Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa gerçekten ne dicemi bilmiyorum

takım resmen kapanmak üzere haftaya lucide olmayacak sanırım bildirim yapan bir ben kalıcam

Ne olac
ak bu durumda ??

bilmiyorum zeyn ep cim ama ben ptesi işbaşı yapacağım kendim takıma girmesem bile yeni üyeler alacağım artık kararım o

bilmiyorum zeyn ep cim ama ben ptesi işbaşı yapacağım kendim takıma girmesem bile yeni üyeler alacağım artık kararım o

mecburren böyle olmak zorunda takımın canlanması için yeni kişilere ihtiyaz var.

Listenin son hali güncellenerek kişi sayısısı belirlenebilir.

Umarım herşey yolunda gider çok üzgünüm gerçekten

*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ 67,5/ 0,38/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/0,95/%1,60 ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 1. kez bildirim yapmadı
durumda( 56,7/ ) 1. kez bildirim yapmadı
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 2. kez bildirim yapmadı

5.TAKIM ORTALAMASI:%0,31

bende çok üzgünüm mesela dün hande gelmiş ama bildirim için gelmedi durumda gulanne ve purmelal den hiç ses yok saat 12,30 oldu nerdeyse bu şekilde bildirimde bulunacağım artık

bende çok üzgünüm mesela dün hande gelmiş ama bildirim için gelmedi durumda gulanne ve purmelal den hiç ses yok saat 12,30 oldu nerdeyse bu şekilde bildirimde bulunacağım artık

:105::105::105:

umarım sorun olmaz kaptan

:105::105::105:

umarım sorun olmaz kaptan

performans açısından sorun olmadı %0,30 u geçtik ama açıkcası bu durum benim hiç hoşuma gitmedi bakalım ne olacak neyse ben çalışmaya gidiyorum bakalım takıma gelip kilo bildiren olacak mı eğer mantıklı bir saate kadar gelip mantıklı ve gecerli bir açıklama yaparlarsa ana paylaşımdaki listeyi düzeltirim değilse artık böyle herkes cezasını çekecek

sana kolay gelsin kaptan biliyorum zor ama takmamaya calış yeniden yeni üyelerle hareketlenecek buralar gör bak

Ben de döneceğim en kısa zamanda. Minimum iki h afta izinli oluyoruz sanırım değil mi? İki hafta sonra aranızdayım inşallah. Bugün saha kontrollüyüm. Yavaş yavaş eski modum geriye geliyor. Pazartesi yeni hoca ile bireysel antrenmana da başlıyorum. İnşallah çok iyi olacak. Sevgiler, arada geleceğim elbet seviyorum burayı ben :)

teşekkür ederim canım kaptancım, sizleri de gaza getirip motive edeyim diye habire hislerimi de paylaşsam da topikte olmadığınız için sizleri motive edemedim maalesef

teşekkür ederim canım kaptancım, sizleri de gaza getirip motive edeyim diye habire hislerimi de paylaşsam da topikte olmadığınız için sizleri motive edemedim maalesef

canım benim mazeretimi biliyorsun bu sınav beni kopardı ama kaça mezun olsanda biyerlere sen benim idolüm oldun yakında tvlere verecem seni 4 ayda 20 küsür kilo verdi diye meşhur edecem ben seni

canım benim mazeretimi biliyorsun bu sınav beni kopardı ama kaça mezun olsanda biyerlere sen benim idolüm oldun yakında tvlere verecem seni 4 ayda 20 küsür kilo verdi diye meşhur edecem ben seni

ayyy canımsın yaaaa, bana kalsa ver, severim meşhur olmayı ama eşim vallahi köpürür herhalde :) ben mezun olsam da sık sık gelir buraya sizleri dürtmeye çalışırım, gitmem ki bi yere :) sizleri liste dışı takip eder, yazışmalarımı sürdürürüm :) izin varsa tabi

ayol izinmi soruyorsun birde ???

delii

ne demek izin varsa sen kaptan yardımcısısın bak ben mezun olmadım izinliyim listelere ne zaman gireceğim bilmiyorum ama takımı başı boş bırakamadım gönlüm razı olmadı seninde mezun olsan da kaptan yardımcılığın devam edecek tabiiki sen istersen
bu arada eşini kandıralım sana bi tv kanalı gönderelim bak nasıl meşhur olacan herkes kapını çalacak bu işin sırrı nedir diye millet nemalanmak isteyecek bizim ürünü kullandım de de reklam yapalım diye

ayol izinmi soruyorsun birde ???

delii

katılıyorum sana zeynep cim

çook tatlısınız teşekkür ederim :) sizinleyim inşallah çok büyük mani olmadığı sürece, size de koçluk yapayım ben :)))) aynı şehirde olsaydın şeyda coşkun gibi yakanıza yapışır günde 3 saat yürütürdüm hepinizi

ahh kaptancım sonunda para varsa neden olmasın :) ben ay sonu size teker teker önceki sonraki yapacağım, motivasyonunuz tavan yapacak :)

Unutuyor muyum hiç kaptancım aşk olsun, sadece fırsat bulamadım bir türlü

Zeynepcim 1.9 yerine 0.95 olarak alacaksın. Yüzde de 1.6 oluyor. Tebrik ederim bu arada

hmcim canım mail gönderdim sana, aybaşını beklemedim artık bir bak istersen :)

Kaptancım mümkün oldukça uğramaya çalışıyorum aslında listede olmak istiyorum ama işte sürekli girme şansım olmadığından ileri bir tarihe erteliyorum.İnşalah temmuz gibi ben de tam zamanlı buralarda olurum.

hmcım teşekkür ederim canım

kaptancım tesekkürlerrr

Ne demek Zeynepcim.

hmcim canım mail gönderdim sana, aybaşını beklemedim artık bir bak istersen :)

Lucim harikasın tek kelime ile O kadar beğendim ki nasıl bir motive oldun bana anlatamam ..
Arkandan geleceğim bekle beni şekerim.

Lucim harikasın tek kelime ile O kadar beğendim ki nasıl bir motive oldun bana anlatamam ..
Arkandan geleceğim bekle beni şekerim.

canımsın. çok teşekkür ederim..inşallah sonsuza kadar kurtulmuşumdur şu kilolardan...lütfen erteleme sende, bir an önce hallet kurtul kafan rahat olsun

kızlar günaydınlarrr :) haftanın ilk mesajı benden gelsin dedim :) güzel bir hafta dilerim hepimizeee... hafta sonu cozutmaları neticesinde şişim şişim şişen ben son derece vicdan azabı ile güne ve haftaya başlayarak yeme içme defterini kapatmış ve rafa kaldırmış bulunmaktayım...zıkkım yiyesice ben, pazar oldu mu kendimi tutamıyorum arkadaş nasıl bir psikolojiyse buu ama bugün çok motiveyim tüm gün çorba içerek şu şişliğimi atacağım inşallah

haydi bu hafta toplayın enerjinizi, motivasyonunuzu hep birlikte güzel ve bol eksili bir hafta görelim olmaz mııı???

öpüyorum hepinizi, bugün buralarda olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…