Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi Canım ya çok takatsiz kalırsam meyveli çaylardan içerim .suan çok pis acıktım. Yumurta yicem

tahmin ediyorum canım ilk 3 gün oldukça zorlayıcı bence... ıspanak yerine haşlanmış karnıbahar vb de yiyebilirsin aklında olsun... bftek yerine de haşlanmış ya da ızgara tavuk göğüs ya da köfte yiyenler bile var...acıktıkça su içmeye ve yeşilçay içmeye çalış...zorlayıcı biliyorum baş ağrısı bile yapabiliyor...akşamki salatanı bol yapmanı öneririm çünkü bir sonraki öğle yemeğine kadar bir şey yememen gerekiyor...

Iyi Canım ya çok takatsiz kalırsam meyveli çaylardan içerim .suan çok pis acıktım. Yumurta yicem

ilk günler zorlayıcı olabiliyormuş cnm 3 günden sonra alışıyor bünye

acıktığında yeşilçay iç su iç tok tutuyor.

bu günlerde bırakmazsan devamı geliyor.

kızlaarrr bugün yine bir bilgi paylaşayım sizlerle :

Metabolizmayı hızlandırmakta rol oynayan besinler:

Yeşil çay: Son yıllarda yapılan araştırmalara göre; çay abdominal yağ kütlesini azaltmada ve kilo kontrolünde önemli rol oynar. Yeterli ve dengeli beslenen kişilerde, yeşil çaydaki kateşinin abdominal yağ yakmada etkili olabileceği gösterildi.

Su: Her gün 2 litre su tüketildiğinde, tokluk hissi oluşur ve açlık krizleri azalır. Ayrıca enerji tüketimini de uyarır.

Tarçın: Tarçının, şeker hastalığında kan şeker düzeyini dengeleyici bir etkisi vardır. Ara öğünlerde yediğiniz meyvelerin üzerini 1 tatlı kaşığı tarçınla süsleyerek tüketebilirsiniz. Talı yeme isteğini ve açlık krizlerini baskılar.

Kırmızı acı biber: Acı biber kapsaisin isimli bir madde içerir. Kapsaisinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.

Mate: Santral sinir sistemi uyarıcısıdır. Zihinsel ve fiziksel güçsüzlüğe karşı kullanılır. Açlık ve susuzluk hissini giderir. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.

Elma sirkesi: Elma sirkesinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisi bilinmektedir. Öğle ve akşam yemeklerinde salatanıza 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyebilirsiniz.

Keten tohumu: Keten tohumu, midede su alarak şişmekte ve tokluk hissi yaratmaktadır. Barsak hareketlerini artırarak dışkılamayı kolaylaştırır. Ayrıca sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkilerinden dolayı metabolizma hızını arttırır. 1 kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırarak tüketebilirsiniz. Mutlaka arkasından 2 su bardağı su tüketin.

Salata: Sebzeler yüksek posa içerikleri nedeniyle sindirim sistemini harekete geçirirler ve kabızlığın çözümünde etkilidirler. 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ile tüketilen salata bazal metabolizma hızını arttırır.

Zencefil: Zencefilin içerisindeki maddeler dolaşım ve sindirim sistemini uyarır. Baharat olarak kullanılan zencefil, mide ve barsaklarda oluşan gaz sorununa da iyi gelir.

Ananas: Ananas bromelain denilen sindirim enzimi içerir ve bu enzim proteinlerin sindiriminde etkilidir. Vücutta oluşan yıkım olaylarını çabuklaştırır. Dolayısıyla metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır.

Selam kizlar...geberiyorum yorgunluktan mutfak dolaplarini sildim temizlik yaptim kollarim agriyoo valla daha yemegim yok ama bnmde halim yok.napsam acaba..dunden kabak dolmam var ama 3 tanecikkk((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar naptiniz?ben bugun kaçamakli geçirdim. Çok dersim vardı başım çok ağrıdı bir poğaça yedim onun dışında isveç in 1.gun menüsü işte.

iyi gidiyor diyelim zeynepcim. ben dün çok abartmamıştım tek fazla biraz yer fıstığı oldu onu da bir süredir canım istedi . pazar kahvaltımı da az önce güzelce yaptım. hem sebze ve yumurta yedim hem de biraz tatlılardan tadımlık akşamları dikkat etmem gerekiyor :26:. en son yeme saatimi hala çok keskin biçimde uygulayamıyorum. iki gün beceriyorum sonra bozuluyor falan. çok yediğimi düşündüğümde hemen yürüyüşe çıkıyorum neyse ki yürümeyi çook seviyorum . bugün de çıkacağım hava harika. benden böyle zeynepcim .
haftaiçi/ haftasonu konusunda sana katılıyorum diyetin sürekliliği bozulmamalı belli bir ritmi olmalı. istikrarlı olmalıyız.
dün dolabımı sebzelerle doldurdum yine. inşallah dengeli ve sağlıklı beslene beslene hedef kilolarımıza ulaşacağız.

tamam sevgili luci . öyle yapalım proteinli salatafest. akşam 17:30 da mı kapatıyosun mutfağını bu hafta ben de öyle yapmak istiyorum . hala alışamadım belli bir saate çok üzüyor bu konu beni ben yürüyüşe varım biliyosun . seve seve yürürüm. her gün 40 dk 7-8 km kadar yürürüm.

