- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.181
inşallah planladığın gibi olur canım
ben ilk defa diyet spor durumlarıyla ilgilendiiğim için ben telaş ediyorum evet yazın agır bişiler yenmiyor ama o piknikler dondurmalar arkadaşlarla buluşulduğunda yenen pastalar içilen gazlı içecekler.......
biraz dikkat etmek sart tabi
Haklısın valla onu düşünemedim
Burada pek piknik falan yapılmıyor çevrem yok ya ondan sanırım
Sen de diyete ilk kez başladığın için hevesin heyecanın hat safhada bense bıkmışım artık yıllardır aç ve az yiyerek yaşamaktan - gerçi ilk defa bu kadar rahatım ama o da süreci yavaşlatıyor işte... iki yönlü çıkmaz sokak benimkisi:44:
canım yaaa inşallah hedefine ulaşarak korumaya gecebilirsin.
Korumak şuan bana kolay geliyor ama sanırım hedefime ulaşınca o kadarda kolay olmadığını anlıcammmm
Benim çevre bayaa var hem aile hem arkadaş yönünden sanslıyım ama bu yönden bakınca malesef kaçış yok.
Bu yaz fena dolu gececekk şimdiden bellii yaz kapıda ama şimdiden planlar başladı
Henüz hava tam manasıyla yaz gibi olmadığından ve yaşadığım şu stresli dönemlerden olsa gerek pek modumda değilim ama yürüyüşlere başlamayı çok istiyorum aslında sabahki olayları yaşamasaydım niyetim eşofmanları giyip hava aydınlanınca yarım saat de olsa yürümekti - hem alışırsam sabahları erken kalkmaya ve spora, günün kalanı benim olur strese de girmem diye düşündüm bakalım şu sorunları halledersem yarın isterim sabah kalkıp yürümeyi hem ortam da sakinken daha keyifli olur diye düşünüyorum
luci cim benimde önümüzdeki ctesi sınavım var bu cuma şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama döneceğim dünden beri cibuti heyeti burdaydı onlarla koşturdum öğleden sonra da bir arkadaşım vardı afyondan kemoterapiye geliyordu ona gittim hastaneye çok zayıflamış bitmiş kız resmen dünden beri zaten somadaki canlara içim gitti üstüne reyhanımın da öyle görünce çok kötü ıoldum odama yeni geldim daha toplantıydı vs idi kendimde pek değilim fırsat bulursam çalışacağım sınavatamam canım duruma göre sen beni bilgilendirirsin...şu an kaç olduğunu bile hatırlamıyorum aslında son revize ettiğimiz hedefimin
sen nasılsın canım bu arada, her şey yolunda mı? keyfin, sağlığın iyi mi?
kızlar selam
gamze,hasoz,ve sevda mezun oldu
lucim,lily,vazgeçmek,purmela,ebbis izinli
dolayısıyla elendil,hande,durumda ben ve kaptan kaldık ( unutuuğum varsa afola)
Ben giriyorum yazan varsa yorum yapıyorum yoksa kendim yazıp çıkıyorum ama bu durum sıkıcı olmaya başladı.
Cuma günü bildirime bile glineceiğinden süpheliyim.
Günlük paylaşım listesini ekledim ancak alıntı yapanda yok.
durumdacım kilo alma korkusu hepimizde var malum yaz kapıda e uzun zaman oldu artık herkes diken üstünde umarım hepimiz hedef kiloya geliriz.
Lucim canım ben buradayım gördükçe yazıyorum. Sende bende bu ay sonu haziranın ortasına doğru hedef kiloya inmeyi hedefliyoruz.
Ben var gücümle eminim sende öle çalışıyorum bölgesele çok yükleniyorum her sabah akşam hareketlerimi yapıyorum şuan bacaklarım ve kalçm fenaaaaaaaa
Allahım yardımcımız olsunda mezun olalım inşallahhh
luci cim benimde önümüzdeki ctesi sınavım var bu cuma şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama döneceğim dünden beri cibuti heyeti burdaydı onlarla koşturdum öğleden sonra da bir arkadaşım vardı afyondan kemoterapiye geliyordu ona gittim hastaneye çok zayıflamış bitmiş kız resmen dünden beri zaten somadaki canlara içim gitti üstüne reyhanımın da öyle görünce çok kötü ıoldum odama yeni geldim daha toplantıydı vs idi kendimde pek değilim fırsat bulursam çalışacağım sınava
tatlım bende izinliyim kaç haftadır ama takımı boş bırakmayayım diye buralardayım çok aktif olmasam da ama gördüm ki ne mesaj sayısına uyan var ne de menü yazan gulanne mesela kaçgündür yok şu sınavım da geççsin yeni takım arkadaşları alalım diyorum sizler ne dersiniz 3 tane de mezun verince
haa luci cim senin son kaça revize ettik bilmiyorum tatlım püsküütten mesaj gelmiş sevdayı ne zaman 65 e revize ettiğimizi bulamamış ben de hatırlamıyorum o yüzden sevdanın da mezuniyet karnesini hazırlayacak bu durumda senin durumun gene muallakta kaldı en son 62 mi yapmıştuık seni tatlım?
lily cim canım bu kadar boşlama bizi
durumda cım sen ne diyeti buldun bakimmm?
