Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi kaç günden beri yoktum ve bundan sonrada olmayacaım gibi.. doğumdan 1-2 ay sonra buradayım elbet.. (ancak toparlanırım gibime geliyor)
pztsiden beri hastanede yatıyorum iğne serumlar falan.. doktorum wc dışında kalkmayacaksın dedi..
ne yaparsak yapalım sanırım biz bu erken doğumu engelleyemeyeceğiz gibi.. ne yapalım hakkımda hayırlısı olsun kızım içinde. bide hatme başladıydım anneme satayım bari o okusun ben bitiremiycem bu gidişle kızım acele ediyor

burda bulunduğum müddetçe ilginize ve sabrınıza çok tşk ederim.. umarım istediğiniz kilolara kavuşursunuz

tekrar görüşmek dileğiyle iyi akşamlar

Allahım hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım, ne olur dikkat et..

Haklısın Gamzecim senin bu yaptığın bünyeni şaşırtan bir şey dengeli olmakta fayda var. Kilomuzu korumak için. HAftaiçi diyet yapıp haftasonu bozmamız zaten çok saçma bence. Battı balık yan gider diyip çok yiyoruz veya tam diyette oluuyoruz. gördüğüm kadarıyla sen kararlı birisin , dengeyi sağlayabileceğini düşünüyorum . Bi gün çok yersek yapabiliyorssak aynı gün spor yapalım veya ertesi gün de dikkat edelim. Sonuçta kilo vermek bir süreç ve bu süreç bitince de formumuzu korumak zorundayız.

canımcıım çok geçmiş olsun Allahım senin ve bebişinin yardımcısı olsun...kasma artık sen de kendini, dinlen, tadını çıkarmaya çalış...vardır bunda da bi hayır de...bebişinin güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka... unutma bizi haaa

Menüm

Sabah: 1 kk peynir
yarım domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber
1 yemek kaşığı domates ve biberle yapılmış sos (marula sarıp yedim)
1 adet küçük boy incir (reçeldi, sadece incirini yedim)

Öğle: 5 yaprak marul, 4 kaşık yoğurt

Akşam: yulaf ezmeli, yoğurtlu meyve salatası

Spor: 2 saat yürüyüş + 2 saat ev temizliği
Su: 14 bardak

.

Yokk bu hafta daha akıllı ve mantıklıyım..Geçen haftaki hatamın bedelini ağır ödedim bu haftaiçi ... onun için temkinli ve bilinçli olmalıyım, hatta akıllı olsam daha iyi olucakk

canım benim yaa valla kendi kendine ediyorsun bak haftasonunu güzel geçirsen ne güzel kilo verirsin

ama sen bunu farkederek olayı çözmüşsün bundan sonra kşim tutar seni beee yürü yavrımmmm arkadanyız yanındayızzz

valla isveç sayesinde tozutma yok bakalım haftasonu napcam

gerçi bi yandan sanslıyım cteside çalışıyorum yani bir pazarım var.

canım benim çok çok geçmiş olsunn allahım evladını sağlıkla kucagına almanı nasip etsin inşallah en önemlisi sağlık bunu uunutma

elbette harika

kuş kadar beslenmişsin yine.... inşallah yarın karşılığını alırsın birtanem...ne çektik be arkadaş yahuuuuu

kuş kadar beslenmişsin yine.... inşallah yarın karşılığını alırsın birtanem...ne çektik be arkadaş yahuuuuu

Canım benden aman aman bişi beklemeyin bu hafta :26: ben sadece geçen hafta, tüm hafta yemenin bedelini ödemiş olurum :26:

.

canım benim sen rahat ol, kendini iyi hisset yeter fıstık

Yaniiii ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz lazım hemde tüm takımın öğrenmesi lazım şimdi bazılarımız diyecek ki; ben zaten biliyorum sen kime ne anlatıyorsun ben de derim ki o zaman bilsek kilo alırmıydık

gamzeeem mesaj kutun dolmuş bi boşaltıver canım mesaj gönderemiyorum sana

Şu İsveç e ozendiriyorsunuz adamı ya :) bi tamamlayın bakalım rahatça bitirirseniz ben de yapayım. Ben dukan yapmak istiyorum ama yok mu benimle yapacak olan kimsee
valla benimde gözümde dukan büyüyor kızlar gibi dişi sıkıp isveç mi yapsak ne yapsak?

