- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.561
Günaydınnn Kızlarrr Hayırlı Cumalarrr
Aslında bugünde izinliyim zaten son günüm ancak kaptancığımında isteği üzerine bugünkü kilomu paylaşmak istiyorum
Öncelikle sunu söylemeliyim ki inanılmaz mutluyum uzuuuun bi aradan sonra bu rakamları görmek beni çok ama çok mutlu etti uçuyorum resmen
Bunda 3 seyin etkisi var 1. reglim bitti 2. detoks yaptım 3. isveç diyeti
Evetttttt
Son kilom :61,3
Bugün : 59,7
Günaydın zeynepcim. çok güzel rakamlar. bu hafta da isveçe devam mı ?
[SUB]Günaydın 5. Takım [/SUB]
Kilo bildirimim ,
Geçen haftaki kilom , 66.9
Bu hafta 66.4
Ortalama %0.74
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrr :) musmutlu bir gün olsun bugün inşalllahhhh :) ben mutlu sayılırım sanırımmmm :)
bu hafta tartıda gördüğüm rakam hem beden kitle indeksine göre normal insan sınıfına girmiş olmamdan hem de upuzuuuun yıllardan sonra 6 lı rakamları görmüş olmam açısından benim için çoook önemlidir... 69,5 i gördü bu gözler çook şükürgeçen haftaya göre 1,5 kg vermiş görünsem de tartı üzerinde, isveçi mucize diyet olarak görmekteyim...bunun da sebebi, aslında giden bence 1,5 kg dan fazla, çünkü hafta sonu cozutmalarım nedeniyle bu diyete 71 ile başladığımı düşünmüyorum, ama tartılmadığım için de bilemiyorum... 2 haftadır yaptığım yoğun spor (isveçe rağmen) bedenimde çok etkili oldu...artık 38 bedene giriyorum ve geçen haftaya göre hem arkadaşımın hem eşimin hem de annemin dediğine göre en az 4 kg ince göründüğümü söylüyorlar... ben de hissediyorum açıkcası... 2 haftadır ağırlık ve alet de çalışıyorum sanırım sıkılaşma olarak gösterdi kendini...bu arada sabah acayip şiş uyandım, yumruğumu sıkamıyorum halen...1-2 saate kadar regl olacak gibiyim...ben reglimde mutlaka 1,5 kg falan şişerim... bu durumda aslında isveç harika bir diyet diye özetleyebilirimmmm :) hepinize iyi şanslar...elendil ve ebiscim sizleri de tebrik ederim...bu arada zeynep çok mutlu maşallah, gelsin kendisi yazsın nedenini...öptüm hepinizi, buralardayımmmm
Luci günaydın , tebrik ederim. Güzel rakamlar gördün bu hafta6li rakamları da gördün ideal kilonu da göreceksin
inşallah canııım ben de seni tebrik ederim fıstığımmm, bu hafta takımı canlandıralım dedik ama pek başarılı olamamşız galiba...hadi asılalım paylaşımlara...kızlaaar herkes bi konu araştırsın ve takımda birbirimizi bilgilendirelim mesela metabolizma hızlandıran yiyecekler, sporlar, farklı diyetler ne bileyim zayıflamaya yardımcı olan kürler, detoks kürleriii, aklınıza ne gelirse herkes bi konu paylaşsın ve bugünden itibaren yoğunlaşıp diyetlerimize hafta sonu cozutmalarının ve sükunetinin önüne geçelim ne dersiniz bu fikrime?????
biz de zeyimle bu hafta isveç topiğine kayınca buraları biraz ıssız bıraktık galiba, ben tam gaz aramıza 5.takımımıza geri dönüyorum...yol arkadaşıyız biz, birbirimize daha çok ihtiyacımız var... haydi herkes bulduklarını paylaşsın onun üzerine konuşup yazışıp motivasyonumuzu arttıralım...
