- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.041
evet canım çok değişti valla. 76 kilodan 58 e düştü. ama baktı ki 58 de zayıf görünüyodu 60-62 arası gidip geliyor şimdi. biraz kilo alsa o hafta arabayla değil minibüsle gidiyor işe (minibüs yürüyüş yolu 1 km) şimdi canı isterse pizza canı isterse döner yiyor. o da akşamları yemeyerek verdi kilolarını. hala da yemez..
ben tam tersi öğle yemeğinden hiçbirşey anlamadım
çünkü sıkı yerdim öğlenleri,akşama çok yememek için..
doymadım cokacimcoook
ben de birazdan yiycem BHKcım
karnım da acıktı oh şapur şupur yerim İnşaAllah :)
bijoux cum valla ne diyim sana güzelim sendeki bu azim, disiplin, hırs süper bin kere tebrik ediyorum, neye şaşırıyorum biliyormusun böyle bir iradeye sahipsin de sen nasıl kilo aldın böyle, alırken iradeni gezmeye göndermişin demekki, bak süper gidiyorsun kırkbirkere maşallah
sana liste miste vız gelir tırıs gider, istediğin listeyi koysak önüne evellallah halledersin süper bu çiçekler sana a.s.
Canım kardeşinde çok güzel kilo vermiş onu da çok tebrik ediyorum, kardeşlere çifte bravokaydirigubbakcemile5
tabu canım diyet zor geliyorsa ve kesin devam edemem diyorsan başlama bence.
bu arada 1 grissini değil, 2 grissini 1 dilim ekmeğe eş değer diye okumuştum ben. bence de diyet kolay değil,ve grissinileri azaltmak hata olur... ki bu diyetin yaratıcısı olan doktor,çok disiplinli bir adammış ve diyeti eksik yaptığını söyleyen birini kovmuş..he o doktor burda değil sen eksik yapabilir veya kendin bişeyler katabilirsin.:)) ama ben diyorum ki bu diyeti eksiksiz yapalım ve bakalım kaç kilo vereceğiz... ama dilekolay 38 gün,belli olmaz. çok zorlanırsan bozarsın cnm...
selamlar cnm...tebrik ederim seni...inş bizde görebiliriz o günleri...kalori konusuna katılıyorum...ufak tefek eklemelerin sorun yaratacağına inanmıyorum..ama tam ifade edemedim kendimi sanırım...yazarak anlatmakta zorlanıyorum....cocostarcım, asyacım, reyhanablacım, ölügelincim, xtabu cum hepinize selamlar
Bu arada kızlar nerdeyse 36 beden olmuşum bel, karın, basenden 1'er cm daha incelmişim çok iyi hissediyorum kendimi hihoyyyt
cocostarcım, asyacım, reyhanablacım, ölügelincim, xtabu cum hepinize selamlar
Bu arada kızlar nerdeyse 36 beden olmuşum bel, karın, basenden 1'er cm daha incelmişim çok iyi hissediyorum kendimi hihoyyyt
cococum evet travian hastası onu oynuyorr.
ayyy cnm yaa...ne güzel anlatmışsın...sportieye katılıorum çok azimlisin maşallah...kızartmalar yapıpta yememek her yiğidin harcı değil..tebrik ediyorum çünkü ben dayanamam yani...tamam tatlı falan yemem derim ama ewde pişen bişinde tadına bakmamak çok zor...sen başarıosun bunu ve bende seni gönülden tebrik ediyorum cnm arkadaşım....sen bu listeyi rahatlıkla uygularsında doyarsın bile....suntalara benzer seyler var zaten....oyyyy sportim neler yazmışsın valla şımarıcam baaakkk opuyorumnanaktan çok çok teşekkür ederim :1hug:
hımm neden kilo aldım. okul sonrası masa başı işe başladım. hareketsizlikten 5 kilo almışım farkında bile değildim o zamanlar iş hevesiyesonra bir ara fast food lara çok dadanmıştım tabi bi de anne yemekleri, yine farketmedim şiştiğimi bir baktım 5 kilo daha gelmiş olmuşum 70 :1shok: hayatım, düzenim çok değişmişti. ben yurttan okula yürürdüm 4km hem de sabah dersine. neyse 70 kiloda da evlendim. başladım eşimle akşam yemeklerine. bir ara 80 oldum :1shok: o zaman dedim ki zayıflamalıyım. tam indim 67 ye bel fıtığı oldum :bbo: 8 ay savaştım ve hareketsiz kaldım geri geldi hepsi. ameliyattan sonra da bir sürü hareket yasağı, hala mekik yasak mesela neyse sonra da hamile kaldım yine oldum 78.. bu aralarda diyet yapmak istedim ama motivasyon eksikliği yaşadım hep. bebiş gidince de yine başladım.. ve kallise mesaj attım takımlara gelicem diye..
