Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pardon ama şaka mı yapıyorsun ???

İsminin eksik yada yanlış yazılmış olması neyi değiştirir ki orada belirtmek istenen belli zaten

sanki kendi ismini kullanıyorsunda yanlış yazılmış ona bozuluyorsun
hemde herhangi bir kast yokken yazmisim bir hoşsun gerçekten

Son düzenleme:
Benim dukan a başlamam la sıkıntılı günler birden başladığı için pek veremedim. Aksine verdigimi de aldım. Şuan 78.2 yim.insallah cumaya kadar düşer. Ben çok stresli günler yaşayın wc problemi yaşıyorum o da haliyle tartıda belli ediyor kendini

Kizlar iyi aksamlarr

Misafirim var yemekler yendi simdi cay ve aburcuburlar goturuluyor ama ben haricccc

Bugunku menumu paylasip kacacagimm

Sabah : nescafe
Oglen:Tavuklu yesil salata
Aksam : 2 haslanmis yumurta,1kk peynir,1domates

Su : 2 ltreden fazla
Spor: aksam bolgesel hareket

Sevgiyle kalinn opuyorum sizleri

günaydınnnnnnnnnnnnnn.duydumki ben mezun olamamışım tabi beni çok seviyosunuz demi ayrılmamı istemedinizzzzz
neyse ya şaka bir yana da neden böyle oldu anlamadım.en son şahnur hedef kilolarınızı belirleyin dediğinde 70 demiştim ama ne bilim.

.

ayy kaç gündür girecem net yok.bizim evtelefonu olmadığından üst kattakilerin telefona aldık interneti modem burda olsa ne yazar.neyse onlarda badana yapıyorlar sanki bana yapıyorlar badanayı allam ya.çekmişler kabloyu net yok.gittim kablolar karışımış falan filan topladım diğer odaya bağladım .ama yok ikide birde çıkıyor ayyy deli oldum .sonunda gittim bantladım bakalım bugün nolcak

.

tatlımmm hoşgeldinnnn

evet senin gitmeni istemedikkkk

Şakası bir yana mezun olman hepimizi mutlu eder sonuçta hedefine ulaşıyorsun sanırım bu hafta mezun olursun 200 grammı ne kalmıştı yanlış mı hatırlıyorum acabaaa ???

Nasılsın yavruu nasıl gidiyor ?

Kızlar Günaydınnn

Ne rahat bir uyku ne boğazımdan rahat bir yemek geçiyor elbette bunların hepsi normal

Dünden beri gözlerim yaşlı geziniyorum haberler zaten içler acısı

Allahım hepimize en başta yakınlarına sabır versin.

Sizler nasılsınıız ?

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Cuma/Ctesi/Pazar/Ptesi/Salı/Çarş/Perş

Gamze_M (//////)
yu_zey ( +/+/+/+/+/+/+/)
Hnd (//////)
Sevda_M (//////)
durumda(//////)
hazos87((//////)
ebbisss (//////)
elendil76(+/+/-/+///)
gulanne (//////)
purmelal(//////)
vazgecmekyok (//////)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M (//////)
yu_zey (7/2/2/11/7/13/)
Hnd (//////)
Sevda_M (//////)
durumda (//////)
hazos87 (//////)
ebbisss (//////)
elendil76 (9/3/-/5///)
gulanne (//////)
purmelal(//////)

sevdacim, dun sanki kaptanin mesajlarinda soyle bisi gormustum, puskuuut senin hedefini 65'e cekmene dair notu bulamamis, o yuzden senin de mezun olmana karar verilmis ve mezuniyet belgen hazirlanacakmis.

günaydınlarr
kızlar takımda kalan arkadaşlar ben 24 mayıs a kadar aktif olamayacağım zaten izinliyim hayırlısı ile şu sınavı bir atlatsam ama izinli olmayan arkadaşlar zeynep hariç takıma uğramıyorlar nedenini anlamıyorum arkadaşlar neden böyle ?
sevda cım püsküüt senin mezuniyet karneni hazırlayacak tatlım öyle mesaj atmış bana
luci cim tatlım sende izinden dönünce senin mezuniyet karnende hazırlanır heralde zaten zeynep nerdeyse mezun oldu bu sebeblerden dolayı takımda bayaa bir boşluk var ben yarın aklşam şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama kadar yokum bu konu ile ilgili ne diyorsunuz?

kaptancim ben bildirimlerle ilgilenirim yarin. 3. takima, paylasim alanina eklerim. baska yapilacak bir sey varsa takim adina, yazarsan onlari da yapmaya calisirim.

yeni uye alinmasi gerekiyor ama su an alirsak yeni uyeler de su an takimda hakim olan "ugramasan da sorun olmaz, kimse yazmiyor ben de yazmam" gibi dusunceleri benimseyebilirler. en azindan senin izinden donup daha aktif olabilecegin zamanda alalim yeni uyeleri.

bi de su var ki, her ne sebeple olursa olsun takimda agresif, alayci, taslamali mesajlar yazmak, hedef alinan kisiden cok takimdaki butun uyeleri etkiler. belki hakli belki haksizken yazilan saldirgan bir mesaji goren diger uyeler de takima girip yazi yazmak istemez. bunu ben baska forumlardaki yoneticilik tecrubelerime dayanarak soyluyorum.

o yuzden bence takim icinde bir uyeyle bir probleminiz varsa ozelden halledip diger uyelere hissettirmemeye calismak en iyisi.

ben kendi adima bu mesajda kisisel olarak kimseyi suclamiyorum, zaten kendi adima bu tur davranislari affedip hakkimi da helal ettigimi belirtmek isterim.

