Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah tatlım kendimiz bi topik oluştururuz, sen bizi yönlendirirsin, hamilelikte her türlü tecrübeye ihtiyacım vaaar :)

valla 2 erkek çocuk annesi olarak hamileliğin birinde 30 birinde 20 kg alarak pek örnek bir hamilelik geçirmedim ama annelik konusunda tecrübelerimi anlatırım:26::26::26::26::26:

valla 2 erkek çocuk annesi olarak hamileliğin birinde 30 birinde 20 kg alarak pek örnek bir hamilelik geçirmedim ama annelik konusunda tecrübelerimi anlatırım:26::26::26::26::26:

cansın, bilirim destek olacağını...bakalım biz kaç kilolar alacağız yaaa, korkutuyor hamilelik süreci ve kilo alımı..kilo almayıp veren var mı acaba o süreçte :))))

o zaman tekrar merhaba zeynep

Şuanki kilon kaç peki ? 25 kilo gidiyorsa son kalan bu 10 lar 5 ler zorluyorr.

El birliği ile verileceğinden süphem yok

şu an 75 kiloyum hedefim 62 o zaman incecik oluyorum önceden özgürdüm bol bol yürüyordum ama şimdi herşey başka. ve bu yuzden de zorlanıyorum.. inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan..

şu an 75 kiloyum hedefim 62 o zaman incecik oluyorum önceden özgürdüm bol bol yürüyordum ama şimdi herşey başka. ve bu yuzden de zorlanıyorum.. inşallah hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan..

inşallah canım hepimiz hedefimize ulaşırız

Ben hamileligim in başında 6 kilo verdim ama sonra aldım luci-liu :) 7.ayima kadar ideal bir hamileydim. Sadece göbek vardı. Ama kansız kaldım 7.ay hastaneye yattım. Kan ve vitamin serumu verildi. Doktor dedi ki bunlar seni bir anda sisirecek ve çatlakların da olacak. Pek onemsemedim ama o hafta bi sistim ben sisis o sisis. Heryerim de catladi. Ama Allahtan kilo verdikçe ve zaman geçtikçe çatlak görünüm biraz düzeltmeye başladı.

Kızlar şu tv de reklamı çıkan egzersiz ürünü var ya tekerlekli iki tane. Yeşil renkli. Ondan aldım. Birazdan başlıcam. Arkadaş kullaniyor çok memnun. Netteki yorumlar da çok iyi. Bi deneyim dedim. Umarım faydali olur. Sizlerde n3 gibi egzersiz aletleri var?

canım iyi başlamış hamileliğin ama sonrası zor olmuş, neyseki gelmiş geçmiş... benim de şu an tek korkum hamile kalıp kilo almak...Allah yardımcım olsun artık ne yapalım :)

kızlaar emin olmamakla birlikte yarınki listemiz bu sanırım... toplightcım bi bakarsın canım izinden dönen atladığım var mı bilemedim...

** 5. TAKIM 361 ETAP * *
yu_zey (59,50/ / /)
Hnd ( 64,20/ / / / )
durumda( 56,7/ / / )
elendil76 ( 94,2/ / /)
gulanne (78,9 / / / )
luci-liu ( 69/ / / / )

5.TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleyen: Moderatör:

Aksi bir fikri olan yoksa, 361. etapla 362. etabı birleştirelim ve haftaya yani 362. etapta farkları ikiye bölerek bildirimde bulunalım.

Paylasim alaninda aksi fikir belirten olmadigi icin, yarin bildirim yok.

Ben de varım luci-liu canım dönüyorum bu hafta

canım iyi başlamış hamileliğin ama sonrası zor olmuş, neyseki gelmiş geçmiş... benim de şu an tek korkum hamile kalıp kilo almak...Allah yardımcım olsun artık ne yapalım :)

En güzel kilo alma sebebi luci cigim :) Allahım inşallah hayırlı bir hamilelik hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin.duaya hep evlat eklenir ama hamilelik ve doğumun da en güzelini istemek lazım. Ama bence sen fit bir hamile olursun :) gereksiz kilo almazsin Canimcim bilinclisin sonuçta

günaydın kızlar hayırlı cumalar...

canım benim zaten gitmicem ki.başınızın belası olarak kalcam seviyorumburayı ve sizleri.mezun da olsam burası beni motive ediyor tekrar almak istemiyorum .net in azizliğine uğradım bir kaçgündür giremedim.

sevdacim, dun sanki kaptanin mesajlarinda soyle bisi gormustum, puskuuut senin hedefini 65'e cekmene dair notu bulamamis, o yuzden senin de mezun olmana karar verilmis ve mezuniyet belgen hazirlanacakmis.

canım inşallah bakalım.

hayırlı yolculuklar güle güle gidip gel canım.canım sizlere gerçekten çok teşekkür ederim.

