- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.521
Tamam canımm, tam da yemek zamanı bu uyarın harika oldu
benim bu akşam diyet menümde 2 dilim portakal, 100 gr yoğurt var nasıl yiyeceğimi bilemeyip dururum çok heyecanlıyım
bi kaç günden beri yoktum ve bundan sonrada olmayacaım gibi.. doğumdan 1-2 ay sonra buradayım elbet.. (ancak toparlanırım gibime geliyor)
pztsiden beri hastanede yatıyorum iğne serumlar falan.. doktorum wc dışında kalkmayacaksın dedi..
ne yaparsak yapalım sanırım biz bu erken doğumu engelleyemeyeceğiz gibi.. ne yapalım hakkımda hayırlısı olsun kızım içinde. bide hatme başladıydım anneme satayım bari o okusunben bitiremiycem bu gidişle kızım acele ediyor
burda bulunduğum müddetçe ilginize ve sabrınıza çok tşk ederim.. umarım istediğiniz kilolara kavuşursunuz
tekrar görüşmek dileğiyle iyi akşamlar
Kızlarr itiraf ediyorum, pazartesiden bu yana acayip katı yaptım diyetimi ama aldığım kiloları da neredeyse verdim..Fakat böyle olmasını bende çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum..Ben korumaya geçtiğim an, bunuda öğrenmek istiyorum..Sağlıklı beslenip, yediklerini ölçüleyerek ve fazla yediysem dengeleyerek bu işi iyice öğrenmek istiyorum..Mesela sabah Sevdayla bir diyetisyen izledik, mesela öğlen iskender kebap yediniz diyor, akşam hafif bir salata ve yoğurtla onu dengeleyin diyor..Yok eğer akşam da yine yemeğe davetliydiniz ve yemek zorunda kaldınız, yiyin ama ertesi gün hem öğle hemde akşamı hafif geçirin kilonuzu kontrol edersiniz diyor..
Ben yedim mi bir hafta yiyiyorum ve bir sonraki hafta kampa çekiliyorum..Bu haftada aldıklarımı geri verdim sayılır..Ama gerçekten yoruldum gibi..İstediğim kiloya geleyim, bunu öğreniceğim ve dengeleme menülerini uygulayacağım.. :26: bu iş çok uzadı
.
bi kaç günden beri yoktum ve bundan sonrada olmayacaım gibi.. doğumdan 1-2 ay sonra buradayım elbet.. (ancak toparlanırım gibime geliyor)
pztsiden beri hastanede yatıyorum iğne serumlar falan.. doktorum wc dışında kalkmayacaksın dedi..
ne yaparsak yapalım sanırım biz bu erken doğumu engelleyemeyeceğiz gibi.. ne yapalım hakkımda hayırlısı olsun kızım içinde. bide hatme başladıydım anneme satayım bari o okusunben bitiremiycem bu gidişle kızım acele ediyor
burda bulunduğum müddetçe ilginize ve sabrınıza çok tşk ederim.. umarım istediğiniz kilolara kavuşursunuz
Kızlarr itiraf ediyorum, pazartesiden bu yana acayip katı yaptım diyetimi ama aldığım kiloları da neredeyse verdim..Fakat böyle olmasını bende çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum..Ben korumaya geçtiğim an, bunuda öğrenmek istiyorum..Sağlıklı beslenip, yediklerini ölçüleyerek ve fazla yediysem dengeleyerek bu işi iyice öğrenmek istiyorum..Mesela sabah Sevdayla bir diyetisyen izledik, mesela öğlen iskender kebap yediniz diyor, akşam hafif bir salata ve yoğurtla onu dengeleyin diyor..Yok eğer akşam da yine yemeğe davetliydiniz ve yemek zorunda kaldınız, yiyin ama ertesi gün hem öğle hemde akşamı hafif geçirin kilonuzu kontrol edersiniz diyor..
Ben yedim mi bir hafta yiyiyorum ve bir sonraki hafta kampa çekiliyorum..Bu haftada aldıklarımı geri verdim sayılır..Ama gerçekten yoruldum gibi..İstediğim kiloya geleyim, bunu öğreniceğim ve dengeleme menülerini uygulayacağım.. :26: bu iş çok uzadı
.
