Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyiii yine mi gidiyor..işin zor valla kaptancım..eşin ne iş yapıyor
özel sektörde ihale sorumlusu olarak çalışıyor ilk bbaşlarda iyi şidi ama şu ara sürekli seyahateler vs canımız çıkıyor

günaydınlarr
nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti

idare ederiz sen nasılsın?

hazoş cum keşke alttan baktırsaydın canım yaa kesin sonucu öğrenirdin neyse hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sahsen c.tesi temizlik...pazar gezme ve bol bol yemeyle geçtii=)))) senin nasıl geçti canım
bizde cuma öğleden sonradan veri şehir dışındaydık kayınvalidemi getirdik.haliyle pek dikkat edemedim ama düzelirim inş.

bende iyiyim kaptancım

sevgili takım arkadaşlarım :) sporumu yaptım ve geldimmm...şu haftasonu çılgınlıklarımızın önüne geçemiyoruz madem pzt salı temizleyelim bünyeyi bari...detoks ya da 2 günlük şok bir şeyler bakıyorum var mı aklına gelen, önerisi olan? kaptancım isveç güzel hem de iyi kilo verdiriyor ama bırakınca geri geliyor diyor herkes biraz mide ve bağırsak boşaltmaya yarıyor anladığım kadarıyla...giden kilo da midenin boşluğundan kaynaklanıyor sanırım...ya da yazanlar aynen böyle yazmışlar...isveçten sonra normal diyetimize döndüğümüz halde kilo aldık demişler... ben şimdi ya lahana yapayım yeniden ya da 2 gün aynı gıda ile beslenip metabolizmama müdahale edeyim diyorum ...bakalım artık ne yapacağımı bilemedim

geçmiş olsun canıım, acil şifalar dilerim

oyyy işi zor valla eşinin( ayyy baktıramadım yaaaa ne biliyim geçmezse baktırcam artık=(( çok korkunc geliyor bana yaa o acayip koltukk=(

Kızlar Günaydınnn

dün diyetimin azıcık dışına çıkmış olsamda bugün isveçe devammm

Bugün fazla yogunum bu nedenle fazla yazamayacagım hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar bugün izin günüm. Bakalım kendime hakim olurum umarım. Dün çok kacamakim oldu.arkadasin kına gecesi vardı. Çok kızıyorum kendime 😠

oyiii yine mi gidiyor..işin zor valla kaptancım..eşin ne iş yapıyor

günaydınlarr
nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti

Canlarım sonunda vakit buldum.sanırım yağsız yediğim için kabız oldum ya.o yüzden bol bol yedim bugunde diyetime geri döndüm.bu arada çalışmak süper Oh be cmk olayı da iyimiş hani.

ne yapacağımızı şaşırdık yahu.dene bakalım ben az yemeye devam.bol içmek var az yemek var:)

sağol canımmmmm

oyyy işi zor valla eşinin( ayyy baktıramadım yaaaa ne biliyim geçmezse baktırcam artık=(( çok korkunc geliyor bana yaa o acayip koltukk=(
benimde ençok korktuğum şeydir Allah oturtmasın
Kızlar Günaydınnn

dün diyetimin azıcık dışına çıkmış olsamda bugün isveçe devammm

Bugün fazla yogunum bu nedenle fazla yazamayacagım hepinizi öpüyorum

sanada günaydın canım, kolay gelsin

maşallah canım yaa hemen verdiklerin geri alınır diye korktuğumdan isveçe başlayamadım ama kesin kararlıyım ne yapıp ne edecem bu kilolar gidecek ona kesin kararımı verdim

maşallah canım yaa hemen verdiklerin geri alınır diye korktuğumdan isveçe başlayamadım ama kesin kararlıyım ne yapıp ne edecem bu kilolar gidecek ona kesin kararımı verdim

ohh süpersin canım kararlı olman beni mutlu etti, kararlı olunca gidiyor çok şükür :)

Selam kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
Ben evime döndüm hayırlısıyla... Hafta içi dikkat ettim oteldeyken, millet bir tabak salata bir tabak et-pilav gibi şeyler yerken ben bir tabak alıp sebze-et-salata yoğurt şeklinde herşeyden azar azar koydum ve hem gözüme hem de mideme hitap edecek tarzda beslendim
Kilo da almadım hatta son bildiirmde tartıda artıları görmüştüm şükür ödem falan kalmadı hafta sonu da pek iştahım yoktu zaten - ama ıvır zıvır da yemedim desem yalan olur yemek yapasın gelmedi çünkü
malum aöf sınavları vardı cumartesi fena değildi de dün çok iyi geçmedi - bir de dinlenemedim ama bugun nedense herşeye gülüyorum çok şükür Rabbime
Sizlerde ne var ne yok?

İsveç nasıl gidiyor kızlar

Kızlar neredesiniz yavru kuşlar

cnm isveç harika gidiyor benim zincirleri kırdı ve 5 li rakamları gördüm çok şükür.

Afiyet olsun cnm ıvır zıvırda olsun o kadar

hoşgeldin lily cim yokluğun belli oluyor tatlım bu arada kg almadan gelmen de çok güzel bir haber hadi bakalım

kızlar bende tiroid değerleri düşük çıkmıştı vücutta iyot kalmamıştı ya kontrolüm vardı bugün troid değerleri normale çıkmış ama dr iyot takviyesini 3 ay daha kullanacaksın dedi öyle olunca artık kg vermemek için bir sebebim de kalmadı benden haberler bu kadar

Aynen faydalı bu isveç benim bitti en son 57

ay ne güzel canım korumaya bak şimdi yavas yavaş versende olur

sen ki kaç kilo vermişsin tebrikler cnm

hala 57 de misin ? geri almadın dimi yarıda bıraktın diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…