Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 30 1 haş yumurta 1 dlm otlu peynir maydonoz domates yeşil çay 1 tatlı kaşığı pekmez yeşil çay
12 30 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
13 30 orman meyveli activia
15 00 1 dilim tarçınlı ananas
19 00 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
21 00 1 bardak süt

su 3 lt

spor 11.3 km

$1480706_492498014195110_979493948_n.webp

Son düzenleme:
8 30 1 haş yumurta 1 dlm otlu peynir maydonoz domates yeşil çay 1 tatlı kaşığı pekmez yeşil çay
12 30 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
13 30 orman meyveli activia
15 00 1 dilim tarçınlı ananas
19 00 mercimek çorbası 3 kaşık yoğurt
21 00 1 bardak süt

su 3 lt

spor 11.3 km

Eki Görüntüle 1039247

Cok guzellll menuuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün dünkü pizzaları telafi ettiğimi düşünüyorumm ne dersiniz ???

Sabah

1 Elma

Öğlen
1 kepçe yogurt ile ıspanak
1 kepçe çorba
çok az salata
1 dilim kepek ekmek (yemek için yemedim kızlar ekmek hiç tüketmicemi düşünüdğüm için yedim )

Ara Öğün
1 elma

Akşam
1 kepçe çorba
1/2 kase yogurt
Salata

Su :1.5 lt +devam + 3 bardak bitki çayı
Spor : 40dk sabah + 30 dk akşam olmak üzere toplam 70 dk yürüyüş

zeycim menün güzel akşam yemeğinin hafif olmasını beğendim, yürüyüşünde öyle. pizzaları büyük oranda telafi etmişsindir.:34:

Menüm :56::56:

Sabah: Çeyrek simit
1 kk peynir

Ara: 4 kuru kayısı

Öğle: 1 elma 1 portakal
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi ile meyve salatası yaptım

Ara: 1 avuç içi kadar sarı leblebi

Akşam: 2 dilim kızarmış (kupkuru) kepek ekmeğine krem peynir sürdüm
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biberle yedim

Spor: 65 dk. yürüyüş
Su: 14 bardak

.

Güzel Gamzecim .tüm öğünlerin de sporunda :34:

ben akşamları fırsat bulamıyorum koşu bandına çkıkmak için çocuklardan öğleyin tempolu olarak 1 saat 15 dk yürüdüm akşamda balık ızgara ve salata olacak bakalım belki dün yaptığım gibi 2-3 durak önce iner eve yürürüm gene

Kaptanım zaten öğlen 1 saat15 dk yürümüşsün kaç km etti bilemiyorum ama minimum 6-7km desek gayet iyi bence. Akşam menünde ideal :40:

kızlar merhabaaa. ne çok yazışmışsınız maşallah, alıntılayamadım ama okuduğum kadarıyla:

zeynebim yıldönümünüz kutlu olsun tatlım, nice nice güzel seneler geçirin inşallah eşinle, Allah mutluluğunuzu arttırsın tatlım:16::16::nazar::nazar:

hazoscum geçmiş olsun canım... bekunisi sormuşsun sanırım reçetesiz 3 tl ye satılıyor..yine sormak istediğin olursa eczacına danış canım, ben geçen kullandım, 1 kere wc ye çıkmanı sağlıyor ama sağlam sağlıyor, o kadar söyleyeyim tüm içini boşaltıyor, sonra yine eski haline dönüyorsun

aramıza yeni arkadaşımız katılmış sanırım gülanne, hoşgeldin canım... başlamak en büyük karar, tebrik ederim seni :) gidecek bu kilolar emin ol...

bugün biraz yoğunum, menümü de girmişken paylaşayım:

LUCI'nin bugünkü menüsü::56:

sabah: 06:30

nescafe-sade ve şekersiz

öğle: 12:00
1 adet lahmacun - bol yeşillik ile
1/4 porsiyon tahinli pide
1 bardak ayran
çilekli pasta 1 dilim (uzun zamandır istediğim için tarafıma özel hazırlandı yemeden duramadım ev yapımı-kremasız ama muhallebili gibi):16:

akşam: 16:30
1 kase lahana çorba

su:3 litre
spor: sabah açık havada tempolu 90 dk (5 km yürüyüş)
akşam açık havada tempolu 90 dk ( 6 km yürüyüş)

(hatta akşam ki yürüyüşe çıkmadan önce 17:00 gibi koşu bandında 30 dakika 8'de koşu yapmayı planlıyorum, şimdilik plan halinde bakalım)

