- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.301
Ayy ne güzel lucim ya 28 beden demek artık, ne de güzel yakışıyordur o kotlarYeni fotoğraflar ekledin mi öncesi sonrası diye ? Motivasyonum ol
canım yaaa hakkaten çok güzel bir duyguymuş, çook uzun yıllardır yaşamamıştım bu duyguyu..lakin kilo verdikçe şöyle bi durum oluşuyor, hala kendimi beğenmiyorum hala kilo verme derdindeyim az daha gitsin az daha diye takıntı yapmış bulunmaktayım, oysa bu bedenler ve kilolar yıllardır sadece hayaldi, şimdi bu da yetmiyor..biliyorum tamamen psikolojik ama dur noktasını yitiriyor insan
Lucim atıyorum.
O zamanında bende de olmuştu, insan doyamıyor vermeye. 170 boya 55e inip acaba daha versem mi diye düşünüyordum ama aman dikkat et sonrası hastalığa gidecek gibi hissetmiştim ben tartıyı kaldırmıştım. Bebek düşünüyordun sanırım değil mi sen bir de ?
kızlar selam geçm,işi okuyamadım sideden dün döndüm dünde araba muayenesi vardı onunla uğrşırken hiç ders çalışamadım bugün başladım çalışmaya 3 gün artık ne kadar yeterse ben cuma sabahı bildirimler için gelirim ama kusura bakmayın saizleri çoihmal ettim inşallah ptesiden sonra yanınızdayım luci canım en son senin mesajını gördüm takımı boş bırakmamışsın saol inşallah ctesi geçmişi de okur toparlarım takımı ne olur anlayın benim için bu sınav çok önemli ama tatilde dağıttım biraz eee 28-30 kişi biraaraya gelince tozuttuk bütün kuzenler neyse öpüldünüz sizleri çok seviyorum
zeyimmm neden düştü motiven bakayım? hazirana az kaldı... bak yaz geliyor..misafirlerin vardı ondan mı acaba saldın? hadi bi gayret toparlan tatlım, azıcık kaldı zaten, gidecek onlarda...
Merhaba,
Ben de izine ayrılmak istiyorum bir kaç haftalığına. Geçen hafta ve bu hafta diyet yapamıyorum. Dikkat ediyorum yine de ama kilo veremiyorum. Geçen ay bir spor salonuna gitmiştim ancak verim alamadım, haftaya yeni bir programa başlıyorum, kendimi düzene koyduktan sonra aranıza dönücem inşallah.
Herkese sevgiler... Görüşmek üzere...
Merhaba kızlar. Nasılsınız umarım iyisinizdir ?
Biz yine hastanelerdeydik, kontroller vs.
Hepimizin başı saolsun.
Çok zor günler geçiriyoruz ülkece, düşün düşün elimizden bir şey gelmiyor, bolca üzülüyoruz, düşünmemeye çalışmak bile istemiyorum bu sefer, üzülmediğim zamanlardan utanıyorum.
Nelere üzülüyoruz, neleri kafamıza takıyoruz, ufacık şeyler için kırıyoruz, kırılıyoruz ..
haklısın zeycim benim de şevkim kırılıyor :18:
kızlar selam geçm,işi okuyamadım sideden dün döndüm dünde araba muayenesi vardı onunla uğrşırken hiç ders çalışamadım bugün başladım çalışmaya 3 gün artık ne kadar yeterse ben cuma sabahı bildirimler için gelirim ama kusura bakmayın saizleri çoihmal ettim inşallah ptesiden sonra yanınızdayım luci canım en son senin mesajını gördüm takımı boş bırakmamışsın saol inşallah ctesi geçmişi de okur toparlarım takımı ne olur anlayın benim için bu sınav çok önemli ama tatilde dağıttım biraz eee 28-30 kişi biraaraya gelince tozuttuk bütün kuzenler neyse öpüldünüz sizleri çok seviyorum
ne bilim yavruum yaa bu hafta böyle oldu.
Bugün telafisini yapıyorum bakalım cuma dahil telafi seklinde gecireceğim inşallah rahatsızlığımı giderir.
Kilomda değişiklik olmuyor çok şükür ama ben bedeen rahatsız oluyorum psikolojik
hmcım merhaba
Geçmiş olsun umarım suan iisnidir
Herşeyin başı sağlık yahu allahım hepimize öncelikle sağlık versin
inşallah takım düzelir. ne diyim ki ben mezun olmayı kafaya koydum .
Merhaba kaptan
Lucim ve elbette bende buradayımmm
Ama kimsecikler olmayınca fazlada ugramak olmadı.
Öpüyorum kolay gelsin
evet tatlım sen ve ben topiğin bekçileriyiz... toparla sen de kendini kuzum, kilon artmamış nasılsa sıkma canını... çok az kaldı zaten ha gayret
ay havalardanmıdır nedir canım hep bişiler yemek istiyor.
Bugünde öyleyim aslında ama tutuyorum kendimi.
Bi yanım dondurma istiyor bir yanım çikolata
sardım iyice
Şimdilik topladım canım
Sabah tek sekerli escafe içtim az öncede 2 tane küçük kabak dolması yedim yogurtlu
akşama salata yicem birde meyve
Yarında buna benzer beslenicem cumada.
Hatta haftasonuda...(kahvaltı hariçç )
bakalım mezuniyeti kafaya koyunca sımardım sanırım :44:
canım yaaa, hakettik şımarmayı da ben artık ha gayret son hafta telaşındayım, cuma günü koruma topiğine transfer olacağım inşallah, bakalım bundan sonraki süreç de yorucu, korumak vermekten daha zor, inşallah koruma aşamasında da veririm bir kaç kilo
ben sana inanıyorum koruyabileceksin
ama sen çok fazla takıyorsun kuzum sıkma kendini çok kez konuştuk biliyorsun
En önemlisi kendini rahat hissetmen elbette.
