Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın valla onu düşünemedim
Burada pek piknik falan yapılmıyor çevrem yok ya ondan sanırım
Sen de diyete ilk kez başladığın için hevesin heyecanın hat safhada bense bıkmışım artık yıllardır aç ve az yiyerek yaşamaktan - gerçi ilk defa bu kadar rahatım ama o da süreci yavaşlatıyor işte... iki yönlü çıkmaz sokak benimkisi:44:

canım yaaa inşallah hedefine ulaşarak korumaya gecebilirsin.

Korumak şuan bana kolay geliyor ama sanırım hedefime ulaşınca o kadarda kolay olmadığını anlıcammmm

Benim çevre bayaa var hem aile hem arkadaş yönünden sanslıyım ama bu yönden bakınca malesef kaçış yok.

Bu yaz fena dolu gececekk şimdiden bellii yaz kapıda ama şimdiden planlar başladı

aynı dertten muzdaribiz zeyim yaaa, kaçtığımız kadar kaçacağız artık ama yaz hem iyi bol su içip ter atma açısından hem de dışarıda geçirilen uzun saatler ve tüketim açısından kötü.. inşallah alıp da dönmeyiz..gerçi bu kadar çabadan sonra inşallah almayız... dondurma demişken açıldı di mi mevsimi

vay vayyy işimiz zor olacak gibi

inşallah başlarsın, sabah sporu güne dinç başlamak için de çok güzel bir fırsat aslında... hayırlısı diyelim :)

luci cim benimde önümüzdeki ctesi sınavım var bu cuma şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama döneceğim dünden beri cibuti heyeti burdaydı onlarla koşturdum öğleden sonra da bir arkadaşım vardı afyondan kemoterapiye geliyordu ona gittim hastaneye çok zayıflamış bitmiş kız resmen dünden beri zaten somadaki canlara içim gitti üstüne reyhanımın da öyle görünce çok kötü ıoldum odama yeni geldim daha toplantıydı vs idi kendimde pek değilim fırsat bulursam çalışacağım sınava

tatlım bende izinliyim kaç haftadır ama takımı boş bırakmayayım diye buralardayım çok aktif olmasam da ama gördüm ki ne mesaj sayısına uyan var ne de menü yazan gulanne mesela kaçgündür yok şu sınavım da geççsin yeni takım arkadaşları alalım diyorum sizler ne dersiniz 3 tane de mezun verince

haa luci cim senin son kaça revize ettik bilmiyorum tatlım püsküütten mesaj gelmiş sevdayı ne zaman 65 e revize ettiğimizi bulamamış ben de hatırlamıyorum o yüzden sevdanın da mezuniyet karnesini hazırlayacak bu durumda senin durumun gene muallakta kaldı en son 62 mi yapmıştuık seni tatlım?

lily cim canım bu kadar boşlama bizi
durumda cım sen ne diyeti buldun bakimmm?

canım Allah kolaylık versin farkındayım telaşlarının... arkadaşına da Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir an önce....

tatlım benim en son 65 e çekelim demiştim ama arada kaynamış olabilir.. yani çekmemiş ve 68 de bırakmış olabiliriz...çünkü aynı gün hem gamzem hem de sevdam çekmişti rakamlarını, benimkinden emin değilim..ben de gaza gelmiştim o esnada ama şimdi görüyorum ki benim inebileceğim son nokta 68... nereden bakabiliriz ki ona? en baştan beri hep 68 di aslında...

dönüşünde yeni üye alımı iyi olabilir canım, takım canlanır....

canıım şimdi baktım da benim hedefi çekmemişiz galiba, sevda gamze ben 3 ümüz aynı gün yazmıştık sen gamzeninkini 62 ye çekmişsin 357. etapta benimkini çekmemişsin :) 351. etapta 68 olarak revize etmişiz canım benim kiloyu, çok şükür çekmemişsin 65 e :) baktım tek tek

aynı hafta nick değişikliği de olduğu için hedef kilo revizesi kaynamış arada sanırım canımcım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Moralim çok bozuk Çok çok üzgünüm. Somada ölenlere rahmet diliyorum. Yazamıyorum....
Sabahtan beri de bir öğrencimle uğraşıyorum. Bitirdi beni, sürekli ailesiyle birlikte rehber öğretmenin yanındaydım derse bile giremedim.
Allah darda olan herkese yardım etsin

Sonra gelirim, yorgun, bitkin ve çok üzgünüm.
Ayrıca ölenlerden biri de akrabam Ama hepsi Can akraba değil diye ayrılmaz ki hepsine ağlıyor yüreğim....

canım hepimizin başı sağolsun...bugün milletçe yasını tutacağımız bir gün ... dediğin gibi akraba olmuş olmamış, hepsi can, canımız...Rabbim rahmet eylesin, kalanlara sabırlar versin inşallah... senin ve ailenin de başınız sağolsun canım

Dondurma mevsimi açıldı tabii - ben geçenlerde bir kutu aldım hepsi bitmedi buzlukta zaten yediğim 1 kase en fazla ama artık no no no

Senin planlar şimdiden hazır galiba o yüzden Benim belki yazın bir kez ailemle olsa bir iki kez arkadaşlarla olsa toplamda bir elin parmaklarını geçmez piknik sefası

Selam kaptan - ben ne zamandır diyetten uzaklaşmıştım o yüzden de yazıp demoralize etmek istemedim kimseyi - şimdiden itibaren elimden geldiğince yazmaya çalışırım
ben de haftaya şehir dışında olacağım dr kontrolüm var sonra belki yıllık izin alırım ama haziranın 7-8inde de sınavlar var karışık işler bakalım araya izni sıkıştırmak istiyorum

inşallah başlarsın, sabah sporu güne dinç başlamak için de çok güzel bir fırsat aslında... hayırlısı diyelim :)
evet hayırlısı.. erken kalkıp gidersem rapor veririm mutlaka