Merhaba luci :) uzun zamandır karşılaşamıyoruz bugün yine bolca yürümüşsün ne güzel :16: eğer yürüyüşler böyle olmasa öğlen yediklerini biraz eleştircektim. Lahmacun zaten karatay da söylüyor sağlıksız değil. Tahinli pideyle pasta da yürüyüşle ve akşam yemeğinin hafif olmasıyla erimiştir umarım canım .Medem pastayı çok canım istedi. Anlıyorum aslında seni benim de oluyo öyle bazen olsa da yesem dediğim yiyecekler :7:

Günaydın bayanlar :)
Hepimize güzel, hafif, bol sporlu bir gün olsun. Okula yürüyerek gideceğim bugün yine :)

İyi ki aranıza gelmişim, burası çok güzel, sevgiler herkese :)

Merhaba luci :) uzun zamandır karşılaşamıyoruz bugün yine bolca yürümüşsün ne güzel :16: eğer yürüyüşler böyle olmasa öğlen yediklerini biraz eleştircektim. Lahmacun zaten karatay da söylüyor sağlıksız değil. Tahinli pideyle pasta da yürüyüşle ve akşam yemeğinin hafif olmasıyla erimiştir umarım canım .Medem pastayı çok canım istedi. Anlıyorum aslında seni benim de oluyo öyle bazen olsa da yesem dediğim yiyecekler :7:

handecim merhaba, evet denk gelemedik :) ama gerçmişi okurken mutlaka senin yazdıklarını da okuyorum, seni takipteyim yani :) maşallah sen yürüdükçe ben de yürümek istiyorum... canım biliyorsun ben yaklaşık 80 gündür falan sıkı diyetteydim ve 16 kilo çok şükür:nazar: gitti...şu an son 6 kilom kaldı hedefime ve bu 80 günde canımın istediği hiç bir şeyi yememiş, aklıma getirmemiş, canımı istetmemiştim :) ama hem az kilomun kalması hem de farklı bir taktik geliştirmek için şu an öğle yemeğinde canım ne isterse yiyip akşamı çok hafif atlatıyorum ve saat 4 den sonra sudan başka hiç bir şey sokmuyorum vücuduma...ama inan çok farketti şu 4 günde... ben de şunu anladım ki öğlen 14:00 e kadar ne istersen ye, akşamı atlatıp biraz da spor yaparsan kilo falan olmaz insanda...bu taktiği çok tuttum ben anlayacağın...dediğin gibi zaten canan hocayı çok beğeniyorum, lahmacunun da sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum... saat 16:00 dan sonra da hiç bir şey yemeyince leptin hormonum yağlarımı yakıyor...:16::16:

günaydın arkadaşlarrrr.... hava misss bugün buralarda...işlerim var, fırsat buldukça girer, bakarım... görüşmek üzere:16::16::16:

Gunaydin gunaydin...

artik yaslandim galiba sabahlayamiyorum :((( saat 2'ye gelirken uyudum. yaziyi saat 3'e kadar olabildigince tamamlamam lazim. 3'te toplanti var.

fakat tarti yuzume guldu bu sabah :) bugun de 1 saat yuruye bilsem ne guzel olurdu. insallah vakit kalir ve yururum.

hepinize guzel gunler olsuuuun :)

bu arada yarin tartida yag orani olcemeyecegim malesef, cunku oranlarin dogru cikabilmesi icin 12 saat spor yapmamis olmak, sabah ac karna dinlenmis normal bir halde olmak gerekiyormus. insanin iletkenligi bunlara bagli olarak degisiyormus. 1 nisan'da olcerim insallah, sonra da 1 mayis'ta tekrar olcerim.

Günaydın 5. takımın fit ve güzel hanımları :3:
2 gün raporluydum şimdi yine iş başı:50:
Sesim kısık konuşamıyorum ama çok şükür başka sorunum yok
Hafta sonu temizliğinin yarısını dün yaptım diyebilirim :21: o derece iyiyim çok şükür.:16:
Diyet miyet hiç uğraşmadım inanın zaten doğru düzgün iştahım da yoktu ama bugün yine rutinime döndüm klasik tostumla:56:
Yarın tartıdan bana bir güzellik yapması en büyük temennim şu an - çünkü kafam biraz dolu bu aralar o yüzden ufak da olsa beni sevindirecek şeylere ihtiyacım var
Neyse bendeki durumlar kısaca böyle, sizde ne var ne yok?

Kızlar Günaydınnn

Bugün aşkböcüğüyümmm :16::16::16:

Şimdi alıntı yapamayacagım uygun bir zamanda girip geçmişe bakacagım

Hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın
:16::16::16:

Back
X