- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.001
e o zaman sen benim oğlumuda görmedin değil mikaydirigubbakcemile3 madem seviyorsun getireyimopuyorumnanaktan
e o zaman sen benim oğlumuda görmedin değil mikaydirigubbakcemile3 madem seviyorsun getireyimopuyorumnanaktan
ay çok sevindim buna canım seni çok özledik biz çünkü.. ama o yorgunluktan sonra iptal olman çok normal değil mi ben senin sesinden bile korkmuştum hatırlarsın bir problemmi var demiştim, nasıl rahatsız nasıl yorgundu sesin, anlayabiiyorum yaşadıklarını ve havaların etkiside çok büyük tabiki.. toparlanırsın canım ben inanıyorumŞeniz
evet evet evet bizde varız:icecream:
cedric cnm çok geçmiş olsun,utanma niye utanıyorsun...her insanın başına gelebilir bu
ben kucukken asırı dusen bır cocukdum.dengemmı bozukdu neydı habıre duserdım ve genelde anneme soylemezdım o yaralarımı gorunce anlardı.hala dusmekden korkar ve utanırım ısde ne bılıym
saol kallıstecıgım.gecdı gıttı.cok sukur kedıs ve kopegın cok guzel ama o mısafır cok fena ya.cok cok fena korkarım.hanı gormeyede dayanamam.benımde cocugum bırgun eve hayvan ısterse ancak o zaman alırım dıye dusunuyorum ben kopekden esım kedıden korkuyor.-tatlicadiarzu-
canım çokkk güzel olmuşlar maşallah ellerine sağlıkakrep burçlarınınopuyorumnanaktan becerikliliği yanında bi de balık burcundan getirdimzemuszemuszemuszemus
canım hafta sonu yoğun oluyorum eşim evde oluyor pek giremiyorum ben diyeti bitirdim başladığımda 80.7 idim şimdi 78,4 yani 2,3 kilo verdim ama bugün sabah 79,1 çıktım dün regli oldum herhalde ondan çünkü daha bugün normal yemeğe geçiyorum oda yeni başalanan diyete başladımcanzicim nerelerde ki :uhm: merak ediyorum ne oldu onun şok diyet sonucu :icecream:
canım şükürler olsun attalattı şimdi inşallah istediği sonucu elde eder hakkında hayırlısını versin rabbimiyi geceler arkadaşlarım az önce girebildim siteye çok yorucu ve stresli birgün geçirdim.hepinizin yazılarını okudum ama kim ne yazmış şu an hatırlıayamıyorum bide sayfa çok zor ilerliyor o yüzden tek tek cevap veremedim nolur kusuruma bakmayın çok yorgunum ve çok uykum var.destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
sabah motivasyonunu yükseltmek için elimizden geleni yaptık sizlerinde dediği gibi onu her koşulda çok sevdiğimizi sınavdan kötü bir sonuç çıksa bile sevgimizde en ufak bir azalma olmıycağını hissettirdik ve çok rahat bir şekilde girdi sınava sınavdan çıkana kadar dualarla bekledik ailece havada sıcaktı piştik yani 2 saat boyunca .neyse çıktı sınavdan baktım yüzü gülüyor beklediğimden kolaydı dedi tabi yapamadıklarım oldu onlarıda boş bıraktım dedi.bende derin bir oh çektim sonra biraz dolaştık moral olsun diye ondan sonrada yaylaya gittik her hafta olduğu gibi sebzelerim beni bekler sulamam lazım bide ev temizliğine giriştik ancak vakit dar olduğu için mutfak tuvalet banyoyu halledebildim .bitmiş durumda eve geldim bide evdeki işler işte bu saat oldu sabahta temizlik var hepinize iyi geceler diliyorum ve çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattık artık bu gün rahat bir uyku uyumak istiyorum .hepinizi çoook öpüyorumopuyorumnanaktan
canımmmm çokkkk tatlılar şeker şeylerBijocum işte benim misafir bebeklerimden 3'ü.. Baktıkları yer Yırtığın kulübesinin yanı bodruma giren bir baca deliği var şu an iptal durumda, balkon altına oradan ulaşmış anneleri ve anne çıkınca bunlarda kafayı uzatıp oradan Yırtığı izliyorlar, Yırtık oraya giremiyorda :roflol:deliriyor...
canım bende başladım senin dediğin saatler çok uygun bende aynen o saatlerde yemek yiyiyorum ama ben ancak 30 dak akşamları yürüyüş yapabiliyorum işe giittiğim için sabah mümkün olmuyor canımgünaydın takım !
diyet başladı değil mi?
ben kahvaltıyı 9 da yiyeceğim,(amma kahvaltı hee,3-4 dilim salam,1 dlm kızarmış ekmek) cokacimcoook
kallisim kediler çoooook tatlı yaa zemuszemus
mantar rahatsızlığı canım çok inat bir bakteri çeşidi oluyor o yüzden tama bir fitil tedavisi almadan geçmiyor aynı zamanda bazen doktorlar eşli tedavi yapıyorlar bende gebelikte oldum ama mahvolmuştum zarlo zorla geçti ondan sonra numismed intim jel kullanmaya başldım her duş aldığımda temizliyorum onunla yıkıyorum 2 yıldır hep kullanıyorum maşallaha hiçç olmadım daha canımbijom inşallah canım,insan neye alışmıyor ki,değil mi?
bu arada kızlar,ben bir kaçgündür rahatsızım..
genital bölgemde sürekli tekrarlayan bir kaşıntı (inanılmaz kötü ama,rahat vermiyor) var.ilaç kullandım geçti ama 2 gündür yine tekrarladı.bugün doktora gideceğim...
geçiren var mı böyle bir rahatsızlık ?
kızlar ben çıkıyorum doktora gideceğim... zaten yakın,yürüyüş olacak hem...
öpüyorum hepinizi...
canzi cnm nerelerdesin senn??özlettin vallahi..
cedric canım geçmiş olsun :teselli:
bu arada diyete baya kalabalık başlamışız anlaşılan..
süper :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?