Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heyyyy benim ismim yok burdaaa

Izinliyim ben izinliii ismim olmasi gerekiyorduu daha 2 hafta oldu yahuu

Yarin bildirim kaptan ayipsinn
tatlım izinli olduğunu belirttiğimiz hafta listeye izinli diye yazılır ve bir sonraki hafta listeden çıkarılırsın ortalamayı düşürmemek adına listede ismin olursa ortalama o kadar rakama bölünecek çünkü iznin bitip dönünce tekrardan listeye ismin eklenir bu yarışma kuralları gereği böyledir

canım geçmiş olsun kendine dikkat et eşin ve kızçen umarım daha iyidir

maşallah sana tatlım çok güzel vermişsin

ben de izinliyken listeden çıkarılmıştım şekercim :))))) kaptanımızın bize garezi mi var kiiii

luci cim yarışma kurallarıı gereği çıkarıldı isminiz mesela bu hafta benim ve lily nin ismi de yok size ne garezim olacak tatlım sen kaptan yardımcısısın hele ki seni çok severim bilriisin canım
ama seni kıskanmadım desem yalan olur maşallah beni sollayıp geçtin yaaaa

***5.TAKIM - 357.ETAP***

Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )

luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,1 )
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,6/57,6/1,0/ %1,7)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,8)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,4)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
yu_zey (61,3/ ) izinli

5.TAKIM ORTALAMASI :

***5.TAKIM - 357.ETAP***

Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )hedef kg revize 62 kg
luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,11 ) nick değişikliği ( Luci221177)
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,60/57,60/1,00/%1,71)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,83)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,41)
gulanne (80,6/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ )346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü

5.TAKIM ORTALAMASI :

durumdayı da ekledim tebrik ederim kızlar çok güzel kilo vermişsiniz

Son düzenleme:

canımsın sen benim bi de açıklama yapmış, ben şaka yapmıştım oysa tatlım...biliyorum canım ben de seni çok seviyorum sen de biliyorsun değil mi, benim bu sitedeki ilk göz ağrımsın sen kıskanma tatlım ahhh ankarada olsam ben seni nasıl zayıflatırdım...ama buradan da yetişeceğim de kaçıveriyorsun hemen, bu hafta söz mü?

sen yetiş bana ordan tatlım ben artık karar verdim asılmaya hatta bu hafta izinliyim diye hiç dikkat etmedim yedim içtim yattım vs kesin kg aldım diyordum ki sabah alışkanlık gereği tartıldım baktım gecen haftadan 100 gr da olsa aşağıdayım bu ne demek oluyor (bu arada bu hafta manyak bir çikolata saplantım oldu hayatımda hiç yapmadığım 2 günde 2 tane ülker karam ı bitirdim) dün aile hekiminden adımsayarı aldım hemen koşu bandına çıktım 30 dk yürüdüm ama bu sabah evde unutmuşum çarşamba akşamı da komşularım gelmişti benim 4-5 sene önceki halimi bilmiyorlardı resimleri görünce kıyameti kopardılar bi tanesi ben dizginleri ele alıyrum seni eski haline getireceğim diye inat etti artık bende kararlıyım verilecek bu k,lolar

bende tebrik ediyorum herkesiiiii

evet hazoş hazırlanır ve okula gider.....oyyyy çok yoruldum bu hafta yarın tatil yihuuuuuuuuuu=)))akşama görüşürüz kızlar

kaptancım sadece takılmıştık listede yazıp yazılmaması sorun değil bizim kalbimiz buradaaaa

bu arada izindeyim ama kilo verdim ya kaptancım çizelgemi güncelleyebiliyormuyum yoksam izin bittikten sonra mı güncelleyebiliyorum ?

Yoğunluktan giremedim kızlar 57.6

tamam canım pazartesiden itibaren tüm arkadaşların yakasındayım bekleyin beniiii ...yaz geldi yahu, ne bu miskinlik!!! :) hep birlikte, sağlıkla, motive bir şekilde haziranı görelim en azından...haziranda mutlu olalım kızlarrr

evet hazoş hazırlanır ve okula gider.....oyyyy çok yoruldum bu hafta yarın tatil yihuuuuuuuuuu=)))akşama görüşürüz kızlar

valla bende çok yoruldum bu hafta temizlik işleri hastane işleri misafir eşimin şehir dışında olması sebebiyle bütün işlerin bana bakıyor olması eşim bu akşam gelecek diye sevinirken işinin uzayıp yarın akşama kalması bende dinlenmek istiyorum yaaaa

her cuma bu sekilde başlıyoruz canım ama malesef hafta içi beklediğimiz gibi canlı olmuyor

tatlım tabikii değiştirebilirsin çizelgeni hadi değiştir bakalım

Gunaydin 5. Takim :)

Ne alemdesiniz bir bakayim dedim :) Insallah hepiniz gonlunuzce kilo vermissinizdir :)

Keyifli haftasonlari olsun diyor ve kaciyorum. Bugun cok isim var. Haftasonu da yine bir takim rapor ve calismalari yetistirmem gerekecek. :)

Herkesi opuyorum

Son düzenleme:
günaydın,hayırlı cumalarr
kilo verenleri tebrik ediyorum
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
hedef:60
geçen hafta:80.6
bu hafta:80.5
toplam giden:1.9
çok stresli bir haftaydı inş. haftaya düzelticem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…