- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.241
inşallah tatlım kendimiz bi topik oluştururuz, sen bizi yönlendirirsin, hamilelikte her türlü tecrübeye ihtiyacım vaaar :)
valla 2 erkek çocuk annesi olarak hamileliğin birinde 30 birinde 20 kg alarak pek örnek bir hamilelik geçirmedim ama annelik konusunda tecrübelerimi anlatırım:26::26::26::26::26:
o zaman tekrar merhaba zeynep
Şuanki kilon kaç peki ? 25 kilo gidiyorsa son kalan bu 10 lar 5 ler zorluyorr.
El birliği ile verileceğinden süphem yok
şu an 75 kiloyum hedefim 62 o zaman incecik oluyorumönceden özgürdüm bol bol yürüyordum ama şimdi herşey başka. ve bu yuzden de zorlanıyorum.. inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan..
Ben hamileligim in başında 6 kilo verdim ama sonra aldım luci-liu :) 7.ayima kadar ideal bir hamileydim. Sadece göbek vardı. Ama kansız kaldım 7.ay hastaneye yattım. Kan ve vitamin serumu verildi. Doktor dedi ki bunlar seni bir anda sisirecek ve çatlakların da olacak. Pek onemsemedim ama o hafta bi sistim ben sisis o sisis. Heryerim de catladi. Ama Allahtan kilo verdikçe ve zaman geçtikçe çatlak görünüm biraz düzeltmeye başladı.
kızlaar emin olmamakla birlikte yarınki listemiz bu sanırım... toplightcım bi bakarsın canım izinden dönen atladığım var mı bilemedim...
** 5. TAKIM 361 ETAP * *
yu_zey (59,50/ / /)
Hnd ( 64,20/ / / / )
durumda( 56,7/ / / )
elendil76 ( 94,2/ / /)
gulanne (78,9 / / / )
luci-liu ( 69/ / / / )
5.TAKIM ORTALAMASI:%
Aksi bir fikri olan yoksa, 361. etapla 362. etabı birleştirelim ve haftaya yani 362. etapta farkları ikiye bölerek bildirimde bulunalım.
kızlaar emin olmamakla birlikte yarınki listemiz bu sanırım... toplightcım bi bakarsın canım izinden dönen atladığım var mı bilemedim...
** 5. TAKIM 361 ETAP * *
yu_zey (59,50/ / /)
Hnd ( 64,20/ / / / )
durumda( 56,7/ / / )
elendil76 ( 94,2/ / /)
gulanne (78,9 / / / )
luci-liu ( 69/ / / / )
canım iyi başlamış hamileliğin ama sonrası zor olmuş, neyseki gelmiş geçmiş... benim de şu an tek korkum hamile kalıp kilo almak...Allah yardımcım olsun artık ne yapalım :)
tatlımmm hoşgeldinnnn
evet senin gitmeni istemedikkkk
Şakası bir yana mezun olman hepimizi mutlu eder sonuçta hedefine ulaşıyorsun sanırım bu hafta mezun olursun 200 grammı ne kalmıştı yanlış mı hatırlıyorum acabaaa ???
Nasılsın yavruu nasıl gidiyor ?
sevdacim, dun sanki kaptanin mesajlarinda soyle bisi gormustum, puskuuut senin hedefini 65'e cekmene dair notu bulamamis, o yuzden senin de mezun olmana karar verilmis ve mezuniyet belgen hazirlanacakmis.
günaydınlarr
kızlar takımda kalan arkadaşlar ben 24 mayıs a kadar aktif olamayacağım zaten izinliyim hayırlısı ile şu sınavı bir atlatsam ama izinli olmayan arkadaşlar zeynep hariç takıma uğramıyorlar nedenini anlamıyorum arkadaşlar neden böyle ?
sevda cım püsküüt senin mezuniyet karneni hazırlayacak tatlım öyle mesaj atmış bana
luci cim tatlım sende izinden dönünce senin mezuniyet karnende hazırlanır heralde zaten zeynep nerdeyse mezun oldu bu sebeblerden dolayı takımda bayaa bir boşluk var ben yarın aklşam şehir dışına çıkıyorum ptesi akşama kadar yokum bu konu ile ilgili ne diyorsunuz?
