Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen 1 istemişin ben 5 vermişim kaptancım :) fakat benim acil digital tartıya geçmem gerekiyor sanırım...bundan sonra gramlarla uğraşmaya geçebilirim

sen bence de acilen digital tartıya geç tatlım ben 1 istedim sen çoğu zaman değil 5, 7-10 verdin tatlım

herkesi tebrik ederim yüzdemiz iyi bir sonraki hafta daha ii olacak inşallahhh

En azından 6 günlük İsveç yaparak başlayım bari

kilo ve diyet geçmişini bilmiyorum ama isveç biraz ağır bir diyet yeme alışkanlığına uyuyorsa başla cnm rahat kilo verirsin ama zor biraz

ah ah güzel bir fikir ama malesef olmayabiliyor

kilo bazen insanın elinde olmadan duruyor mutlaka sende biliyorsundur.

bu sefer hedef koydugumuz kiloya düşülemezse moral bozukluğu yaşanabilir.

sen 1 istemişin ben 5 vermişim kaptancım :) fakat benim acil digital tartıya geçmem gerekiyor sanırım...bundan sonra gramlarla uğraşmaya geçebilirim

kız al tabiki dijital tartı sart hele sana garanti sart

ayy geleceğini bilipsonradan uzaması daha kötüüü(( neyse gelsin kocan da dinlen kaptancımmm

Kızlar ben karar verdim yarın İsveç e başlıyorum. Inşallah sonuna kadar dayanabilirim. Dayanamazsam 6 gün yapıcam. Desteklerinizi bekliyorum ilk 3 gün çok zor oluyormuş sonra vücut alisiyormus. Ya diyet yaparken millet kalp krizi geçiriyor ya ondan korkuyorum ben ya başıma is almayım bide.

aman Allah korusun, kesin kararını verdiysen buradan destek oluruz canım...

Çok şükür iyiyiz canım

biz luciyle isveç diyetindeyiz ben ondan 2 gün sonra başladım gayet ii gidiyor simdilik sorun yok

sen nasılsın ?

sen bana ön ayaksın yavruu

Nasıl memnun musun Zeyneıcim İsveçten ?
İyiyim ben de bu sıralarda eşim ders çalışmak için izin aldı, aöf sınavları var paşam 3. ünv okuyor ben 2. için hazırlanırken Evimiz tam okul oldu.

İşte durumlar nasıl bu arada ?

Kızlar Günaydınnnn

Güzel bir haftasonundan herkese merhaba

Ben bu güzel günde malesef çalışıyorum ancak mutlu ve huzurluyum

Sizler nasılsınız ?

cnm benim cok memnunum benim zincirlerimi fena kırdı dün izinliydim ama kilomu paylaştım en son 61,3 dim şimdi 59,7 oldum hedef kiloya doğru devammm

İş yerinde ise suan durgun bana dokunamıyorlar birşey diyemiyorlar birşey isteyemiyorlar bende ne selam ne sabah devam ediyorum yoluma oda bunun farkın ( genel müdür )
Mayıs ayında bi atak bekliyorum çıkartırlar diye bekliorum ama bi ses seda yok

ikinizinde ders çalışması güzel en azından birbirinizi tesvik etme durumu olacaktır biriniz çalışsanız diğeri keyifte diğeri ders çalışmada sinir bozucu olabilirdi diye düşünüyorum . Allahım hayırlısını versin sizlere

Cnm olacagı varsa diyetteyende olurrrr tıka basa yedikten sonrada olurr
Daha önce bir diyet deneyimin yoksa biraz bünyeni alıştırman daha ii olur dünde belirtiğimiz gibi biraz ağır ben pek zorlanmıyorum ama 3 aydır sağlıklı yaşam için ugrastığımdan zorlanmıyorum

ama eğer başlamakta kararlıysan hem burda hem isveç topiğinde sana sonuna kadar destek olabiliriz

günaydın kızlar hepinize az kalorili bol gülücüklü Mus mutlu bir gün diliyorum.
kocacim la anlaşma yaptık . Tart tl beni 78. 5 kg. geldim. 5 kilo verirsen sana bilezik alacağım dedi:) Her 5 kilo da bir bilezik alacağım sağlıklı olman gereken kiloya gelene kadar dedi:) Beni böyle tontaş da şeviyor. Ama ben kilo vermek istiyorum bana destek ol dedim. Bu kararı aldık:) Bugün biraz kendi katkılarımla İsveç e başladım. Zorlanırsan kuru kayısı ve ceviz yiyeceğim arada. şimdi kahvemi içip derse girmeliyim. öptüm hepinizi:)

Son düzenleme:

ben katılırım sevgili luci takımda motivasyon geçen haftaya göre biraz yükseldi ama bu hafta daha iyi olabiliriz . ne yapsak detoks mu yapsak yürüyüş festivali mi yapsak , akşamları salata show mu yapsak ben varım. 65 e inmek istiyorum çoooookk

arkadaşlar günaydın , karar verdiğimiz gibi coşmadığımız,sınırı aşmadığımız bir haftasonu olsun yediğimize içtiğimize dikkat edelim herkese güzel bir gün dilerim .gündüz dışarda olacağım ama akşam girmeye çalışacağım. görüşürüz.

