Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedric günaydın canım..

chocolatecim,
genital bölge temizleme jeli falan kullanıyor musun?
ben hamileyken senin gibi olmak üzereydim ki sebamedin jeli imdadıma yetişti..
geçmiş olsun

oo takım burda, muhabbet süper ama benim çıkıp yürmem gereeek saat 9 dın dınnn.
öptüm sizi bayanlar Şeniz

kallisim kullandığım ilaç doktorun geçen sene verdiği ilaçtı,geçen sene de aynı şey olmuştu...
aslında almazdım da,öyle kötü kaşınıyor ki
diyette var olmana çok sevindim kallisim..destekler tam hee hihoyyyt
bhk o kadar erken yeme cnm kahvaltıyı,çünkü kuşluk yok bu diyette..

ben biraz mutfağa geçiyorum takımcım.
kızın yoğurdunu mayalıyım,
çorbasını ocağa koyup kendi kahvaltımı da yapıp burdayım :jeyyar:

canım senınle konusdugumuzda bıde gercekden kotuydum cunku bursa ya gıderken ferıbotun merdıvenlerınden dusdum hemde ne dusme.esımın aılesı gelmısdı ben en onden merdınenden ınıyordum esım en arkada annesını ındırıyodu.ayakkabım kaydı ıkı uc basamak ayaklarımla ındım sonra gerı kalanını popo ustu tamamladım pat pat.hala kollarım agrıyor.ve kalkdım hıc bellı etmeden arabaya bındım ıkı gun boyu bursa da dıslerımı sıka sıka dayandım eve geldım ve gunler surdu morlıklarımın acılarımın dınmesı.ama pek kımseye anlatmadım ya.ne bılıym utandım ısde

chocalate ben unv nın ılk ıkı yılı devlet yurdunda kaldım.ve cok sık vajınalmantar olan arkadaslarım oldu ben ıkı kez yasadım.ıc camasırını utuleyerek o bolgeye uygun tmızleyıcıler kullanıp dus jelı sabun degdırmeyerek kurtuldum bıde doktorun verdıgı jel seklınde bır ılac vardı.sımdı bıle odum patlar o durumu yıne yasıycam dıye.bıde evlı oldugun ıcın kapmıs olabılecegın bısey varkı doktora gıt canım en ıyısı ama bıran once gecer ınsaallah

ay cedricim çok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm allah korumuş kötüsü olmamış kırık çatlak olabilirdi off, canım bunda utanacak ne var ya kıyamam ben sanaŞeniz.. Tekrar çok büyük geçmiş olsun canım....

çikolatım ben o diyeti yani bu diyeti zemuszemus hala adapte olamadım bak:roflol: .. çok kolay yapmıştım ama ilk listelerden sonra bıraktım hep yaptığım gibi, bu yüzden tekrar denemekte fayda gördüm bakalım etkili olacakmı..

buda evcildeki konumuza.s.
hem kedim hem köpeğim hemde çocuklarım var naniknanik
http://www.kadinlarkulubu.com/dostl...3-8226-labrador-kizim-siyam-oglum-8226-a.html

ben kucukken asırı dusen bır cocukdum.dengemmı bozukdu neydı habıre duserdım ve genelde anneme soylemezdım o yaralarımı gorunce anlardı.hala dusmekden korkar ve utanırım ısde ne bılıym

Bende utanmak ne gezer:roflol: düşsem kendime kahkahalarla güler düştüğüm yerden kalkamam:roflol::roflol:

saol kallıstecıgım.gecdı gıttı.cok sukur kedıs ve kopegın cok guzel ama o mısafır cok fena ya.cok cok fena korkarım.hanı gormeyede dayanamam.benımde cocugum bırgun eve hayvan ısterse ancak o zaman alırım dıye dusunuyorum ben kopekden esım kedıden korkuyor.-tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum doktora gideceğim... zaten yakın,yürüyüş olacak hem...
öpüyorum hepinizi...
canzi cnm nerelerdesin senn??özlettin vallahi..