Merhabalar,
Moralim çok bozukÇok çok üzgünüm. Somada ölenlere rahmet diliyorum. Yazamıyorum....
Sabahtan beri de bir öğrencimle uğraşıyorum. Bitirdi beni, sürekli ailesiyle birlikte rehber öğretmenin yanındaydım derse bile giremedim.
Allah darda olan herkese yardım etsin
Sonra gelirim, yorgun, bitkin ve çok üzgünüm.
Ayrıca ölenlerden biri de akrabamAma hepsi Can akraba değil diye ayrılmaz ki hepsine ağlıyor yüreğim....
Dondurma mevsimi açıldı tabii - ben geçenlerde bir kutu aldımaynı dertten muzdaribiz zeyim yaaa, kaçtığımız kadar kaçacağız artık ama yaz hem iyi bol su içip ter atma açısından hem de dışarıda geçirilen uzun saatler ve tüketim açısından kötü.. inşallah alıp da dönmeyiz..gerçi bu kadar çabadan sonra inşallah almayız... dondurma demişken açıldı di mi mevsimi
vay vayyy işimiz zor olacak gibi
Senin planlar şimdiden hazır galiba o yüzdencanım yaaa inşallah hedefine ulaşarak korumaya gecebilirsin.
Korumak şuan bana kolay geliyor ama sanırım hedefime ulaşınca o kadarda kolay olmadığını anlıcammmm
Benim çevre bayaa var hem aile hem arkadaş yönünden sanslıyım ama bu yönden bakınca malesef kaçış yok.
Bu yaz fena dolu gececekk şimdiden bellii yaz kapıda ama şimdiden planlar başladı
Selam kaptan - ben ne zamandır diyetten uzaklaşmıştım o yüzden de yazıp demoralize etmek istemedim kimseyi - şimdiden itibaren elimden geldiğince yazmaya çalışırımluci cim benimde önümüzdeki ctesi sınavım var bu cuma şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama döneceğim dünden beri cibuti heyeti burdaydı onlarla koşturdum öğleden sonra da bir arkadaşım vardı afyondan kemoterapiye geliyordu ona gittim hastaneye çok zayıflamış bitmiş kız resmen dünden beri zaten somadaki canlara içim gitti üstüne reyhanımın da öyle görünce çok kötü ıoldum odama yeni geldim daha toplantıydı vs idi kendimde pek değilim fırsat bulursam çalışacağım sınava
tatlım bende izinliyim kaç haftadır ama takımı boş bırakmayayım diye buralardayım çok aktif olmasam da ama gördüm ki ne mesaj sayısına uyan var ne de menü yazan gulanne mesela kaçgündür yok şu sınavım da geççsin yeni takım arkadaşları alalım diyorum sizler ne dersiniz 3 tane de mezun verince
haa luci cim senin son kaça revize ettik bilmiyorum tatlım püsküütten mesaj gelmiş sevdayı ne zaman 65 e revize ettiğimizi bulamamış ben de hatırlamıyorum o yüzden sevdanın da mezuniyet karnesini hazırlayacak bu durumda senin durumun gene muallakta kaldı en son 62 mi yapmıştuık seni tatlım?
evet hayırlısı.. erken kalkıp gidersem rapor veririm mutlakainşallah başlarsın, sabah sporu güne dinç başlamak için de çok güzel bir fırsat aslında... hayırlısı diyelim :)
Elendilcim inan benim tanıdığım kimse yok - ama sabahtan beri içim acıyor erkekler öldü peki ya geride kalanlar - analar babalar gözü yaşlı eşler çocuklar nasıl geçinecek - ben bunları düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum giden canlara da yanıyorumMerhabalar,
Moralim çok bozukÇok çok üzgünüm. Somada ölenlere rahmet diliyorum. Yazamıyorum....
Sabahtan beri de bir öğrencimle uğraşıyorum. Bitirdi beni, sürekli ailesiyle birlikte rehber öğretmenin yanındaydım derse bile giremedim.
