- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.621
sen 1 istemişin ben 5 vermişim kaptancım :) fakat benim acil digital tartıya geçmem gerekiyor sanırım...bundan sonra gramlarla uğraşmaya geçebilirim
sen bence de acilen digital tartıya geç tatlım ben 1 istedim sen çoğu zaman değil 5, 7-10 verdin tatlım
***5.TAKIM - 357.ETAP***
Gamze_M (65,4/65,4/0,00/%0,00 )hedef kg revize 62 kg
luci-liu ( 71,0/ 69,5 / 1,5 / %2,11 ) nick değişikliği
Vazgecmekyok ( 83,5/ /) izinli
Hnd (66,90/ 66,40/ 0,50/ % 0,74)
Sevda_M ( 72,8/72.8/0,00/%0,00 )
durumda( 58,60/57,60/1,00/%1,71)
hazos87 ( 53,6/53,1/0,5/%0,93 )
ebbisss ( 81,8/ 80,3/ 1,5/ %1,83)
elendil76 (99,5/ 98,1/ 1,4 %1,41)
gulanne (80,6/80,5/ 0,0,5/ %0,06 ) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için kg su 2 ye bölündü
purmelal (75,5/ 79/ -0,29/-%0,39)346. etapta izne ayrılan üye geri döndü kg su 12 ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI :%0,84
kızlar listemiz bu paylaşıyorum
En azından 6 günlük İsveç yaparak başlayım bari
takım çok iyi bu hafta ama işte ben - kattım size: ( önümüzdeki cuma bunu telafi edeceğim söz veriyorum en az 2 kilo vereceğim bu hafta. Herkes haftalık hedef versin söz versin bence o zaman Cozotmadan cumaya hafif çıkarIz ne dersiniz?
sen 1 istemişin ben 5 vermişim kaptancım :) fakat benim acil digital tartıya geçmem gerekiyor sanırım...bundan sonra gramlarla uğraşmaya geçebilirim
valla bende çok yoruldum bu hafta temizlik işleri hastane işleri misafir eşimin şehir dışında olması sebebiyle bütün işlerin bana bakıyor olması eşim bu akşam gelecek diye sevinirken işinin uzayıp yarın akşama kalması bende dinlenmek istiyorum yaaaa
Kızlar ben karar verdim yarın İsveç e başlıyorum. Inşallah sonuna kadar dayanabilirim. Dayanamazsam 6 gün yapıcam. Desteklerinizi bekliyorum ilk 3 gün çok zor oluyormuş sonra vücut alisiyormus. Ya diyet yaparken millet kalp krizi geçiriyor ya ondan korkuyorum ben ya başıma is almayım bide.
Çok şükür iyiyiz canım
biz luciyle isveç diyetindeyiz ben ondan 2 gün sonra başladım gayet ii gidiyor simdilik sorun yok
sen nasılsın ?
sen bana ön ayaksın yavruu
Nasıl memnun musun Zeyneıcim İsveçten ?
İyiyim ben de bu sıralarda eşim ders çalışmak için izin aldı, aöf sınavları var paşam 3. ünv okuyor ben 2. için hazırlanırkenEvimiz tam okul oldu.
İşte durumlar nasıl bu arada ?
Kızlar ben karar verdim yarın İsveç e başlıyorum. Inşallah sonuna kadar dayanabilirim. Dayanamazsam 6 gün yapıcam. Desteklerinizi bekliyorum ilk 3 gün çok zor oluyormuş sonra vücut alisiyormus. Ya diyet yaparken millet kalp krizi geçiriyor ya ondan korkuyorum ben ya başıma is almayım bide.
inşallah canııım ben de seni tebrik ederim fıstığımmm, bu hafta takımı canlandıralım dedik ama pek başarılı olamamşız galiba...hadi asılalım paylaşımlara...kızlaaar herkes bi konu araştırsın ve takımda birbirimizi bilgilendirelim mesela metabolizma hızlandıran yiyecekler, sporlar, farklı diyetler ne bileyim zayıflamaya yardımcı olan kürler, detoks kürleriii, aklınıza ne gelirse herkes bi konu paylaşsın ve bugünden itibaren yoğunlaşıp diyetlerimize hafta sonu cozutmalarının ve sükunetinin önüne geçelim ne dersiniz bu fikrime?????
ben katılırım sevgili luci takımda motivasyon geçen haftaya göre biraz yükseldi ama bu hafta daha iyi olabiliriz . ne yapsak detoks mu yapsakyürüyüş festivali mi yapsak , akşamları salata show mu yapsak ben varım. 65 e inmek istiyorum çoooookk
arkadaşlar günaydın, karar verdiğimiz gibi coşmadığımız,sınırı aşmadığımız bir haftasonu olsun yediğimize içtiğimize dikkat edelim herkese güzel bir gün dilerim .gündüz dışarda olacağım ama akşam girmeye çalışacağım. görüşürüz.
