Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın zeynepcim. çok güzel rakamlar . bu hafta da isveçe devam mı ?

Günaydın zeynepcim. çok güzel rakamlar . bu hafta da isveçe devam mı ?

tesekkür ediyor ve bende seni tebrik ediyorum canım

evet bu haftada devam daha benim 3. günüm bugün

zorlanmıyorum normal yasantıma devam ama ilk kez bi liste ile diyet yapığım için sanki dışına çıkarsam bozulacak gibi geliyor o nedenle kaçamak yapamaıyorum ama arada ödüllendircem kendimi küçük küçük

Luci günaydın , tebrik ederim. Güzel rakamlar gördün bu hafta 6li rakamları da gördün ideal kilonu da göreceksin

***5.TAKIM - 357.ETAP*** ALTINCI

Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )

luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,1 ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/ )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,8)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,4)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
yu_zey (61,3/ ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,32

toplightcım gelince yüzdeleri kontrol ediver tatlım lütfen hata yapmış olabilirim

Luci günaydın , tebrik ederim. Güzel rakamlar gördün bu hafta 6li rakamları da gördün ideal kilonu da göreceksin

inşallah canııım ben de seni tebrik ederim fıstığımmm, bu hafta takımı canlandıralım dedik ama pek başarılı olamamşız galiba...hadi asılalım paylaşımlara...kızlaaar herkes bi konu araştırsın ve takımda birbirimizi bilgilendirelim mesela metabolizma hızlandıran yiyecekler, sporlar, farklı diyetler ne bileyim zayıflamaya yardımcı olan kürler, detoks kürleriii, aklınıza ne gelirse herkes bi konu paylaşsın ve bugünden itibaren yoğunlaşıp diyetlerimize hafta sonu cozutmalarının ve sükunetinin önüne geçelim ne dersiniz bu fikrime?????

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi bakalım ben başlıyorum o zaman

besinleri gram gram yemek istiyoruz peki ölçülerini biliyormuyuzzz

e o zaman en bilindik besinlerin gram bardak ölçülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

biz de zeyimle bu hafta isveç topiğine kayınca buraları biraz ıssız bıraktık galiba, ben tam gaz aramıza 5.takımımıza geri dönüyorum...yol arkadaşıyız biz, birbirimize daha çok ihtiyacımız var... haydi herkes bulduklarını paylaşsın onun üzerine konuşup yazışıp motivasyonumuzu arttıralım...

bende geldim kii

bu da benden gelsin haftada 1 uyguluyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum arkadaşlarrrr

interval antrenman:
Çok kısa süreli, maksimum eforla yapılan bir kaç kasılma ve ardından yine oldukça kısa bir dinlenme periyodu ile yapılan çalışma tarzına Interval antrenman denir. Bu çalışma anaerobik gelişme çalışmalarının temelini oluşturur. Interval antrenmanda, dikkat edilecek en önemli nokta, kısa süreli maksimal kasılmaların, spor branşlarına uygun ve yarışmadaki temposuyla, yani yeteri kadar hızlı yapılmasıdır. Böylece kasların anaerobik kapasitelerinde artışla birlikte, o spor branşına özgü motor becerilerin de gelişmesi sağlanmış olur. Interval antrenmanda, egzersiz gruplarının süresini birkaç saniyeden birkaç dakikaya kadar uzatmak olasıdır. Bu süreyi sporcunun gereksinimine ve koşullarına göre belirlemek en uygundur.

Bu metot ile dayanıklılık daha ekonomik ve daha hızlı olarak sağlanır. Çalışmalarda esas nabzın dakikada atım sayısı 120-180 arasında değişmelidir. Çalışma anında nabzın sayısı 180'e erişirse dinlenme verilir. 120 nabız atımında ise çalışmalara yeniden başlanır.

Kilo kaybetmenin sihirli çözümünün aerobik çalışma olduğuna inanan birçok insan var. Yağ yakmanın çözümü uzun süren yavaş ve sıkıcı kardiyo antrenmanları değildir. Kaslarını belirginleştirmek ve fazla yağlarından kurtulmak için Interval çalışma sistemini kullanmak en başarılı yol olacaktır.

İnterval antrenman ile daha çok kalori yakın
Interval kardiyo ile antrenman esnasında daha az kalori yakıp, antrenman sonrasındaki metabolizmanızın tavana çıkması ve kalp kapasitenizin gelişmesi sayesinde afterburn etkisiyle çok daha fazla kalori yakarsınız. Bir bakıma Interval kardiyodan çıkıp evde otururken kalori yakmaya devam edersiniz. Interval antrenmanların daha fazla kalori harcamamızı sağladığı gibi, bel ve göbek bölgesindeki yağları da daha hızlı yaktığını araştırmalarda kanıtlanmış. Bu programı uyguladıktan sonra karın kaslarınızın nasıl belirginleştiğine şaşıracaksınız. Kas gücünüze bağlı olarak Interval kardiyo programı değişkenlik gösterebilir. Alışmak için aşağıdaki programla başlayabilirsiniz.

Her zaman 5-6 dk ısınma
Yüksek şiddette: 1 dk boyunca yapabildiğimizin en hızlısı (%95 - %98)
Orta şiddette: 2dk boyunca orta şiddette devam (%55 - %60)
Bir set toplam 3dk sürer.

Her zaman 5dk soğuma

1-4 hafta:

Haftada 3 defa 3 set
Isınma ve soğuma dâhil 19dk

5-8 hafta:
Haftada 4 defa 4 set
Isınma ve soğuma dâhil 22dk interval antrenman

9-12 hafta:
Haftada 4 defa 5 set
Isınma ve soğuma dâhil 25dk

13-16 hafta:
Haftada 5 defa 6 set
Isınma soğuma dâhil 28dk

süpersin canım bu paylaşım çok güzel oldu, ellerine sağlık hemen indirdim pc ye...benim çok işime yarayacak

kızlar listemizin şuanki hali, lütfen gelenler ekleyerek devam edelimmm

***5.TAKIM - 357.ETAP***

durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/ )
yu_zey (61,3/ ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI :

toplightcım gelince yüzdeleri kontrol ediver tatlım lütfen hata yapmış olabilirim

süpersin canım bu paylaşım çok güzel oldu, ellerine sağlık hemen indirdim pc ye...benim çok işime yarayacak

bende aldım notumu sekerim güzel bir öneriydi.

***5.TAKIM - 357.ETAP***

durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
yu_zey (61,3/ ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI :

günaydın 5. takımın hatunları iki gündür çok yoğundum..sabahtan özel dersler sonrasında okulda dersler 2 gündür yemek bile yapamadım...şimdi yemeğim pişiyor..dünkü menümde saçma sapan.. yazayım

sabah
zeytinli simit su dikdörtgen gibi olanlardan
çay

öğle yok

akşam (yemeğim yoktu)
4 halka sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1tk bal
1tk reçel
1 ince dilim kaşar
3 dilim ekmek
2 ck tereyağ

ara
1 avuç kuruyemiş

türk kahvesi çay şekersiz

tebrikler hazoscum ve listeye eklediğin için de teşekkürler

tebrikler hazoscumm daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun hedef kilo kaç

çizelge olmadığından görülmüyor

allahtan su saçma sapan yememe kilo vermişim ppek mutluyumm=)))1 kilo 100 gramım kaldıııı bu hafta hepsinden kurtulup mezun olmak istiyorum verebilir miyim ki o kadar bir haftada...gerçi bu haftaya misafirim var bakalım..olmadı öbür haftaya mezun olurum=))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…