar rahat oluyor.
yok canım öyle bişey düşünsem tersleyip kestirip atardım sizleri bilgilendirmek yerine

canım doktoruma söyledim ama doktorum çok katı yapacaksın mecbursun diyor

ara öğün olucaksa sporunu artıracaksın diyor bu seferde.. şimdi benim heryanım ödem.. şiş yani.. 2 saatten fazla ayakta kalınca benim bacaklarım çok ağrıyor belkide 7.ayda olduğum içindir bilemiyorum.. artık bacaklarımı toplayıpta koltukta oturamıyorum veya bacak bacak üstüne atamıyorum,taa öyle şiş bacaklarım yani.. bu kontrolde doktorla iyi kapışacağım aşikar.. ara öğünleri bende kafadan ekleme yapıyorum işte sabahtan akşama doğru kalori olarak çoktan aza doğru ilerletiyorum napiyim.. pazar eşyalarını önceden taşıyabiliyordum ama şimdi 5 kgdan fazla taşıyamıyorum karnımdan kasıklarıma doğru bi baskıyla birlikte ağrı giriyor.. oyuzden eşim almaya başladı ..dün saolsun işten izin alıp mutfak için market,pazar,mandıra vs ihtiyaçlarımı gördü.
evet canım özellikle yürüyüş çok faydalıymış..bütün kasları harekete geçiriyormuş.. bunun yanında normal doğumu desteklemek amaçlı pelvik kas hareketleride var..hamilelik egzersizleri yani..önce yürüyorum sonra bu hareketleride yapıyorum..
Olcak tabi hatta dunyanın en güzel bebeği seninki olucak bende cok kılolu hamile kaldım 80 kg ama bende çıkmadı şükür 34 haftada doğum yaptım 93 muydum neydim sezeryan oldum ve bebek çıkmasına rağmen ben doğumdan 2 gün sonra hala 93 tüm yürüyüs şart bende hep yedim yattım diyete uysaydın normale dönersin vardı öyle arkadaslarım hep normale döndü degerleri seninde normale döner inşallah
insallah canım yaa

diyete uymaya çalışıyorum ...normalde ara öğün yok bende kendim ekleme yaptım yani mecburen çünkü 6 saat aç duramıyorum

bu arada foton ve kızçene masallah

kızlar yemek suyunu mümkün olduğu kadar az koyun benim eski diyetisyenim yemeğin sadece sebze kısmını alın bütün yağı vs si suyunda olur derdi
aaa bende tam tersini biliyorsum..sebze piştiğinde vit. suda olurmus.. oyuzden sulu yapsamda suyunuda içen biriyim ben :) ama şimdi az sulu pişircem.. susuz olursa kabızlık problemim oluyor çünkü :S :44:
merhaba,
bende aranıza katılabilirmiyim, geçen yıl 70-79 lar topiğindeydim 9 kilo verdim, tekrar geri aldım

şimdi yine vermek istiyorum,tek başına olmuyor
Merhaba,
İlk sayfayı okudum, sizler için de uygunsa takıma katılmak istiyorum.
170 boyundayım, dün 101.7 kiloydum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. 106,9 ile başlamıştım.
Beni de aranıza alırsanız çook zayıflarım ben çoook :))
hoşgeldiniz kızlar

Kizlar ben cok fena hasta oldum.bogazim iltahap anormal aciyor.genzim dolu ates var..giremedim bugun...dr gittim ilac falan rapor aldim okula da gidemedim..her yanim dokuluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun canım..
1 çay kaşığı toz zencefili 1 tatlı kaşığı balla karıştırıp macun kıvanına getir canım..üstüne 1.2 damla limonu sıkıp 1sb su ile yutacaksın..bu senin terlemeni kolaylaştıracak..bağışıklık sist. kuvvetlendirecek..
birde kabızlık için kuru kayısı,kuru erik hoşafı içersen iyi gelir.. meyvalardan kivide çok etkili diyebilirim.
bu sabah annem dedi bunu bana.. dünden beri şiddetli kasık ağrılarım varda

ayaklarıma ağrı kesiciyi eritip sürecekmişim kasık ağrılarımı geçirecekmiş...yaptım mı hayır :)))
teşekkür ederim handecim
Günüme güzel başlamam için kocam yeterince çalışmış 

Böyle birşeyle nasıl mutlu olunmazki
Eki Görüntüle 1039771
nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canım

lily86 canım çok geçmiş olsun ,tşk ederim aminn insallah hayırlısıyla kucağıma alırım kızçemi
vazgeçmekyok canım masallah sana 16km mi

Allah bozmasın bu azmini