Dünkü menümü paylaşamıyorum , dişçiye gittiğim için yine abuk subuk oldu yediklerimi de çiğneyemeden yuttum zaten . suyu da az içebildim bugün çılgınlaar gibi su tüketmek istiyorum
ben katılırım sevgili luci takımda motivasyon geçen haftaya göre biraz yükseldi ama bu hafta daha iyi olabiliriz . ne yapsak detoks mu yapsakyürüyüş festivali mi yapsak , akşamları salata show mu yapsak ben varım. 65 e inmek istiyorum çoooookk
Kızlar Günaydınnnn
Güzel bir haftasonundan herkese merhaba
Ben bu güzel günde malesef çalışıyorum ancak mutlu ve huzurluyum
Sizler nasılsınız ?
cnm benim cok memnunum benim zincirlerimi fena kırdı dün izinliydim ama kilomu paylaştım en son 61,3 dim şimdi 59,7 oldum hedef kiloya doğru devammm
İş yerinde ise suan durgun bana dokunamıyorlar birşey diyemiyorlar birşey isteyemiyorlar bende ne selam ne sabah devam ediyorum yoluma oda bunun farkın ( genel müdür )
Mayıs ayında bi atak bekliyorum çıkartırlar diye bekliorum ama bi ses seda yok
ikinizinde ders çalışması güzel en azından birbirinizi tesvik etme durumu olacaktır biriniz çalışsanız diğeri keyifte diğeri ders çalışmada sinir bozucu olabilirdi diye düşünüyorum . Allahım hayırlısını versin sizlere
Cnm olacagı varsa diyetteyende olurrrr tıka basa yedikten sonrada olurr
Daha önce bir diyet deneyimin yoksa biraz bünyeni alıştırman daha ii olur dünde belirtiğimiz gibi biraz ağır ben pek zorlanmıyorum ama 3 aydır sağlıklı yaşam için ugrastığımdan zorlanmıyorum
ama eğer başlamakta kararlıysan hem burda hem isveç topiğinde sana sonuna kadar destek olabiliriz
arkadaşlar günaydın, karar verdiğimiz gibi coşmadığımız,sınırı aşmadığımız bir haftasonu olsun yediğimize içtiğimize dikkat edelim herkese güzel bir gün dilerim .gündüz dışarda olacağım ama akşam girmeye çalışacağım. görüşürüz.
Dünkü menümü paylaşamıyorum , dişçiye gittiğim için yine abuk subuk oldu yediklerimi de çiğneyemeden yuttum zaten . suyu da az içebildim bugün çılgınlaar gibi su tüketmek istiyorum
Kararliyim canim basladim bile. Bakalım daha ilk gün. Kendimi hafif ve aç hissediyorum :) daha önce dogumdan önce diyet deneyimim olmuştu. Doğumdan sonra da 7 kilo verdim yediklerim den kisarak. Tabi İsveç çok zor bir diyet dayanabilir miyim bilmiyorum. Ama haftaya pazar günü izmir e gideceğim ailemin yanına .o zamana kadar biraz veririm heralde.onlar da değişimi farkederlerse süper motivasyon olacak bana.isvec topics nerde oraya da takilayim biraz.
Kararliyim canim basladim bile. Bakalım daha ilk gün. Kendimi hafif ve aç hissediyorum :) daha önce dogumdan önce diyet deneyimim olmuştu. Doğumdan sonra da 7 kilo verdim yediklerim den kisarak. Tabi İsveç çok zor bir diyet dayanabilir miyim bilmiyorum. Ama haftaya pazar günü izmir e gideceğim ailemin yanına .o zamana kadar biraz veririm heralde.onlar da değişimi farkederlerse süper motivasyon olacak bana.isvec topics nerde oraya da takilayim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?