- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.641
Iyi Canım ya çok takatsiz kalırsam meyveli çaylardan içerim .suan çok pis acıktım. Yumurta yicem
günaydın kızlar hepinize az kalorili bol gülücüklü Mus mutlu bir gün diliyorum.
kocacim la anlaşma yaptık . Tart tl beni 78. 5 kg. geldim. 5 kilo verirsen sana bilezik alacağım dedi:) Her 5 kilo da bir bilezik alacağım sağlıklı olman gereken kiloya gelene kadar dedi:) Beni böyle tontaş da şeviyor. Ama ben kilo vermek istiyorum bana destek ol dedim. Bu kararı aldık:) Bugün biraz kendi katkılarımla İsveç e başladım. Zorlanırsan kuru kayısı ve ceviz yiyeceğim arada. şimdi kahvemi içip derse girmeliyim. öptüm hepinizi:)
Iyi Canım ya çok takatsiz kalırsam meyveli çaylardan içerim .suan çok pis acıktım. Yumurta yicem
Gunaydin canim geçmiş olsun.su önemli ya.hamileyken şu icemezdim ağlardim icemiyorum diye :)
Günaydın handecim
ben isveçde olduğum için zaten cozutmak yok ancak ister istemez ufacık seyler oluyor.
Allaha cok şükür güzel gidiyor.
dünde belirttiğim gibi herkes bi anda gaza geliyor haydı haydı diyor haftasonu olunca herkes bozuyor.
sahsi adıma konuşuyorum benim haftasonu cozutmamdaki durum sadece kahvaltı için kahvaltımı tam takır yaparım onun dışında cozutmam çok ama çok nadir normal hayatımda bu sekilde zaten
ama bu hafta hiçbiri yok =)))
sende durumlar nasıl umarım hedef kilona ulaşırsın canım
handecim akşam salata ve haşlanmış tavuğa bağlayalım zaten haftayı... gün içinde de haşlanmış yumurta vs ile geçirelim hem protein hem kh alarak dengelemiş oluruz...sporda şart tabi tatlım, yağmur çamur demeden mutlaka günde en an 40 dk... bi de nihayet bugün regl oldum, cumaya biterde, şişi iner inşallah :)
Çok yorgunum işsizlikten cmk ya yazıldım bugun bile çalıştım.ay ortası yokmu bunun:) canavar gibi yedim giremeyince insan yazmayınca daha rahat yiyormuş:)herkesler nasıl
Kızlar yatmadan önce paylaşayım istedim , Dr Öz'ün bir haftalık listesi bu. Ara öğün olmaması ve akşamları zaten salatayla geçirmek istediğim için arştırdım .Hatta akşamki ekmeği yemeyebilirim gibi geldi. Netten okuduğum kadarıyla bu diyetle haftada 3 kg verebilenler olmuş . Denemesi bedava
Kahvaltı 09:00
1 adet mevsim meyvesi,1 adet kepekli ekmek, salatalık (ve yanında 1 şeker kaşığı kadar çilek reçeli Yazıyor AMA reçeli yemeyeceğim )
Öğle Yemeği 13:30
1 adet haşlanmış ızgara eti,1 tabak yoğurt,1 parça buğday ekmeği ya da kepekli ekmek, söğüş domates, yemekten sonra şekersiz çay veya kahve.
Akşam Yemeği 17:30
1 dilim kızarmış ekmek, bol miktarda mevsim salatası, 1 bardak evde yapılmış az yağlı ayran (ve 1 elma Yazıyor AMA ben akşam yemeğinden sonraki elmayı da yemiycem sabahki 1 meyve yeterli olur bana meyve beni acıktırıyor çünkü)
yatmadan önce 1 bardak şekersiz ıhlamur ( ben yeşil çay da içebilirim tahminimce).
