Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geldimm kaydirigubbakcemile2
1 saat 15 dk yürümüşüm ama ne sıcakkkk :bbo: eve sürünerek geldim yine. bir de markete uğramıştım abartmıştım biraz süttü peynirdi derken baya ağır olmuş torbalar. eve yaklaşırken hayal gibi geldi bana eve ulaşıp kahvaltı etmek :roflol: kahvaltımı yaptım biraz dinlenip ev temizlicem :bbo:

canzicim sonuca sevindim canım muhtemelen regl olduğun için öyle çıktın. aman sakın regl oldum diye kaçamak yapma :icecream:

bayanlar ben daha dondurma mevsimini bile açmadım. ama hedefime ne kadar çabuk gelirsem yeni çıkan magnum böğürtlenli karadutlu dondurmayı o kadar çabuk yerim diyorum iyi oluyor :icecream: belki 65 olunca kendimi ödüllendiririm bilmiyorum :1rolleyes:

doktor için akşama randevu aldım telefonda,16.30 a....
iyi oldu biraz temizlik yaparım ben de..
canzi şekerim sen de yapıyorsun diyeti hee,hadi bakalım..bozmak yok.
ben de birkaç kere oldum bu mantarı canım,hakikaten çok sinir bir hastalık.ben de numismed kullandım,iyi geldi..alacağım inş...

çikolataaaa
özellikle sana bir sorum olacak canım

bu diyeti yaparken ...
bitki çayı vs içebilir miyiz?
şekersiz...

canım geçmiş olsun. ben hiç olmadım ama bir yakınımdan biliyorum. mantar olduğu için herşey çok iyi gelişmesine, doktorun doğumhanede 5 dk kalırsın sadece demesine rağmen normal doğum yapamadı :bbo:

doktor da söyleyecektir ve sen de biliyorsundur ama pamuklu iç çamaşırını tercih etmeyi unutma canım. valla ben zaten giyemiyorum öyle sentetik kumaşlı iç çamaşırları en iyisi babane donları :roflol::roflol:

geçmiş olsun umarım bir an önce geeçr canım :çok üzgünüm:

canzi süt günün nasıl geçti merak ettim -tatlicadiarzu-

evde olduğum için fazla kötü değildi yattım dinlendim bol bol su içtim yanında ama en zoru süt yoğurt günü çok iyiydi ben ayran içtim hep çünkü yoğurdu tek hayatta yiyemem neyse bitti şimdi bu diyet hemen başladığım için zor gelmeyecek bana inşallah :dance::dance::dance:

sağol bijom, henüz bebek düşünmüyorum ama tabii düşünürsem de böyle birşey yaşamak istemem...
haklısın, don seçimi önemli opuyorumnanaktan

cocostarcığım sana da teşekkür ederim

ben de şu bulyon corbasını soracaktım.
içmesek olur mu acaba?
hiç içimin alacağını zannetmiyorum:bbo:

valla canım öyle yazıyor ve yerine herhangi başka bir çorba önermemiş...
ama diyette şehriyeli bulyon da var,içine bir avuç tel şehriye kat istersen belki öyle içersin...fisfisfis

evet canım bende yapıyorum inşallah bozmucam canım şu sayede en az bir 10 kilo atalaım bare az yolumuz kalsın sonra koruma amaçlı diyetlere bakarız tatlım sende acil şifalar diliyorum canım çok illet birşey valla Çok üzgünüm çoook

sağol canzi cğm,ben de tez zamanda kurtulmak itiyorum şu kilolardan ama bakalım olabilecek mi...
ayy valla bu 38 gün çok dua edelim birbirimize,motive olalım burda..özellikle kilosu çok olanlar... ben en az bir 10 kilo vereceğimize inanıyorum .çünkü diyet hakikaten çok az kalori içeriyor.aslında sakıncalı az kalorili diyet, ama elimdeki kağıtta doktor imzası görmesem yapmam zaten...

haklısın sakıncalı ama öyle az yiyeceğiz diye sağlıksız yiyecekler yok en azından ölçülü miktarları az sağlıklı yiyecekler var herşeyden var meyve var sebze var et var herşey var yani canım ilk başlarda zorlanınca bırakmazsak sonrası gelir hele birde tartıda kiloların gitmeye başldığını gördükmü oooooo işte bizim bayramımız o zaman olcak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:

maşallah canım ne kadar güzel vermiş ve korumuş inşallah bizlerde böyle olabiliriz canım CADIARZUCADIARZU:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
bijoux ya,
maşallah diyorum.
yüzden bile ne kadar farketmiş ve güzelleşmiş.
peki kaç kilodan kaç klloya düştü meak ettim?

zaten kilo bana yakışıyor diyenler kendini kandırıyor bence..

bijo valla motivasyon oldu cnm... süper güzelleşmiş kardeşin

kızlar hepinizi öpüyorum,ben artık biraz temizlik yapayım,hem vakit de geçsin,diyetin ilk günü zor olbilir...

bijoux ya,
maşallah diyorum.
yüzden bile ne kadar farketmiş ve güzelleşmiş.
peki kaç kilodan kaç klloya düştü meak ettim?
zaten kilo bana yakışıyor diyenler kendini kandırıyor bence..
evet canım çok değişti valla. 76 kilodan 58 e düştü. ama baktı ki 58 de zayıf görünüyodu 60-62 arası gidip geliyor şimdi. biraz kilo alsa o hafta arabayla değil minibüsle gidiyor işe (minibüs yürüyüş yolu 1 km) şimdi canı isterse pizza canı isterse döner yiyor. o da akşamları yemeyerek verdi kilolarını. hala da yemez..

bijo valla motivasyon oldu cnm... süper güzelleşmiş kardeşin
kızlar hepinizi öpüyorum,ben artık biraz temizlik yapayım,hem vakit de geçsin,diyetin ilk günü zor olbilir...
teşekkürler canım, en kısa sürede sizinkileri de görürüz inşallahhh :1hug: ben de yapıcam ama biraz dinlenmem lazım 12 gibi falan kalkıcam. koaly gelsin çikolatam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…