Elendilcim inan benim tanıdığım kimse yok - ama sabahtan beri içim acıyor erkekler öldü peki ya geride kalanlar - analar babalar gözü yaşlı eşler çocuklar nasıl geçinecek - ben bunları düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum giden canlara da yanıyorum
Senin de yakınına başsağlığı diliyorum Rabbim geride kalanlara sabır versin

Kızlar 3 gün ulusal milli yas ilan edildi bilginiz olsun

valla ben mevsimi açalı çokkkkk oldu sekerimmm

bencede yeni alım ii olur kaptancım yeni kana ihtiyacımız var. Gerçi hedefim bu ay sonu veya haziran ortası mezun olmak ama kısmettt

hepimizin başı sağolsun kızlar

sorma yavruu şimdiden planlar yapıldı aileler arkadaşlar

annem geliyor yanıma 1 ay sonra annemden sonra aile dostumuz geliyor e istanbulda olanlarda varrrr bakalım ne yapcezz

Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadim ama sanırım Soma da vefat eden kardeslerimizle ilgili taziyeleriniz vardır.
Kısaca durumumdan bahsedeyim etüt um var çünkü
Dukan diyetim e ara vermiştim. Yaşadığımız çok yoğun ve üzücü olaylardan dolayı hem.sindirim sindirim sistemi çöktü benim hem de sinirlerim yiprandi. Bugün yeniden dukan a basladim. Inşallah olumsuz birsey yaşamazsak devam edeceğim.
Buralardayım artık inşallah

sorma yavruu şimdiden planlar yapıldı aileler arkadaşlar

annem geliyor yanıma 1 ay sonra annemden sonra aile dostumuz geliyor e istanbulda olanlarda varrrr bakalım ne yapcezz
O zaman sen işi sıkı tut anneciğin gelince korumada olursun arada alınan 1-2 kilo hemen telafi edilebilir ama çok ipin ucunu kaçırmamak lazım bu saatten sonra, bu şekilde düşünüyorum bakalım inşallah ben de veririm ve hep koruruz kilolarımızı

Selam purmelalcim - dukanda ne kadar verdim şimdiye kadar???

yok yavrum yaa istesemde ipin ucunu kaçıramam artık tavsiye için sağol lilycim

* Kazada hayatını kaybeden işçilerin ailesine ne gibi haklar doğar?

İşçiler, iş kazası sebeyle öldüğü için ailesine son 3 aylık bürüt ücret ortalamasının yüzde 70'i kadar ölüm geliri bağlanıyor. Ayrıca kişinin 900 iş günü varsa ailesine ölüm aylığı da bağlanır. Her iki ücret de ömür boyu sürer.

alıntı

aman iyi o zaman seni de mi mezun edecez tatlım

purmelal cim sende zor günler atlattın aman geçmiş olsun diyelim
zeynep cim 3 gün yas ilan etmek ne işe yarar ki o geride kalanlar allahım düşünemiyorum bile allahım bol sabır versin

elbette gidenleri geri getirmez ve kalanlar için bi işe yaramaz ama tek yürek olmak gerek

Duyarlı olmayan kişilere yas ilan etsen ne ???

herkes yine bildiğini okuyacak

bugun vize basvurusu yapmaya gittim, serviste biraz bugun yazilanlari okuma sansim oldu. simdi oncelikle sunu belirtmek isterim ki benim nickim "vazgecmekyok", evet biraz uzun ama vazgecmek ile vazgecmekyok arasinda bayagi fark var anlam olarak saka bir yana cok yogun olmasam takimi ihmal etmek istemezdim gercekten. biz doktora ogrencilerinin aslinda calismasi beklenen haftada 100 saat gibi bir sure. yemek, icmek, uyumak disinda butun zamanimizi calisarak gecirmemiz gerekiyor, eger islerin zamaninda yetismesini istiyorsak. yani baska bir hayatimiz olmamasi gerekiyor kisacasi. ben ocaktan basindan beri biraz yoruldum, biraz bunaldim, diyete basladim derken bayagi aksattim calismalarimi. ama teslim gunu yaklastikca oturup calismaktan baska bir secenek de kalmiyor. universite bitene kadar olan dersleri, biraz zekiyseniz, biraz dersi dinlerseniz kolaylikla yuksek notlarla gecebilirsiniz. ama doktora tezine geldigimizde, malesef oturup calismak, uretmek gerekiyor. ve bunun icin de surekli zihnimizin bu konularla mesgul olmasi gerek. cunku yapilacak her sey net degil, cogu zaman ne yapilacagina, nasil yapilacagina karar vermek gerekiyor. bir anda da sip diye bulunmuyor cevaplar.

ustune bir de ben daha once de yazdigim gibi ayni anda iki seye odaklanamiyorum. bunu daha once de defalarca yasadim. calismalarima odaklandigimda baska seyleri aksatiyorum, baska seylere odaklanirsam da calismalarim aksiyor. odaklandigim seyi cok guzel yapabiliyorum ama ayni anda birden fazla konuya odaklanamamak bir eksiklik kesinlikle.

hasili su ara gercekten takimda aktif olmam mumkun degil. zaten aktif uyeyken aksatip ihmal etmemek adina izne ayrildim. yine ara sira musait olunca ugramaya calisirim.

soma olayina ben de uzuldum. olenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabir, metanet ve kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…