- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.261
Ben de varım luci-liu canım dönüyorum bu hafta
En güzel kilo alma sebebi luci cigim :) Allahım inşallah hayırlı bir hamilelik hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin.duaya hep evlat eklenir ama hamilelik ve doğumun da en güzelini istemek lazım. Ama bence sen fit bir hamile olursun :) gereksiz kilo almazsin Canimcim bilinclisin sonuçta
kaptanım bende ilk hamileliğimde 20 ,2. de de 30 kilodan fazla aldımlucim sanmam kilo almayan yoktur ama aşırı almayan normal bir şekilde alan çoktur.zaten hamilelikte mecburen alıyosun bebeğin kilosu falan filan illaki sana ekleniyor ama doğumdan sonra tabiki hepsi gidiyo.dikkatli ve dengeli beslenerek bu sürecien az kiloyla atlatabilirsin.ben homini gırtlak yerdim harekette olmayınca 30 kilodan fazla aldım.2. hamilelğimin sonunda 100 kilonun üstüne çıkmıştım doğumdan sonra da 95 olmuştum.tabi çocuk ta 4.5 kilo doğdu
bu hafta bildirim yokmuş yahuuuu :) ben de akşam listeyi hazırlayayım diye işimi gücümü bırakıp uğraşmıştımve bugün 68 i de görmüştüm çok şükür...eee hafataya mı mezun olacağım şimdi ben! hay Allah!!!, neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil....
canım benim senin ellerine sağlıkkk
Somada yaşanan durumdan dolayı bu hafta bildirim yapmayacagız
Takımda yakınları ölenler olmuş.Zaten bizlerde bu durumdan dolayı yıkım yaşadı
Hepimiz için öncelikle sağlık olsun.
Hem yavrumm sen haftaya daha düşük bir kiloyla mezun olursun bundan eminim
bende güzel rakamlar gördüm tartıda umarım haftaya dahada güzel seyler görürüm
Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı Cumalar
Soma'daki kardeşlerimiz için KK olarak bir kampanya başlatılmış bulunmakta - sizler de katılmak isteyebilirsiniz diye haber vereyim dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
öyle canım tabi ki... içimiz kan ağlıyor... tartıymış topikmiş hiç gözümde değil, hiçbirimizin de değil biliyorum... benim ki kafa dağıtmak sadece...
evet lilycim bende gördüm katılmak istiyorum
Kredi kartımın limiti yok paypal hesabıma para yükletip bende destek olacagımm
31 mayısa kadar son olduğunuda bildirmek isterim
canım benim ben senin içini biliyorum merak etme
Dile getirmesek de içimiz kan ağlıyor hepimizin biliyorum - çünkü insan canı neticede tanımasak da giden canlara yürek dayanmıyor. Hayat devam ediyor bir şekilde ama bundan sonra birçok aile için hayat daha zor olacak Rabbim yardımcıları olsun
İnşallah fırsat buldukça ziyaretimizin olduğu sayfalarda paylaşalım yardım kampanyasını...
sevdam aslına bakarsan bir bayanın hamilielikte 9-12 kilo arası alması en idealiymiş. Daha önce doktorlardan duymuştum .
Öyle hersey bebeğe gitmezmiş.
doğum sonrasındada süt olsun diye bir dünya sey yedirirler ancak yediğin ve içtiğin seylerden süte çevrilen tek gıda suymuş.
Allaha şükür şimdiden öğrendim bunları gerçi daha öğrenilecek cooookkkk sey var ama bunlarda önemli etkiler
Ama herşeyden önce Allah sağlıkla doğum ve hamilielik dönemi nasip etsin herkese
ooo maşallahh 1 ayda 7 kiloo
Arkadaşın baya sanslıymış gerçi oda önmelini almış.
benim arkadaşımda hamilelikte almadı ama hamilelikten sonra yedide yedi şimdi hala kilolu.
Ben Allahın izni ile hamileliğimde doktor kontrolü altında olmayı ve sporu sürekli yapmayı istiyorum
Hem soğumda rahat olım hemde hamileliğim rahat geçsin istiyorum tabiki inşallah.
Bizim aile yapısı doğumdan sonra kilo alanlarla dolu annem dahil (yerim onu ona kilo çok yakışıyor)
Bu nedenle ben dikkat etmek istiyorum çünkü kendimide biliyorum yapı olarak kilo almaya pek bi müsaitim
yemeğe çok düşkünlüğüm yok ancak ıvır zıvır (çikolatalı herşey) beni benden alıyorrr.
Bakalım hakkımızda hayırlısı
bu hafta bildirim yokmuş yahuuuu :) ben de akşam listeyi hazırlayayım diye işimi gücümü bırakıp uğraşmıştımve bugün 68 i de görmüştüm çok şükür...eee hafataya mı mezun olacağım şimdi ben! hay Allah!!!, neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil....
doğru söylüyorsun canım, inşallah sağlıkla dengeli beslenerek sağlıklı bebişleri alırız kucağımıza, vakti geldiğinde :) sen de oldukça almışsın o süreçte kilo... ne güzel, maşallah sana ki şimdi çocukların kocaman oldu ve sen fıstık gibisin..insan daha ne ister :)
Dile getirmesek de içimiz kan ağlıyor hepimizin biliyorum - çünkü insan canı neticede tanımasak da giden canlara yürek dayanmıyor. Hayat devam ediyor bir şekilde ama bundan sonra birçok aile için hayat daha zor olacak Rabbim yardımcıları olsun
İnşallah fırsat buldukça ziyaretimizin olduğu sayfalarda paylaşalım yardım kampanyasını...
günaydın kızlaaar, girip de okuyan olur mu bilemem ama bi selam vereyim istedim :) ıssız kalmış zavallı topiğimiz.... ben yeni taktikler denemekteyim..çok şükür hedefim 68 e ulaştım lakin biraz daha insem kardır mantığı ile yeni taktikler uygulayacağım ay sonuna kadar, sonrasındaysa artık bu diyet faslını kapatıp haftada 3 gün spor ve dengeli beslenmeyle yeni bir sayfaya adım atacağım Allah izin verirse... hepinizi kocaman öpüyorum, kendinize dikkat ediniz....
GÜNAYDIN :) takımmm herkes iyi mi ? bizim takım baya gerilere düştü neler oluyor bize. ben bugün menü paylaşmaya başlıyorum tekrar. yaz geldi ama diyet bitmesin.
handecim merhaba canııım, nasıl gidiyor diyetin, sporun??? hakkaten bizim takım bu ara fazla saldı...ben de kısmetse bu cuma mezun oluyorum... inşallah giden kiloları almayız geri, çok şükür mutluyum ama...uzun bi serüven oldu ama bitti neyseki..bundan sonra koruma süreci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?