Yokk bu hafta daha akıllı ve mantıklıyım..Geçen haftaki hatamın bedelini ağır ödedim bu haftaiçi ... onun için temkinli ve bilinçli olmalıyım, hatta akıllı olsam daha iyi olucakk
bebişim senin gaza mı ihtiyacın var, şahane gittin bu hafta, yarında ödülünü alacaksın tartıda, emin ol buna fıstık...geçen hafta bende sana özendim haftasonu kudurdum resmen ama pzt tartılamadım bile korkumdan...kesin 73-74 ü görürdüm o yemeye... isveçe sarıldım o sebeple hemen...bakalım yarın ola hayrola...bu hafta sonu lütfen cozutma ama...hem bak zeynebim ve ben de isveç nedeniyle cozutamayacağız, bizi düşün ve bize destek ol bu hafta
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 yemek kaşığı domates ve biberle yapılmış sos (marula sarıp yedim)
1 adet küçük boy incir (reçeldi, sadece incirini yedim)
Öğle: 5 yaprak marul, 4 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli, yoğurtlu meyve salatası
Spor: 2 saat yürüyüş + 2 saat ev temizliği
Su: 14 bardak
.
Menüm
Sabah: 1 kk peynir
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 yemek kaşığı domates ve biberle yapılmış sos (marula sarıp yedim)
1 adet küçük boy incir (reçeldi, sadece incirini yedim)
Öğle: 5 yaprak marul, 4 kaşık yoğurt
Akşam: yulaf ezmeli, yoğurtlu meyve salatası
Spor: 2 saat yürüyüş + 2 saat ev temizliği
Su: 14 bardak
.
kuş kadar beslenmişsin yine.... inşallah yarın karşılığını alırsın birtanem...ne çektik be arkadaş yahuuuuu
Canım benden aman aman bişi beklemeyin bu hafta :26: ben sadece geçen hafta, tüm hafta yemenin bedelini ödemiş olurum :26:
.
canım benim sen rahat ol, kendini iyi hisset yeter fıstık
valla benimde gözümde dukan büyüyor kızlar gibi dişi sıkıp isveç mi yapsak ne yapsak?Şu İsveç e ozendiriyorsunuz adamı ya :) bi tamamlayın bakalım rahatça bitirirseniz ben de yapayım. Ben dukan yapmak istiyorum ama yok mu benimle yapacak olan kimsee
canım dengeli ve sağlıklı beslenmek hepimizin aslında bildiği şeyler ama maalesef biz boğazımızı sevdiğimiz için yiyerek mutlu olduğumuz için hep bu sorunları yaşıyoruz yarın sabah oğlumun diş randevusu var ben listeyi sizlere hazırlarım daha sonra saat 3 gibi müsait olacak o zaman ana paylaşıma eklerim ama sizlerden ricam lütfen herkes listeye kendi kilosunu ve yüzdesini eklesinKızlarr itiraf ediyorum, pazartesiden bu yana acayip katı yaptım diyetimi ama aldığım kiloları da neredeyse verdim..Fakat böyle olmasını bende çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum..Ben korumaya geçtiğim an, bunuda öğrenmek istiyorum..Sağlıklı beslenip, yediklerini ölçüleyerek ve fazla yediysem dengeleyerek bu işi iyice öğrenmek istiyorum..Mesela sabah Sevdayla bir diyetisyen izledik, mesela öğlen iskender kebap yediniz diyor, akşam hafif bir salata ve yoğurtla onu dengeleyin diyor..Yok eğer akşam da yine yemeğe davetliydiniz ve yemek zorunda kaldınız, yiyin ama ertesi gün hem öğle hemde akşamı hafif geçirin kilonuzu kontrol edersiniz diyor..
.
luci cim seni ve zeynep i çok merak ediyorum senin kg nu öğrenecez ama zeynep izinli en azından tartılıp bize söylese bari
purmelal 345. etapda en son kg bildirimi yaptığı için kg su 11 e değil 12 ye bölünecek
gülanne gecen hafta bildirim yapmadığı için kg su 2 ye bölünecek
ben yarın cepten gene bakarım ama pc başına 3 gibi geçerim heralde
kuzuuum dukan çook uzun soluklu, ne yapcan dukanı...karatayı incele istersen bana çok güzel kilo verdirdi karatay..dukan ile de benzediğini söylüyorlar
Bilmiyorum ki canım dukani daha önce yapmıştım bekarken 10 kilo kadar vermiştim. Hamileyken aldım işte sürümler ilaçlarla. Yoksa kalıcı oluyor dukan la giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?