valla 2 erkek çocuk annesi olarak hamileliğin birinde 30 birinde 20 kg alarak pek örnek bir hamilelik geçirmedim ama annelik konusunda tecrübelerimi anlatırım:26::26::26::26::26:
cansın, bilirim destek olacağını...bakalım biz kaç kilolar alacağız yaaa, korkutuyor hamilelik süreci ve kilo alımı..kilo almayıp veren var mı acaba o süreçte :))))
kaptanım bende ilk hamileliğimde 20 ,2. de de 30 kilodan fazla aldımlucim sanmam kilo almayan yoktur ama aşırı almayan normal bir şekilde alan çoktur.zaten hamilelikte mecburen alıyosun bebeğin kilosu falan filan illaki sana ekleniyor ama doğumdan sonra tabiki hepsi gidiyo.dikkatli ve dengeli beslenerek bu sürecien az kiloyla atlatabilirsin.ben homini gırtlak yerdim harekette olmayınca 30 kilodan fazla aldım.2. hamilelğimin sonunda 100 kilonun üstüne çıkmıştım doğumdan sonra da 95 olmuştum.tabi çocuk ta 4.5 kilo doğdu
.
o neki canım bilemedim onu?Kızlar şu tv de reklamı çıkan egzersiz ürünü var ya tekerlekli iki tane. Yeşil renkli. Ondan aldım. Birazdan başlıcam. Arkadaş kullaniyor çok memnun. Netteki yorumlar da çok iyi. Bi deneyim dedim. Umarım faydali olur. Sizlerde n3 gibi egzersiz aletleri var?
canım purmelal izinli ddeğildi gecen hafta bildirim yapmadı olarak yazmıştımkızlaar emin olmamakla birlikte yarınki listemiz bu sanırım... toplightcım bi bakarsın canım izinden dönen atladığım var mı bilemedim...
** 5. TAKIM 361 ETAP * *
yu_zey (59,50/ / /)
Hnd ( 64,20/ / / / )
durumda( 56,7/ / / )
elendil76 ( 94,2/ / /)
gulanne (78,9 / / / )
luci-liu ( 69/ / / / )
Kimse bildirim yapmamış. Haftaya mi yapacağız ikiye bolup? Kesinleşti mi ki?
Neyse ben yine de yapayım da olmazsa haftaya yeniden değerlendirilir.
Iki hafta önce 77.1 dim.suan 77.8 im
Geçen hafta bildirim yapmamistim ikiye bölünecek o yüzden.
H
% hesabını yapıyorum ama yanlış çıkıyor. Kilo aldım ondan mi anlamadim. Biri yardım 3 edebilir mi
kaptanım bende ilk hamileliğimde 20 ,2. de de 30 kilodan fazla aldımlucim sanmam kilo almayan yoktur ama aşırı almayan normal bir şekilde alan çoktur.zaten hamilelikte mecburen alıyosun bebeğin kilosu falan filan illaki sana ekleniyor ama doğumdan sonra tabiki hepsi gidiyo.dikkatli ve dengeli beslenerek bu sürecien az kiloyla atlatabilirsin.ben homini gırtlak yerdim harekette olmayınca 30 kilodan fazla aldım.2. hamilelğimin sonunda 100 kilonun üstüne çıkmıştım doğumdan sonra da 95 olmuştum.tabi çocuk ta 4.5 kilo doğdu
.
sevdam aslına bakarsan bir bayanın hamilielikte 9-12 kilo arası alması en idealiymiş. Daha önce doktorlardan duymuştum .
Öyle hersey bebeğe gitmezmiş.
doğum sonrasındada süt olsun diye bir dünya sey yedirirler ancak yediğin ve içtiğin seylerden süte çevrilen tek gıda suymuş.
Allaha şükür şimdiden öğrendim bunları gerçi daha öğrenilecek cooookkkk sey var ama bunlarda önemli etkiler
Ama herşeyden önce Allah sağlıkla doğum ve hamilielik dönemi nasip etsin herkese
benim bir arkadaşımda troid ve şeker problemi vardı her iki doğumunda da kilo vererek doğum yapmıştı ama sürekli dr ve diyetisyen denetimindeydi
valla o dediğin doğru zeynep cim de ben hamileliğimde diyet yapmadığım tek dönem diyerek yedikçe yemiştim 1 ayda 7 kg aldığımı bilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?