.

Kimse bildirim yapmamış. Haftaya mi yapacağız ikiye bolup? Kesinleşti mi ki?
Neyse ben yine de yapayım da olmazsa haftaya yeniden değerlendirilir.

Iki hafta önce 77.1 dim.suan 77.8 im
Geçen hafta bildirim yapmamistim ikiye bölünecek o yüzden.
H
% hesabını yapıyorum ama yanlış çıkıyor. Kilo aldım ondan mi anlamadim. Biri yardım 3 edebilir mi

Kızlar Günydınnn

Bugün bildirim yapmıyoruz.

Haftaya bildirim yaparak 2 ye böleceğiz.

Bilginiz olsun

Ben kaçtım şimdilik öpüldünüz

cansın, bilirim destek olacağını...bakalım biz kaç kilolar alacağız yaaa, korkutuyor hamilelik süreci ve kilo alımı..kilo almayıp veren var mı acaba o süreçte :))))

kaptanım bende ilk hamileliğimde 20 ,2. de de 30 kilodan fazla aldım lucim sanmam kilo almayan yoktur ama aşırı almayan normal bir şekilde alan çoktur.zaten hamilelikte mecburen alıyosun bebeğin kilosu falan filan illaki sana ekleniyor ama doğumdan sonra tabiki hepsi gidiyo.dikkatli ve dengeli beslenerek bu sürecien az kiloyla atlatabilirsin.ben homini gırtlak yerdim harekette olmayınca 30 kilodan fazla aldım.2. hamilelğimin sonunda 100 kilonun üstüne çıkmıştım doğumdan sonra da 95 olmuştum.tabi çocuk ta 4.5 kilo doğdu

.

sevdam aslına bakarsan bir bayanın hamilielikte 9-12 kilo arası alması en idealiymiş. Daha önce doktorlardan duymuştum .

Öyle hersey bebeğe gitmezmiş.

doğum sonrasındada süt olsun diye bir dünya sey yedirirler ancak yediğin ve içtiğin seylerden süte çevrilen tek gıda suymuş.

Allaha şükür şimdiden öğrendim bunları gerçi daha öğrenilecek cooookkkk sey var ama bunlarda önemli etkiler

Ama herşeyden önce Allah sağlıkla doğum ve hamilielik dönemi nasip etsin herkese

günaydınlarrr
somadaki kaza sonucunda bu hafta bildirim yok arkadaşlar

o neki canım bilemedim onu?
canım purmelal izinli ddeğildi gecen hafta bildirim yapmadı olarak yazmıştım

canım yüzde hesabına bu hafta gerek yok ama ben notumu alayım

benim bir arkadaşımda troid ve şeker problemi vardı her iki doğumunda da kilo vererek doğum yapmıştı ama sürekli dr ve diyetisyen denetimindeydi

valla o dediğin doğru zeynep cim de ben hamileliğimde diyet yapmadığım tek dönem diyerek yedikçe yemiştim 1 ayda 7 kg aldığımı bilirim :)

Dünkü menümüde paylaşayımda işime döneyim kızlar

Sabah : Nescafe
Ara : 3 kayısı
Öğlen : 1/2 karnıyarık,1/3 kase cacık,salata ( canım pek bişi yemek istemedi )
Akşam : 1/2 kase yogurt

su : 2 lt
Spor : Sabah akşam bölgesel hareketlerim

Not : Zamanını hatırlamıyorum ama 3-4 tane canpare bisküvitte yedim kızlar

ooo maşallahh 1 ayda 7 kiloo

Arkadaşın baya sanslıymış gerçi oda önmelini almış.

benim arkadaşımda hamilelikte almadı ama hamilelikten sonra yedide yedi şimdi hala kilolu.

Ben Allahın izni ile hamileliğimde doktor kontrolü altında olmayı ve sporu sürekli yapmayı istiyorum

Hem soğumda rahat olım hemde hamileliğim rahat geçsin istiyorum tabiki inşallah.

Bizim aile yapısı doğumdan sonra kilo alanlarla dolu annem dahil (yerim onu ona kilo çok yakışıyor )

Bu nedenle ben dikkat etmek istiyorum çünkü kendimide biliyorum yapı olarak kilo almaya pek bi müsaitim

yemeğe çok düşkünlüğüm yok ancak ıvır zıvır (çikolatalı herşey) beni benden alıyorrr.

Bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…