Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Günaydınnn

Buralar bu hafta inanılmaz boş bazen ben bile girmek istemiyorum

Bu durumdan dolayı özür dilerim ancak durum bu.

İşe başlamadan sizlere Merhaba demek istedim
Herkese Selamlar

DUrumdacım ben az yemeye alıştım :) ama haftasonu benim de bozuldu isveç . 13 gün 15 gün olcak o yüzden spor yapamıyorum bu ara malesef gündelik koşturmaca sayılmaz bana göre . Senin nasıl gidiyor diyetin?

Ben yapamadım ya gecenbile yedim.bugun kararlıyım kahvaltı ysptımmöğlen cornflaks yiycem akşamda öyle yapacağım

kızlar merhabaaaa, sporumu yaptım yemeğimi yiyeceğim az sonra...herkes iyidir umarım...takımda izinli ve mezun arkadaşlarımız ile beraber neredeyse 8 kişi eksiğimiz varr, bu da takımı çok durgunlaştırdı, yazacak pek bir şey bulamıyorum ben bile ki, bi aralar pazar bile doldururdum sayfaları...neyse yaz geliyor herkesin telaşı farklı, anlayabiliyorum, sağlık olsun...öptüm hepinizi ara ara girmeye çalışacağım

Ya diyet yapamıyorum bu aralar iştahım açıldı yine yaşadığım kilo alma korkusunu görmeniz lazım

YEni bir diyet buldum yorumlar güzel bakalım deneyim işe yarar umarım.

kızlar selam

gamze,hasoz,ve sevda mezun oldu
lucim,lily,vazgeçmek,purmela,ebbis izinli

dolayısıyla elendil,hande,durumda ben ve kaptan kaldık ( unutuuğum varsa afola)

Ben giriyorum yazan varsa yorum yapıyorum yoksa kendim yazıp çıkıyorum ama bu durum sıkıcı olmaya başladı.

Cuma günü bildirime bile glineceiğinden süpheliyim.

Günlük paylaşım listesini ekledim ancak alıntı yapanda yok.

durumdacım kilo alma korkusu hepimizde var malum yaz kapıda e uzun zaman oldu artık herkes diken üstünde umarım hepimiz hedef kiloya geliriz.

Lucim canım ben buradayım gördükçe yazıyorum. Sende bende bu ay sonu haziranın ortasına doğru hedef kiloya inmeyi hedefliyoruz.

Ben var gücümle eminim sende öle çalışıyorum bölgesele çok yükleniyorum her sabah akşam hareketlerimi yapıyorum şuan bacaklarım ve kalçm fenaaaaaaaa

Allahım yardımcımız olsunda mezun olalım inşallahhh

oluruz canım az kaldı, evet mezunlarımız ve izinlilerimiz çok olunca takım yavaşladı, ne yapalım sağlık olsun... eminim bir çoğumuz eylül ekim gibi geri döneceğiz inşallah dönmek zorunda kalmayız ama dönme ihtimalimiz de var..o sebeple ben de izinli de olsam girip takımda paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ki bu boşlukta takımımız kapanma aşamasına gitmesin, nasılsa yeni üyeler de eklenip yine hareketlenecektir takım, bu süreci böyle atlatacağız artık :)

YEni bir diyet buldum yorumlar güzel bakalım deneyim işe yarar umarım.

durumdacım hepimizin korkusu aynı canım, nedir bulduğun diyet meraklandım bak...

ben de bi acayip insanım haaa, her diyetten sonra diyet yapmayacağım deyip, yine de meraktan alamıyorum kendimi :)

Allahım somadakilerin yardımcısı olsun. Sebep olanların yatacak yeri yok isim vermiyorum ama toprak kabul etmeyecek bazı üst düzeyleri

öyle canım yaa... içler acısı..dünden beri yaşadığımız üzüntü anlatılacak gibi değil..Rabbim geride kalanlara sabır versin, çook zor çok! kaç ocağa düştü ateş

inşallah canım yoksa sonuc kötü olacak gibi duruyor. ( inşallah olmaz )

öyle canım yaa... içler acısı..dünden beri yaşadığımız üzüntü anlatılacak gibi değil..Rabbim geride kalanlara sabır versin, çook zor çok! kaç ocağa düştü ateş

aminnn kızlar. Allahım daha fazla ölümden kurtarsın daha içeride onlarca insan var

inşallah canım yoksa sonuc kötü olacak gibi duruyor. ( inşallah olmaz )

aminnn kızlar. Allahım daha fazla ölümden kurtarsın daha içeride onlarca insan var

ah zeyim ahhh, inşallah güzel haberleri gelsin... tv izleyemiyorum kahrımdan Rabbim yardımcıları olsun ((((