Ayrıca ölenlerden biri de akrabamAma hepsi Can akraba değil diye ayrılmaz ki hepsine ağlıyor yüreğim....
aynı dertten muzdaribiz zeyim yaaa, kaçtığımız kadar kaçacağız artık ama yaz hem iyi bol su içip ter atma açısından hem de dışarıda geçirilen uzun saatler ve tüketim açısından kötü.. inşallah alıp da dönmeyiz..gerçi bu kadar çabadan sonra inşallah almayız... dondurma demişken açıldı di mi mevsimi
vay vayyy işimiz zor olacak gibi
luci cim benimde önümüzdeki ctesi sınavım var bu cuma şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama döneceğim dünden beri cibuti heyeti burdaydı onlarla koşturdum öğleden sonra da bir arkadaşım vardı afyondan kemoterapiye geliyordu ona gittim hastaneye çok zayıflamış bitmiş kız resmen dünden beri zaten somadaki canlara içim gitti üstüne reyhanımın da öyle görünce çok kötü ıoldum odama yeni geldim daha toplantıydı vs idi kendimde pek değilim fırsat bulursam çalışacağım sınava
Merhabalar,
Dondurma mevsimi açıldı tabii - ben geçenlerde bir kutu aldımhepsi bitmedi buzlukta zaten yediğim 1 kase en fazla ama artık no no no
Senin planlar şimdiden hazır galiba o yüzdenBenim belki yazın bir kez ailemle olsa bir iki kez arkadaşlarla olsa toplamda bir elin parmaklarını geçmez piknik sefası
Selam kaptan - ben ne zamandır diyetten uzaklaşmıştım o yüzden de yazıp demoralize etmek istemedim kimseyi - şimdiden itibaren elimden geldiğince yazmaya çalışırım
ben de haftaya şehir dışında olacağım dr kontrolüm var sonra belki yıllık izin alırım ama haziranın 7-8inde de sınavlar var karışık işler bakalım araya izni sıkıştırmak istiyorum
evet hayırlısı.. erken kalkıp gidersem rapor veririm mutlaka
Elendilcim inan benim tanıdığım kimse yok - ama sabahtan beri içim acıyor erkekler öldü peki ya geride kalanlar - analar babalar gözü yaşlı eşler çocuklar nasıl geçinecek - ben bunları düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum giden canlara da yanıyorum
Senin de yakınına başsağlığı diliyorum Rabbim geride kalanlara sabır versin
O zaman sen işi sıkı tut anneciğin gelince korumada olursun arada alınan 1-2 kilo hemen telafi edilebilir ama çok ipin ucunu kaçırmamak lazım bu saatten sonra, bu şekilde düşünüyorum bakalım inşallah ben de veririm ve hep koruruz kilolarımızı
sorma yavruu şimdiden planlar yapıldı aileler arkadaşlar
annem geliyor yanıma 1 ay sonra annemden sonra aile dostumuz geliyor e istanbulda olanlarda varrrr bakalım ne yapcezz
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadim ama sanırım Soma da vefat eden kardeslerimizle ilgili taziyeleriniz vardır.
Kısaca durumumdan bahsedeyim etüt um var çünkü
Dukan diyetim e ara vermiştim. Yaşadığımız çok yoğun ve üzücü olaylardan dolayı hem.sindirim sindirim sistemi çöktü benim hem de sinirlerim yiprandi. Bugün yeniden dukan a basladim. Inşallah olumsuz birsey yaşamazsak devam edeceğim.
Buralardayım artık inşallah
O zaman sen işi sıkı tut anneciğin gelince korumada olursun arada alınan 1-2 kilo hemen telafi edilebilir ama çok ipin ucunu kaçırmamak lazım bu saatten sonra, bu şekilde düşünüyorum bakalım inşallah ben de veririm ve hep koruruz kilolarımızı
Selam purmelalcim - dukanda ne kadar verdim şimdiye kadar???
aman iyi o zaman seni de mi mezun edecez tatlımcanıım şimdi baktım da benim hedefi çekmemişiz galiba, sevda gamze ben 3 ümüz aynı gün yazmıştık sen gamzeninkini 62 ye çekmişsin 357. etapta benimkini çekmemişsin :) 351. etapta 68 olarak revize etmişiz canım benim kiloyu, çok şükür çekmemişsin 65 e :) baktım tek tek
aynı hafta nick değişikliği de olduğu için hedef kilo revizesi kaynamış arada sanırım canımcım...
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadim ama sanırım Soma da vefat eden kardeslerimizle ilgili taziyeleriniz vardır.
Kısaca durumumdan bahsedeyim etüt um var çünkü
Dukan diyetim e ara vermiştim. Yaşadığımız çok yoğun ve üzücü olaylardan dolayı hem.sindirim sindirim sistemi çöktü benim hem de sinirlerim yiprandi. Bugün yeniden dukan a basladim. Inşallah olumsuz birsey yaşamazsak devam edeceğim.
Buralardayım artık inşallah
aman iyi o zaman seni de mi mezun edecez tatlım
purmelal cim sende zor günler atlattın aman geçmiş olsun diyelim
zeynep cim 3 gün yas ilan etmek ne işe yarar ki o geride kalanlar allahım düşünemiyorum bile allahım bol sabır versin
aman iyi o zaman seni de mi mezun edecez tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?