- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.321
haklısın canım, nasıl mutlu olacaksan tabi.. herkes kendini biliyor...
Şöyle çıtır bir hamile olmak ne güzel olur çok hoşuma gidiyor şöyle sadece göbeği olan hamileler.
Balık eti ben de seviyorum ama fit bir şekilde olunca, sen çok bol spor yaptın o fitlik olduğundan bence de gayey güzel olur.
Eğlenmişsin bol bol kaptancım ne güzel iyi olmuştur yoğunluğun içinde.
Teşekkür ederim Zeynepcim
Bu konuda sana çok hak veriyorum.
Yine 60 olup 55e inmek istediğimde verme deyip duruyorlardı, ee siz diyorsunuz da bilmiyorsunuz ki içi beni dışı size yakar da diyemiyorsun ki
ahahahah çok insan var tanıdığım 45 kilo ama basen oyle sekilsiz ki çok kötü duruyor.
Hedef kiloya yakınlaşmışken sıkılaşmak en güzeli
inşallah hepimiz oyle oluruz.
Şöyle çıtır bir hamile olmak ne güzel olur çok hoşuma gidiyor şöyle sadece göbeği olan hamileler.
Balık eti ben de seviyorum ama fit bir şekilde olunca, sen çok bol spor yaptın o fitlik olduğundan bence de gayey güzel olur.
Kesinlikle zayıf olmak biçimli olmak değil zaten, kimi kilolu hatunlar da bir fit duruyor ki, ağırlık çalışmaya başladım koşu sonrasında 5- 10 dakika kas kütlesinin artması iyi olur diye Zeynepcim ama bakalım işe yarar umarım.
haha eskiden derdim ki ne biçim hamile bunlar, leblebi yutmuş solucan gibi diye dalga geçerdim..ama şu an itiraf etmeliyim ki ben de öyle hamile olmak istiyoruuummmmm
çok şükür etim de sıkı, maalesef kemiğim iri ama kilo versem de alsam da hımbıl durmuyorum neyseki... tek şansım o zaten :)
işte bunların hepsi için sıkı bir vucut sart hanımlar.
Ben suna benzetiyorum yumusak birşeyin içine ne kadar sey doldurursan dolar büyür ama yumusak olmayan birseyin içine ne kadar birşey koyabilirsin ki ???
ayol örnek verecek sey bulamadım ya
ben sanırım sıkılaşmaya fena taktımm
hahahaha ilahi zeyim yaaaa, anladım ben seni....
Kızlar nasılsınız ben cok karmaşık duygular içerisindeyiz biliyosunuz düğünümüz vardı çok şükür gecti ama bu arada babaannemizde kaybettik hatırlarsınız 70 gun önce dedemi kaybetmiştik babaannem o günden sonra saldı kendini resmen gözlerimizin önünde eridi cuma gunü kınamızı yaptık çetesi fenalaştı acile kaldırdık pazar sabahı haberi gelmiş ama herkes benden kardeşimden eşimden kardeşimin eşinden ve kuzenimden saklamış düğünde kimse kalkmadı bizden oynamaya zorla kaldırdım bazılarını herkes erken erken gittim eğer herkes kan ağlıyomuş ben orda göbek attım düğün sonrası gezmeye gitmiştik dönünce öğrendik ve yıkıldık kardeşimden ertesi gun ben söylemek zorunda kaldım kız çok üzüldü cenazemizi kaldırdık sonra kardeşimde Alanyaya gitti ya işte böyle çok sevmişler birbirlerini ben böyleyim işte siz nasılsınız diyet miyet kalmadı arada girer bakarım sizlere gücümü topladığımda eğer geri dönebiliyorsam takıma gelişem inşallah herkese hayırlı günler
handecim isveç yapacaksan face de isveç diyeti yapanlar grubu var çok aktif ve motive edici bi grup ara ara oraya da bir bak istersen canım, düşürme motiveni
bakayım lucim ya teşekkür ederim :)
canım benim başınız sağolsun kötü bir durum olmuş ama herseyde bi hayır vardır diye düşünüyorum
Sen kendini toparlarsın tatlım senin azimli ve istekli olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bizler gördüğün gibiyiz aynı devam takım oldukça sessiz
Günaydın arkadaşlar,
Kendime çeki düzen vermeye karar verim bugün, dün akşam eşimin misafirleriyle yemeğe çıktık ekmek yemedim ama çok kaçtı biraz. Bugünden itibaren hafif şeyler yiyeceğim. Pazartesi de spora tekrar başlayacağım bu hafta sadece kısa yürüyüşler yapabildim. Neyse bu da gerekli bir dönemmiş demek ki. Yine de beni sevindiren öyle haldır haldur yemeğe saldırmadım.
Gün ola harman ola. İzin isteğimi tekrarlayayım, kaptana mesaj da atacağım zaten.
Herkese sevgiler
Canim takim arkafaslarim sizleri unuttum sanmayin bi tesekkur bile edemedim sizlere..sixin sayenizde kurtuldum fazlaliklarimdan cok tesekkurler hepinize..hic giremedim foruma..su yasanan maden faciasindan sonra hayli kotuydum..moralim bozuktu
...nasilsinizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada misafirlerim vardi esimin ablasi cocuklari falan gelmisti..ablasiyla konusuyorduk bi tanidigi isvec diyeti yapmis 3 kere ara vermeksizin yani 39 gun... ve kadinin bagirsaklari curumus resmen ve kalp kapakcigi curumus ve olmus...aman diyim su isveci uzun yapmayin gozunuzu seveyimm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TSK ederim Cnm aaa niye öyle olduk inlerde millet
haha eskiden derdim ki ne biçim hamile bunlar, leblebi yutmuş solucan gibi diye dalga geçerdim..ama şu an itiraf etmeliyim ki ben de öyle hamile olmak istiyoruuummmmm
çok şükür etim de sıkı, maalesef kemiğim iri ama kilo versem de alsam da hımbıl durmuyorum neyseki... tek şansım o zaten :)
işte bunların hepsi için sıkı bir vucut sart hanımlar.
Ben suna benzetiyorum yumusak birşeyin içine ne kadar sey doldurursan dolar büyür ama yumusak olmayan birseyin içine ne kadar birşey koyabilirsin ki ???
ayol örnek verecek sey bulamadım ya
ben sanırım sıkılaşmaya fena taktımm
Kızlar nasılsınız ben cok karmaşık duygular içerisindeyiz biliyosunuz düğünümüz vardı çok şükür gecti ama bu arada babaannemizde kaybettik hatırlarsınız 70 gun önce dedemi kaybetmiştik babaannem o günden sonra saldı kendini resmen gözlerimizin önünde eridi cuma gunü kınamızı yaptık çetesi fenalaştı acile kaldırdık pazar sabahı haberi gelmiş ama herkes benden kardeşimden eşimden kardeşimin eşinden ve kuzenimden saklamış düğünde kimse kalkmadı bizden oynamaya zorla kaldırdım bazılarını herkes erken erken gittim eğer herkes kan ağlıyomuş ben orda göbek attım düğün sonrası gezmeye gitmiştik dönünce öğrendik ve yıkıldık kardeşimden ertesi gun ben söylemek zorunda kaldım kız çok üzüldü cenazemizi kaldırdık sonra kardeşimde Alanyaya gitti ya işte böyle çok sevmişler birbirlerini ben böyleyim işte siz nasılsınız diyet miyet kalmadı arada girer bakarım sizlere gücümü topladığımda eğer geri dönebiliyorsam takıma gelişem inşallah herkese hayırlı günler
bakayım lucim ya teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?