- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.201
bugun vize basvurusu yapmaya gittim, serviste biraz bugun yazilanlari okuma sansim oldu. simdi oncelikle sunu belirtmek isterim ki benim nickim "vazgecmekyok", evet biraz uzun ama vazgecmek ile vazgecmekyok arasinda bayagi fark var anlam olaraksaka bir yana cok yogun olmasam takimi ihmal etmek istemezdim gercekten. biz doktora ogrencilerinin aslinda calismasi beklenen haftada 100 saat gibi bir sure. yemek, icmek, uyumak disinda butun zamanimizi calisarak gecirmemiz gerekiyor, eger islerin zamaninda yetismesini istiyorsak. yani baska bir hayatimiz olmamasi gerekiyor kisacasi. ben ocaktan basindan beri biraz yoruldum, biraz bunaldim, diyete basladim derken bayagi aksattim calismalarimi. ama teslim gunu yaklastikca oturup calismaktan baska bir secenek de kalmiyor. universite bitene kadar olan dersleri, biraz zekiyseniz, biraz dersi dinlerseniz kolaylikla yuksek notlarla gecebilirsiniz. ama doktora tezine geldigimizde, malesef oturup calismak, uretmek gerekiyor. ve bunun icin de surekli zihnimizin bu konularla mesgul olmasi gerek. cunku yapilacak her sey net degil, cogu zaman ne yapilacagina, nasil yapilacagina karar vermek gerekiyor. bir anda da sip diye bulunmuyor cevaplar.
ustune bir de ben daha once de yazdigim gibi ayni anda iki seye odaklanamiyorum. bunu daha once de defalarca yasadim. calismalarima odaklandigimda baska seyleri aksatiyorum, baska seylere odaklanirsam da calismalarim aksiyor. odaklandigim seyi cok guzel yapabiliyorum ama ayni anda birden fazla konuya odaklanamamak bir eksiklik kesinlikle.
hasili su ara gercekten takimda aktif olmam mumkun degil. zaten aktif uyeyken aksatip ihmal etmemek adina izne ayrildim. yine ara sira musait olunca ugramaya calisirim.
soma olayina ben de uzuldum. olenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabir, metanet ve kolaylik versin.
günaydınnnnnnnnnnnnnn.duydumki ben mezun olamamışımtabi beni çok seviyosunuz demi ayrılmamı istemedinizzzzz
neyse ya şaka bir yana da neden böyle oldu anlamadım.en son şahnur hedef kilolarınızı belirleyin dediğinde 70 demiştim ama ne bilim.
.
ayy kaç gündür girecem net yok.bizim evtelefonu olmadığından üst kattakilerin telefona aldık interneti modem burda olsa ne yazar.neyse onlarda badana yapıyorlar sanki bana yapıyorlar badanayı allam ya.çekmişler kabloyu net yok.gittim kablolar karışımış falan filan topladım diğer odaya bağladım .ama yok ikide birde çıkıyor ayyy deli oldum .sonunda gittim bantladım bakalım bugün nolcak
.
günaydınnnnnnnnnnnnnn.duydumki ben mezun olamamışımtabi beni çok seviyosunuz demi ayrılmamı istemedinizzzzz
neyse ya şaka bir yana da neden böyle oldu anlamadım.en son şahnur hedef kilolarınızı belirleyin dediğinde 70 demiştim ama ne bilim.
.
günaydınlarr
kızlar takımda kalan arkadaşlar ben 24 mayıs a kadar aktif olamayacağım zaten izinliyim hayırlısı ile şu sınavı bir atlatsam ama izinli olmayan arkadaşlar zeynep hariç takıma uğramıyorlar nedenini anlamıyorum arkadaşlar neden böyle ?
sevda cım püsküüt senin mezuniyet karneni hazırlayacak tatlım öyle mesaj atmış bana
luci cim tatlım sende izinden dönünce senin mezuniyet karnende hazırlanır heralde zaten zeynep nerdeyse mezun oldu bu sebeblerden dolayı takımda bayaa bir boşluk var ben yarın aklşam şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama kadar yokum bu konu ile ilgili ne diyorsunuz?
günaydınlarr
kızlar takımda kalan arkadaşlar ben 24 mayıs a kadar aktif olamayacağım zaten izinliyim hayırlısı ile şu sınavı bir atlatsam ama izinli olmayan arkadaşlar zeynep hariç takıma uğramıyorlar nedenini anlamıyorum arkadaşlar neden böyle ?
sevda cım püsküüt senin mezuniyet karneni hazırlayacak tatlım öyle mesaj atmış bana
luci cim tatlım sende izinden dönünce senin mezuniyet karnende hazırlanır heralde zaten zeynep nerdeyse mezun oldu bu sebeblerden dolayı takımda bayaa bir boşluk var ben yarın aklşam şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama kadar yokum bu konu ile ilgili ne diyorsunuz?
merhabalar,
ben 7.takım ile birlikte geri dönecek üyelerden biriyim. paylaşım alanında kendimi tanıtmıştım..
takımımıza gelin demişsiniz çok teşekkür ederiz fakat önce benim ve arkadaşlarımın merak ettiği birkaç şey var..
şu an takımda kaç kişi var? mezun olacak kişiler ne zaman olacaklar ve kaç kişiler? biz yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz ve cana yakın insanlarız bu konuda bir sorun olur mu?
açıkcası biz 5.takımda tnaıştık ve zayıfladık. 1300 lü sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.. buranın uguruna inanıyoruz yani. buradan davet aldıgımız için cok sevindik. tekrar teşekkür ederiz..
sevgiler...
günaydınlarr
merhabalar,
ben 7.takım ile birlikte geri dönecek üyelerden biriyim. paylaşım alanında kendimi tanıtmıştım..
takımımıza gelin demişsiniz çok teşekkür ederiz fakat önce benim ve arkadaşlarımın merak ettiği birkaç şey var..
şu an takımda kaç kişi var? mezun olacak kişiler ne zaman olacaklar ve kaç kişiler? biz yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz ve cana yakın insanlarız bu konuda bir sorun olur mu?
açıkcası biz 5.takımda tnaıştık ve zayıfladık. 1300 lü sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.. buranın uguruna inanıyoruz yani. buradan davet aldıgımız için cok sevindik. tekrar teşekkür ederiz..
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?