- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.581
e çok az kalmış ki caanım kurutulursun tabiki
önemli olan az kilom kaldı diyerek kendini salmamak
insallah canım ya=)) bitsin bu diyet =))))) düzelttim kilo cizelgemi dee
tatlım izinli olduğunu belirttiğimiz hafta listeye izinli diye yazılır ve bir sonraki hafta listeden çıkarılırsın ortalamayı düşürmemek adına listede ismin olursa ortalama o kadar rakama bölünecek çünkü iznin bitip dönünce tekrardan listeye ismin eklenir bu yarışma kuralları gereği böyledirHeyyyy benim ismim yok burdaaa
Izinliyim ben izinliii ismim olmasi gerekiyorduu daha 2 hafta oldu yahuu
Yarin bildirim kaptan ayipsinn
canım geçmiş olsun kendine dikkat et eşin ve kızçen umarım daha iyidirKızlar merhaba gıremedim bir kaç gündür 1 haftadır eşim eldeyi faranjit oldu yatıyodu bide pazar gunü kızım rahatsızlandı acile gittik serum yedi aşılarını yaptırdığımız halde rotawirusu olmuş ishal kusma mahfolduyawrum sLı Günü'de herkese söyledik diye 6ay kınasını yaptık yawrum hasta hasta üstüne o akşamda ben fenalığım mide bulanmıştı kusma ishal neysesi şuan sadece gribim diyet niyet yok spor hiç yok neysesi bu hengâmede ayağım iyileşmiş farkında olmadan kızımda iyi kocamda iyi ben idare eder yrn kılo bildirimi yapıp diyete devam bu arada bnm padde sayfa sureklı açık Google.a gireyim die eşim girmiştir ben hiç girmedim ne zamandır üyen görüşürüz kızlar
maşallah sana tatlım çok güzel vermişsinGünaydınnn Kızlarrr Hayırlı Cumalarrr
Aslında bugünde izinliyim zaten son günüm ancak kaptancığımında isteği üzerine bugünkü kilomu paylaşmak istiyorum
Öncelikle sunu söylemeliyim ki inanılmaz mutluyum uzuuuun bi aradan sonra bu rakamları görmek beni çok ama çok mutlu etti uçuyorum resmen
Bunda 3 seyin etkisi var 1. reglim bitti 2. detoks yaptım 3. isveç diyeti
Evetttttt
Son kilom :61,3
Bugün : 59,7
ben de izinliyken listeden çıkarılmıştım şekercim :))))) kaptanımızın bize garezi mi var kiiii
tatlım izinli olduğunu belirttiğimiz hafta listeye izinli diye yazılır ve bir sonraki hafta listeden çıkarılırsın ortalamayı düşürmemek adına listede ismin olursa ortalama o kadar rakama bölünecek çünkü iznin bitip dönünce tekrardan listeye ismin eklenir bu yarışma kuralları gereği böyledir
canım geçmiş olsun kendine dikkat et eşin ve kızçen umarım daha iyidir
maşallah sana tatlım çok güzel vermişsin
luci cim yarışma kurallarıı gereği çıkarıldı isminiz mesela bu hafta benim ve lily nin ismi de yok size ne garezim olacak tatlım sen kaptan yardımcısısın hele ki seni çok severim bilriisin canım
ama seni kıskanmadım desem yalan olur maşallah beni sollayıp geçtin yaaaa
canımsın sen benim bi de açıklama yapmış, ben şaka yapmıştım oysa tatlım...biliyorum canım ben de seni çok seviyorum sen de biliyorsun değil mi, benim bu sitedeki ilk göz ağrımsın senkıskanma tatlım ahhh ankarada olsam ben seni nasıl zayıflatırdım...ama buradan da yetişeceğim de kaçıveriyorsun hemen, bu hafta söz mü?
bende tebrik ediyorum herkesiiiii***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )hedef kg revize 62 kg
luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,11 ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,60/57,60/1,00/%1,71)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,83)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,41)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI :
durumdayı da ekledim tebrik ederim kızlar çok güzel kilo vermişsiniz
tatlım izinli olduğunu belirttiğimiz hafta listeye izinli diye yazılır ve bir sonraki hafta listeden çıkarılırsın ortalamayı düşürmemek adına listede ismin olursa ortalama o kadar rakama bölünecek çünkü iznin bitip dönünce tekrardan listeye ismin eklenir bu yarışma kuralları gereği böyledir
canım geçmiş olsun kendine dikkat et eşin ve kızçen umarım daha iyidir
maşallah sana tatlım çok güzel vermişsin
luci cim yarışma kurallarıı gereği çıkarıldı isminiz mesela bu hafta benim ve lily nin ismi de yok size ne garezim olacak tatlım sen kaptan yardımcısısın hele ki seni çok severim bilriisin canım
ama seni kıskanmadım desem yalan olur maşallah beni sollayıp geçtin yaaaa
Yoğunluktan giremedim kızlar 57.6
sen yetiş bana ordan tatlım ben artık karar verdim asılmaya hatta bu hafta izinliyim diye hiç dikkat etmedim yedim içtim yattım vs kesin kg aldım diyordum ki sabah alışkanlık gereği tartıldım baktım gecen haftadan 100 gr da olsa aşağıdayım bu ne demek oluyor (bu arada bu hafta manyak bir çikolata saplantım oldu hayatımda hiç yapmadığım 2 günde 2 tane ülker karam ı bitirdim) dün aile hekiminden adımsayarı aldım hemen koşu bandına çıktım 30 dk yürüdüm ama bu sabah evde unutmuşum çarşamba akşamı da komşularım gelmişti benim 4-5 sene önceki halimi bilmiyorlardı resimleri görünce kıyameti kopardılar bi tanesi ben dizginleri ele alıyrum seni eski haline getireceğim diye inat etti artık bende kararlıyım verilecek bu k,lolar
evet hazoş hazırlanır ve okula gider.....oyyyy çok yoruldum bu hafta yarın tatil yihuuuuuuuuuu=)))akşama görüşürüz kızlar
tamam canım pazartesiden itibaren tüm arkadaşların yakasındayım bekleyin beniiii ...yaz geldi yahu, ne bu miskinlik!!! :) hep birlikte, sağlıkla, motive bir şekilde haziranı görelim en azından...haziranda mutlu olalım kızlarrr
kaptancım sadece takılmıştık listede yazıp yazılmaması sorun değil bizim kalbimiz buradaaaa
bu arada izindeyim ama kilo verdim ya kaptancım çizelgemi güncelleyebiliyormuyum yoksam izin bittikten sonra mı güncelleyebiliyorum ?
her cuma bu sekilde başlıyoruz canım ama malesef hafta içi beklediğimiz gibi canlı olmuyor
tatlım tabikii değiştirebilirsin çizelgeni hadi değiştir bakalım
evet canım yaaa, haklısın olsun belki bu hafta tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?