- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.141
Tebrik ederim cnmmmm
eğer ayran seviyorsan aynen ayran tadında oluyor ev yapımı kefir ayrıca o kadar çok sağlıklı ki denemelisin derim
Biz mezunuz di mii simdiii:))) mezuniyet belgemiz var mii kaptancimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba :) Ben isveçe devam ediyorum . İyice kahve tiryakisi oldum . Bu hafta çok yoğunum o nedenle bugün gündüz giremedim mesela.
İsveç 6. gün
Kahvaltı Türk kahvesi
Öğlen ızgara tavuk ve salata
Akşam haşlanmış ıspanak ve ızgara tavuk
Su 2lt Spor yok:18::18:
Biz mezunuz di mii simdiii:))) mezuniyet belgemiz var mii kaptancimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba :) Ben isveçe devam ediyorum . İyice kahve tiryakisi oldum . Bu hafta çok yoğunum o nedenle bugün gündüz giremedim mesela.
İsveç 6. gün
Kahvaltı Türk kahvesi
Öğlen ızgara tavuk ve salata
Akşam haşlanmış ıspanak ve ızgara tavuk
Su 2lt Spor yok:18::18:
günaydınlarrrrr
tatlım mezuniyet belgeniz daha önce hazırlandığı için 2. defa hazırlanmaıyor ama
sevda maalesef mezun olamadı o yüzden onun devam etmesi gerekiyor
sen ve gamzem mezun oldu
zeynep cim canım sen ve elendil takımı canlı tutmuşsunuz dün elinize sağlık
Kızlar Günaydınnnn
Sizlere merhaba diyerek güne başlamak istedim.
Öpüyorum sizi
bravo canım
Bende bozdum canım isveç oldu fransız şimdi baştan başlıycam
günaydınlarrrrr
tatlım mezuniyet belgeniz daha önce hazırlandığı için 2. defa hazırlanmaıyor ama
sen ve gamzem mezun oldu
Zeynepcim merhaba :) kaptanın yazdığından anladığım mezun oldun :) tebrik ederim canım .
günaydınlarrrrr
sen ve gamzem mezun oldu
kızlar merhabaaa, sporumu yaptım 3 saat, geldim yemeğimi yedim... yaz geldikçe zorlaşacak galiba bu spor işi...hadi havalar şimdi iyi de, 1 ay sonra sıcaklarda çarpılırız gibi geliyor...inşallah ben de ay sonunda mezun olmayı hedefliyorum, asılacağım ay sonuna kadar diyetime ve sporuma..ne yapıp yapıp mezun olmalıyım
kaptancım hedef yukarı çekilemiyor sanırım, dün sevda için araştıracağını yazmışsın var mı böyle bi durumumuz? ben gaza gelip oldukça aşağı çekmişim, süreci uzatmak istemiyorum ama yapılabilecek bir şey var mı ki bunun için? gerçi en son kaç belirlemiştim ondan da emin değilim, nereden bakabilirim canım?
zeyiiiim nasılsın şekerim?
handecim isveçe devammış, kolay gelsin tatlım beni çok sıktı isveç, uzuuun süre yapmam sanırım
elendilcim gördüm canım detoksunu, teşekkürler paylaşım için...ama bana fazla teferruatlı gözüktü beceremem sanırım...
ay sonuna kadar aç bırakacağım kendimi, aksi takdirde 65 i görmek zor olacak benim...
dayak yemiş gibiyim yaaa...havalardan mı bilemedim, aylardır spor yapıyorum hala spordan mı bu ağrılarım anlamadım ki
hedefi yukarı çekemeyecek olursam eğer hakkaten çok asılmak istiyorum, akşam da yürüyüşe çıkabilirim, aylardır kilo ile uğraşıyoruz yorulup sıkıldım artık...yazın bari şu diyetlerle uğraşmayalım lütfeeeennnnnn
kızlaaar, deneyip de en çok faydasını gördüğünüz, diyet, detoks, yiyecek, içecek var mı ay sonuna 4 kg verdirip mezun olmamı sağlayacak?????
yardım lütfeeennnn:)
Cok sukur iim canim sen yine diyetle bozdunn
Dogrusu yaza bende ugrasmak istemiyorum o nedenle kendime ozel metodlar uyguluyotum bakalim haziranin ortasinda bisicik kalmayacak inşallah
kızlar merhabaaa, sporumu yaptım 3 saat, geldim yemeğimi yedim... yaz geldikçe zorlaşacak galiba bu spor işi...hadi havalar şimdi iyi de, 1 ay sonra sıcaklarda çarpılırız gibi geliyor...inşallah ben de ay sonunda mezun olmayı hedefliyorum, asılacağım ay sonuna kadar diyetime ve sporuma..ne yapıp yapıp mezun olmalıyım
kaptancım hedef yukarı çekilemiyor sanırım, dün sevda için araştıracağını yazmışsın var mı böyle bi durumumuz? ben gaza gelip oldukça aşağı çekmişim, süreci uzatmak istemiyorum ama yapılabilecek bir şey var mı ki bunun için? gerçi en son kaç belirlemiştim ondan da emin değilim, nereden bakabilirim canım?
zeyiiiim nasılsın şekerim?
handecim isveçe devammış, kolay gelsin tatlım beni çok sıktı isveç, uzuuun süre yapmam sanırım
elendilcim gördüm canım detoksunu, teşekkürler paylaşım için...ama bana fazla teferruatlı gözüktü beceremem sanırım...
ay sonuna kadar aç bırakacağım kendimi, aksi takdirde 65 i görmek zor olacak benim...
dayak yemiş gibiyim yaaa...havalardan mı bilemedim, aylardır spor yapıyorum hala spordan mı bu ağrılarım anlamadım ki
hedefi yukarı çekemeyecek olursam eğer hakkaten çok asılmak istiyorum, akşam da yürüyüşe çıkabilirim, aylardır kilo ile uğraşıyoruz yorulup sıkıldım artık...yazın bari şu diyetlerle uğraşmayalım lütfeeeennnnnn
kızlaaar, deneyip de en çok faydasını gördüğünüz, diyet, detoks, yiyecek, içecek var mı ay sonuna 4 kg verdirip mezun olmamı sağlayacak?????
yardım lütfeeennnn:)
luci cim revize hedef aşağıya doğru olunca istediğin kadar olabiliyor fazla bakamadım ama püsküüt e mesaj gönderdim sevda nın durumu ile ilgili haber gelince burda da paylaşırım hedefe 1-2 kg kalınca revize edilemiyor bildiğim kadarıyla karar defterinden öyle anladım bakalım ne olacak fırsatım olmadı paylaşım alanını tek tek okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?