Canım benim yaaopuyorumnanaktan korkmak değilde eşim kedi sevmezdi ama zor durumda kalıp yalvardık kedimizin asıl sahibi yurtdışına gidiyordu ve bırakacak yeri yoktu, eşimi ikna etmek hiç kolay olmadı ama çocuklar isteyince insan kıyamıyor hayır demek zor oluyor ki benim kızları biliyorsunuz artık, hayvanı istedilerse sorumluluğunuda alacaklardır demektir.. Ama şimdi eşim kapıdan girer girmez kedi tepesinde ve her akşam beraber yatıyoruz, eşim yemek sonrası kanepede uzanır hani oğlum dedi andada kedi kucağındadır öyle mutlu ediyor ki hayvanlar insanı..Ama almadan önce öyle çok düşünmek gerekir ki çok büyük sorumluluğu var, bak eşim geçende bir hafta rusyaya gitti o gelene kadar Yırtık hasta gibi yattı, hiç bir şeye tepki vermedi hep üzgündü yani çok bağlanıyorlar insana.. Denemek için bir gün bahçede yaarken dedimki a-a-a-aa baba gelmiş... kendini çitlere nasıl attı sitenin yollarına bakmaya çabalıyor filan hareketlendi. sonra öyle kandırdığım için çok üzüldüm...korkunuzu biraz abayla yenebilirsiniz, çocukları bir evcille beraber büyütmek çok daha zevkli hemde yaşama karşı çocukları çok farklı yetiştiriyor herkese tavsiye ederim..

günaydın güzel takımım maşallah hafta sonu buralar dolu dolu geçmiş diyete başlayanlara allahım kolaylıklar versin inşallah hepimiz sonunu getiririz ve kilolarımızdan en az 10 kilo kaybederiz

akrep burçlarınınopuyorumnanaktan becerikliliği yanında bi de balık burcundan getirdimzemuszemuszemuszemus

canım çokkk güzel olmuşlar maşallah ellerine sağlık
canzicim nerelerde ki :uhm: merak ediyorum ne oldu onun şok diyet sonucu :icecream:
canım hafta sonu yoğun oluyorum eşim evde oluyor pek giremiyorum ben diyeti bitirdim başladığımda 80.7 idim şimdi 78,4 yani 2,3 kilo verdim ama bugün sabah 79,1 çıktım dün regli oldum herhalde ondan çünkü daha bugün normal yemeğe geçiyorum oda yeni başalanan diyete başladım
canım şükürler olsun attalattı şimdi inşallah istediği sonucu elde eder hakkında hayırlısını versin rabbim
canımmmm çokkkk tatlılar şeker şeyler
günaydın takım !
diyet başladı değil mi?
ben kahvaltıyı 9 da yiyeceğim,(amma kahvaltı hee,3-4 dilim salam,1 dlm kızarmış ekmek) cokacimcoook

kallisim kediler çoooook tatlı yaa zemuszemus
canım bende başladım senin dediğin saatler çok uygun bende aynen o saatlerde yemek yiyiyorum ama ben ancak 30 dak akşamları yürüyüş yapabiliyorum işe giittiğim için sabah mümkün olmuyor canım
mantar rahatsızlığı canım çok inat bir bakteri çeşidi oluyor o yüzden tama bir fitil tedavisi almadan geçmiyor aynı zamanda bazen doktorlar eşli tedavi yapıyorlar bende gebelikte oldum ama mahvolmuştum zarlo zorla geçti ondan sonra numismed intim jel kullanmaya başldım her duş aldığımda temizliyorum onunla yıkıyorum 2 yıldır hep kullanıyorum maşallaha hiçç olmadım daha canım
kızlar ben çıkıyorum doktora gideceğim... zaten yakın,yürüyüş olacak hem...
öpüyorum hepinizi...
canzi cnm nerelerdesin senn??özlettin vallahi..

canım buralardayım geçmişi okuyayım derken sen çıkmışsın canım geçmiş olsun şekerim gelince görüşürüz artık

cedric canım geçmiş olsun :teselli:

bu arada diyete baya kalabalık başlamışız anlaşılan..
süper :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…