canım dengeli ve sağlıklı beslenmek hepimizin aslında bildiği şeyler ama maalesef biz boğazımızı sevdiğimiz için yiyerek mutlu olduğumuz için hep bu sorunları yaşıyoruz yarın sabah oğlumun diş randevusu var ben listeyi sizlere hazırlarım daha sonra saat 3 gibi müsait olacak o zaman ana paylaşıma eklerim ama sizlerden ricam lütfen herkes listeye kendi kilosunu ve yüzdesini eklesin

canım benim bizi habersiz bırakma inşallah sağlıkla gelir bebeğin seni fazla üzmeden 1-2 hafta daha dişini sıkman gayet iyi olur ama (daha doğrusu kızçen) inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım aklına gelirse bizleri habersiz bırakma

yarınki listemiz kızlarr

***5.TAKIM - 357.ETAP*** ALTINCI

Gamze_M (65,4/ )
luci-liu ( 71,0/ ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ )
Sevda_M ( 72,8/ )
durumda( 58,6/)
hazos87 ( 53,6/ )
ebbisss ( 81,8/)
elendil76 (99,5/ )
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,32

Son düzenleme:
luci cim seni ve zeynep i çok merak ediyorum senin kg nu öğrenecez ama zeynep izinli en azından tartılıp bize söylese bari
purmelal 345. etapda en son kg bildirimi yaptığı için kg su 11 e değil 12 ye bölünecek
gülanne gecen hafta bildirim yapmadığı için kg su 2 ye bölünecek
ben yarın cepten gene bakarım ama pc başına 3 gibi geçerim heralde

ben de heyecanlıyım canım 71 in ne kadar altında çıkarım bilmiyorum ama eminim pazartesi tartılmış olsaydım 73-74 ü garanti görürdüm... aslında bir yandan da kızıyorum kendime, keşke tartılmış olsaydım diye de geçti artık, sağlık olsun... bu 13 gün bitsin bir kaç gün ara verip tekrar isveçe başlamayı bile planlıyorum, 3. günden sonrası kolay gibi de ben eklemeler de yaptım diyete...inşallah yarın 6lı rakamları görürüm artık zira cm incelmem güzel ve bugün annemin 38 beden ufacık yeni yıkanmış kot pantolonlarına girerek mest oldummmm ...darısı başınıza inşallah...yarın yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışırız ben de sabah spora gidiyorum biliyorsun 11 gibi döndüğümde ilgilenirim...tüm arkadaşlarımız hesaplama yapıp listeye eklemiş olurlar o saate kadar inşallah...sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, çok öptüm

kuzuuum dukan çook uzun soluklu, ne yapcan dukanı...karatayı incele istersen bana çok güzel kilo verdirdi karatay..dukan ile de benzediğini söylüyorlar

Bilmiyorum ki canım dukani daha önce yapmıştım bekarken 10 kilo kadar vermiştim. Hamileyken aldım işte sürümler ilaçlarla. Yoksa kalıcı oluyor dukan la giden

Evet 5 gün yapmam lazım. Hedefim yüksek çünkü. Yada toplight in dediği gibi önce İsveç yapsam kilo versem ardından dukan a başlasam. Onunla da sabitlerim iyi olur sanırım. Ama işte cesaret edemiyorum.hafta içi derslerin çok yoğun değil ama haftasonu en az 9 dersim oluyor bir günde. O sebepten çok halsiz kalır miyim diye düşünüyorum. Bebek de var 9 aylık erkek canavar :) aksamlari benimle bogusmadan saçımi başımı yılmadan uymuyor :)
Ya siz fikir verin.isvec e başla derseniz baslayacagim. Ayrıldığını süre içinde 75 ten 79 a çıktım geri .tabi bu 3 ayda ilaç kullandım. Onların da etkisi var yoksa öyle deliler gibi de yemedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…