Kendim içinse bende ha gayret diyorum
Önümüzdeki hafta senin tavsiyen üzerine parklardaki aletlere başlıcam
Evde bölgesel hareketlere devam ediyorum
Aslında bneim planım sabah 1 saat pilates akşam parklardaki aletler nasıl olur ???
Artık yeme düzenim yerine geldi.
Ne kadar çok söylensemde cozutmuyorum aslında. ama bana fazla geliyor birde saat geçte yiyince kendimi rahatsız hissediyorum
Mesela dün akşam çeyrek tost yedim kepekli az yağlı ama 8de yediğim için bana fazla geliyor. Onun dışında abarttığım bişi yok düne ait
birde neden bilmiyorum şirketin yemekleri beni şişiriyor bu aralar :44::44:
aman ne konuştum be
canım bitti çok şükür, artık takmıyorum... artık korumaya geçeceğim inşallah... başla tabi kuzum hem aletler hem de pilates süper olur, bölgesele yoğunlaşmak lazım artık ve sıkılaşmak önemli...
dediğin gibi az beslenmeye alışınca çeyrek tost bile cozutma gibi geliyor... hadi bu cumadan sonra seni koruma topiğinde bekliyor olacağım şeker...
bu cumadan sonra zor kuzumm
gerçi hedefe yaklaştım ama 2 hafta sonra belkimmmm
canım ben cuma gidip orada beklemeye başlayacağım, sen ne zaman arzu edersen buyur gel demek istedim :)
ahahah canım ben,m yaa ben yanlış anladım o halll
hadi inşallahhh
bu arada az önce bahsettiğim spora bişi daha eklicem
her akşam dışarıya aletlere çıkamayabilirm
o nedenle diyorum ki 30 dk evde mezdeke oynasam nasıl olurr ???
süpper olur ben ilk başladığımda leslie ve evde shakira açıp oynuyordum :) ama oynamayı hiç beceremeyen ve sevmeyen biri olarak fazla sürdüremedim bu spor aktivitemi :)
kalça ve basen için iyi olacagını düşünüyorum
yaa kıyafetlerde kötü durmuyor fiziğim hatta harika duruyor ancak bikini ile olmaz. Yumusacık oldu bacaklarım falan o nedenle el atmam sart
süpper olur ben ilk başladığımda leslie ve evde shakira açıp oynuyordum :) ama oynamayı hiç beceremeyen ve sevmeyen biri olarak fazla sürdüremedim bu spor aktivitemi :)
canım yaa, biliyorum gayet hoş görünüyorsun... kendini iyi hissettiğin yerde bırak. bana diyorsun ama sen de çok taktın kafaya..belki de habire yazışa yazışa kafaya takıyoruz... azıcık spor ve oluruna bırakmak... belki de ihtiyacımız olan bu
doğru söylüyorsun canım ama kendimi iç çamaşırlarıyla gören bi ben varım (birde eşim elbette )
o nedenle vucüdümdaki o sarkıklığı kimse görmediğinden herkese fizik on numara geliyor.
Ama ben kıyafetler yokkkenki durumla ben başbaşa kalıyorum
birde sıkılaşmak için bir hedef koymuyorum nedeni ise ömür booyu koruyacagım birşey olacak bu Allahın izni ile
Kilo alsakta sıkı bir vucut kolay kolay sarkmaz diye düşünüyorum
tamam canım bekliyorum :) ama ay sonunda göndereceğim haaaevet canım bebiş istiyoruz iyice kilo verebilirsem, kısmet artık... yok hastalık derecesine getirmemeye çalışacağım tek derdim hazır bu kadar ilerlemiş ve motive olmuşken biraz esneme payı bırakabilmek... zaten bu cuma mezuniyetten sonra uzunca bir koruma evresi planlıyorum 1-2 ay sonra baktım korunuyorum, belki biraz daha verebilirim. 68 de az bi kilo değil sonuçta ama ben biraz da balık etli seviyorum insem insem son noktam 60 olabilir benim için ki o da büyük hayal :)
ne bilim yavruum yaa bu hafta böyle oldu.
Bugün telafisini yapıyorum bakalım cuma dahil telafi seklinde gecireceğim inşallah rahatsızlığımı giderir.
Kilomda değişiklik olmuyor çok şükür ama ben bedeen rahatsız oluyorum psikolojik
canım merhaba
sende mi izne ayrılıyorsun ???
Hayırlısı diyelim
hmcım merhaba
Geçmiş olsun umarım suan iisnidir
Herşeyin başı sağlık yahu allahım hepimize öncelikle sağlık versin
inşallah takım düzelir. ne diyim ki ben mezun olmayı kafaya koydum .
Merhaba kaptan
Lucim ve elbette bende buradayımmm
Ama kimsecikler olmayınca fazlada ugramak olmadı.
Öpüyorum kolay gelsin
doğru söylüyorsun canım ama kendimi iç çamaşırlarıyla gören bi ben varım (birde eşim elbette )
o nedenle vucüdümdaki o sarkıklığı kimse görmediğinden herkese fizik on numara geliyor.
Ama ben kıyafetler yokkkenki durumla ben başbaşa kalıyorum
birde sıkılaşmak için bir hedef koymuyorum nedeni ise ömür booyu koruyacagım birşey olacak bu Allahın izni ile
Kilo alsakta sıkı bir vucut kolay kolay sarkmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?