Çok yorgunum işsizlikten cmk ya yazıldım bugun bile çalıştım.ay ortası yokmu bunun:) canavar gibi yedim giremeyince insan yazmayınca daha rahat yiyormuş:)herkesler nasıl

Yaa bisey soracagim sizee..bnm akintim var acayip agrim var iki gundur yarin dr gideyim diyorum altran muayene eder mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 30 yeşil cay 1 yumurta peynir Cherry domates salatalık nane reyhan

12 30 çorba salata

15 00 eti karam

19 00 3 ızgara köfte salata ayran

2 Lt su

Spor yok

Çok yorgunum işsizlikten cmk ya yazıldım bugun bile çalıştım.ay ortası yokmu bunun:) canavar gibi yedim giremeyince insan yazmayınca daha rahat yiyormuş:)herkesler nasıl

Durumdacığım hakikaten değişik olmuş pazar bile çalışman Bizler burda menü paylaşmaya güzel alıştık yazmayınca biraz cozutma oluyor ama ben eminim sen hafta içi toparlarsın. Bende bugün genelde iyi beslendim biraz karbonhidrat ağırlıklı olmasının dışında. yarından itibaren 1 hafta Dr. Öz diyeti yapıcaaam

Kızlar yatmadan önce paylaşayım istedim , Dr Öz'ün bir haftalık listesi bu. Ara öğün olmaması ve akşamları zaten salatayla geçirmek istediğim için arştırdım .Hatta akşamki ekmeği yemeyebilirim gibi geldi. Netten okuduğum kadarıyla bu diyetle haftada 3 kg verebilenler olmuş . Denemesi bedava

Kahvaltı 09:00

1 adet mevsim meyvesi,1 adet kepekli ekmek, salatalık (ve yanında 1 şeker kaşığı kadar çilek reçeli Yazıyor AMA reçeli yemeyeceğim )
Öğle Yemeği 13:30

1 adet haşlanmış ızgara eti,1 tabak yoğurt,1 parça buğday ekmeği ya da kepekli ekmek, söğüş domates, yemekten sonra şekersiz çay veya kahve.
Akşam Yemeği 17:30

1 dilim kızarmış ekmek, bol miktarda mevsim salatası, 1 bardak evde yapılmış az yağlı ayran (ve 1 elma Yazıyor AMA ben akşam yemeğinden sonraki elmayı da yemiycem sabahki 1 meyve yeterli olur bana meyve beni acıktırıyor çünkü)

yatmadan önce 1 bardak şekersiz ıhlamur ( ben yeşil çay da içebilirim tahminimce).

Ayrıca luciyle de konuştuk bu hafta yürüyüşlerim çok düzenli olacak. Hergün 40 dk yürüycem . Nasıl bir sonuç alacağımı merak ediyorum :18: Umarım sağlam giderim diyet bozulmaz

Hepimize şimdiden güzel bir hafta diliyorum. Görüşürüz

günaydın canım ben de erkenden kalktım ve spora gitmek üzere hazırlanıyorummmm...seni de oldukça istikrarlı görüyorum maşallah sana....cumartesi süper giden diyetim dün azıcık cozuttu o sebeple bugün cezalıyım ... bakalım cezamı nasıl keseceğim...sanırım spora yükleneceğim bugün...

kızlar hepinize günaydınlarrr, güzel bir hafta olsun lütfen bu hafta diyetlerimiz ve hepimiz içinnnn :) paylaşımlarımıza devam edelim ki kopmayalım diyetimizden... ben şimdi spora...öptüm hepinizi

Günaydın kızlar bugün izin günüm. Bakalım kendime hakim olurum umarım. Dün çok kacamakim oldu.arkadasin kına gecesi vardı. Çok kızıyorum kendime 😠

günaydınlarr
saçma sapan gecen bir haftasonundan sonra doğru dürüst yemedim ama düzenli de yemedim

ayy geleceğini bilipsonradan uzaması daha kötüüü(( neyse gelsin kocan da dinlen kaptancımmm
yaa sorma hazoş cum ertesi güne uzaması neyse de bi de ctesi akşam geldi bugün kenya ya gidiyor artık onun bu seyahatleri beni çok yordu herşeyle tek başına uğraşmak

bende niyetlenmiştim isveç e başlamak ama gördüğüm kadarıyla sen bozmuşsun

çok güzel bilgiler luci cim bunlar
ben de bu sabah itibari ile isveç değil ama değişik kafama göre bişeyler uygulayacağım
sabah sadece 1 kk kadar kaşar yedim canım istemedi az önce beşibiryerde çay içtim öğlen ve akşam hafif yemeyi düşünüyorum mümkün olduğunca da yürüyüş bakalım işe yarayacak mı?=

oyiii yine mi gidiyor..işin zor valla kaptancım..eşin ne iş yapıyor

selam kızlar...sabah kızımı kreşe götürdükten sonra kadın hastaıklarına gittim..kasıktaki ağrı ve akıntı sebebiyle..dedi bakalım alttan=(( dedim ben hamileliğimde bile bakılmadı alttan...kadın şaşirdi..tamam dedi üstten bakalım..görünürde bişe yokmus yumurtalıklarım falan.muhtemelen enfeksiyon dedi alttan baksaydık tam net söylerdim dedi..ilaç yazdı eğer geçmezse bu sefer alttan bakacağım ama dedi bende tamam dedim=))))

su an yemek yapiyorum çin tavuğu=)) bu arada dün cozuttum resmen bugun düzene gireceğim en az 500 gram vereceğim=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…