- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #113.361
yaa gerçekten ne dicemi bilmiyorum
takım resmen kapanmak üzere haftaya lucide olmayacak sanırım bildirim yapan bir ben kalıcam
Ne olacak bu durumda ??
bilmiyorum zeyn ep cim ama ben ptesi işbaşı yapacağım kendim takıma girmesem bile yeni üyeler alacağım artık kararım o
mecburren böyle olmak zorunda takımın canlanması için yeni kişilere ihtiyaz var.
Listenin son hali güncellenerek kişi sayısısı belirlenebilir.
Umarım herşey yolunda gider çok üzgünüm gerçekten
bende çok üzgünüm mesela dün hande gelmiş ama bildirim için gelmedi durumda gulanne ve purmelal den hiç ses yok saat 12,30 oldu nerdeyse bu şekilde bildirimde bulunacağım artık
:105::105::105:
umarım sorun olmaz kaptan
performans açısından sorun olmadı %0,30 u geçtik ama açıkcası bu durum benim hiç hoşuma gitmedi bakalım ne olacak neyse ben çalışmaya gidiyorum bakalım takıma gelip kilo bildiren olacak mı eğer mantıklı bir saate kadar gelip mantıklı ve gecerli bir açıklama yaparlarsa ana paylaşımdaki listeyi düzeltirim değilse artık böyle herkes cezasını çekecek
günaydınlarrr listeyi düzenledim
*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ 67,5/ 0,38/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/0,95/%1,60 ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
durumda( 56,7/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 360. etapta bildirim yapılmadı 3'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI:%
luci cim ve zeynep cim sizleri tebrik ediyorum kızlar muhteşemsiniz
hm cim özledik seni artık sık sık aramızda ol
teşekkür ederim canım kaptancım, sizleri de gaza getirip motive edeyim diye habire hislerimi de paylaşsam da topikte olmadığınız için sizleri motive edemedim maalesef
canım benim mazeretimi biliyorsun bu sınav beni kopardı ama kaça mezun olsanda biyerlere sen benim idolüm oldun yakında tvlere verecem seni 4 ayda 20 küsür kilo verdi diye meşhur edecem ben seni
ayyy canımsın yaaaa, bana kalsa ver, severim meşhur olmayı ama eşim vallahi köpürür herhalde :) ben mezun olsam da sık sık gelir buraya sizleri dürtmeye çalışırım, gitmem ki bi yere :) sizleri liste dışı takip eder, yazışmalarımı sürdürürüm :) izin varsa tabi
ayol izinmi soruyorsun birde ???
delii
sorarım ben, istenmiyorsam kalamam buralarda, takkemi alıp giderim
ne demek izin varsa sen kaptan yardımcısısın bak ben mezun olmadım izinliyim listelere ne zaman gireceğim bilmiyorum ama takımı başı boş bırakamadım gönlüm razı olmadı seninde mezun olsan da kaptan yardımcılığın devam edecek tabiiki sen istersenayyy canımsın yaaaa, bana kalsa ver, severim meşhur olmayı ama eşim vallahi köpürür herhalde :) ben mezun olsam da sık sık gelir buraya sizleri dürtmeye çalışırım, gitmem ki bi yere :) sizleri liste dışı takip eder, yazışmalarımı sürdürürüm :) izin varsa tabi
ayol izinmi soruyorsun birde ???
delii
ne demek izin varsa sen kaptan yardımcısısın bak ben mezun olmadım izinliyim listelere ne zaman gireceğim bilmiyorum ama takımı başı boş bırakamadım gönlüm razı olmadı seninde mezun olsan da kaptan yardımcılığın devam edecek tabiiki sen istersen
bu arada eşini kandıralım sana bi tv kanalı gönderelim bak nasıl meşhur olacan herkes kapını çalacak bu işin sırrı nedir diye millet nemalanmak isteyecek bizim ürünü kullandım de de reklam yapalım diye
katılıyorum sana zeynep cim
Unutuyor muyum hiç kaptancım aşk olsun, sadece fırsat bulamadım bir türlü
Zeynepcim 1.9 yerine 0.95 olarak alacaksın. Yüzde de 1.6 oluyor. Tebrik ederim bu arada
günaydınlarrr listeyi düzenledim
*** 5. TAKIM 362 ETAP ***
luci-liu (69,00/ 67,5/ 0,38/ %0,54 ) 358. etapta izine ayrılmıştı 4'e bölündü mezun olmak istiyor
yu_zey (59,50/57,60/0,95/%1,60 ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
Hnd (64,20/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
durumda( 56,7/ ) 361. etapta bildirim yapılmadı 2'ye bölündü
elendil76 ( 94,2/) izinli
gulanne (78,9/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
purmelal (77,10/) 360. etapta bildirim yapılmadı 3'ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI:%
luci cim ve zeynep cim sizleri tebrik ediyorum kızlar muhteşemsiniz
hm cim özledik seni artık sık sık aramızda ol
hmcım teşekkür ederim canım
kaptancım tesekkürlerrr
hmcim canım mail gönderdim sana, aybaşını beklemedim artık bir bak istersen :)
Lucim harikasın tek kelime ileO kadar beğendim ki nasıl bir motive oldun bana anlatamam ..
Arkandan geleceğim bekle beni şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?