Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canıım, kalan arkadaşlarda zaten girmediklri için bomboş ve ıssız kaldı buralar.. ben isveçten fayda görmüyorum

evet canım kısmetse bu cuma, bu kuş yuvadan uçar... eee kaç ay oldu artık özgürlüğümü istiyorum :) darısı başınıza inşallah

Günaydın kizlar ne oldu yine takım sessiz
Sahnur nerde mezunlariniz ldu biliyorum onun icin mi bu kadar sessiz hayirdir

Günaydın kizlar ne oldu yine takım sessiz
Sahnur nerde mezunlariniz ldu biliyorum onun icin mi bu kadar sessiz hayirdir

günaydın tatlımmm mezunlarımız oldu, bir çok arkadaşımız izinde, kaptanımız da haftasonu sınavı var, ona hazırlanmak üzere izinli... bir kaç kişi kaldık...ben de bu cuma mezun oluyorum hayırlısıyla...sen nasılsın? nasıl gidiyor ? her şey yolundadır umarım

kızlar selaaam, yine kimsecikler yok, kendim çalıp kendim oynamaktayım buralarda :) ben acayip motiveyim bu hafta, yeni spor ve diyetim inanılmaz işe yarıyor, çok şükür... tamamlayayım bildiririm size gelişmeleri....

yaa canım ben gitmedim de arada bakıyorum kimse yok bende yazmıyorum havada kalıyor zaten daha çok moralim bozuluyor.

lucim yaa bu hafta bende hiç diyet modunda değilim abartmıyorum ama ne bilim ne bir hareket yapmak geliyor içimden ne de yediğime içtiğime dikkat etmek saldım bu hafta

zeyimmm neden düştü motiven bakayım? hazirana az kaldı... bak yaz geliyor..misafirlerin vardı ondan mı acaba saldın? hadi bi gayret toparlan tatlım, azıcık kaldı zaten, gidecek onlarda...

Anladim canim bu haftadan sinra hareketlenirsiniz malum kaptaninizda donmus olur. Hayirli olsun mezuniyetiniz kizlar takimima ugrayip motive olabilirsiniz hic cekinmeyin her konuda yardimci oluruz zaten sizde yeni uyelerle canlanirsiniz tekrar her takimda böyle durgun zamanlar oluyor

Merhaba,
Ben de izine ayrılmak istiyorum bir kaç haftalığına. Geçen hafta ve bu hafta diyet yapamıyorum. Dikkat ediyorum yine de ama kilo veremiyorum. Geçen ay bir spor salonuna gitmiştim ancak verim alamadım, haftaya yeni bir programa başlıyorum, kendimi düzene koyduktan sonra aranıza dönücem inşallah.

Herkese sevgiler... Görüşmek üzere...

çok sağol canım :) kendi kendimi motive edip hedefimin de altına düşme hayalindeyim, geliriz tabi sizin takıma da, destek için sonsuz teşekkürler aynen bu tarz zamanların olması normal, takımdaki arkadaşlarda aylardır yoruldular, hak vermek lazım..mevsim dönümleri de moral bozucu olabiliyor, toparlarız inşallah önümüzdeki hafta

yapma yaa elendilcim sen de mi? gecikme aramıza dönmekte olur mu canım, dikkat et kendine..toplight gelince görecektir mesajını...

Merhaba kızlar. Nasılsınız umarım iyisinizdir ?
Biz yine hastanelerdeydik, kontroller vs.
Hepimizin başı saolsun.
Çok zor günler geçiriyoruz ülkece, düşün düşün elimizden bir şey gelmiyor, bolca üzülüyoruz, düşünmemeye çalışmak bile istemiyorum bu sefer, üzülmediğim zamanlardan utanıyorum.
Nelere üzülüyoruz, neleri kafamıza takıyoruz, ufacık şeyler için kırıyoruz, kırılıyoruz ..

hmcim merhaba tatlım...evet ülke olarak gündemimiz çok yorucu ve üzücü.. her gün yeni bir habere, olaya üzülüp sıkılıyoruz, Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah... sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hayatın? sınav hazırlıkların?

haklısın zeycim benim de şevkim kırılıyor :18:

Lucim çok güzel çalıştığımı söyleyemeyeceğim zaten son 15 gündür hastanedeydik, doktor beni bir korkuttu da birşeycik çıkmadı şükür sonunda, o sırada soma derken hiç çalışamadım şurada son 1 ay işte ne çalışsam kardır diye düşünüyorum, bu arada diyetisyene gittim, amacım hala sınava kadar kilo vermek değil de sağlıklı beslenmek çok saçma sapan bir yemek düzeni tutturmuştum, akşamları da 45 dakika kadar koşuya çıkıyoruz 2-3 gündür hem daha dinç hissedip hem de rahatlamak için, öyle işte benden de haberler, mezun oluyormuşsun bu arada tebrik ederim, Luci azmetti ve başardı.

canım çok geçmiş olsun yazmışsın da rutin kontroller sandım, dikkat edin kendinize... spor iyidir, hem kafanı rahatlatır hem de bedenini... hayırlısıyla inşallah atlat şu sınav stresini de...

vallahi azmettim ve oldu çok şükür tatlım... 68 i gördüm geçen cuma bu hafta bi şok diyete başladım bakalım daha da inebilecek miyim? şaka maka 4 ay bitti be tatlım sıkıldık artık...

4 ayda 20 kg falan mı oldu Lucim ? Çok çok iyi yaptın o kararı verdin ve bitirdin işi, hoş artık işin daha zor korumak ama eminim sen onu da halledersin. Darısı benim başımaa.

4 ayda 20 kg falan mı oldu Lucim ? Çok çok iyi yaptın o kararı verdin ve bitirdin işi, hoş artık işin daha zor korumak ama eminim sen onu da halledersin. Darısı benim başımaa.

22 oldu şimdilik canım çok şükür... olabiliyormuş demek ki, başlarken olamazmış gibi geliyordu... evet canım başlamak çok önemli...dediğin gibi şimdi derdim daha büyük, korumak büyük sorun gibi... 34-32 kot giyerken geçtiğimiz pazar 28-32 kot almak inanılmaz motive ediciydi..çok şükür

darısı başına tatlım, yaparsın sen de...yapılacak tek şey var: iradeye hakim olmak, gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Ayy ne güzel lucim ya 28 beden demek artık, ne de güzel yakışıyordur o kotlar Yeni fotoğraflar ekledin mi öncesi sonrası diye ? Motivasyonum ol

Ayy ne güzel lucim ya 28 beden demek artık, ne de güzel yakışıyordur o kotlar Yeni fotoğraflar ekledin mi öncesi sonrası diye ? Motivasyonum ol

canım foto eklemiyorum artık bu ay sonu yapacağım bi yenisi eskisi, sen bana özelden mail adresini yollarsan ben sana önceki sonraki foto yapar ay sonunda mail atarım, motivasyon için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…