Dünkü menümü paylaşamıyorum , dişçiye gittiğim için yine abuk subuk oldu yediklerimi de çiğneyemeden yuttum zaten . suyu da az içebildim bugün çılgınlaar gibi su tüketmek istiyorum

Günaydın handecim

ben isveçde olduğum için zaten cozutmak yok ancak ister istemez ufacık seyler oluyor.

Allaha cok şükür güzel gidiyor.

dünde belirttiğim gibi herkes bi anda gaza geliyor haydı haydı diyor haftasonu olunca herkes bozuyor.

sahsi adıma konuşuyorum benim haftasonu cozutmamdaki durum sadece kahvaltı için kahvaltımı tam takır yaparım onun dışında cozutmam çok ama çok nadir normal hayatımda bu sekilde zaten

ama bu hafta hiçbiri yok =)))

sende durumlar nasıl umarım hedef kilona ulaşırsın canım

handecim akşam salata ve haşlanmış tavuğa bağlayalım zaten haftayı... gün içinde de haşlanmış yumurta vs ile geçirelim hem protein hem kh alarak dengelemiş oluruz...sporda şart tabi tatlım, yağmur çamur demeden mutlaka günde en an 40 dk... bi de nihayet bugün regl oldum, cumaya biterde, şişi iner inşallah :)

Kararliyim canim basladim bile. Bakalım daha ilk gün. Kendimi hafif ve aç hissediyorum :) daha önce dogumdan önce diyet deneyimim olmuştu. Doğumdan sonra da 7 kilo verdim yediklerim den kisarak. Tabi İsveç çok zor bir diyet dayanabilir miyim bilmiyorum. Ama haftaya pazar günü izmir e gideceğim ailemin yanına .o zamana kadar biraz veririm heralde.onlar da değişimi farkederlerse süper motivasyon olacak bana.isvec topics nerde oraya da takilayim biraz.

Gunaydin canim geçmiş olsun.su önemli ya.hamileyken şu icemezdim ağlardim icemiyorum diye :)

Linki aşağıda canım

valla ben bugün 4. günümdeyim 1.9 gram verdim desemmmm ?

ve dayanılabiliyor arada ster istemez kaçamaklar oluyor ama ufacıkk çok şükür şimdilik sorunsuz gidiyor.

bence bazı günler yemekler çok bile bazı günlerse cok az ama ben soklama diye düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=293817&page=865&p=34945104#post34945104

hayırlı olsun canım ben bugün 6.günde sonlandırıyorum isveçi, yarın pazar kahvaltısına hepiniz gibi ben de dayanamaaaaammmm :) pzt den itibaren isveç gibi ama oldukça esnetilmiş uygulayacağim...çünkü 7. gün çok saçma sapalak sabah ve akşam yok...sadece öğle...olur mu canım böyle!!!

canııım şimdi isveç topiğinde soruna denk geldim cevaplayayım istedim oraya her zaman girmiyorum denk gelmişken yanıt vereyim ben çay, kahve bitki çayı içiyorum... topiğin ilk sayfasından itibaren okumanı öneririm...şekersiz olduğu sürece içilebilir gibi..içenler de aynı miktarda kilo vermişler sonuçta :)

Iyi Canım ya çok takatsiz kalırsam meyveli çaylardan içerim .suan çok pis acıktım. Yumurta yicem

Selam herkese,
GüZel haftasonları dilerim. Bugün sabah fazlaca kaçan bir kahvaltıya güne başladım ama sonra çıkıp biraz
Spor yaptık güZel oldu :)Dün fazla kakao içeren bitterlerden yiyerek biraz tatlı alayım dedim ama midemi mi bozdum ne yaptım akşam yemeğinden sonra istifra ettim. Arkadaşlarla dışarı çıktık. Orada bir tost yiyeyim dedim minicik bir şeydi zaten, o da maalesef midemde kalmadı. Sanırım bu çikolata bana göre değil.

Bugünkü menüm
Sabah
3 küçük parça kıymalı börek
Yarım simit
Peynir domates biber salatalık
Ara
Elma activia
Öğle
1 tabak pırasa ayran maydanoz dereotu bir dilim ekmek
Ara
Kuru kayısı badem bir avuç
Akşam
Semizotu yemeği
Tavuklu kepekli makarnalı salata
Ayran

Benim kilom halen çok yüksek olduğu için menüler fazla olsa bile kilo verebiliyorum henüz. Gittikçe dengeleyeceğim. Şimdilik yeni bir diyetisyen aramıyorum, biraz daha verince yeni bir beslenme uzmanına gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…