Selam kızlar
Son bir iki haftadır hiç diyet modunda değilim bugun artık bir giriş yapmam lazım dedim akşam uyumuşum o yüzden gecenin bir saatinde ayaktaydım - Melek programının tekrarı vardı Dyt. Dilara Koçak'ı izledim fena gaza geldim bugun süper bir başlangıç yapacağım dedim ama maalesef banyodaki vananın düğmesi patladı elimde kaldı her şey ıslandı onları balkona taşıdım falan derken güne hiç de pozitif başlayamadım ama kendimce "olsun vardır bir hayır" diye diye telkinlerde bulunuyorum. Diyete motive olursam size de yazarım diyordum - bir de Soma'daki maden ocağındaki facia iyice moralimi aldı götürdü Çok çok çok üzüldüm Allah'ım ölenlere rahmetiyle muamele etsin ailelerine sabır versin, nice ocaklar yandı, geride aç sefil çocuklar, eşler, ana babalar, kardeşler kaldı Giden gitti de onlara ne olacak, ölümün acısını yaşamak yeterince ağırken, ne yerler ne içerler, nasıl geçinirler? Bunları düşündükçe daha da kahroluyorum.
Dualarımızda onları da eksik etmeyelim inşallah , Rabbimden geride kalanlara da çıkış kapısı dileyelim.

amin inşallah lily, ne güzel yazmışsın...Rabbim yardımcıları olsun...

sana da çok geçmiş olsun,son zamanlarda ne çok aksilikler yaşadın, Rabbim senin de yardımcın olsun, tek başına yaşamanın zorlukları bir yandan bunlar... ev arıyordun ne yaptın bulabildin mi bari?

diyete de motive olabilirsin inşallah yine, önemli olan başlamak biliyorsun, gerisi gelecektir inşallah

Bugün iyi olmasa da başlangıç yaptım olarak kabul ediyorum elimden geldiğince çekidüzen vermeye uğraşıyorum kendime ve diyetime - desteğin için teşekkür ederim.
ev işi şimdilik iptal - birkaç ay daha bekleyeceğim - aksilikler yaşadıkça daha da sinirleniyorum ve evden soğuyorum ama sabret vardır bir hayır deyip idare ediyorum çok şükür.
Soma'daki olay bana kendimi bile unutturdu - hayatta o kadar büyük acılar var ki yaşadıklarımız yanında devede kulak kalıyor - Rabbim tüm zorda olanlara yardım etsin

rica ederim, her zamanki gibi yine birbirimize destek olarak aşacağız bu yolları sanırım..sen zaten sağlıklı beslenme kurallarını çok iyi biliyorsun kendini yıpratmadan sürdüreceksindir eminim, zaten önümüz yaz yazın daha kolay olur kilo vermek günler uzadı yürüyüş yapabilirsin..hatırlasana kışın hep bundan yakınırdık :) hem daha çok su içip ter ile yağları atabileceğimiz bir dönem olacak yaz dönemi inşallah

doğru düşünüyorsun, vardır bunda da bi hayır, gönlüne göre bi ev çıkacaktır karşına umarım vakti geldiğinde...

aynen, şükürler olsun, hamd olsun... Rabbim kimseye acı, üzüntü, keder, hastalık vermesin..gerisi çözülür gider...

merhaba lily hoşgeldinn

öncelikle geçmiş olsun elbette tüm türkiyenin yaşadığı bu acı olaydan dolayı hepimize geçmiş olsun temennimiz ve dualamız daha fazla ölü sayısının artmaması ve kalanlara sabır verilmesi.

Diyetin içinse bencede fazla boş bırakma kendini fazlada sarma gerçi psikolojik olarak çöküyorsun sürekli kafanda bir kilo diyet modu iide olmuyor.

Yaza giiriş yaptığımız için hepimizde bir telaş var. Benim şuan ki telaşım sıkılaşmak .

Umarım hepimiz hedeflerimize istediklerimize kavusuruz

Bu arada ev bulmak bi dert taşımak ayrı dert Allahım yardımcın olsun

Henüz hava tam manasıyla yaz gibi olmadığından ve yaşadığım şu stresli dönemlerden olsa gerek pek modumda değilim ama yürüyüşlere başlamayı çok istiyorum aslında sabahki olayları yaşamasaydım niyetim eşofmanları giyip hava aydınlanınca yarım saat de olsa yürümekti - hem alışırsam sabahları erken kalkmaya ve spora, günün kalanı benim olur strese de girmem diye düşündüm bakalım şu sorunları halledersem yarın isterim sabah kalkıp yürümeyi hem ortam da sakinken daha keyifli olur diye düşünüyorum

Amin canım sağolasın - ben de kendimi 1 haftadır boşladım biliyorum ama hadi lily artık yeter deyip motive etmeye çalışıyorum kendimi çünkü ipin ucu bir kez kaçtı mı toparlanması zor oluyor - ben yazdan dolayı telaş yapmıyorum her yıl yapıyordum sonuç aynı oluyordu artık yaz kış fark etmez yeter ki kilo verebileyim diyorum tabii motive bir şekilde devam edersem ve her ay 3-4 kg verirsem Ekim'e kadar istediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum sonrasında da korumaya çalışırım inşallah...
Yazın zaten pek ağır yemek yenmiyor hep kavun karpuz kahvaltılık tarzında olduğundan ve bol su içeceğimizden daha rahat veririm gibime geliyor

inşallah planladığın gibi olur canım

ben ilk defa diyet spor durumlarıyla ilgilendiiğim için ben telaş ediyorum evet yazın agır bişiler yenmiyor ama o piknikler dondurmalar arkadaşlarla buluşulduğunda yenen pastalar içilen gazlı içecekler.......

biraz dikkat etmek sart tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…