- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.021
doktor için akşama randevu aldım telefonda,16.30 a....
iyi oldu biraz temizlik yaparım ben de..
canzi şekerim sen de yapıyorsun diyeti hee,hadi bakalım..bozmak yok.
ben de birkaç kere oldum bu mantarı canım,hakikaten çok sinir bir hastalık.ben de numismed kullandım,iyi geldi..alacağım inş...
ben de birkaç kere oldum bu mantarı canım,hakikaten çok sinir bir hastalık.ben de numismed kullandım,iyi geldi..alacağım inş...
çikolataaaa
özellikle sana bir sorum olacak canım
bu diyeti yaparken ...
bitki çayı vs içebilir miyiz?
şekersiz...
çikolataaaa
özellikle sana bir sorum olacak canım
bu diyeti yaparken ...
bitki çayı vs içebilir miyiz?
şekersiz...
evet tatlım içilebilir,zaten kağıda böyle bir not düşmüş...
ama kahve değil,şekersiz açık çay ve bitki çayları canım...
canzi süt günün nasıl geçti merak ettim -tatlicadiarzu-
canım geçmiş olsun. ben hiç olmadım ama bir yakınımdan biliyorum. mantar olduğu için herşey çok iyi gelişmesine, doktorun doğumhanede 5 dk kalırsın sadece demesine rağmen normal doğum yapamadı :bbo:
doktor da söyleyecektir ve sen de biliyorsundur ama pamuklu iç çamaşırını tercih etmeyi unutma canım. valla ben zaten giyemiyorum öyle sentetik kumaşlı iç çamaşırları en iyisi babane donları :roflol::roflol:
ben de şu bulyon corbasını soracaktım.
içmesek olur mu acaba?
hiç içimin alacağını zannetmiyorum:bbo:
sağol canzi cğm,ben de tez zamanda kurtulmak itiyorum şu kilolardan ama bakalım olabilecek mi...
ayy valla bu 38 gün çok dua edelim birbirimize,motive olalım burda..özellikle kilosu çok olanlar... ben en az bir 10 kilo vereceğimize inanıyorum .çünkü diyet hakikaten çok az kalori içeriyor.aslında sakıncalı az kalorili diyet, ama elimdeki kağıtta doktor imzası görmesem yapmam zaten...
evet canım çok değişti valla. 76 kilodan 58 e düştü. ama baktı ki 58 de zayıf görünüyodu 60-62 arası gidip geliyor şimdi. biraz kilo alsa o hafta arabayla değil minibüsle gidiyor işe (minibüs yürüyüş yolu 1 km) şimdi canı isterse pizza canı isterse döner yiyor. o da akşamları yemeyerek verdi kilolarını. hala da yemez..bijoux ya,
maşallah diyorum.
yüzden bile ne kadar farketmiş ve güzelleşmiş.
peki kaç kilodan kaç klloya düştü meak ettim?
zaten kilo bana yakışıyor diyenler kendini kandırıyor bence..
teşekkürler canım, en kısa sürede sizinkileri de görürüz inşallahhh :1hug: ben de yapıcam ama biraz dinlenmem lazım 12 gibi falan kalkıcam. koaly gelsin çikolatam yerimsenibenbijo valla motivasyon oldu cnm... süper güzelleşmiş kardeşin
kızlar hepinizi öpüyorum,ben artık biraz temizlik yapayım,hem vakit de geçsin,diyetin ilk günü zor olbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?