bir de şu var benim annem ve babam tansiyon ve şeker hastası ayrıca da baya kilolular. doktorlara göre biz de potansiyel bu hastalığa sahip olacak kişileriz kardeşimlerle .ama zayıf olursak yakalanmayabiliriz ya da daha geç yakalanırız. bundan dolayı ne zaman istanbula gitsem çok aşalıyolar beni :çok üzgünüm: çok kızıyolar, laflarıyla utandırıyolar. evet belki yanlış ama inan şu anlık disiplinimi bunlar sağlıyor. 1 nisanda istanbuldan geldim ve başladım öyle de gidiyorum. annem telefonda falan çok gazlıyor beni. kardeşime de çok yardımcı oldular bu konuda :roflol: kısaca hikayem bu. kendimi başarı öyküsü yazıyo gibi hissettim ha gayret bijoux 8 kilo kaldı be yazmanaaaa :hooray: bunları kopilerim artık :roflol:
choclate cım canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun, bakalım şu senin diyetin çok sardı hepimizi, yalnız kızdım sana bak, daha başlamadan acaba verirmiyim, yaparmıyım diye olumsuz olumsuz yazmışsın. Tabi vericeksin hele bu listeyi yaparsan 15 kilodan az vermezsin söyliyim sana, evinde yürüyüş bandın var ne güzel tepesinden inme onun, iyice hırslan, bak nasıl olucak, şurda 38 gün nedir ki allahaşkına koskoca bir ömrün yanında öyle düşün, aslında bu yazdıklarım sadece senin için değil tabi genelde 10 kilo üzerinde vermek isteyip de inanmak konusunda sıkıntı yaşayanlar için, daha doğrusu inaç konusu için dediklerim, önce inanıcaz tamammı
vah vah çikolatam doymamış anlaşılan :))
oyyyy sportim neler yazmışsın valla şımarıcam baaakkk opuyorumnanaktan çok çok teşekkür ederim :1hug:
hımm neden kilo aldım. okul sonrası masa başı işe başladım. hareketsizlikten 5 kilo almışım farkında bile değildim o zamanlar iş hevesiyesonra bir ara fast food lara çok dadanmıştım tabi bi de anne yemekleri, yine farketmedim şiştiğimi bir baktım 5 kilo daha gelmiş olmuşum 70 :1shok: hayatım, düzenim çok değişmişti. ben yurttan okula yürürdüm 4km hem de sabah dersine. neyse 70 kiloda da evlendim. başladım eşimle akşam yemeklerine. bir ara 80 oldum :1shok: o zaman dedim ki zayıflamalıyım. tam indim 67 ye bel fıtığı oldum :bbo: 8 ay savaştım ve hareketsiz kaldım geri geldi hepsi. ameliyattan sonra da bir sürü hareket yasağı, hala mekik yasak mesela neyse sonra da hamile kaldım yine oldum 78.. bu aralarda diyet yapmak istedim ama motivasyon eksikliği yaşadım hep. bebiş gidince de yine başladım.. ve kallise mesaj attım takımlara gelicem diye..
bir de şu var benim annem ve babam tansiyon ve şeker hastası ayrıca da baya kilolular. doktorlara göre biz de potansiyel bu hastalığa sahip olacak kişileriz kardeşimlerle .ama zayıf olursak yakalanmayabiliriz ya da daha geç yakalanırız. bundan dolayı ne zaman istanbula gitsem çok aşalıyolar beni :çok üzgünüm: çok kızıyolar, laflarıyla utandırıyolar. evet belki yanlış ama inan şu anlık disiplinimi bunlar sağlıyor. 1 nisanda istanbuldan geldim ve başladım öyle de gidiyorum. annem telefonda falan çok gazlıyor beni. kardeşime de çok yardımcı oldular bu konuda :roflol: kısaca hikayem bu. kendimi başarı öyküsü yazıyo gibi hissettim ha gayret bijoux 8 kilo kaldı be yazmanaaaa :hooray: bunları kopilerim artık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?