hadi bakalım ben başlıyorum o zaman
besinleri gram gram yemek istiyoruz peki ölçülerini biliyormuyuzzz
e o zaman en bilindik besinlerin gram bardak ölçülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1075895
bu da benden gelsin haftada 1 uyguluyorum ve inanılmaz faydasını görüyorum arkadaşlarrrr
interval antrenman:
Çok kısa süreli, maksimum eforla yapılan bir kaç kasılma ve ardından yine oldukça kısa bir dinlenme periyodu ile yapılan çalışma tarzına Interval antrenman denir. Bu çalışma anaerobik gelişme çalışmalarının temelini oluşturur. Interval antrenmanda, dikkat edilecek en önemli nokta, kısa süreli maksimal kasılmaların, spor branşlarına uygun ve yarışmadaki temposuyla, yani yeteri kadar hızlı yapılmasıdır. Böylece kasların anaerobik kapasitelerinde artışla birlikte, o spor branşına özgü motor becerilerin de gelişmesi sağlanmış olur. Interval antrenmanda, egzersiz gruplarının süresini birkaç saniyeden birkaç dakikaya kadar uzatmak olasıdır. Bu süreyi sporcunun gereksinimine ve koşullarına göre belirlemek en uygundur.
Bu metot ile dayanıklılık daha ekonomik ve daha hızlı olarak sağlanır. Çalışmalarda esas nabzın dakikada atım sayısı 120-180 arasında değişmelidir. Çalışma anında nabzın sayısı 180'e erişirse dinlenme verilir. 120 nabız atımında ise çalışmalara yeniden başlanır.
Kilo kaybetmenin sihirli çözümünün aerobik çalışma olduğuna inanan birçok insan var. Yağ yakmanın çözümü uzun süren yavaş ve sıkıcı kardiyo antrenmanları değildir. Kaslarını belirginleştirmek ve fazla yağlarından kurtulmak için Interval çalışma sistemini kullanmak en başarılı yol olacaktır.
İnterval antrenman ile daha çok kalori yakın
Interval kardiyo ile antrenman esnasında daha az kalori yakıp, antrenman sonrasındaki metabolizmanızın tavana çıkması ve kalp kapasitenizin gelişmesi sayesinde afterburn etkisiyle çok daha fazla kalori yakarsınız. Bir bakıma Interval kardiyodan çıkıp evde otururken kalori yakmaya devam edersiniz. Interval antrenmanların daha fazla kalori harcamamızı sağladığı gibi, bel ve göbek bölgesindeki yağları da daha hızlı yaktığını araştırmalarda kanıtlanmış. Bu programı uyguladıktan sonra karın kaslarınızın nasıl belirginleştiğine şaşıracaksınız. Kas gücünüze bağlı olarak Interval kardiyo programı değişkenlik gösterebilir. Alışmak için aşağıdaki programla başlayabilirsiniz.
Her zaman 5-6 dk ısınma
Yüksek şiddette: 1 dk boyunca yapabildiğimizin en hızlısı (%95 - %98)
Orta şiddette: 2dk boyunca orta şiddette devam (%55 - %60)
Bir set toplam 3dk sürer.
Her zaman 5dk soğuma
1-4 hafta:
Haftada 3 defa 3 set
Isınma ve soğuma dâhil 19dk
5-8 hafta:
Haftada 4 defa 4 set
Isınma ve soğuma dâhil 22dk interval antrenman
9-12 hafta:
Haftada 4 defa 5 set
Isınma ve soğuma dâhil 25dk
13-16 hafta:
Haftada 5 defa 6 set
Isınma soğuma dâhil 28dk
süpersin canım bu paylaşım çok güzel oldu, ellerine sağlık hemen indirdim pc ye...benim çok işime yarayacak
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )
luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,1 ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,8)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,4)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
yu_zey (61,3/ ) izinli
5.TAKIM ORTALAMASI :
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )
luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,1 ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,8)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,4)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
yu_zey (61,3/ ) izinli
5.TAKIM ORTALAMASI :
tebrikler hazoscumm daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun hedef kilo kaç
çizelge olmadığından görülmüyor
canım 52 hedefim kurtulayım artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?