Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta bildirim yokmuş yahuuuu :) ben de akşam listeyi hazırlayayım diye işimi gücümü bırakıp uğraşmıştım ve bugün 68 i de görmüştüm çok şükür...eee hafataya mı mezun olacağım şimdi ben! hay Allah!!!, neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil....

purmelalcim inşallah canım, tek korkum gereksiz kilolar..hayırlısı diyeceğiz artık sağlıkla yaşar, atlatırız inşallah o günleri de

doğru söylüyorsun canım, inşallah sağlıkla dengeli beslenerek sağlıklı bebişleri alırız kucağımıza, vakti geldiğinde :) sen de oldukça almışsın o süreçte kilo... ne güzel, maşallah sana ki şimdi çocukların kocaman oldu ve sen fıstık gibisin..insan daha ne ister :)

canım benim senin ellerine sağlıkkk

Somada yaşanan durumdan dolayı bu hafta bildirim yapmayacagız

Takımda yakınları ölenler olmuş.Zaten bizlerde bu durumdan dolayı yıkım yaşadı

Hepimiz için öncelikle sağlık olsun.

Hem yavrumm sen haftaya daha düşük bir kiloyla mezun olursun bundan eminim

bende güzel rakamlar gördüm tartıda umarım haftaya dahada güzel seyler görürüm

öyle canım tabi ki... içimiz kan ağlıyor... tartıymış topikmiş hiç gözümde değil, hiçbirimizin de değil biliyorum... benim ki kafa dağıtmak sadece...

evet lilycim bende gördüm katılmak istiyorum

Kredi kartımın limiti yok paypal hesabıma para yükletip bende destek olacagımm

31 mayısa kadar son olduğunuda bildirmek isterim

öyle canım tabi ki... içimiz kan ağlıyor... tartıymış topikmiş hiç gözümde değil, hiçbirimizin de değil biliyorum... benim ki kafa dağıtmak sadece...

canım benim ben senin içini biliyorum merak etme

Dile getirmesek de içimiz kan ağlıyor hepimizin biliyorum - çünkü insan canı neticede tanımasak da giden canlara yürek dayanmıyor. Hayat devam ediyor bir şekilde ama bundan sonra birçok aile için hayat daha zor olacak Rabbim yardımcıları olsun
İnşallah fırsat buldukça ziyaretimizin olduğu sayfalarda paylaşalım yardım kampanyasını...

evet canım cok haklısın normal hayatımızı devam ettiği için bazen aklımız farklı yerlere kayabiliyor ancak saniyelik bile boş kalınca konuşmaktan düşünmekten üzülmeken alıkoyamıyoruz kendimizi

Sende cok sagol canım paylaştığın için ben sans eseri gördüm ama görmeyen arkadaşlarımız buradan takip edebilirler (inşallah )

Herkese merhaba,
Bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın. Hem Soma hem de bir öğrencimin özel durumu sebebiyle resmen çöktüm, bütün düzenim bozuldu ki hiç önemli de değil açıkcası. Pek umrumda da olamadı kilo filan. Haftasónu toparlanabilirsem menümü yazarım. Sevgiler

aynen canım çok haklısın.inşallah rabbim herşeyi gönlüne göre versin.aslında şimdiki anne adayları daha bilinçli oluyor.bizim zamanımızda yok onu ye bebeğin zayıf olur yok böyle yapma yat dinlen .bende yemekten çok bisküvi,çikolata yerdim.

maşallah canım ,haftaya kadar 67 olursun zaten.

saol canım benim darısı senin başına .

.

amin rabbim yerdımları olsun.sabır versin inşallah.gerçekten çok üzücü bir durum .mekanları cennet olsun bütün hayatını kaybedenlerin.

.

iyi akşamlar arkadaşlar,
sizlerde yazmışsınız morallerimiz oldukça bozuk.
Rabbim acı kaybı yaşayanlara sabır versin. iki üç gündür ne girebildim ne yazabildim.

5. Takım Merhaba

Şuan gidişatımız hiç ii değil.

En son hande yazmış oda 2 gün önce...

Eşimin ailesi sehir dışından geldiğinden dolayı hiç giremedim .

Telimde kk profili kısayol olduğundan arada elim yanlışlıkla bastı ancak uzun uzun bakamadım kontrol edemedim yazamadım .

Bu durum beni üzdü aylar sonra ilk defa bu sekilde bu takım .

Sanırım 7. takım gibi olacagız ve takım kapanacak

burdan son durumumu aktarmak isterimki hedef kiloma cok az kaldı.

Haftasonu menülerimi ilerleyen saatlerde paylaşıcam ancak paylaşmak istemiyorum buranın sessizliği isteksizliğe boğuyor beni.

Herkese ii haftalar

günaydın kızlaaar, girip de okuyan olur mu bilemem ama bi selam vereyim istedim :) ıssız kalmış zavallı topiğimiz.... ben yeni taktikler denemekteyim..çok şükür hedefim 68 e ulaştım lakin biraz daha insem kardır mantığı ile yeni taktikler uygulayacağım ay sonuna kadar, sonrasındaysa artık bu diyet faslını kapatıp haftada 3 gün spor ve dengeli beslenmeyle yeni bir sayfaya adım atacağım Allah izin verirse... hepinizi kocaman öpüyorum, kendinize dikkat ediniz....

GÜNAYDIN :) takımmm herkes iyi mi ? bizim takım baya gerilere düştü neler oluyor bize. ben bugün menü paylaşmaya başlıyorum tekrar. yaz geldi ama diyet bitmesin.

GÜNAYDIN :) takımmm herkes iyi mi ? bizim takım baya gerilere düştü neler oluyor bize. ben bugün menü paylaşmaya başlıyorum tekrar. yaz geldi ama diyet bitmesin.

handecim merhaba canııım, nasıl gidiyor diyetin, sporun??? hakkaten bizim takım bu ara fazla saldı...ben de kısmetse bu cuma mezun oluyorum... inşallah giden kiloları almayız geri, çok şükür mutluyum ama...uzun bi serüven oldu ama bitti neyseki..bundan sonra koruma süreci...

lucicim kilo vermem durdu gib çok abartılı yemiyorum ama planlı da gitmiyorum .i spora da esksi kadar çıkamıyorum . tekrar isveçe başlamak bi 6 gün daha yapmak istiyorum canım.sen de mezun oluyosun zey de gitti valla takımda eskilerden kim varsa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…