Ayrıca luciyle de konuştuk bu hafta yürüyüşlerim çok düzenli olacak. Hergün 40 dk yürüycem . Nasıl bir sonuç alacağımı merak ediyorum :18: Umarım sağlam giderim diyet bozulmaz
Hepimize şimdiden güzel bir hafta diliyorum. Görüşürüz
yaa sorma hazoş cum ertesi güne uzaması neyse de bi de ctesi akşam geldi bugün kenya ya gidiyor artık onun bu seyahatleri beni çok yordu herşeyle tek başına uğraşmakayy geleceğini bilipsonradan uzaması daha kötüüü(( neyse gelsin kocan da dinlen kaptancımmm
bende niyetlenmiştim isveç e başlamak ama gördüğüm kadarıyla sen bozmuşsunKızlar ben karar verdim yarın İsveç e başlıyorum. Inşallah sonuna kadar dayanabilirim. Dayanamazsam 6 gün yapıcam. Desteklerinizi bekliyorum ilk 3 gün çok zor oluyormuş sonra vücut alisiyormus. Ya diyet yaparken millet kalp krizi geçiriyor ya ondan korkuyorum ben ya başıma is almayım bide.
kızlaarrr bugün yine bir bilgi paylaşayım sizlerle :
Metabolizmayı hızlandırmakta rol oynayan besinler:
Yeşil çay: Son yıllarda yapılan araştırmalara göre; çay abdominal yağ kütlesini azaltmada ve kilo kontrolünde önemli rol oynar. Yeterli ve dengeli beslenen kişilerde, yeşil çaydaki kateşinin abdominal yağ yakmada etkili olabileceği gösterildi.
Su: Her gün 2 litre su tüketildiğinde, tokluk hissi oluşur ve açlık krizleri azalır. Ayrıca enerji tüketimini de uyarır.
Tarçın: Tarçının, şeker hastalığında kan şeker düzeyini dengeleyici bir etkisi vardır. Ara öğünlerde yediğiniz meyvelerin üzerini 1 tatlı kaşığı tarçınla süsleyerek tüketebilirsiniz. Talı yeme isteğini ve açlık krizlerini baskılar.
Kırmızı acı biber: Acı biber kapsaisin isimli bir madde içerir. Kapsaisinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.
Mate: Santral sinir sistemi uyarıcısıdır. Zihinsel ve fiziksel güçsüzlüğe karşı kullanılır. Açlık ve susuzluk hissini giderir. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.
Elma sirkesi: Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bilinmektedir. Öğle ve akşam yemeklerinde salatanıza 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyebilirsiniz.
Keten tohumu: Keten tohumu, midede su alarak şişmekte ve tokluk hissi yaratmaktadır. Barsak hareketlerini artırarak dışkılamayı kolaylaştırır. Ayrıca sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkilerinden dolayı metabolizma hızını arttırır. 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırarak tüketebilirsiniz. Mutlaka arkasından 2 su bardağı su tüketin.
Salata: Sebzeler yüksek posa içerikleri nedeniyle sindirim sistemini harekete geçirirler ve kabızlığın çözümünde etkilidirler. 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ile tüketilen salata bazal metabolizma hızını arttırır.
Zencefil: Zencefilin içerisindeki maddeler dolaşım ve sindirim sistemini uyarır. Baharat olarak kullanılan zencefil, mide ve barsaklarda oluşan gaz sorununa da iyi gelir.
Ananas: Ananas bromelain denilen sindirim enzimi içerir ve bu enzim proteinlerin sindiriminde etkilidir. Vücutta oluşan yıkım olaylarını çabuklaştırır. Dolayısıyla metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır.
oyiii yine mi gidiyor..işin zor valla kaptancım..eşin ne iş yapıyorgünaydınlarr
saçma sapan gecen bir haftasonundan sonra doğru dürüst yemedim ama düzenli de yemedim
yaa sorma hazoş cum ertesi güne uzaması neyse de bi de ctesi akşam geldi bugün kenya ya gidiyor artık onun bu seyahatleri beni çok yordu herşeyle tek başına uğraşmak
bende niyetlenmiştim isveç e başlamak ama gördüğüm kadarıyla sen bozmuşsun
çok güzel bilgiler luci cim bunlar
ben de bu sabah itibari ile isveç değil ama değişik kafama göre bişeyler uygulayacağım
sabah sadece 1 kk kadar kaşar yedim canım istemedi az önce beşibiryerde çay içtim öğlen ve akşam hafif yemeyi düşünüyorum mümkün olduğunca da yürüyüş bakalım işe yarayacak mı?=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?