Evet ya çok tenhalasmis burası. Ben de izi lzinliydim ama şimdi bakıyorum takım. Komple mi izne ayrilmis :s umarım yarın herkes bildirimini yapar.

Soma da kardeşlerimiz kan ağlarken burada diyetle alakali şeyler paylaşamıyorum ben ya dünden beri Kuran okuyoruz dualar ediyoruz kardeşlerimiz için

kaptancım ağzından bal damlıyorrr valla inşallah mezun olacagımmm

Ben yeni katılacak üyeler için mantıklı buluyorum

ancak suan kimsecikler yok mezun olanlar ile beraber hep birlik olarak en azından temelinde yenilere destek olursak onlarda kendi aralarında kaynasırlarsa takım yeniden canlanır.

Kendi adıma mezun olsamda buradaki arkadaşlara destek vermeye hazırım

Hem motivasyon amaçlı daha ii ve güzel olacaktır. Sonucta buraya geldik ve mezun olduk bu yenilere moral verecektir.

Hersey güllük gülistanlık gidecek diye bir durum yok hepimiz el birliği ile toparlarız.
Ama anlık gazla değil gerçekten isteyerek.

Kimse haketmediği muameleyi görmez. Herkes payını alır zaten ama anlayanaa umarım eskisi gibi düzene gireriz

Sevgiler

merhabalar,
ben 7.takım ile birlikte geri dönecek üyelerden biriyim. paylaşım alanında kendimi tanıtmıştım..

takımımıza gelin demişsiniz çok teşekkür ederiz fakat önce benim ve arkadaşlarımın merak ettiği birkaç şey var..

şu an takımda kaç kişi var? mezun olacak kişiler ne zaman olacaklar ve kaç kişiler? biz yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz ve cana yakın insanlarız bu konuda bir sorun olur mu?

açıkcası biz 5.takımda tnaıştık ve zayıfladık. 1300 lü sayfalara bakarsanız görebilirsiniz.. buranın uguruna inanıyoruz yani. buradan davet aldıgımız için cok sevindik. tekrar teşekkür ederiz..

sevgiler...

Son düzenleme:

hosgeldiniz :)

soyle cevap vereyim: takimda kalan uyeler su sekilde
yu_zey
Hnd
durumda
elendil76
gulanne
purmelal
vazgecmekyok izinli
ebbisss izinli
lily86 izinli
luci-liu izinli
toplight izinli

unuttugum yoktur umarim.

yu_zey, luci-liu ve durumda hedeflerine cok yakinlar. benim, lily'nin ebbiss'in hedeflerimize daha coook var. lily haziran'da donecek izinden, ben de temmuz ya da agustosta donecegim.

birbirinizi tanimaniz, kendi aranizda muhabbet etmeniz bizim icin sorun olmaz, biz de cana yakin insanlariz kendi capimizda biz de katiliriz sohbetlerinize. lily zaten tanirsaniz cok seversiniz, cok bilgili ve bilinclidir diyet konusunda. ben de bayagi arastiririm diyet konularini ama lily'nin bu konuda cok kiitap okumuslugu vardir.

canııım ben bu hafta 68 i gördüm çok şükür yarına da değişiklik olmazsa bildirim yapıp artık mezun olmak istiyorum tabi bu durumda bir sakınca yoksa :) bunca aydır birlikteyiz, çok güzel muhabbetlerimiz oldu, çok şükür çok güzel kilolar verdik.. zaten iletişimde olduğumuz başka alanlar da var oradan da iletişimimizi sürdürürüz, çünkü en zor olanı aylardır paylaşımda bulunduğumuz arkadaşlarımızdan ayrılmak ki çok şükür ayrılıyor olmayacağız..hem yeni gelecek arkadaşlara da yer açmış oluruz. artık ben yarın mezun olayım ..izinli olup bildirim yapabiliyor muyum;? sana da şimdiden iyi yolculuklar kolaylıklar dilerim canım... yarın akşam gidiyormuşsun yarın bildirimlerde burada olacaksın sanırım, ben ve burada olan arkadaşlarımızda elimizden geldiğince ilgileniriz rakamlar ve listemizle...

merhaba kızlarrrr, öncelikle hoşgeldiniz ve kolaylıklar dilerim... bizim 5. takım çok keyifli ve verimlidir... aylardır çok güzel sohbetler edip kilolar verdik...izindeyken bildirim yapıp mezun olunabiliyorsa, kısmetse ben de yarın mezun olacağım, hedefime ulaştım çok şükür...sizlere de takımımızda keyifli paylaşımlar, sağlıklı ve bol kilo vermeler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…